Една от жертвите на украинската атака в Севастопол е 9-годишната дъщеря на зам.-кмета на Магадан

Една от жертвите на украинската атака в Севастопол е 9-годишната дъщеря на зам.-кмета на Магадан

Една от жертвите на ракетния удар в Севастопол е дъщерята на заместник-кмета на Магадан Олег Аверянов. Това съобщи кметът на града Юрий Гришан. 

Деветгодишната София била на плажа с родителите си. 

Преди това губернатора на Севастопол Михаил Развозжаев съобщи, че градът е бил обстрелван от пет ракети, които са били свалени. По думите му отломките на една от тях са паднали на плажа и именно те са довели до трагичната развръзка.

Часове след атаката фонтана в парка Комсомолски беше засипан с цветя от хора, дошли да почетат паметта на загиналите след атаката. Сред тях са още едно дете и възрастен човек. 

Утре е обявен ден на траур в Севастопол. 

 

Коментари

  • Стига оръжие за украинските фашисти!

    23 Юни 2024 22:23ч.

    Кой застава зад такива!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Как кой? ЦЯЛАТА национална жълтопаветна сбирщина е ЗА!

    24 Юни 2024 6:57ч.

    Остава да си спомним историята с масовото горене на клади на вещици публично на площади...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Соня

    23 Юни 2024 22:26ч.

    Русия трябва да ги удари жестоко, тоя път без милост! Проклети да са, удар по плаж с ракети, изроди!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешо

    23 Юни 2024 22:43ч.

    Удара е на ЦРУ всичко от планирането, през оръжието и навигацията се ръководи от американски военни и служби. Дори шофьора на камиона, от който са изстреляни може да е американец. Целта на удара е точно да последва жесток ответен удар да се предизвика причина за ескалация. Най-глупавото нещо е да се реагира според плановете на врага ти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ...

    23 Юни 2024 22:58ч.

    Това е напълно умишлена и добре подготвяна провокация. Може би единствения шанс на Украйна, която се нуждае от спешна ескалация и включване във войната на армии от НАТО. Условието на Китай за безусловна подкрепа в тази война е неизползване от Русия на ядрено оръжие. Украинците не могат да направят нищо на фронта, тези терористични удари са единствено, което може да направят сега. Най-вероятно ще ударят и ще разрушат моста за Крим и вече имат поготвени много варианти. Как ще реагира армията на Русия аз не знам и не мога да знам. Със сигурност, по цялата линия на фронта руснаците имат тотално превъзходство без да предприемат бързи и рисковани атаки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Споко! преди атомните удари в Украина има едни 750KV трансформаторни полета, които свързват останалите АЕЦ на украина с Мрежата.

    24 Юни 2024 7:11ч.

    Когато Електричеството ( съветската власт вече я няма!) изчезне окончателно от територията на УКраина, и украинците ще се разбягат... Но проблема е не толкова в УКраина, а в списъка с АЕЦ в САЩ - защо мислите, Путин е изпратил само два кораба с по 30 хиперзвукови ракети към САЩ? Щото там има само 20 атомни електростанции, които, като се взривят, ще отпадне необходимостта от Пролив ИМенин СТалина! А на една АЕЦ са и достатъчни 2 Циркона, за да я превърнат то ли в Чернобил, то ли в Фукушима, както и територията в ради,с 50 км около в негодна за живи същества... В един реактор на АЕЦ има къде 100 тона уран годен да се взривява и ЗАМЪРСЯВА, докато в най-големите ЦарБомба имаше само 10 тона...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Emigrant

    23 Юни 2024 22:50ч.

    Защо не казвате истината: Изстреляли са 5 американски ракети с касетъчни глави. Те са с по над 150 противопехотни малки мини. Целили са се в плажа. Над 150 ранени, 5 убити. Тези касетъчни мини са забранени, и по един договор още от времето на СССР, те и САЩ трябваше да ги унгищожат. Но САЩ не гши унищожиха, и сега ги продадоха га украинците. Като ЕС ще ги плати.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Десислава

    23 Юни 2024 22:51ч.

    Западът дори не споменава думата мир, събира още оръжия за Украйна, убива плажуващи. Западът иска ескалация, не иска мир. Явно така очаква да запази хегемонията си. Крайно време е да разберем, че след арабите дойде и нашият ред. Врагът на източноевропейците не е между нас. Трябва да спрем да се делим на сърби, руси, белоруси, словенци, черногорци. Поотделно нямаме никакъв шанс.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешо

    23 Юни 2024 23:02ч.

    То хубаво да спрем ама поне 20% от нашето население, а в някой държави, като Полша, прибалтийските, Чехия и т.н. е повече от 20% силно американизирано и промито решено да унищожава и дели Русия на парченца, да закрива православието и да избива инакомислещите. Определено има врагове и сред нас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Emigrant

    23 Юни 2024 22:53ч.

    Това са пораженията от само 1 ракета. 4 са свалени. Тези ракети се взривяват над земята, за да се разпръснат мините на по-голяма разстояние. Точно над плажа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Красимир Димов

    23 Юни 2024 23:05ч.

    Отмъщението срещу УСраинските бандеронацисти трябва да е страшно! Зеленски трябва да бъде изгорен жив!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пена Пръцкер

    24 Юни 2024 0:35ч.

    Мисля, че с този акт окончателно беше решен въпроса чий точно ще е Крим. Сега, даже някакъв изкукал укронацистки солджър да успее да проникне в Крим, неговите местни "сънародници" лично че му прегризат гърлото в рамките на 24 часа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Краварите разбират от едно -

    24 Юни 2024 3:26ч.

    Зъб за чене, око за две. И плитко заравяне.. Иначе не се оправят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    24 Юни 2024 7:18ч.

    Чакам изказване на Делян Пеевски. Да видим дали е успял да преодолее магнитното притегляне. А междувременно руснаците са обявили за издирване ракетния разчет извършил това ужасно престъпление.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Риторичен?

    24 Юни 2024 9:14ч.

    Не е ли време за утилизация на Зеленото чудовище?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Makko

    24 Юни 2024 13:29ч.

    са просто бомба в света на секса: твердая и продолжительная эрекция, силно сексуално желание, издръжливост и контрол на еякулацията, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://bitly.cx/sman

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи