Филип Попов, БСП: Президентът работи с Бойко Борисов за сваляне на правителството

Филип Попов, БСП: Президентът работи с Бойко Борисов за сваляне на правителството

"Трудно е да се даде прогноза, но има надежда, че и други народни представители от "Има такъв народ" ще поемат своята отговорност пред българите. Приехме решение на Националния съвет на БСП с хоризонт за това правителство не по-кратък от края на годината, за да могат да се приемат необходимите промени като бюджета и Плана за възстановяване." Това заяви заместник-председателят на парламентарната група на "БСП за България" Филип Попов в ефира на Нова телевизия.

"Аз не мисля, че конфликтът е личен. Не видях личностни нападки в позицията на Корнелия Нинова, те са принципни. Защото заиграването на президента Радев с темата Македония е абсолютно спекулативно", категоричен бе Попов по повод нападките на президента Радев.

Според него хората, които са напуснали ИТН, са защитили обещанията на партията си, която е трябвало да "чегърта" ГЕРБ, а се е оказало, че всъщност в последните дни са се прегърнали. "Президентът има доста сходни тези с г-н Борисов, ГЕРБ и всички тези, които искат да свалят кабинета", добави заместник-председателят на парламентарната група на "БСП за България" за напрежението от последните дни и актуалната политическа ситуация.

"Ще гласуваме против френското предложение, защото не изпълнява поставените от нас ангажименти пред Северна Македония. Ние искаме да видим предприети в тази посока стъпки, но за момента не виждаме такива", подчерта депутатът от левицата.

В заключение Филип Попов се обяви за нормални отношения с всички наши съседи, включително и Русия, с цел защита на националните ни интереси.

 

Коментари

 • рукола Z

  21 Юни 2022 9:01ч.

  Така е и ние заставаме 100% зад всеки, който иска да спаси България от лапите на Сорос! Изобщо не смятам, че има значение кой с кого ще го направи, стига това да е здравословно за държавата! ТОЧКА!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Там е работата, че със статукво държава не се лекува

  21 Юни 2022 9:16ч.

  Със средствата, с които стигнахме дотук, няма да се оправим. Сменят се навиците, а не хората, камо ли пък със същите да очакваме нов резултат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Zzzzzz

  21 Юни 2022 9:31ч.

  Лесно си вадим хляба. Повтаряме едно и също по всеки повод.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Интересна теза на БСП по отношение на

  21 Юни 2022 9:52ч.

  Русия!От една страна Нинова активно продава оръжие на фашизоидна украина,от друга демонстрира някакво положително псевдо отношение към тази Империя!Не “другари” от сегашното ръководство на тази партийка,няма да ни залъжите с мили очички към Русия и на следващите избори я влезнете в ПАрламента ,я не!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи