Евелина Славкова: Спад в доверието към управляващите измерихме още през март

Евелина Славкова: Спад в доверието към управляващите измерихме още през март

"Спад в доверието към управляващите измерихме още през март месец, но не в електорално отношение, тоест не, че ГЕРБ е първа политическа сила, но във всички останали индикатори се видя, че има спад в одобрението на правителството и то е само 100 дни след започването на неговата работа. В това няма особена изненада", коментира в интервю за предаването "Преди всички" на БНР социологът Евелина Славкова от Изследователския център “Тренд”.

"Доходите на хората, поскъпването на всички стоки и услуги - това са големите проблеми. Проблемът при това правителство е, че е ново, но това е и негов позитив", каза тя.

"Липсват каквито и да било социални послания към обществото, като изключим традицията да се дадат пари на пенсионерите, но всички останали проблематики, които се зараждат около тези социални проблеми, не се коментират от страна на правителството. В публичното пространство представители на "Продължаваме промяната“ в студиата коментират не тези толкова важни теми, а коментират избора за шеф на БНБ, което не е маловажна тема, но може би не е най-съществената", добави още социологът. 

Цялото интервю с Евелина Славкова можете да чуете от звуковия файл.

 

 

Коментари

 • Дами и Господа,...

  05 Апр 2022 10:40ч.

  ...нивото е ниско. Не стреляйте по пианистите-...ози, те толкова си могат...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 05 Апр 2022 11:12ч. Много е сладка тази и ще я изпапам!!

  05 Апр 2022 11:33ч.

  Хахахахаха… Готино! На въпроса: - Каква социоложка е Евелина С.? Отговорът би ли могъл да бъде: - Ами, сладуранка е...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи