Фандъкова: Политическата безпътица през последните години остави софиянци без Околовръстен път

Фандъкова: Политическата безпътица през последните години остави софиянци без Околовръстен път

Политическата безпътица в държавата през последните години остави софиянци без Околовръстен път. Гражданите не питат кой е шеф на АПИ, а защо стоят в задръстването между „Бъкстон“ и „Люлин“, където трябва да се изгради последният липсващ участък от околовръстния път. Това написа във Фейсбук кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС Йорданка Фандъкова. 

 


Ето пълния текст на публикацията:

Политическата безпътица в държавата през последните 3 години, остави софиянци без Околовръстен път. Гражданите не питат кой е шеф на АПИ, а защо стоят в задръстването между „Бъкстон“ и „Люлин“, където трябва да се изгради последният липсващ участък от околовръстния път. 

През 2021 г. в общината изработихме и предадохме на Министерството на регионалното развитие плана за първия етап от отсечката. От тогава досега документите се преместват от едно бюро на друго, но реални действия няма. 

Ангажиментът, който поемаме лично с г-н Нанков, е да ускорим процесите, така че процедурите за отчуждаване и строителство на липсващия участък на софийския околовръстен път да започнат. 

Строителството на националната детска болница в Горна Баня също е директно свързано с изграждането на тази отсечка, за да се осигури бързия достъп до нея. 

В последните 14 години успяхме заедно с държавата да изградим Южната дъга, Северната тангента и Западната дъга на околовръстния път. За да довършим започнато, подкрепете екипът на ГЕРБ-СДС с №22 в бюлетината.

 

 

Коментари

  • Фъндък

    22 Май 2024 20:13ч.

    Тая леля да каже колко фъндък под формата на имоти отпусна срещу протежетата на боко от СДС във вид на заменки и мнима безстопанственост. Колко народ придоби безименни имоти по давност заради отвратителна безотговорност? Нагла и проста даскалица. Крадла.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шлюха

    23 Май 2024 1:47ч.

    На фандък-ханъм може да й се вЕрва за безпътицата: тя е със солиден стаж на пътна и магистрална труженичка от БОКо-харем! Що километри е навъртела ....!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Данък фандък плащахме

    22 Май 2024 21:04ч.

    цели 14 години и пак не й стигна времето на Фандъчка, но затова пък успя наколко пъти да пренареди жълтите павета и няколко години да ремонтира ул."Граф Игнатиев" барабар с площад "Славейков" и убийствения шадраван на площада. Голям гьонсуратлък се иска, за да може друг да е виноевн на баба Фандъчка. Циркаджийски номера от Самоков, в София, преди предсрочни национални и редовни европейски избори. ГРОБ за България - бюлетина за послушните овци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо бе Фандъкова, ЗАЩО?

    22 Май 2024 23:28ч.

    Няма регулярен гейпарад, няма украински и ЛГБТ знамена във всеки дом, няма лява дирекция на движение, която ще помогне на столичани и гости на столицата да се наслаждават на Лондонско движение и паркиране......!!!! При това положение седнала да ми дрънка за околовръстното! Не стига, че беше 45години кметица, ами един паметник на Бойко Борисов не издигна, да не говорим са пирамида, която той заслужава приживе! Какво пречеше да се събори НДК и да се построи десет пъти по голяма Бойкова пирамида! За имената на улиците изобщо не ми се говори! Няма бул. "Американски", има бул."Руски"!!!! Безобразия, които, с които кмет терзиеф тепърва трябва да се справя!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Юрданке,

    22 Май 2024 21:06ч.

    засрами се бре!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 15 години

    22 Май 2024 21:10ч.

    Имаше време да строиш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • нелегален

    23 Май 2024 8:21ч.

    е, тя строи. за когото трябва. абсолютно безлична особа, от ранния Му период. не, че след това нещо се промени кой знае колко, де.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Десислава

    22 Май 2024 21:21ч.

    Безпътица е добре казано. Г-жа кметицата да дойде тази вечер в ж.к. Младост и да видим как ще се движи пеша. Тротоари няма, а улиците са реки. За толкова години отнемаха градинки, строяха блокове, но един тротоар не можаха да ремонтират или направят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кличко

    22 Май 2024 21:23ч.

    Данче, Данче, толкова си семпла,що не се пенсионираш, достатъчно си се нагушила.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • dfdf

    22 Май 2024 21:35ч.

    Фандъкова малко ли време имаше? Що го не направи?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Изчака да я изперат и веднага проговори!

    22 Май 2024 21:50ч.

    Без коментар! Човек като върви в София му стига да гледа около себе си резултати!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баба Гицка

    23 Май 2024 0:25ч.

    Гьонсуратлък гарантиран от ГЕРБ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    23 Май 2024 8:44ч.

    Как не я е срам да се показва, пък и акъл дава на тези, дето са дори по-зле от нея. София не прилича вече на нищо... Като ходи командировки по света, не видя ли градовете на хората, ма жено!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Данче, Данче, толкова си семпла,що не се пенсионираш, достатъчно си се нагушила.

    23 Май 2024 13:33ч.

    Няма ли кой да И обясни каква е разликата между ХОРДА и ТАНГЕНТА?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • защо е на свобода

    23 Май 2024 13:59ч.

    Поредната бокова нефелна и крадлива калинка, която вместо в затвора ще бъде уредена и спасена от мутрата с депутатски имунитет!!! В декларацията си по КПКОНПИ е декларирала, че излиза от СО с няколко апартамента, няколко магазина и гаража, нам колко си имота, ама никой не вярва Башка кеша и тайните сметки...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи