Евродепутат призова ЕС да се вслуша в думите на папата, че „НАТО лае на вратата на Русия“

Евродепутат призова ЕС да се вслуша в думите на папата, че „НАТО лае на вратата на Русия“

Според Тиери Мариани малко хора са обърнали нужното внимание на думите на папата, че „НАТО лае на вратата на Русия“ я подтикна да започне специална операция в Украйна. „Илюзионистът  Зеленски успя да настрои европейските столици, които са готови на икономическо и геополитическо самоубийство, само за да му угодят“, казва още Мариани, съобщава ТАСС.

Френският евродепутат Тиери Мариани призова европейците да се вслушат в думите на папа Франциск I за причините за специалната военна операция на Руската федерация в Украйна в статия, публикувана в четвъртък в списанието Les Valeurs Actuelles.

Според Мариани малцина са обърнали подобаващо внимание на думите на папата, че „НАТО лае на вратата на Русия“ и я подтикна да започне специална операция в Украйна. „Това твърдение е пропито със здрав реализъм – Русия не би започнала операцията си без причина“, отбелязва френският евродепутат.

"Руснаците смятат, че непрекъснатото напомпване на техните съседи с американски оръжия представлява заплаха за тяхната сигурност", отбеляза Мариани. "Различна позиция на Европа би позволила да се избегнат разногласията с Русия и със сигурност би предотвратила тази криза", добавя той.

Евродепутатът смята също за „прибързан и зле замислен курса на разширяване на Изток“. „Илюзионистът  Зеленски успя да настрои европейските столици, които са готови на икономическо и геополитическо самоубийство, само за да му угодят“, казва още Мариани.

„Франция се интересува не от победата на една от страните в конфликта, а от бързото връщане към мира и нормалните отношения с Русия“, заключава евродепутатът, добавя ТАСС.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

  • Да би мирно седяло, не би чудо видяло

    06 Юни 2022 9:27ч.

    Ето така става когато те зарежат барух, ротшилд и рокфелер. Паника до откат. Ама няма отърване, ще си го получат по пълната програма. Изостаналите народи ще продължават да грабят и унищожават, докато изчезнат напълно или поумнеят. Средно положение няма. Знам, че пак няма да разберат, защото нямат разум, затова им става самоунищожението.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евродепутат призова ЕС да се вслуша в думите на папата, че „НАТО лае на вратата на Русия“

    06 Юни 2022 9:54ч.

    За осем години в резултат на "лаенето" са избити над 15000 човека, от които над 150 деца. Да пожелаем ли на папата на Евродепутата да лаят така и пред техните врати?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    06 Юни 2022 11:59ч.

    Затова сега Русия трябва първо да се излае далекобойно на Сащ, а после всички други ще си седнат мигом на гъза и ще обърнат другата страница, ако такава им бъде оставена, ако не -гризане на корицата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи