Ето къде ще спират водата в София на 30 март

Ето къде ще спират водата в София на 30 март

На 30 март (четвъртък) 2023 г. във връзка с подмяна на пожарен хидрант по ул. „Поручик Божидар Божилов“, с. Локорско се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на с. Локорско

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада пред кметството.

На 30 март (четвъртък) 2023 г. във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонениепо ул. „Демокрация“, с. Кривина се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на с. Кривина

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.

На 30 март (четвъртък) 2023 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности в кв. „Бояна“ се налага спиране на водоподаването от 02:00 до 06:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между ул. „Иваница Данчев“, ул. „Севастократор Калоян“, ул. „Герганица“, ул. „Байкал“, ул. „Подграмада“, ул. „Калоянова крепост“, ул. „Радецки“, бул. „Околовръстен път“, ул. „Даскал Стоян Попандреев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на следните адреси:

ул. „Поп Евстати Витошки“ на кръстовището с ул. „Буките“

пл. „Сборище“.

На 30 март (четвъртък) 2023 г. във връзка с ремонт на уличен водопровод по ул. „Гръстниче“, кв. „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Лотос“ от ул. „Перуника“ до ул. „Гръстниче“

ул. „Гръстниче“ от ул. „Лотос“ до ул. „Дон“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гръстниче“ на кръстовището с ул. „Лотос“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

Напиши коментар

Откажи