"Епицентър": Сглобката виси на косъм. Денков иска да е външен министър, за да пътува, Габриел готова да си тръгне

"Епицентър": Сглобката виси на косъм. Денков иска да е външен министър, за да пътува, Габриел готова да си тръгне

Автор: Валерия Велева, epicenter.bg 

Сглобката виси на косъм, некоалиционните партньори не могат да се разберат кой да оглави Външно министерство след ротацията, научи Епицентър.бг. Информацията бе потвърдена за “Гласове” от независими източници в ПП-ДБ.

“Нямаме никакво разбирателство. Никакво!”, заяви с притеснение наш източник от правителството е подчерта, че всичко постигнато от мнозинството в парламента може да се развали, заради едно външно министерство.

Премиерът Николай Денков искал след ротацията на всяка цена освен вицепремиер да стане и първи дипломат, защото бил привлечен от екзотиката на пътуванията в чужбина и това взривява мнозинството. 

Мария Габриел заявила категорично, че ако не е премиер и външен министър, тя ще се откаже и ще напусне българската политика. Нейният мотив да се противопостави на щенията на Денков е, че той не е подготвен външно-политически и няма никакви контакти в чужбина. Освен това Габриел вече е разработила по нов начин Външно министрество, готви външно-политическа доктрина, която ще представи на обществено обсъждане, има влияние във всички евроатлантически кръгове в САЩ и Европа и е уважаван дипломат в международните среди. Ако дойде Денков на нейния пост, всичко постигнато от Габриел, няма да бъде продължено, защото той има друго отношение към външната политика.

В такава абсурдна ситуация България изведнъж ще се окаже с три външни политики - на премиера Габриел, на външния министър Денков и на президента Радев.

Към всичко това трябва да се изведе пред скоби Управленската програма на некоалицията за периода юни 2923-декември 2024, постигната в съгласие между ПП-ДБ с ГЕРБ-СДС, където ясно е записано, че “През вторите девет месеца отговорността за правителството ще поеме г-жа Мария Габриел - номинация на ГЕРБ-СДС. След размяната Николай Денков ще бъде заместник-министър председател и министър на образованието”.

Като европейски политик Габриел категорично дължала да се спазват договореностите, заради които тя се е съгласила да се върне в България. В противен случай си тръгва. И това е заявила пред всички партийни лидери.

От ПП-ДБ обаче искали на всяка цена да получат контрола върху Външно министрество, за да “имат излаз към света”, както обяснявали на непартньорите си от ГЕРБ.

Петков, Денков и Василев заявили на Борисов и Пеевски, че за тях Външно министерство е “червена линия”.  Настимир Ананиев публично обговори през уикенда настроенията в ПП-ДБ: “Буквалното приемане за ротация е Габриел - премиер, акад. Денков - вицепремиер с портфейла ѝ. Редно е той да стане външен министър. Идеята е МС да запази максимално своя състав”. Преди месеци самият Денков твърдеше точно обратното - че след ротацията ще се върне в образователното министерство, защото там се чувствал най-подготвен. Концепцията му се променила след като отиде на няколко срещи на върха в Брюксел и се видя сред политическия елит на Европа. Това погалило самочувствието му, че може да бъде и ВИП-дипломат, разказват негови колеги.

Това брутално извиване на ръце от страна на Денков и ПП-ДБ  поставя на изпитание некоалицията, която може да се разпадне във всеки един момент. 

На спешно свикана среща през уикенда лидерите й не са постигнали никакво съгласие. Заредени с драматизъм, недоверие и абсолютна неадекватност на страна ПП разговорите ще продължат в този дух буквално до 5 март.

Проблемът е толкова сериозен, че се разработва вариант, ако Мария Габриел си тръгне и Денов продължи мандата като премиер. Тогава ГЕРБ щели да поискат министерствата на отбраната, на енергетиката, на спорта, към които имат сериозни забележки.

Борисов ясно показа недоволството си от Тагарав, от спортния министър Димитър Илиев и от земеделския министър. “Запалиха Европа земеделците, ние тук нищо не обсъждаме. Не съм видял план и мерки”, беше упрекът на лидера на ГЕРБ. Напрежение между министър Кирил Вътев и ГЕРБ има още покрай ветото за внос на зърно от Украйна, в чието отстояване той първоначално не бе много категоричен. И министър Йоловски е с единия крак е вън от кабинета след скандалите около него. Критиките към енергийния министър Румен Радев не стихват заради закриването на “Мариците”  и фотоволтаиците.

На всичкото отгоре от ПП-ДБ продължават да твърдят, че не било договорено кабинетът “Габриел” да е с мандата на ГЕРБ. Това пък е червена линия за Борисов и хората му , които са непреклонни, че това е единственият вариант ротацията да се случи, другото е унижение за тях, което няма да допуснат.

В края на миналата седмица неслучайно лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че ротацията не е на всяка цена - казаното бе именно по повод договорената с ПП-ДБ смяна на премиера с външния министър през март. “Има подписано споразумение и ще се придържаме към него”, е катеоричната позиция на Борисов .

И за Денков ротацията не е на всяка цена. Позициите им обаче по тази тема са коренно различни. Кой ще надделее, предстои да видим.

Но, както се предполагаше, ротацията е първото и много сериозно изпитание пред некоалицията.

Източник: epicenter.bg

 

 

 

Коментари

  • Цура

    05 Фев 2024 14:18ч.

    Късно е либе за китка! Още от началото ГЕРБ са ги преметнали. Много по-престижно е да си вице и външен министър, отколкото на образованието. Лена отдавна копнее за външно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Опикани олигофрени управляват у нас

    05 Фев 2024 15:47ч.

    Един за чеп не става!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оле Отвори Очички

    05 Фев 2024 21:24ч.

    "уважаван дипломат в международните среди" не знам колко още ще издържи народа на този цирк на абсурда, на това фрийк шоу. На колко бара издържа капака на тенджерата? Имам чувството, че накрая ще се стигне до най-грозни и страшни неща, саморазправа, линч, палене на посолства и т.н.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бигот

    05 Фев 2024 14:20ч.

    Харлия да е, ако си извадят и ножове още по-добре!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пико

    05 Фев 2024 14:25ч.

    Тоя Денков излезе голяма мушитрънка/мишок/.Самия факт как се е добрал до титлата академик показва че не е за подценяване и много добре си гони личния интерес.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ъхъ

    05 Фев 2024 14:29ч.

    Иска да разнася сапуна като търговски пътник!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • няма аналог

    05 Фев 2024 14:27ч.

    Хем премиер хем външен министър. Е такова животно досега никой не се е бил сетил да измисли. Пак ще изумим запада че и изтока

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Dimitrov

    05 Фев 2024 14:50ч.

    Има много такива случая! Не пиши глупости!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • отец климент

    05 Фев 2024 15:05ч.

    Чак пък много... У нас ги е имало след Освобождението, но то тогава е имало 5 министерства, та не е било рядкост премиерът да е и външен министър, или пък финансов.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Може, тя Габриелката вече била разработила

    05 Фев 2024 16:54ч.

    по нов начин Външно министерство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бахой

    05 Фев 2024 22:59ч.

    Имаше една детска песничка: Кукла и мишок и танцували и лудували...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Посетител

    05 Фев 2024 23:05ч.

    Забравяте онзи Райков, служебен премиер при Плевнелиев! Той тогава беше премиер и външен министър. Нали по това време направи онази врътка, при която външният министър Райков предложи на премиер-министъра Райков да преназначи посланик Райков от Рим в Париж ли беше или... Нищо ново под слънцето няма да видим.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Посетител

    05 Фев 2024 23:16ч.

    ПП: Марин Райков! Колегите по-рано вече са го споменали...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чапай и Петка

    06 Фев 2024 6:10ч.

    Да бай Тодор, Боковинету, Сталин, Хитлер, Пиночет и Корни , ай че нямам време да пиша че урсула има сърбежи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много бе

    05 Фев 2024 14:28ч.

    Много му се усладиха екскурзиите на тоя химкалистки молец... веее.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    05 Фев 2024 14:34ч.

    "некоалиционните партньори не могат да се разберат" И некоалиционни, и нетрадиционни

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    05 Фев 2024 14:42ч.

    Ся, верно е, че за Денков е написано, че ще е вице и министър на ОН, демек не е написано, че ще и министър на вънкашните работи. Но и за съществото Габриел не е написано какво ще е освен МП.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Contra

    05 Фев 2024 14:43ч.

    Циркове. Боклука си върви с друг боклук, нищо не е на косъм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бензинджия

    06 Фев 2024 7:58ч.

    апцалутно. там е пълно с "деликатни" натури. а те са "артистични", обичат да театралничат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шалом

    05 Фев 2024 14:53ч.

    Няма никакво значение за какво се карат слугите. Каквото решат в посолството това ще е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ти да видиш

    05 Фев 2024 14:54ч.

    Мара Неделчева била "уважаван дипломат"... Да се смее ли човек, да плаче ли?! Жирафчето с пионерско-номенклатурен манталитет, което е усъвършенствало разтягането на безсмислени локуми, било "уважаван дипломат"...От десетилетия постът на външен министър у нас се заема от марионетки поради същите причини, които карат нашите управници периодично да ходят на отчет при "началника".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мари

    05 Фев 2024 14:55ч.

    Като се има предвид колко "управляват", спокойно могат да назначат един фигурант на всички министерски постове. Нищо няма да усетим.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мунчо

    05 Фев 2024 16:13ч.

    Да, така е Мери. И аз смятам, че глупотевините преписани от ,,Епицентър" са буря в чаша вода. Чекмеджан Еднокнижника, т.е неговата лична, подГЪЗурна партия ще клекнат и к'вото са си наумили харвардските шарлатани, това ще стане. За да може Тиквата да продължава да оцелява. И да чака по-добри времена. Той това го умее.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тодор Колев

    05 Фев 2024 14:58ч.

    В Африка всяко малко гущерче иска да стане голям крокодил. Но не всяко може добре да плува.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    05 Фев 2024 14:59ч.

    Нищо не става от тия. Разваляй!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дългата сянка

    05 Фев 2024 15:04ч.

    "Освен това Габриел вече е разработила по нов начин Външно министрество, готви външно-политическа доктрина, има влияние във всички евроатлантически кръгове в САЩ и Европа и е уважаван дипломат в международните среди." Пази Боже сляпо да прогледа!, казал народът. Поредната филоложка с претенции, ама поне посещавала някакви курсове там по международни отношения. Чуло то горкото, по милост, че има международни отношения! Основното и достижение в живота, че завършила някаква френска гимназия и е прилъгала някакъв френски Мунчо. Взела му името и станала вече "фръц"! Четем имената на евродепутатите на Герб след 2009 г. А. Ковачев, В. Уручев, Е. Стоянов, М. Неделчева (Габриел), М. Панайотова, П.- Борисов, Р. Желева и т.н. Като изключим изкушените, някой въобще знае ли КОИ СА ТЕЗИ? Можете ли да си представите разговора между БХ и Многоапартаментника, когато са търсени с газена лампа ЧОВЕЦИ, които да ни представят пред европейците, та да не се излагаме, де! Бойко към Цецо: Цецоу, нАмери ми некви, ама гледай да са Парле ву франсе, че ако са като нас с тебе, дето кьопаво владеем само шопски диалект, голям срам ще падне у Европата!" Ето така, по едната смешна и гола случайност, Неделчева стана голям дипломат, който хвърля сянка чак отвъд океана! Неделчева освободи българската политика от присъствието си и заминавай обратно на село!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сапунджия

    05 Фев 2024 15:10ч.

    Академик-дипломат-турист. Чудо! При това без даже да се докосваме до дипломатическия "гений" на ПХП/ПБП.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мхм

    05 Фев 2024 15:13ч.

    Денков пък аз не го ща за министЕр на образованието. Там колко и какви беди насътвори - има дълго да се сърба попарата му.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За Бога,

    05 Фев 2024 15:13ч.

    не натиквайте този сапунджия отново в образованието. Защото и досега нанесе там непоправими щети. Ако трябва, измислете му министерство на сапуните.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • онуфри

    05 Фев 2024 15:19ч.

    Управляват ни емоционално неразвити алчни психопати с нарцистични наклонности. Да развалят сглобката и да приключва този цирк. Не могат да разделят на две магарета плява, а сглобки тръгнали да правят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хо-хо-хо-о-о-о,

    05 Фев 2024 15:26ч.

    Мистър Гаф дьо Гаф и то предимно на международна сцена иска да е външен министър?! Сигурно така и професор в химията е станал благодарение на поразия след поразия, кражби, подмазвачество и натегачество.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    05 Фев 2024 15:28ч.

    Тъжна история.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Саломон от Сатовча

    05 Фев 2024 15:31ч.

    Решението е ясно: Кака Славка-Денковица гърми, отива си обратно на село, а Габриелова става буля акад-Денковица. Така външно министерство ше е общо и заедно ше си одат в чужбината. Могат да си организират и добър път за бягство от България, което така или иначе ще им се наложи скоро.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Същото смятахме и ние

    05 Фев 2024 15:41ч.

    Че в основата на възхода (и падението) на Денков стои/лежи, хипер-амбициозната му жена. Човешката история познава много случай, когато такива амбициозни близки до сърцето, причиняват огромни катастрофални последици за народите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    05 Фев 2024 15:39ч.

    За някои хора развитият социализъм вече е настъпил - "... за всекиго според нуждите."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • трудоустройване

    05 Фев 2024 15:40ч.

    А за семейство Лорер някое министерство няма ли да се отвори след ротацията?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ми нахални са ППДБ още от пръкването си

    05 Фев 2024 15:46ч.

    Искаха правителство с техния мандат - ОК. Искаха всички министри да са техни - ОК. Искаха подкрепа от ГЕРБ и ДПС за разни закончета (лобизма ги издаде като закончета, а не като закони) и пак получиха - ОК. Искаха и имат обща програма ясно четливо разписана - ОК. Сегиз - ЙОК! Искал Денков по-горен пост да си шета по света. ППДБ, ами СМЕНЕТЕ ГО ДЕНКОВ, ВЕ! Защо един човек да проваля още 9 месеца келепир във властта?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Премиер и външен министър е отлична идея

    05 Фев 2024 15:51ч.

    За първи път нещо спестовно и икономично ще видим в най-новата ни история като управление на държавата прераздуто с 18 министерства на държавната бюрокрация. Така че - ВСИЧКИ МИНИСТРИ на ГЕРБ, а Габриел - премиер и външен министър, добро начало, от което явно много се страхуват ПъПъДъБътата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Галя от Посолтвото

    05 Фев 2024 16:09ч.

    Буря в чаша вода. Всичко се съгласува на ул. Козяк, и сега няма да е изключение...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не е съвсем така днес в Посолството! Там вече третия секретар не можеда определя политиката на подмандатната територия...

    06 Фев 2024 9:21ч.

    Изникват нови проблеми от Централата, там 4 войни лесно не се водят, Трябва ВОЙСКА за Сирия и Ирак освен за Украина - няма да загиват там американци я! И външнополитическите изяви на протекторат България отпадат от програмата, а възниква спешна нужда от ЕКСПЕДИЦИОННИ КОРПУСИ... а за там будали нещо в БГ не се намират - 30% некомплект в сухопътните сили, а ако се подшушне нещо за бъдещето - некомплекта може да стигне и 50%, както стана в Швеция преди година... А и днешните войни с мобилизация нещо трудно се печелят - я гледайте как мобилизират и жените в Украина - основно за попълване донорски органи за женския пол...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дабъл Овъртайм

    05 Фев 2024 16:20ч.

    Може да се организира и вътрена ротация в ротацията специално за външно и полагашите се благинки: един месец габриелката е външен министър, следващия денков и денков шетат из чужбина като г-н и г-жа министершата. Само да не се пръкнат отнякъде и още роднини бивши жени, любовници...че тогава няма да стигнат министерствата и ще настане едно лудо ротиране - свят да ти се завие!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    05 Фев 2024 16:21ч.

    Да сведеш цялата политика до командировки за егото на един премиерстващ е обидно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    05 Фев 2024 16:49ч.

    Тоя молец, ДенкOFF не му ли стана ясно, че с полит-кариерата му е свършено? Forever! Къде се е залетял, изобщо?...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Начи, Гъврилкъ била топ диплушматкъ

    05 Фев 2024 17:22ч.

    пък Денкуф ошти по топ. Ъм ся????? С тъквиз гълелевери нъ диплумациата зъ месиц ша сне у Шенгин и слет два три у еврейзонътъ и полси мож дъ зъкрийм минстерсвуту щот сичкътъ ралтъ шъй упраенъ зъ 20-30 гудини зънъпреде

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фоки

    05 Фев 2024 17:24ч.

    Денков Гнидо,помним как тормозеше децата да плюят в училище.Нещастен кариерист,дъска за кочина не става от теб.Събирай си парцалките и се махай.Мекотело Гнусно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • истината

    05 Фев 2024 17:41ч.

    БГ се унищожава от ГЕРБ от десетилетия, към нея се пресъединиха и тези от ПП, и двете ОПГ трябва да бъдат хвърлени в затвора, заеднос дръндарския им шеф ! Оставка и затвор!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    05 Фев 2024 17:43ч.

    Ако подкараме по заслуги политик няма да остане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban

    05 Фев 2024 18:18ч.

    Съчетаването на мин.пред и външен министър е ИЗИСКВАНЕ НАЛОЖЕНО ОТ ВЪН.Тъй че буря в чаша вода.Козяк ще кажат и възражения няма да има.Мисля ГЕРБ ще бъдат прецакани и по-добре да мълчат.Щото срама ще е голям като гласуват кабинета.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Марин Райков щял да е външен министър

    05 Фев 2024 18:34ч.

    Проф.Танев, бивш просветен министър го обяви по БНТ при Г.Любенов. Подобен слух навежда на мисълта ЗА ПОДЯЛБА НА ВЛИЯНИЕ НАД БЪЛГАРИЯ между САЩ и ВЕЛИКОБРИТАНИЯ! Може да е така или да?! :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    05 Фев 2024 18:55ч.

    Като изключим здравният и земеделският(хора с професия) за останалите случайни и предизвестената ротация се превръща в драма. Май до тука беше сглобката....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ъъъ

    05 Фев 2024 19:48ч.

    Всички да си тръгват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мина

    05 Фев 2024 20:14ч.

    За външен министър трябва да имаш освен познания и добро излъчване , а Денков с този чар на изтерзан молец , буди само желание да го подминеш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    05 Фев 2024 21:08ч.

    Нямам думи ... Единия искал да пътува на наш гръб, свят да види, другият му омръзнало вече, третия пък имал други прищевки ... Кочина, пълна кочина!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    05 Фев 2024 21:14ч.

    Лицата на вънкашната политика на България през т.нар. преход: Куневица, Мони, жена му, Марийка Габриел, сега Денкофф харизмата на засъхнал сопол. Не знам кой ми е фаворит. Май по поразии, Куневица, ама конкуренцията е жестока. Не е късно да я надминат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Никой, никой от тях

    05 Фев 2024 22:27ч.

    не може да стъпи на малкия пръст на Иван Башев. Мир на прахта му!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Z T.M.

    05 Фев 2024 21:21ч.

    От този може да стане само външно министърче. Ето до това води отрицателната селекция! Харвард и академик са мръсна дума.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нямат право

    05 Фев 2024 21:29ч.

    На ротация. Това е измислица, косъм на който се държат всички маймуни, алчни за пари, готови да продават България. Изборите подредиха реда на партиите, които могат да съставят правителство. Герб отстъпих мандата на ПП, т.е. изгубиха право да правят правителство. ПП оперират с втория мандат. Ако понечат да правят нов кабинет, с нов мандат, следват нови избори. Защото президентът няма да го даде на Възраждане. И никой няма да може да предложи управление в това фалшиво НС. Така че, следват нови избори.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доц. Карачибук

    05 Фев 2024 21:36ч.

    Според епицентричната гадателка Велева сглоката висяла на косъм. А според речника на БАН "вися на косъм" е израз, означаващ "Намирам се в много опасно положение, изложен съм на смъртна опасност или унищожение". Нито пророчицата Велева, нито езиковедите от БАН обаче коментират максималната якост на опън на косъма, върху който е окачена сглобката. Има косми, които издържат якост на опън fu колкото нишка от конструктивна стомана. Едно е ако носещият конструкцията косъм е взет от пубисното окосмяване, друго е ако е отскубнат от рошав академичен кулус. В първия случяй дебелината му е около 0.07 мм, а във втория може да достигне до 0.1 мм. Според експерти по сглобки и теглилки косъмът, върху който ще се окачи сглобката най-вероятно ще бъде отскубнат от вагиналната джунгла на Габриел или от рошавия задник на Тиквоний I Хипертоник. Това е гаранция, че тя ще остане в устойчиво положение, стига да не бъде претоварвана и усуквана.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бобо

    05 Фев 2024 21:37ч.

    Баничарката Велева изкара аГабриелката голям експерт. То това девойче кънти от нищо говорене. Рецитира безсмислено, като на ученически рецитал. Та нито сапунени, нито тази куха лейка Габриел. Еднакви нищожества са. Долу това продажно, некадърно, крадлива правителство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма нито един българин

    05 Фев 2024 22:07ч.

    В правителството. И в ротацията, ако я има, ще е същото. Малцинства, мюсюлмани и будисти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стела

    05 Фев 2024 22:20ч.

    На мен пък ми е интересно адамовата ябълка да си тръгне, това сценарио така и не го доигра предния път като щеше да си тръгва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • уважаваният дипломат

    05 Фев 2024 23:24ч.

    Според бухалката на Пеевски - Мадам В. ( Валерия Велева), Габриел има влияние във всички евроатлантически кръгове в САЩ и Европа и е уважаван дипломат в международните среди. Напротив, Габриел ярко блести като лакирана евроатлантическа текезесарка напръскана с Chanel N5 и въоръжена до зъби с набор от клиширани брюкселски алабализми.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • че нали точно такива са изискванията за "европейски дипломани" от страна на Дълбоката държгава в Сащ!??

    06 Фев 2024 10:45ч.

    т.е. Добре лакирани и ТЪПИ!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • виконта

    06 Фев 2024 9:20ч.

    външен министър ще е Райков а колю суриката поема министерството на въздушните имоти

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи