ДСБ-София: Категорично стоим зад кандидатурата на Васил Терзиев

ДСБ-София: Категорично стоим зад кандидатурата на Васил Терзиев

Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Категорично стоим зад издигнатата от нас кандидатура на Васил Терзиев за кмет на София", това заявиха от ДСБ-София в официална позиция, разпратена до медиите. 

В неделя стана ясно, че проф. Вили Лилков също ще се кандидатира за кмет на София. 

“Влизам в битката, за да обединя дясната общност, която в момента е тежко разделена", каза Лилков и определи кандидатурата на Терзиев като подходяща за БСП и недопустима за ДБ и ДСБ.

Той каза, че още в следващите дни ще търси подкрепа от СДС и "Демократи за силна България". 

"Кандидатурата на проф. Вили Лилков не е обсъждана в ДСБ, а самият той от години не е активен член. Търсеното разцеплението в нашата общност, работи единствено за намаляване на шансовете ни за категорична победа на предстоящите местни избори и единствено и само в интерес на статуквото", се казва още в позицията. 

"Столицата се нуждае от коренна промяна на управлението си и екипът на ДСБ, като част от коалицията "Демократична България", "Продължаваме Промяната" и "Спаси София", ще допринесем за категорична победа и превръщането на София в модерна европейска столица с прозрачно и компетентно управление.

Нашите представители в общинския съвет и районните кметства ще бъдат гарант, че дългогодишно отстояваните политики в опозиция, най-сетне ще бъдат осъществени", пише в позицията на ДСБ-София. 

Източник: "24 часа"

 

 

 

Коментари

  • джо гладника

    17 Юли 2023 21:26ч.

    при тия, умнокрасивите - много вожд, малко индианец. винаги е било така. проблемът на популацията е, че в крайна сметка винаги тия се добират до властта. защото... услужливи са си, от малки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не се добират, натрисат ни ги.

    18 Юли 2023 12:11ч.

    Не се добират. Натрисат ни ги насила от Посолството. Нали видя как сложиха въжето на шията на ББ и го принудиха доброволно да предаде цялата власт на тях. Ако от българският избирател зависи, никога няма да са във властта. Затова сега толкова бързата да ни направят окончателно колония и да вкарат натовски войници у нас - да си гарантират властта вовеки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    17 Юли 2023 21:38ч.

    Естествено, нали сте "ДС(Б)-София", а Терзиев е от стар ДС(Б) род...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • От един дол дренки са,

    17 Юли 2023 23:12ч.

    ами Лили Вилков какви ще ги дъвче...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ДСБ-София: Категорично стоим зад кандидатурата на Васил Терзиев

    18 Юли 2023 1:41ч.

    Гарван гарвану око не вади!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тарильома

    17 Юли 2023 23:32ч.

    дсб стои за терзийчето, а зад дсб стои ДС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ифанди

    18 Юли 2023 0:22ч.

    А се надявахме тия да направят лустрация?! И те я направиха като сами се лустрираха с кандидатурата на БКП+ДС+ВКР-изтърсака!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аналитичка

    18 Юли 2023 1:30ч.

    ДСБ-София имат ли стотина членове? Ако да - то категорично могат да се изброят поименно и категорично могат да се причислят към така ненавижданите от тях тайни комунистически и репресивни служби. На печелившите - честито, на загубилия кметските избори Терзиев - също честито.))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Bacho Кольо

    18 Юли 2023 11:34ч.

    Президентът Радев бе наречен безродник. "Нищо ново под слънцето", ще кажете. Да се хули президента вече минава за проява на изискан вкус. Аз съм лепил какви ли не етикети на онова нещо Плевнелиев. Ама "безродник" не е просто съществително. "Безродник" идва от "без род". И от кого е наречен така президентът? От Васил Терзиев. Спомняте ли си кой е тоя Терзиев? Оня Терзиев, който за един час се отрече от дядо си, от брата на дядо си, от чичо си и най-накрая - от баща си. От баща си се отрече, бе , от баща си. Ако още не сте разбрали - от баща си. Човекът, който, без да му мигне окото, зачеркна целият си род, нарече Радев безродник. П.С. Трудно ми е да кажа какъв е тоя Терзиев - безгръбначен, безпаметен или от двете по много. П.П.С. На тоя фон, другият пазиБоже десен кандидат кмет - Вили Лилков, ми изглежда като олицетворение на морала. Дедо Вили, който от 1999, та до ден днешен се омърля и овоня във фекалиите на безбрежната и безконечна софийска корупция. Но не съм чул да е пикал на гроба на баща си...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ПП са кухи лейки

    18 Юли 2023 12:07ч.

    Това са старите номера на политическите боклуци от ДБ, ДС или ДСБ - все едно и също. Навремето така прецакаха Панов при избора за президент. Официално стояха зад него, но неофициално агитираха за друг кандидат. И сега ще е така - ще лъжат ПП, че са зад Терзиев, но ще си работят за Лилков. А на втори тур, когато Терзиев вече ще е прецакан, ще извият ръцете на ПП да ги подкрети, защото виждате ли, така и така Терзиев е отпаднал и иначе ще дойде я ГЕРБ, я Възраждане, я някой друг. Така хем уж ще са пратньори с ПП и ще са зад техния кандидат, хем ще го прецакат. Стари ченгеджийски и дебейски номера.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • далеч от властта и НС

    18 Юли 2023 13:08ч.

    Първата фирма на Терзиев "Телерик" е дъщерна на ДС, а първия милион му е пак от ДС, излезе официална информация и документи. За какво и срещу кого в същност се борите вие от ДС/Б/, че след толкова години увъртания и шарлатанство още не е ясно? Я си се занимавайте с финансираните от вън НПО-та и стойте далеч от НС и властта, че сте силно вредни и тотално безидейни и противоречиви

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • blablabla

    18 Юли 2023 16:11ч.

    Давай ТЕРЗИ от де-се, с тебе сме!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи