Драг кралица танцува пред малки деца на Световния ден на детето под патронажа на папа Франциск (видeо)

Драг кралица танцува пред малки деца на Световния ден на детето под патронажа на папа Франциск (видeо)

Автор: Майкъл Хейнс, lifesitenews.com Следвайте "Гласове" в Телеграм

Католици от цял свят бяха потресени, след като мъж, артист, танцува като драг-кралица пред малки деца по време на първия Световен ден на детето под патронажа на папа Франциск миналия уикенд. На 25 май роденият в Салерно - Кармине Де Роса, изпълни като един от официалните артисти своя номер за първия Световен ден на детето. В качеството си на артист и на "жив анимационен филм", Де Роса се появи като жена, преобличайки се в различни дрехи и внушителни костюми, направени от картон.

Децата седяха в кръг около Де Роса, докато той изпълняваше своя танц. Неговата демонстрация се проведе на Олимпийския стадион в Рим, където по-късно през деня папа Франциск се срещна с хилядите малки деца от цял свят. Облечен в розова рокля с дълбоко деколте, Де Роса коментира вълнението, което изпитва от поканата да участва в Световния ден на детето.

Папа Франциск към италианските епископи: В семинариите ни има твърде много педерасти. Не трябва да ги обучавате за свещеници

Бившият американски папски нунций архиепископ Карло Мария Вигано (През 2018-а Вигано обвини високопоставени представители на Католическата църква, че са прикривали бивш американски кардинал, извършил сексуални посегателства, намеквайки че папа Франциск също знае за сексуалните престъпления ) обяви, че включването на Де Роса в международното събитие демонстрира подкрепата на Ватикана за ЛГБТ идеологията. „Сега е ясно, че Берголио (светското име на папа Франциск) е един от основните активисти на сатанинската програма LGBTQ+“.

Вигано каза още, че няма думи, които да изразят скандала и отвращението, в съучастническото и страхливо мълчание на епископите и цитира евангелието според Матей:

"а който съблазни едного от тия малките, които вярват в Мене, за него е по-добре да му надянат воденичен камък на шията и да го хвърлят в морската дълбочина." (Матей 18:6)

Драг-кралицата Де Роса защити своето шоу като написа в социалната медийна платформа TikTok, че „носенето на усмивки на децата беше моя задача и аз успях“.

Изданието LifeSite се свърза с пресофиса на Световния ден на детето, за да попита за официалния статут на Де Роса на събитието, но все още не е получил отговор.

Въпреки това, самият Де Роса заяви, че е бил официално поканен: „Искам да отбележа, като чета коментарите, че бях потърсен за това събитие заради шоуто, което изнасям на сцената и за моя професионализъм... аз просто защитавам моето изкуство.”

Де Роса редовно се изявява за италианската тв мрежа RAI. Също се появява на различни събития, включително и на партитата за Първо причастие, където танцува внушително и изпълнява запазената си марка с бърза смяна на тоалетите, но почти винаги е облечен в женски костюми и е с червило.

Събитието за Световния ден на детето беше видяно от малки деца от около 100 страни, събрани в Рим. Двудневната им среща с папа Франциск се проведе в събота на Олимпийския стадион, а след това и в неделя, когато ръководи неделната литургия на площад „Свети Петър“.

Обявен от папа Франциск на 8 декември миналата година, специалният ден на детето продължава акцентът, поставен от папата, че църквата да бъде видимо ангажирана в събития, свързани с децата. 

Източник:  lifesitenews.com

Превод: Павел Марков

 

 

Коментари

  • ФЪРКАТИЧКО

    31 Май 2024 12:14ч.

    Колко е красиво, весело и пъстро! Истински детски празник на децата – малки и големи. Няма нищо лошо в това децата от малки да се учат да бъдат разкрепостени, креативни, с усет към съвременното и модерното, да развиват своя артистичен и творчески талант във всички направления. Браво на актьорите! 😊❤️

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оля Ъ.

    31 Май 2024 12:25ч.

    Хей Фърко, ако ако това дето дращиш е сарказъм ОК, иначе трябва да си пълен идиот.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Що си такваз, ма, Оля

    31 Май 2024 12:57ч.

    — не мойш 'а си предстайш колко е стилно едно такова — на две годинки — да каже: „Чиче, дай си патето да си поплуваме жаедно с него!“

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На Оля Ъ.

    31 Май 2024 13:05ч.

    Не е идиот, а разкрепостен, креативнен и т.н.... С една дума- отдаден на "ценностите" евроатлантик- естет, а както казва готвачът-окултист Юрайда (Приключенията на добрия войник Швейк през Световната война) "естетите са хомосексуалисти, то било свързано със самата същност на естетизма."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    31 Май 2024 13:55ч.

    Аха, сега вече разбрах, какъв точно е ФЪРКАТИЯ-ЧИЧКО!... Аз си мислех, че е само недоклатен прост педал, а то какво било... Артистичен пУдел! ;-)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @ ФЪРКАТИЧКО

    31 Май 2024 18:18ч.

    Коментарът ти клони към педофилия, а доколкото разбирам назадничавия свят, в който все още живеем, педофилията се третира като престъпление. Ти кои деца си готов да научиш да бъдат разкрепостени, момченцата или момиченцата? Глей да не ти напипат айпи адресчето някои по-грубички родители.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    31 Май 2024 12:26ч.

    Наистина, кво не му харесват на ...това? Браво и на папата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ./.

    31 Май 2024 13:56ч.

    Да бе! Направо да ГО схрускаш за закуска! ;-)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    31 Май 2024 12:41ч.

    Олимпийския огън се носи от извращенец. Това ще погуби Запада и за това НИКОЙ отвън не е виновен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баба Пуси

    31 Май 2024 12:49ч.

    Нов Кмет,гордея се с теб! Да бях по млада,щях и аз да участвам,но е хубаво,че поне теб са те избрали като видна Drag Queen!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    31 Май 2024 12:55ч.

    Напомням, че папата е комунист. Много гнусен представител на религиозните общества.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @Таз година драг кралици,

    31 Май 2024 13:11ч.

    След някоя друга година - папеса на ватиканския престол.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан Тафров

    31 Май 2024 14:08ч.

    Надявам се, че дори и да не съм католик, пак ще мога да се кандидатирам за папеса. Иначе би било дискриминация. А точно аз бих бил чудесна евроатлантическа папеса и веднага ще поведа нов кръ..., пардон - дъгоносен поход срещу варварите на североизток.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аква

    31 Май 2024 13:14ч.

    Е, вие какво искате от папата! Мария Магдалена да танцува! Това имал, това дал на децата. Пък и свещениците да се научат кое- що! Джани Родари не е актуален - той е срам за демокрацията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Антон Сираков

    31 Май 2024 13:15ч.

    Вижте, Папа Франциск произхожда от семейството на криптоевреите марани Хорхе БЕРГОГЛИО и Реджина ШИБОРИ. Не забравяйте, че "ЛГБТ идеологията" е създадена за едно племе (то се нарича народ, даже богоизбран, но не е дорасло до народ, а си е останало племе).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стилът е един и същ

    31 Май 2024 13:41ч.

    Дали ще подписваш снаряди като коледна картичка или ще развращаваш църквата и децата - руши се духовно, което е оформяно у хората с векове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Леля Асена Василева

    31 Май 2024 13:42ч.

    Палави еврогейци...папесата ги води...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кузелич

    31 Май 2024 13:59ч.

    Оххх,скоро и аз ще се включа,само да стигнат хапчетата за хормонална терапия и само си викам дано!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И виж там

    31 Май 2024 14:42ч.

    какво ще направиш за вагиналната си сухота.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И аз евреин — като всички останали

    31 Май 2024 14:14ч.

    Ние сме евреи именно защото сме направени от особена „пръст” (а може би и ПЛАСТМАСА), при което в нашите тела (организми) има дефицит на тестостерон. Ето защо сме и толкова умни — тестостеронът прави хората да са мъжкари, но с това се утвърждават и като ТЪПАЦИ. А на нас — евреите — тестостерон не ни пречи: вярно е, че сме астенични и хилави (и затова — твърде страхливи), но сме по-съсредоточени и аналитични, което ни е дало шанс сред нас да се роди един Айнщайн, а не другаде. Е да, но… Дефицитът от към тестостерон се запълва от неговата противоположност — естрогенът, — който е женският полов хормон. Това е достатъчно основание всеки от нас — евреите — да намира у себе си толкова „мъжко“, колкото и „женско“. И изобщо, при нас това — да си мъж или да си жена — не е от такова животрептущо значение. Вярно е, че вие, неевреите, сте различни от нас: при вас мъжете са мъже, а жените са жени, и затова вие се гнусите от нас, зер ни считате за някаква разлигавена плазма. Май само на нас ни идва на ум да си сменяме пола — да сме известно време нещо като мъже, а след това да се превърнем в жени, защото да си жена е причина да изживяваш сексуалната тръпка по-остро: когато си чешеш с пръст ухото, удоволствието го изпитва ухото, а не пръста… При това НИЕ ИСКАМЕ всички да са като нас — да не се различавате от нас, за да не се стига до там, че понеже не сме като вас, да ви хрумне пак някой ден да ни пращате в газови камери. Затова ще прокараме закони всички новородени да бъдат обрязвани като еврейчета, тъй че след няколко години всички, като се озърнат в банята, да установят, че други, освен евреи няма. Освен това НИЕ ИСКАМЕ всички вие също така лесно — както ни е лесно на нас, евреите — да си сменяте пола и това да е нещо, което да не прави особено впечатление на когото и да било.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи