Емоционалният Григор Димитров: Достигането до финала значи повече за мен, отколкото предполагате

Емоционалният Григор Димитров: Достигането до финала значи повече за мен, отколкото предполагате

Най-добрият български тенисист Григор Димитров трудно сдържаше емоциите си след загубата на финала на Мастърса в Париж от световния №1 Новак Джокович. Веднага след края на срещата камерите уловиха сълзите в очите на Гришо, като в този труден момент нашето момче получи подкрепа не от кого и да е, а от самия Джокович. За церемонията по награждаване все пак първата ни ракета намери сили да се усмихне и сподели, че за него този финал означава много повече, отколкото публиката предполага.

"Благодаря за подкрепата на публиката. Последните три месеца бяха влакче на ужасите за мен. Достигането до финала значи повече за мен, отколкото предполагате", заяви Димитров

Григор поздрави още и шампиона Джокович и изрази задоволството си от успешния край на сезон 2023.

"Нямам думи, с които да опиша Новак. Поздравявам го, както и целия му екип. Тази година беше невероятно пътешествие за мен и съм доволен, че завършвам положително. Благодаря на организаторите на турнира. Невероятно е, че можем да играем на този корт. Трудно ми е да намеря думи, с които да изразя благодарността си към всички", завърши Григор Димитров.

Източник: БНТ

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • Омуртаг

    05 Ное 2023 21:09ч.

    Горе главата Гришка! Отупа една камара твой колеги от първата десятка. Следващият сезон,още по добре ще бъде.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Я,нарциса Димитров все гледа да

    06 Ное 2023 8:53ч.

    не прекарва,отново голямата раб’та!Не стига че си подбира турнирите и съперниците а и продължава да вири нос!Мисля че е от Хаскова,дали да не се взъмнат с пидала Ася Василев,А?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тодор Топалов

    06 Ное 2023 10:34ч.

    Господа модератори, много ви моля, хигиенизирайте сайта от горното словоблудство (8:53) и други подобни дебилщини. Недопустима е такава воня в медия на такива високо ниво като "Гласове".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи