Енергийният министър пред протестиращите: Териториалните планове са изпратени. Добри или лоши, трябваше да ги предадем

Енергийният министър пред протестиращите: Териториалните планове са изпратени. Добри или лоши, трябваше да ги предадем

„Териториалните планове са изпратени към Европейската комисия (ЕК). Това е само началото на преговорите с Брюксел, а не предопределя решенията“, каза пред журналисти министърът на енергетиката Румен Радев след среща с ръководствата на ТЕЦ „Марица изток 2“ и на „Мини Марица изток“, която се проведе в сграда на ТЕЦ-а. Близо четири часа продължи разговорът. Покана за среща беше отправена и към представителите на синдикалните организации, но те отказаха. Синдикалистите настояха министърът да отиде при тях на местата, на които е блокирано движението. Протестиращите скандираха "оставка", а един от тях се обърна към министъра с думите: "Не ни спасявайте. Уморихме се от това спасение. Сложихте ни примката на врата. Записаното в териториалните планове е краят на нашата работа, на нашите съдби. Буквално още от утре трябва да си търсим билети за някоя друга държава". 

Основният акцент в срещата е бил е „да сме уверени, че всички действия, които се предприемат и това, което се прави и се планира като стъпки занапред, неминуемо да гарантира и да обезпечи първо сигурността на електроенергийната система и на електроенергийното производство за страната. Това е важно да се чуе и да се разбира от всеки като потребител“, каза още Радев. Той подчерта, че са предприети всички действия, които трябва да бъдат извършени като подготовка „за зимния период“.

Според него не трябва да се създава напрежение в обществото ни за настройване на една група хора срещу друга. Всички хора, които са излезли на протести, било то на автомагистрала „Тракия“ и на прохода „Хаинбоаз“, или на други места, със сигурност не застрашават функционирането на системата в момента. Това са хора, които коректно са си направили постъпки, за да изразят протеста си законно. И това, че са навън не компрометира изпълнението на техните задачи, посочи още министърът. 

„Загрижеността за работните места и за комплекса ни е споделена, и е на всеки от нас“, заяви енергийният министър по време на среща с протестиращите енергетици и миньори, затворили автомагистрала „Тракия“. Той подчерта, че „не са на различни страни“. „Ако искаме да имаме успех в това, което правим, трябва да имаме подкрепата на всички, а не само нашата вътрешна“, каза Радев.

Протестиращите, които затвориха магистралата, скандираха "оставка", а един от тях се обърна към министъра с думите: "Не ни спасявайте. Уморихме се от това спасение. Сложихте ни примката на врата. Записаното в териториалните планове е краят на нашата работа, на нашите съдби. Буквално още от утре трябва да си търсим билети за някоя друга държава". 

Протестиращите попитаха министъра защо управляващите са бързали снощи да предаде териториалните планове в Брюксел. “Тези проекти, добри или лоши, трябваше да ги предадем. Това е дълъг процес по утвърждаване и комуникацията с Европейската комисия“, обясни Радев и призова да не се бъркат териториалните планове с проектиране. „За да станат хубави проекти първо трябва да има свестни мениджъри и предприемачи, които да ги измислят и тези, които да ги напишат и защитят“, подчерта енергийният министър. Той припомни, че "първият срок, който беше за предаване на плановете, беше още на 30 юни. След това срокът, който ни дадоха, беше август. Най-последният беше 30 септември. Уточнението беше, че ще се преговаря по този вариант", обясни Радев.

Източник: БТА, БНТ

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

 • smb

  30 Sep 2023 19:15ч.

  След Делян Пеевски академик Денков е най-подготвеният за Мин.пред. на България!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Оле Отвори очички

  01 Окт 2023 8:34ч.

  За някаква американска „ демокрация“, продадоха България за жълти стотинки и я превърнаха в кочината Булгаристан, за облаги за всички тези, които ги сложиха да ни управляват! Защо унищожиха евтиния ток от АЕЦ, който беше ДВЕ СТОТИНКИ ЗА Kw/ч, който ние дори изнасяхме?!!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Предават предателите-изнудвачи

  30 Sep 2023 19:24ч.

  за тех явно сме рая покорна

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Добри или лоши, трябваше да ги предадем"

  30 Sep 2023 19:28ч.

  Плановете ви няма как да са добри, защото срещу 3 милиарда, които ще бъдат окрадете, ще унищожите нещо което струва повече от 30 милиарда. Ще бутнете къща, а няма да направите и палатка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Това е точно и вярно

  01 Окт 2023 14:44ч.

  плюс факта, че плановете са добри за една малка кохорта предатели на Родината и много лоши за народът и за бъдещето на децата ни. Разграбиха и унищожиха всичко лъжците и роодтстъпниците. И тази сган трябва да бъде изгонена колкото е възможно по-бързо, за да я има България.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кожа Остря

  30 Sep 2023 19:32ч.

  Пред очите ни демонтират последните остатъци от Държавата!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Sin

  30 Sep 2023 19:34ч.

  А на тези нещастници буквално вземат последния залък хляб и обричат тях и децата им на глад. За 3 милиарда кражби. На ви ЕС.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Юлиус Фучик

  01 Окт 2023 8:34ч.

  Булгаристан е изправен пред Европейската комисия с ПРИМКА НА ШИЯТА !!! А молеца Денков заслужава да го разпънат на кръст ама като юда или като прокажен !!! Капитализмът свърши, разтуряй седянката !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • онуфри

  30 Sep 2023 19:42ч.

  Абе чудя се нещо. Идват местни избори, а политиците се опитват всячески да вбесяват избирателите. Ако изборите са честни, то политиците ще получат масово протестен вот. Значи или целта е радикализиране на местната власт с протестен вот, или това няма никакво значение, защото изборните резултати ще бъдат контролирани и фалшифицирани.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гост

  30 Sep 2023 19:47ч.

  Машинките са отговор на въпроса.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ами гласувай с

  30 Sep 2023 20:13ч.

  хартиена, но за други, не за "сглобката!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гост

  30 Sep 2023 20:40ч.

  А другите които си мислят че са фърст щото гласуват с машинките какво да ги правим?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Териториалните планове са изпратени към Европейската комисия (ЕК)

  30 Sep 2023 19:54ч.

  Ми освен, както сте ги изпратили, да вземете да си ги повърнете обратно, а? Иначе, интересно е как проблемът се измества от унищожението на енергетиката към работните места. Не, че проблемът с работни места е малък, но този с енергетиката е екзистенциален!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • соф

  30 Sep 2023 20:10ч.

  И на децата е ясно след затваряне АЕЦ и ТЕЦ,,,,,,,следва внос,,,,,,,,

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • CMEXXX

  30 Sep 2023 20:18ч.

  Как така "добри или лоши трябваше да ги предадем" бе, боклук долен ?!? Ако някой утре ти продаде добра или лоша стока, така ли щше реагираш, продажен боклук! Всички сте за бесилото, ама няма кой да ви окачи!!! Западни долни подлоги!!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Миг-35

  30 Sep 2023 20:21ч.

  Искам да видя забита миньорска кирка гърлото на тази свиня. Каквоооо още чакамеее бе майкаму мръснаааа???

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Минчо

  30 Sep 2023 20:29ч.

  Требвало е Доктор Борисов да иде при протеста.. И в свой стил да им обясни за напредъка на Технологите в 2038 година: - Начи, нема проблеми през 38 година.. Технологите ще са за всички.. Лежиш си на спалната...Кеф ти нААпреку, кеф ти нААдлъгу... Па станеш, дръпнеш чекмедженцето на шкафчето, а у него Технологиата наредила пачки евро, а кой иска - кюлчета...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Идеалист

  30 Sep 2023 20:30ч.

  ...."Записаното в териториалните планове е краят на нашата работа, на нашите съдби. Буквално още от утре трябва да си търсим билети за някоя друга държава". Това е реалната политика. Даже да не сте закъснели? Не се надавайте на тези политици и за обезщетенията ще ви излъжат. Цените на имотите в района ще паднат!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ОПОЗИЦИЯТА, КОЯТО СПИ

  30 Sep 2023 20:32ч.

  Огромната публика, която събирам в момента извън официалните медии ми пише. И иска само едно. Обединение на опозицията. Сега, когато миньори и енергетици се опитват да се сбият с правителството на Вреденков, хората очакват нещо от опозицията. Очакват единна позиция. Пишат на Карбовски буквално - ти, казват, имаш достъп на политиците. Кажи им да се обединяват, поне една пресконфернция в подкрепа на стачката да направят. Кажи го на Слави Трифонов, на Корнелия, на Костадинов, на Радостин Василев. Хората долу имат нужда от хората горе. Ако сте опозиция. Аз какво да им отговоря? Пиша им просто: у нас политиците не слушат електората. Те са по-умни от електората си. Те знаят какво правят. А и днес е събота. Политиците почиват, опозицията почива А стачката пише от магистаралата - имаме нужда от хора. Хора ще се присъединяват, ако се види, че стачниците не са сами. Такива неща стават. Пиша ви така, защото искам да изпълня - да предам какво ми се казва от хората, публиката. Вие решете. Корнелия, Слави, Костадин, Радостин. Или си почивайте, поспете, а в понеделник със нови сили борете статуквото. Дотогава според мене стачката ще се умори. Или не?! Мартин Карбовски https://www.lentata.com/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гост

  30 Sep 2023 20:45ч.

  Каква опозиция, какви пет лева? Корнелия, Славчо, Радостин които бяха в първото правителство на Кирил Петков. Айде не ме правете на идиот. Само Костя още не е преспал с Кирчо и Асеня и то не се знае защо. Щото иначе им гласува законите за чуждите войски когато трябва.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гласува на майка ти у природата

  30 Sep 2023 20:53ч.

  Костадинов е последователният политик във момента във България .Бори се човека ,прави всичко за убеди този народ че ако не вземе нещата във свои ръце го чака смърт . А такива урунгели като теб са по ,лоши и от предателите .Ти си мерзавец и заспало мекере което чака друг да му свърши работата .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гост

  30 Sep 2023 20:58ч.

  Айде бе. Колко такива като Костя бяха вече и как свършиха?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чезаре Ламброзо

  30 Sep 2023 20:34ч.

  Струва си да се гледа видеото от срещата. Доста е интересно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чезаре Ламброзо

  30 Sep 2023 20:36ч.

  И политиците не са по-умни от "електората". Ще го разберат. По трудният начин.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Някой сериозно се е заел да ликвидира американския политически проект в България - и го прави методично и планомерно

  30 Sep 2023 20:48ч.

  Strahil Angelov След като се опитаха да ошмулят парите от ЕС за плавен енергиен преход, но бяха хванати от "партньорите" си, Денков и веселата му компания смутено обясниха, че са се "объркали"! Тези вече наистина ни мислят за пълни идиоти! Как така е станало объркване бе Денков? Та вие сте наместили почти два милиарда за вашите фирми, а на енергетиката сте казали "майната и" и сега ми обяснявате, че това било "неволна грешка". Логично, този дребен и неволен "пропуск" доведе до нова вълна от справедливо недоволство - този път сред миньори и топлоенергетици, чиято съдба е поставена на карта заради изострения апетит на т.нар. "управляващи". Това е поредния скандал, който ще ескалира в протести срещу групичката на Галя от посолството. Най-вероятно проблемът ще се реши и то от същите хора, които го посочиха, но разбира се след като Денков поеме поредната порция бой. Някой сериозно се е заел да ликвидира американския политически проект в България - ПП ДБ и го прави методично и планомерно. Всеки божи ден излиза на бял свят по някоя гадост сътворена от това жалко подобие на правителство. За няма и сто дни ротационния кабинет не е взел нито едно добро и популярно решение - само най-долни низости и мерзости. Цялата дейност на Денков и привидно "подкрепящото" го мнозинство се състои в налагане на русофобия по един талибански начин, който определено постига обратен ефект и разбира се неизменната "помощ" за потъващата Украйна. Естествено, покрай това, че всеки ден се кланят на восъчни фигури и всячески се опитват да демонстрират лоялност към тях без никой да им я иска, постоянно и упорито се опитват да си откраднат нещичко, но НЯКОЙ всеки път ги хваща. Явно Денков и некадърните му министри не разбират, че украинския проект е пред закриване и продължават да кряскат "слава Украини" с цяло гърло, вярвайки че това ще се хареса на посолството и Галя ще препоръча да останат в Министерски съвет още мъничко и ще "разпореди" на Бойко да си затвори очите та да могат да чопнат нещичко, въпреки че е повече от очевидно, че те реално нищо и никого не управляват. Това правителство е "турнато", за да послужи за социален отдушник, а Денков е най-обикновенна боксова круша и контролиран дразнител. Дори и визуално всичките тези хора изглеждат грижливо подбрани, така че да предизвикват максимално отвръщение и погнуса. Всяко тяхно появяване води след себе си вълна от омраза, която на моменти ескалира от призиви за агресия до присмех и подигравки. Всичко това ме навежда на мисълта, че някой активно работи с цел превръщането на българите в яростни американофоби. Ежедневно и методично! Ако е така, това означава, че Чичо Сам се приготвя да си ходи и преди да напусне ще се погрижи да си спази договорката и да остави на следващия една "добра" среда, която да го приеме бързо и лесно за свой. Това неминуемо води до логичният извод, че най-ефективния агент за влияние на Русия у нас е самата Галя - тя постига най-бърз, видим и неотменим резултат! Другият вариант е, че чисто и просто толкова си могат, а кирчовщината е проникнала и се е мултиплицирала в центровете за влияние, от където ни се пробутват всичките тези карикатури. Ако е така, очевидно кураторите въобще не познават нашия народ и много жестоко са се объркали, а всичките им пари и дългогодишни усилия са отишли на вятъра, както и тези за Украйна и нейната несъстояла се велика "победа", която трябваше да унищожи Русия. http://www.budnaera.com/202303f/23031459.html

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Фалшифицират и машинен, хартиен и всяка финансова искрица

  30 Sep 2023 20:51ч.

  Само да има за войната им,която не е наша нито на децата ни. Искаме да си плащат сметките както в Турция, а не да ни отнемат от залъка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всичко прилича на един добре организиран фарс! ГЛАСУВАЙТЕ С ХАРТИЯ! ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО И ВСИЧКО ЩЕ ИМ СЕ ОБЪРКА!

  30 Sep 2023 20:58ч.

  Strahil Angelov ГЛАСУВАЙТЕ С ХАРТИЯ! ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО И ВСИЧКО ЩЕ ИМ СЕ ОБЪРКА! И ПОМНЕТЕ - КАЗИНОТО НИКОГА НЕ ГУБИ! СЪЩОТО Е И С МАШИНКИТЕ.... Надявам се", че не може да се манипулира софтуерът на машините за вота. Това заяви в предаването "Още от деня" по БНТ председателят на Централната избирателна комисия Камелия Нейкова."Казвам "надявам се" по две причини - първо, нито аз, нито моите колеги сме софтуерни експерти. На следващо място - дали може да се манипулира софтуера би трябвало отговорът да се търси в институциите, на които държавата е поверила проверката му - сред тях са ДАНС и МВР", обясни Нейкова. Първо медии и социолози ни внушават определено "класиране", което явно е договорено другаде и след това софтуера го възпроизвежда и по този начин на всички ни изглежда достоверно. Истината е, че изборите просто формализират предварително направени договорки и въпросните машини са едно улеснение, което да възпроизведе желания резултат. Оказва се, че хистерията, която се разрази когато бе върната възможността да се гласува и с хартиена бюлетина, никак не е случайна. Спомнете си как се тръшкаха представителите на т.нар. "добри сили" и "партии на протеста и промяната", когато се гласуваха промените в Изборния кодекс. Видимо машините на "Сиела норма" им бяха жизнено необходими и впоследствие всички разбрахме защо от думите на простодушния шарлатанин Кирчо, който обясни, че "ако ги оставим да се репрезентират свободно, с ДБ и с всико имаме максимум 10%. Останалото е ала-бала с президента". Излезлият наскоро репортаж на Цанов, който бе заплашен от Алексей Петров, защото започна енергично да иска проверка на машините за гласуване и заложения софтуер, допълнително потвърждава тезата, че политическия проект на посолството е във властта против волята на българския народ, който реално не гласувал за тях, а изборът е направен от устройства, които са под контрола на съмнителни паралелни структури. В тази ситуация е далечч по-разумно да се ползва хартиената бюлетина, въпреки всички резерви, които някои биха изтъкнали и то масово. Това е единственият шанс да се объркат сметките и предварително направените задкулисни договорки.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • въглищните централи

  01 Окт 2023 9:45ч.

  угасват непланово аварийно на изборния ден, гласуване само на хартия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • онуфри

  30 Sep 2023 21:07ч.

  Енергетиците да си намерят адвокати по европейско право. Или ще върнат несправедливия план обратно в парламента, или да съдят държавата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гост

  30 Sep 2023 21:12ч.

  "Надявам се", че не може да се манипулира софтуерът на машините за вота" - https://bntnews.bg/news/kameliya-neikova-nadyavam-se-che-ne-mozhe-da-se-manipulira-softuerat-na-mashinite-za-vota-1249301news.html - От надявам се до сигурна съм има голяма разлика. Ало що на ала-балата им давате шанс.? А Президенте, Баце, Шиши? Щото Галя ви е навела?! Не ви е ли срам? Имате ли мъде или са ви ги клъцнали?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • длагнест

  30 Sep 2023 21:19ч.

  Няма брак на всяка цена, а в модерната епоха - няма вечен брак, хората са свободни да изберат включително да не съжителстват заедно, ако не им изнася. Това не е венчавка с ЕС навеки в името на мира и свободата, това е поредното колониално заробване, маскирано като демокрация и напълно мнима равноправна интеграция. Време е за референдум за излизане от ЕС, а относно еврото - то се подразбира, че огромното мнозинство от хората не искат да бъдат ограбени от шайката назначени негодници. Политиката на САЩ и бюрократичната върхушка на Брюксел спрямо нас е от типа на нещо между феодална ангария и откровено робовладелско робство. Което е срамота при прокламираните ценности и времето - първата четвърт на 21-и век. Помним добре с какви лозунги сваляха комунизма и преценяваме в какво се превърнаха днес самите му свалячи. Не просто е гротескно, направо е нелепо, имайки предвид резултата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всички "грижи" за енергетиката и енергетиците,

  30 Sep 2023 21:22ч.

  В крайна сметка резултират като по-висока цена на тока, както за битовите потребители така и за предпршятшята..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • С всичките си абсурдни глупости ЕС цели разсипването у унищожаването на страните членки

  30 Sep 2023 21:27ч.

  Добре планирани глупости, за постигане на целта.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Близко бъдеще

  30 Sep 2023 21:41ч.

  В крайна сметка цената на тока за бита ще стане три пъти по висока от сегашната. И това е ако не настъпи някоя друга криза. Така се изравняваме с Европа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Коментар

  30 Sep 2023 22:05ч.

  Демек: "Трябваше да пратим на Политбюро в Москва отчетите...ъъъ пардон-в Брюксел де, ма то същото. Щото иначе Партията няма да ни пусне 3 милиарда (партията да се разбира рептилската команда от мумии Лайнен и Борел). 1984г. Оруел. Нищо. После идва Страшния съд.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Друсан, не си за тука

  30 Sep 2023 22:19ч.

  Сериозно се поства

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Mamut

  30 Sep 2023 22:33ч.

  https://www.parliament.bg/bg/desision/ID/157330 Моля, да прочетете решението на НС и кой го е подписал и кой е бил министър председател ,това е началото на тези планове сега щат не щат трябва да ги предадт ,след като се присъединяваш към нещо си носиш задълженията и ползите. Защо никоой т.е коментира предложението 36 заплати при напускане къде го има това? 3800 лв заплата на месец как е ,дали е заслужена. за други професии по 36 заплати при напускане? лекари например . От стачукавщите колко са "миньори" и "енергетици" и колко от админстрациите на държавните дружества. Стренно е при открит добив с багери(роторни) и извозване с ленти да се пънат да се наричат миньори- ми багеристи и шлосери са.Миньори са м Рудозем и Челопеч на 700м. под земята. Подземния въгледобив го закри Иван костов, последните мини при 1 я , мандат на БатБойко вече приватизирани по времето на костича.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  30 Sep 2023 22:47ч.

  Българите трябва да мислят начин как да впрегнат зелената енергия на ЗАВИСТТА в това да се топлят и осветляват! Подчертавам методът на шопа Вуте, дето си запалил къщата за да изгори на Геле плевнята, ДЕЙСТВА ЕДНОКРАТНО и не може да се разчита, дълго време да ви топли!!! Също предлагам всички хомосексуални содомити да им се присъди трудово звание, че са микро миньори щото и те ровят в мрачни дупки, та и те да получат по 36 заплати обезщетение, защото са позеленели от яд, злоба и завист за тези 36 заплати дето ги измисли техният кокорчо, те горките трябва да си изкарват прехраната с гранттове и яко бачкане за Сорос, докато на миньорите ей така берекет вересин! ДРАГИ ГЕЙОВЕ ИЗЛИЗАЙТЕ И ВИЕ НА МАГИСТРАЛАТА и си заслужете прехраната, като истинските миньори!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гост

  30 Sep 2023 22:49ч.

  Волгин го е написал добре - Протестите на енергетиците и миньорите са насочени преди всичко срещу слугинското поведение, което имат българските управляващи - https://www.lentata.com/protestite-na-energeticite-i-minorite-sa-nasocheni-predi-vsichko-sreschu-sluginskoto-povedenie-koeto-imat-blgarskite-upravlyavaschi

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Намирам се в едно село,

  01 Окт 2023 0:34ч.

  в което вестните ми разказват, че от 1 800 жители, сега били 59-60

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Продължение

  01 Окт 2023 0:51ч.

  Имали шивашки цех и още два за мрежи и опаковки. В единия край пасяло огромно стадо овце, а в другия представително стадо от крави. Сега селото е полупразно, навсякъде шипки и тръни, полуразрушени пустеещи сгради и само един зърнар бучи с тежката си техника. В началото бяха ликвидаторите и до края ще останат май само те ликвидаторите. Ние сме унищожени, унищожено е нашето достойнство, съдбите вече на трето поколение българи. И защо? За да влезем в матрицато, в която някой на гъза на географията е определил нищожно място за нашето племе. Оказахме се безумно доверчиви и неподготвени. Жалко!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Галя от сополството

  01 Окт 2023 1:29ч.

  Кво ти пука, не си ли чувал за казана и българите и защо никой не го пази?! Кокорчо сега е решил да гръмне казана на българите (както се разбра по преди, от записа) и ако се погледне оптимистично това ще бъде добро! Българите са изключително завистливи и подли, трябва да си невероятен мръсник за да успяваш по тези територии, и сега за пръв път има шанс да се унищожи това раково образование което някой грешно наричат държава, а всъщност е едно гигантско ОПГ в което всички са престъпници и съучастници! Не се отчайвай не е важно количеството а качеството, в София е пълно с гейски либерастки отрепки и леки момичета, повярвай ми не ти трябват във ваше село такива, нито могат да работят, нито да мислят, както са се лустросали и за тор не стават!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всъщност

  01 Окт 2023 2:21ч.

  аз съм от София, тук съм на гости и като слушам хората направо ми се плаче. Пука ми и то много, защото наистина сме свидетели на престъпление - убийството на България. Не знам да се радвам ли на нихилизма ти или да те презирам заради безразличието. Но няма да се примиря, колкото и нерви, и съкратен живот да бъде това.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Галя от сополството

  01 Окт 2023 2:56ч.

  Просто няма друг начин, целият "елит" е от обезумели мерзавци, престъпници и предатели а зад тях стоят огромна бройка поддръжници-съучастници в разграбването, които прогониха свестните хора и имитират благодетелите си на микро ниво! При чак такова отравяне на едно общество, това е начина, всичко мръсно и гнусно да се запали и да изгори! Видяхте като изшкембиха Пеефски 2018 година, как беше отслабнал и посърнал, почти нормален човек, сега пак почна да дебелее с власт и пари и пак стана истинска свиня! Изродите са заграбили всичко и когато им изгори кочината, те ще са губещите, защото са материалисти! Едно от най лошите мъчения на тоя свят е "да имаш и после да нямаш" това е стара еврейска клетва, с която всеки ден проклинам целият български елит, да побеснеят до степен като маймуни сами да си отрежат клона на който седят, и ще стане в най скоро време! Световните финнасови пазари са пред тотален колапс, войната бошува и ще пламне по цяла източна Европа, а като стане война вижте Коломойски в Украйна до къде стигна, неговата малка подла марионетка от естрадата му изяде главата, така ще стане и с тукашните дерибеи, няма бъдеще за тях и за поддръжниците им!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • гиди мръсни подлоги

  01 Окт 2023 1:09ч.

  Добри или лоши ама сме длъжни да слушкаме брюкселските джендъристи, ане да си гледаме кое е добре за народа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • смях в залата

  01 Окт 2023 1:26ч.

  Това ми звучи като "Политиците и министрите, добри или лоши, трябва да ги търпите". Де сопа, де.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Феникс

  01 Окт 2023 1:31ч.

  Ако и сега успеят да минат между капките, аз вдигам ръце от тази държава! Явно не ни е било писано!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • нима си приел да

  01 Окт 2023 9:51ч.

  ти сменят пола няколко пъти, да ти отнемат децата, да ядеш гмо и скакалци...?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  01 Окт 2023 10:18ч.

  Ало, министъра, ако всички си вършехме работа без значение добре или лошо, щеше ли да има държава. Баси и тъпанарите, кой ви избра!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ликвидаторите

  01 Окт 2023 10:27ч.

  се назначават.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Циничната сглобка каза:

  01 Окт 2023 12:03ч.

  Баня няма да има. Битият - бит - и плановете са изпратени. Блейте овце!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Проблем

  01 Окт 2023 13:35ч.

  Лишаването на енргоресурци в България е в резултат на политическо решение - и то взето извън България от някакви бюрократи. Гнусната и долна власт на сегашното правителство привежда това решение в действие. Или накратко - проблемът е резултат на политическо решение. Следователно решението абсолютно трябва да е политическо! - премахване на това правителство- безусловно и без разговори. договорки и други лъжи!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • русский "освободитель"

  01 Окт 2023 16:26ч.

  Другаре, стана ли ви по-леко? Ако не ви е станало по-леко, прочетете кога и къде започва проблема и си насочете псувните към правилното место и правилните хора: https://kafeneto.wordpress.com/2023/10/01/%d0%b4%d0%b0%d0%bb%d0%b8-%d1%85%d0%be%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%b8%d1%82%d0%be-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%80%d0%b0%d1%82-%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d1%8f%d1%82-%d1%87/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До 'коментатор' от 01 Окт 2023 16:26ч.

  01 Окт 2023 18:20ч.

  Прочети го няколко пъти - може и да разбереш! https://www.lentata.com/protestite-na-energeticite-i-minorite-sa-nasocheni-predi-vsichko-sreschu-sluginskoto-povedenie-koeto-imat-blgarskite-upravlyavaschi

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи