Дядото на прегазеното дете в с. Прилеп остава в ареста: Не исках да убия шофьора, а да го нараня

Дядото на прегазеното дете в с. Прилеп остава в ареста: Не исках да убия шофьора, а да го нараня

Снимка: БТА

Окръжните магистрати в Бургас наложиха най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Стефан Дехнев. Срещу него е повдигнато обвинение за убийството на 57-годишния шофьор на товарен автомобил, който блъсна и уби на място шестгодишно дете в сунгурларското село Прилеп. Обвиняемият, който е дядо на загиналото дете, бе доведен в съдебната зала под засилена охрана и с белезници. Пред журналисти той коментира единствено, че съжалява за случилото се. 

„Съжалявам. Не знаех, че ще стане така“, каза Дехнев. Според защитника му смъртта на шофьора на камиона е настъпила от мозъчно сътресение, а не от нанесените рани с нож. Обвиняемият не е нанесъл удара с хладното оръжие с цел да убие шофьора, а да го нарани, няма данни за умисъл, посочи адвокатът му и поиска по-лека мярка за неотклонение „домашен арест“ със забрана за напускане пределите на страната. 

„Не исках да го убия, а да го нараня“, каза обвиняемият пред съдебния състав. Припомняме, че Окръжната прокуратура в Бургас привлече Дехнев към наказателна отговорност като му повдигна обвинение за умишлено убийство. Това се случи след катастрофа, довела до смъртта на шестгодишно момче в село Прилеп. Случаят е от 28 август, когато 57-годишният Руско Танев зад волана на ТИР преминава през селото и блъска внезапно изкачилото на платното за движение дете. 

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • yyyyffff

    31 Авг 2023 20:53ч.

    журналята, стига сте писали глупости, крайно време е да има наказания, и да ви се забранява изобщо да пишете, за неверните ви и подвеждащи и пропагандни заглавия, този изрод нито е дядо, нито има роднинска връзка с детето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • “ този изрод нито е дядо, нито има роднинска връзка с детето”

    31 Авг 2023 21:06ч.

    За кой “изрод” става дума? За убиеца на детето ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • do 18:06

    31 Авг 2023 21:20ч.

    естествено че за убиеца на невинния шофьор, те са цялата тълпа, всички участници, барабар с депутатите и управниците ни трябва да се разчекнат на парчета на коня, генче да не остане от тях, не си гледаш детето и после убиваш човека че карал с 15 км, къде са социалните че досега не за отнели това изоставено дете, ти от БХК много рано си се активирал бе, следиш всяка запетайка, ама и за вас ще има възмедие дето прикривате разни престъпници, пак благодарение на паразитите в НС, там е асъл заровено кучето, от там ще се започне, а тоя етнос е просто техен продукт..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Айде, знаем се

    31 Авг 2023 22:47ч.

    Да, за убиеца на детето, който умишлено го е бутнал пред камиона, за да търси после обезщетения.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • xmmmm

    31 Авг 2023 20:59ч.

    Как установиха че този е с "ножа", от свидетелите - съучастници, така ли? Удобния бушон, рецедивист, без адрес, без дом, поръчков убиец, поят го, хранят го, до следващата случка където да поеме "вината," отгледан от безхаберното ни НС и власт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бил " изрод", пише по горния....

    31 Авг 2023 21:01ч.

    Квалификации не са нужни.Защото истинските изроди от всичките полове, които €¥@т мамата на колонията са на свобода и ти се кискат как те минават с 300.Театър...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • axa

    31 Авг 2023 21:13ч.

    що да не са нужни квалификации, какво друго да кажеш за някой убил невинен човек, а чавето при 15км скорост изглежда повече като подхвърлено, трикове конкретно на този етнос да получи обезщетение, има десетки случаи, мислели са че при тая скорост ще е дребно охлузване, ама не са преценили подхвърлянето, раждат деца само и единствено за бизнес и ако дигат олелия то не е от мъка а щот си им взел бизнеса. Иначе си прав истинските изроди са в Народното събрание и в министерството, заедно с лапачите от разни НПО-та.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • AHKA

    31 Авг 2023 21:05ч.

    божее, те това е България, караш с 15км, и после те убиват щото не са си гледали детето и го оставили без надзор, затова дай да убием невинния. И после никой няма да ни накаже, щото нали се сещате че никаква присъда няма да получи, като държавата е зад гърба ти, какво може да направиш освен да бягаш с 200, вече съм 22г в сащ и ми стигна куража да си дойда веднъж, и май няма да има повече.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 3a 18:13

    31 Авг 2023 21:31ч.

    о, ти оравдаваш убийците, така ли? Знаеш ли колко са убитите по пътя и то от виновен шофьор, ама не съм чул да са убити от близките, този дори не е роднина, има си съд, тия другари не са над съда и закона. Да не говорим че в случая шофьора е невинен, караш с 15 км и като ти изскочи отпред някой си, дори възрастен, нищо не можеш да направиш, а в случая дори не е безпризорно дете, а изглежда подхвърлено да искат малко кеш от избраната "жертва.", познати номера. Я се скрий че от такива като тебе дето не зачитате закони и институции държавата е на т'ва дередже. А за клетвите то и аз мога, к'вото пожелаваш да ти се връща хилядократно, и внуци и деца, и на цялата ти рода, така да се случва, гнусар безроден, добре ли ти плащат да защитаваш престъпниците, за пари си готов на всичко, гнусен плъх.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До 18:13

    31 Авг 2023 22:49ч.

    Не се прави на Господ, простако, за да не ти връчи сметката ненадейно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • axa

    01 Sep 2023 3:27ч.

    другари от "гласове" коментара "за 18:13" си е за коментар 18:13, в който имаше заплахи и клетви, но вие сте го изстрили и някак си коментара "аха" се явява в 18:13, което не е вярно, нито е грешка, защото изобщо не е по това време. Поне стана ясно че сте някое НПО, което работи директно за БХК, затова така стрикно следите и се престаравате на тази тема. Е, да ви кажа, каквото етноса сам си прави никой не мож го спаси, сами си копаят ямата, така че по-спокойно с престараването, няма да ви увеличат надницата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • do 19:49

    01 Sep 2023 3:31ч.

    "простако" ще казваш на мак'я си, а господ предполагам ще прати ненадейно сметка на тебе, че с това адвокатстване за изрода убил невинния шофьор, напълно умишлено, заслужаваш си час по-скоро да ти я връчи, боклук долен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Как може да се говорят такива глупости

    31 Авг 2023 23:14ч.

    Подхвърлянето на дете и то бая големичко пред тежък камион, макар и движещ се с 15-20 предвид баира, си е потенциално престъпление. Не мисля че случаят е такъв. Друг е въпросът как печените ни полицаи от раз гепят престъпника. Той, ако е той де, е бил бая подпийнал, ама защо носи нож? Но органите нямат много време за подробности. Трябва се успокои раята.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • PARAGRAF22

    31 Авг 2023 23:22ч.

    "Маааа аз не го убил - само звадих ножето, а оня се спъна и се намушка' пет пъти ..."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Грозно падение

    31 Авг 2023 23:52ч.

    във всичко. Катастрофирала държава и човешки ценности. Четете Преподобна Стойна. Казала го е преди 90 години.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Както вървят раптите

    01 Sep 2023 0:16ч.

    всеки може запаше нож. Не че пищов е проблем. Полицията и съдебната власт да влизат в час по-скоро, че може да са жертви и те в тоя батак.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Митьо Дзъркелите

    06 Sep 2023 18:00ч.

    Както очаквах от мургавите е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи