Фестивалът на семейството ви кани на Национално шествие на 22 юни

Фестивалът на семейството ви кани на Национално шествие на 22 юни

Следвайте "Гласове" в Телеграм и Инстаграм 

Мащабна изява готвят за този петък и събота фондация „Нашият дом е България“ и будни груждани, които искат да защитят традиционните християнски ценности. „Достойни българи и българки, скъпи семейства и граждани, братя и сестри: Заповядайте и тази година на голямото Национално шествие за семейството на 22 юни, събота, от 10:30 часа на площада пред храм-паметник „Свети Александър Невски!“, така организаторите се обръщат към всички, които имат желанието да се включат в шествието. Техните цели са защита на традиционното българско семейство, българският род да се продължи во веки веков, както и да бъде запазен свещеният съюз между мъжа и жената, който Бог е благословил още при Сътворението на света!

Фестивалът „Месец на семейството“ ще започне с голям тържествен християнски концерт този петък, 21 юни пред храм-паметник „Свети Александър Невски“. Там от 19,30 часа ще пеят уникалните Орлин Горанов, Деси Добрева, хор „Свети Наум Охридски“, Нели Андреева, Стоян Янкулов-Стунджи, Калина Андреева и др.

Голямото Национално шествие за семейството ще започне на 22 юни, събота, още от 10:30 часа сутринта пак на площада пред храма „Свети Александър Невски“, ще мине по улиците на София и ще завърши пред Националния дворец на културата. През деня пред храма отново ще има интересна и разнообразна концертна програма с участието на Деси Добрева, Гуна Иванова, квартет „Българи“, 100 Каба Гайди, Нели Андреева, Божена Александрова, танцов ансамбъл „София 6“ и др. Дори и Кубрат Пулев ще се качи на сцената на Шествието.

Фестивалът ще завърши с тържествен християнски концерт в навечерието на празника Петдесетница в събота, 22 юни, от 20 часа пред НДК. Пред публиката ще излязат Марги Хранова, „Кварто Квартет и приятели“, „Братя Владигерови“, попизпълнителите Димитър и Христо, квартет „Българи“. Ще има и голяма изненада в лицето на специален гост-изпълнител.

 

Организатори ви канят да се присъедините към Шествието и Концертите заедно с вашето семейство и деца, елате с приятели и съмишленици, елате и подкрепете каузата!

Архитект Пламен Пламенов Мирянов е поел битка за българската духовстост и опазване на семейните ценности. 

„Нека вървим заедно на Националното шесвие в името на нашите предци и нашите деца, в името на достойна България“, призовават организаторите архитект Пламен Пламенов Мирянов, Кристиян Шкварек и Давид Александров.

Това е поредната битка за българската духовност, която подемат от фондация „Нашият дом е България“.

 

 

Коментари

  • Contra

    19 Юни 2024 13:25ч.

    Като се прибере момичето ви с отрязани цици да няма после що ме домързя да ида. Хомофилите ще тропосат педо боклук от цяла Европа с цел да изглеждат повече от колкото са. Да се има в предвид. И нека да няма неразбрали - крайната им цел е да чукат деца ви, защото те са всички педофили. ВСИЧКИ. Хомосексуалистите не ходят по LGBT разврат оргия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Не съм Сциентолог"

    19 Юни 2024 13:31ч.

    Разгледайте внимателно Снимките на Създателя в профила му във Ф, може да започнете, от най старите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 🌈Лео и Реми🌈

    19 Юни 2024 13:32ч.

    🌈Ний сме канени на друг фест.🌈

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Hdufucjfjf

    19 Юни 2024 14:15ч.

    “Архитект Пламен Пламенов Мирянов е поел битка за българската духовстост и опазване на семейните ценности. “ Оф, поредният спасител!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • oiwrjowegcfz

    19 Юни 2024 14:45ч.

    Кое те отегчава?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • всичко хубаво

    19 Юни 2024 14:33ч.

    ама тоя небостъргач дето го цвъкна срещу “Маринела”, за да им е конкуренция е отвратителен

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    19 Юни 2024 14:48ч.

    Полицията да осигури охрана . Контрашествие на ЛГБТ предвижда ли се? Яки момци с дълги коси фланелки с цветовете на дъгата ще атакуват ли колоната?Капитал ще заклейми ли проявата?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • baba Pena

    19 Юни 2024 14:53ч.

    Някъде четох, че в събота ще има прайд в София. Надявам се маршрутът му да не се пресича с маршрута на шествието за семейството.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Contra

    19 Юни 2024 15:19ч.

    Не използвайте объркващи термини като "прайд". Казва се педофилски парад.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • baba Pena

    19 Юни 2024 16:25ч.

    Този термин използваха в новините.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Contra

    19 Юни 2024 16:33ч.

    Новините са фалшиви обаче. Особено пропадналото бтв.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аника

    19 Юни 2024 15:50ч.

    Архитект Пламен Пламенов Мирянов се бори за България , която ограбва. Всички сгради на Артекс са на най апетитните места в София , на държавна земя. Това става със съдействието на Гроб закоето имаше Апартментгейт. Помним! Знаем! Явно иска да е дупетат и си прави ПР.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи