Доган: ДПС се превръща в корпоративна, платена организация. Предлагам Джевдет Чакъров за съпредседател на Пеевски

Доган: ДПС се превръща в корпоративна, платена организация. Предлагам Джевдет Чакъров за съпредседател на Пеевски

 

ДПС е на път да се превърне в корпоративна, платена, партийна организация. Знам, че политика без финансиране не се прави, но има една критична граница, преминаването на която ни превръща в друго политическо качество. Интересите на "пазарната демокрация" „изяждат" традиционните ценности на демокрацията, заявява в обръщение към членовете на ДПС Ахмед Доган. То е публикувано на сайта на Движението.

Обръщение на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган

Скъпи депесари!

Обръщам се към вас с тревога и загриженост за това, което става в структурите на ДПС.

Дълго време съзнателно се самоизолирах и затова имах нужда от повече време, за да осъзная станалото и ставащото в живото колективно тяло на ДПС. ДПС е на път да се превърне в корпоративна, платена, партийна организация. Знам, че политика без финансиране не се прави, но има една критична граница, преминаването на която ни превръща в друго политическо качество. Защото интересите на "пазарната демокрация" „изяждат" традиционните ценности на демокрацията. За съжаление, това е характерно за всички политически сили.

Скъпи приятели и съмишленици, светът се променя пред очите ни. Динамиката на геополитическия контекст е ново предизвикателство пред защитата на националните интереси, националната сигурност и националния суверенитет. На прага сме на дългосрочно противопоставяне на Глобализма с очакванията на националните държави и на националните идентичности. Вероятно тази тенденция ще бъде съчетана с опити за възстановяване сферите на влияние на бившите империи и ще „приключи" едва с преобразуването на ПОЛИТИЧЕСКИЯ НИ СВЯТ в легитимно многополюсен и, разбира се, след намирането на контролиран баланс между „старите" и „новите" велики сили. Травмиращо е, че не винаги си даваме сметка за това. Демокрацията по дефиниция е многопартийна. Защитата и развитието на правата и свободите на гражданите, включително и на етно-религиозните идентичности, и на екзистенциалната потребност от по-висок жизнен стандарт на човека, са съществена част от базовите ценности на либералната демократична система на обществото. Състоянието на ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО се определя от твърдите нагласи за промяна на активните граждани, които представляват реалната електорална общност на страната. Затова как и доколко партийно-административните структури на различните партии решават проблемите на хората, е от изключителна важност. Ако живата врьзка между партийните структури и активните граждани е на "самотек“, това е много сериозен политически синдром за дефектиране и за необходимост от промяна и обновяване.

Затова в спешен порядък предлагам:

 1) стабилизиране на организацията в традиционните райони на ДПС и

 2) разширяване на партийното строителство в нетрадиционните райони.

 Предлагам на вашето внимание формула за намиране на решение за бъдещото развитие на ДПС. Ключът за намиране на „изход" в тази ситуация е само в съпредседателството на г-н Делян Пеевски и доц. д-р Джевдет Чакъров:

  • д-р Джевдет Чакъров да носи отговорност предимно за традиционните ни райони, за добросъседските ни взаимоотношения с Република Турция и с либералните формации, защото той в продължение на 14 години девет последователни мандата беше член на Бюрото и вицепрезидент на Либералния Интернационал.
  • г-н Делян Пеевски е представител на новото поколение технократи в политиката, които имат, като че ли, вроден инстинкт за прагматично решаване на проблемите на хората и на държавата. За кратко време той се очерта като парламентарист и ще бъде позитивно да продължава да се утвърждава в това направление. Визирам партийния му ангажимент да се фокусира предимно в разширяване на електоралното присъствие на ДПС.

В мотивите ми за този „тандем" е принципа на взаимното допълване, а не на конкурентното начало: защото "два остри камъка брашно не мелят". А обществото очаква бързо и резултатно решаване на най-наболелите му горещи проблеми. За да оцелееш и да се развиваш трябва да бъдеш силен, активен и корпоративен, а не да се самозалъгваш в сенките на отрицанието и омразата.

Нещо повече факта, че сме на опашката на ЕС означава, че времето ни е изпреварило и ние вървим след събитията, затова продължаваме да изоставаме.

Пожелавам на политическия елит на ДПС и на страната 2024 година да бъде фиксирано от бъдещите историци като начало за полагане на нов подход за политическо мислене и политическо действие.

Бъдете живи и здрави!

Всевишният да ни е на помощ!

Винаги ваш: Ахмед Доган

 

 

Коментари

  • Red

    03 Яну 2024 14:06ч.

    Меди иска ВЛАСТ!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret

    03 Яну 2024 14:15ч.

    Меди има достатъчно власт, но не е публична.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хубавото предстои според феномена, ама с обратен знак

    03 Яну 2024 15:03ч.

    ААААА, значи Медунчо има достатъчно власт и всичко може . Седи си в сараите затворен и от време на време прави послания свише. А президента дето е избран от сума ти заблудени избиратели, нямал никаква власт и нищо не можел да направи и това му е оправданието.Само си фигурирал и си взима тихо заплатата ,ходи си на екскурзии и нищо не може да направи. От него нищо не зависело. подобни приказки са за наивници. Президентската институция има достатъчно власт,стига да знаеш ,можеш и да умееш. Но тая работа не е като оная. Ситуацията я вижда всеки и тая мъка ще продължи до 2027 година ,ако до тогава я има България разбира се.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хаха!

    03 Яну 2024 15:05ч.

    Неее! Не власт иска той! Просто Меди усеща вятъра на промяната! За кой ли път? За кой ли път? :)))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Батка, твоя е заслугата да стане такава.

    03 Яну 2024 15:07ч.

    Имаш я като едноличен нужник

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    03 Яну 2024 15:26ч.

    Властта на президента е представителна, определена и ограничена със закони. Властта на Ахмед Доган ( както във всяка организирана група встрани ит законите) свършва там където го бият през пръстите. Някой бие ли го през пръстите въобще? Може би само САЩ и Турция го ограничават.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • емигрант

    03 Яну 2024 16:12ч.

    Купувайте шалвари и фесове,защото това е новата му заповед от Анкара.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • badfinger

    03 Яну 2024 17:16ч.

    Публична тайна от 20г. е , че ДПС е корпоративна партия . Балансира срещу заплащане .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хах

    03 Яну 2024 19:34ч.

    Питам се, как Делян Пеевски ще вземе този завой.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жириновски

    03 Яну 2024 21:38ч.

    Жириновски предсказа датата на войната и има също такова точно предсказание за прекрояването на света , което се сбъдва !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кучето е вързано и с намордник, не може да лае и да хапе, без знанието на господаря

    03 Яну 2024 22:56ч.

    1. Изземва се монопола на проатлантическото и антируското говорене в ДПС. 2. Главният лешояд е надушил нова мърша, но тя не е в следваната до сега посока. 3. Обръщането на 180 градуса изисква жертви и те ще бъдат дадени. 4. Случващото се трябва да се представи като нова страница в историята на партията (корпоративна секта от нов тип). Да се отречем от себе си, за да запазим непокътнати "схемите" (гущерът къса публично опашка, докато му порасне нова).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • енде мама, султанто феличе

    03 Яну 2024 23:09ч.

    С една дума, "изпирането" на Пеевски приключи. Колкото се е изпрал, толкоз (край с пералнята). От тук нататък е в сушилнята.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    03 Яну 2024 23:53ч.

    съпредседател, всеки момент могат да му дадат пътя, без партията да остане обезглавена, въпрос на време е, защото пеевски вече пречи, Турция е с Русия срещу войната в Газа, а пеевски ляга и става с Путин и руските санкции, които Турция не одобрява и не спазва, дори сега снабдява извънредно Русия с яйца, помага на приятеля Владимир

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поп Вечерко

    03 Яну 2024 14:12ч.

    Дръндаров, този сълзлив текст може да има само роли - пенсионерска шега или е за тези с основно образование.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аха!

    03 Яну 2024 15:06ч.

    Поп Вечерко! Нищо не разбираш, божие чадо! Това е тайно послание! Кой разбрал, разбрал!:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абе.....

    03 Яну 2024 17:06ч.

    "...На прага сме на дългосрочно противопоставяне на Глобализма с очакванията на националните държави и на националните идентичности. Вероятно тази тенденция ще бъде съчетана с опити за възстановяване сферите на влияние на бившите империи и ще „приключи" едва с преобразуването на ПОЛИТИЧЕСКИЯ НИ СВЯТ в легитимно многополюсен и, разбира се, след намирането на контролиран баланс между „старите" и „новите" велики сили..." Е това ако не е ОБРАТНОТО на "евроатлантизма", не знам. Да видим ще има ли промяна в умствените извержения на г-н Пеевски, че ако така си търси "разширяване на електоралното присъствие", както досега...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Както казах - Аркадаша сдава: как с това "двоевластие" ще изград бъдещия коридор "АвстроУнгария"- "Турция"???"и

    04 Яну 2024 12:37ч.

    Де се беше загледал в Президента и неговята нова Тройна линия - Унгария-Събрия-България, пък да намери и "контакт" за Турция - тогава ДА, Гледаме в БЪДЕЩЕТО! Ама не! Все стария Либерализъм , Евроценности, Еврочленство (в Европа на либералната брюкселска бюрокрация, която е на път да се разпадне и изчезне...)ИЗобщо път за НИКЪДЕ! Да беше направи поне някакъв Триумвират, че да се покрие под схемата "Орел Рак и Щука" ... :-)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Димитър Пеев

    03 Яну 2024 14:12ч.

    Ха, преоблякъл се Ахмед ... пак в тия, с пооо-голям черпак. Затваряй к@чината и по островите ... в нааай - добрия вариант!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • fiba

    03 Яну 2024 14:16ч.

    Основното, което се разбира е, че по традиционните за ДПС места, не приемат Пеевски за лидер.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • диктатура

    03 Яну 2024 14:50ч.

    Точно! То няма и логика да го приемат.В тези райони ,традиционните, както деликатно ги нарича, всеки помни кой какъв е, независимо от прекрасни отоншения между българи/доколкото ги има там/ и турци на ежедневно ниво. Едва ли е това основната причина обаче. - Сокола няма как да остави тоя шопар да си развява коня сам, защото може и да си повярва, че това е възможно. Юларчето е задължително.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    03 Яну 2024 16:14ч.

    ++++++

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    03 Яну 2024 23:57ч.

    традиционните места на пеевски са районите с българомохамедани, така се наричат самите те, райони без поминък, мъжете на гурбет в чужбина, как да харесват пеевски с този външен вид, освен това по-възрастните там все още си говорят с българските имена

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 03 Яну 2024 14:16ч. Основното, което се разбира е, че по традиционните за ДПС места, не приемат Пеевски за лидер.

    04 Яну 2024 7:12ч.

    Сиреч, турското в електората е по-силно от заедността??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Едмънд Черното Влечуго

    03 Яну 2024 14:18ч.

    Меди не бил глупав , май че това е закана да почнем да се подмазваме на новите господари и хегемони

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ето го доказателството за това

    03 Яну 2024 14:21ч.

    "На прага сме на дългосрочно противопоставяне на Глобализма с очакванията на националните држави и на националните идентичности. Вероятно тази тенденция ще бъде съчетана с опити за възстановяване сферите на влияние на бившите империи и ще „приключи" едва с преобразуването на ПОЛИТИЧЕСКИЯ НИ СВЯТ в легитимно многополюсен и, разбира се, след намирането на контролиран баланс между „старите" и „новите" велики сили. Травмиращо е, че не винаги си даваме сметка за това" КРАЙ НА ЦИТАТА

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Dimitrov

    03 Яну 2024 15:19ч.

    Не е сериозно сега да се вади това заключение, че не е глупав. Доган е много умен! Доган дава ясен сигнал на Пеевски, че не трябва да продължава конфронтацията с Русия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    04 Яну 2024 0:03ч.

    ако не му свалят санкциите, пеевски става ненужен, защото няма пари, но посланикът мисля каза, че няма заличен в списъка магнитски, санкциите се одобряват от президента, а той не е като нашия президент, че някой да оспори това което е одобрил, пеевски дълбоко се заблуждава, че някой може да му върне ограбените от българския народ пари, да си ги е държал в български банки, приказката свърши, скоро няма да има и депутатска заплата

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Др Джевдет

    03 Яну 2024 14:23ч.

    е либерал, но ще носи отговорност за традиционните региони. Как ще се съвместят? Ще ги джендаризира ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Констатация

    03 Яну 2024 14:26ч.

    Всъщност, ДПС винаги е била корпоративна партия. Сега единият съпредседател ще продължи да работи за нейното "евроатлантизиране", белким Големия Бял брат го оцени и го извади от списъка на корумпираните, а пък другият ще следи "евроатлантизацията" да не промени основната роля на партията като пета колона на Анкара... Струва ми се обаче, че формулата с двамата съпредседатели няма да проработи...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Струва ми се обаче, че формулата с двамата съпредседатели няма да проработи...

    03 Яну 2024 17:13ч.

    Ми тя май не е предназначена да проработва, Шишито си изигра ролята да покаже, че има и по-големи дупедавци от Бойкикевци, Кикевци и Сие. На следващия етап ще го пратят посланик в Дубай и така.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    04 Яну 2024 7:06ч.

    да бе, посланик, няма да го огрее, тия са неблагодарни, погледни отношението им към президента, ако не беше той никой нямаше да ги знае, нямаше да има ПП, която спечели изборите и дори управлява, без него са нищо, ще го разберат като костов, който беше по-почтен, направи първанов президент

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Едмънд Черното Влечуго

    03 Яну 2024 14:26ч.

    Да приромня че Меди е двоен даже троен агент ,уж човек на турците ама си беше създаден от ДС . Меди не е за подценяване ,прави закана към ДПС да почне да се подмазва на новите господари и хегемони

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уф!

    03 Яну 2024 15:09ч.

    Още един неразбрал!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не си прав, Влечуго!

    03 Яну 2024 15:19ч.

    Доган е загрижен и отправя послание за повече разум и мъдрост у традиционните избиратели на ДПС! Това е! Само, който живее в такъв регион, може да усети истинската тревога н думите му! Жалко, че това послание ще остане неразбрано от много хора!:( ПС: Пич, какви нови господари и хегемони те гонят? Виж какво се случва отвъдокеанската локва и виж какво става на Изток!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Едмънд Черното Влечуго

    03 Яну 2024 16:06ч.

    Именно тези хора са нагаждачи . И менно че виждам какво се случва в отвъдокеанската локва стигнах до заключението че идва нов хегемон Русия и Китай .Тези хора са готови да се кланят на всяка нова империя стига да имат изгода .КОЕ НЕ СЪМ РАЗБРАЛ ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много просто!

    03 Яну 2024 16:53ч.

    Не става въпрос за хегемон, а за многополярност в новото устройство на света! И не забравяй, че южният ни съсед Ердоган много държи да бъде част от този многополярен свят! Империите се завръщат! Щом се заговори открито за това, трябва на нашия полит елит да му светне червената лампичка! Но явно ни е орисано отново да повторим някои моменти от историята си! Доган за това намеква! Мисли мащабно, пич!:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Едмънд Черното Влечуго

    03 Яну 2024 19:08ч.

    Ти пък щото много разбираш !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Емил от Льонеберя

    03 Яну 2024 19:10ч.

    към 03 яну 15:09 ,голямата разбирачка се разчекнала да ни обяснява кой е неразбирач и кой не

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • йас

    03 Яну 2024 14:26ч.

    Далновиден ход на Сопола - като отстрелят Свинята, да не осиротее партията откъм лидерство...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Изпуска властта... 3.5 млн.лв. за Висш Ислямски институт в София, защо?

    03 Яну 2024 14:29ч.

    По настояване на ГЕРБ-СДС и с подкрепата на правителството "Денков-Габриел" от бюджета на България над 10 млн.лв. ще бъдат отделени за 19 духовни сгради в цялата страна. ! От тях 3.5 млн.лв. за... Висшия Ислямски институт в София. На КОГО Е НУЖЕН този ВИСШ ИСЛЯМСКИ ИНСТИТУТ в София?! Толкова ли много ислямисти ще се обучават в България или ще се разпространява бурно исляма след Православна еднонационална България?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател13

    03 Яну 2024 14:46ч.

    Изпуска властта... 3.5 млн.лв. за Висш Ислямски институт в София, защо? 03 Яну 2024 14:29ч. Този институт е нужен на България. Както знаете България е била от създаването сси до сега мултиетническа империя/държава а сега и мултиконфесионална. Ако държавата не се грижи за своите чеда независимо от род и религия друг ще се погрижи и тогава тежко ни и горко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аха!

    03 Яну 2024 15:23ч.

    Нали тепърва ще превъзпитаваме 6000 и ента си тали@на! Къде другаде ще се учат на ум и разум? €€€

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Картофопроизводител

    03 Яну 2024 16:24ч.

    Подкрепата за БЪЛГАРСКО висше ислямско духовно училище е в наш, български интерес, без значение от изповеданието. Защото стара максима е, че който плаща, той поръчва музиката. Република Турция прокарваше собствените си интереси, финансирайки ислямските училища в България в продължение на близо 2 десетилетия, приравнявайки религиозната принадлежност с националното чувство ("ако си мюсюлманин, значи си турчин"). Подкрепата минаваше по линия на турската дирекция по религиозни въпроси (ДИАНЕТ) и включваше издръжка на училищата, заплати за местните преподаватели, командировка на преподаватели от Турция в България, пари за обучение в чужбина, стипендии за деца, организиране на конкурси с религиозна и светска насоченост, издаване на ислямска литература и т.н. Крайно време беше българската държава да си дойде на мястото, а не да оставя други държави да се бъркат във вътрешните ни работи под прикритието на религията. Българските мюсюлмани трябва да чувстват подкрепата на собствената си държава. Това е приобщаване, не разделение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аха!

    03 Яну 2024 16:57ч.

    Да не забравяме, че пътят към Ада е осеян с добри намерения! И тук говорим за религия, която няма граници! Тя се подчинява на други закони! Днес ми писна да обяснявам очевадни неща, а не пожелателни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Република Турция прокарваше собствените си интереси, финансирайки ислямските училища в България

    03 Яну 2024 17:16ч.

    То да беше република Турция, ами Саудитска Арабия?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • “ То да беше република Турция, ами Саудитска Арабия?”

    03 Яну 2024 20:12ч.

    Или още по-точно, един турчин, който Турция търси да вкара в затвора, но САЩ не го дават.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    03 Яну 2024 14:38ч.

    Скъпи депесари! Какво обръщение само! Госпожата пиарка не можа ли да ти го напише малко по-интелигентно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уф!

    03 Яну 2024 15:26ч.

    Айде и ти, Мери! Никой не може да опише какво идва! Всички обаче разбират, че това, което идва не е добро! Доган е философ! Постарал е е възможно най-разбрано да обясни! Поредното доказателство, че толкова сериозно послание ще остане несмляно от стадото! Бъди здрава, Мери!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Едмънд Черното Влечуго

    03 Яну 2024 16:12ч.

    хвалбетсните коментари за Доган ,са пример че народа ни е нищо друго освен нагаждачи и продажници ,които са готови да целуват гъза на всеки един дерибей и престъпник ,било то от невнимание и промит мозък или от обикновенно продажничество .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аха!

    03 Яну 2024 17:00ч.

    А обратните са пример за това, че други не виждат по-далеч от носа си!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Генерал Лудендорф

    03 Яну 2024 19:12ч.

    Към АХА 03 Яну 2024 17:00 големите визионери и продажници претендират за визионерство и нЕкаква си ИнтЕлЕгентност

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател13

    03 Яну 2024 14:41ч.

    Др. Доган отново се изяви като един от най-умните български политици. С това той казва- Другари нищо не е сигурно с глобализма и е прагматично да заложим на още един този път традиционен кон а кой кон ще изхвърлим от яслата зависи от изборите във Великите САЩ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На заседание на служебния МС на 20.10.2022 г. - Г.Донев отпуска 3.5 млн.лв. за Висш ислямски институт

    03 Яну 2024 14:50ч.

    20.10.2022 г. Одобрени са допълнителни разходи по бюджета на Министерски съвет: Правителството одобри допълнителни разходи по бюджета на Министерски съвет за 2022 г. в размер на – 3.5 милиона лв. за капиталови разходи за Мюсюлманското изповедание - за приключване на действията по закупуване на имот, с цел обособяване в сградния му фонд на Висш ислямски институт, в изпълнение на Параграф 18, ал. 1 от Преходните и заключителни разпоредби на Закона за изменение и допълнение на Закона за вероизповеданията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Превенция срещу радикалния ислям?

    03 Яну 2024 14:51ч.

    Чрез закупуване на сградата ще се създаде възможност да се осигурят кадри, които в бъдеще ще се реализират като ръководители, мюфтии и свещенослужители на мюсюлманите. Обучението в България ще създаде възможност студентите да получат солидно образование в сферата на ортодоксалната ислямска теология. По този начин ще се осъществи превенция от навлизането на РАДИКАЛНИ ислямски елементи в страната и ще се подобри удовлетворяването на религиозните нужди на българските мюсюлмани. Ето тук ....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ето тук

    03 Яну 2024 14:52ч.

    Служебното правителство награждава Денков с огърлие на същото заседания с над 50 решения ...... https://www.24chasa.bg/index.php/bulgaria/article/12855143

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Господинов

    03 Яну 2024 14:53ч.

    ДПС отдавна се е превърнала в корпоративна платена организация. Няма да нужда да припомняме думите за раздаването на парчетата от баницата. Явно до ушите на Доган са достигнали достатъчно сигнали за недоволство. Реакцията е бърза. Това временно ще забави процеса. Но Доган отново не прави, че не вижда проблема. А той е прегръщането и изповядването на профашистка агресивна политика. Това няма как да се преодолее с кадрови решения.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Скитник

    03 Яну 2024 15:01ч.

    Ха-ха-ха! Доган прецака Пеевски - и правилно. Този е дразнещ, самонадеян простак, и нищо добро не го чака ДПС с него начело. В момента е само председател на парламентарната им група, а какво командорене пада, че не само МС, ами и целия ГЕРБ му козирува. Доган - в десетката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аха

    03 Яну 2024 15:13ч.

    Нека нека, това смешно момче трябва да се изявява, колкото повече толкова по голям цирк. Простотията прави чудеса, а тъпотата е сила . То е е конституционалист. От всякъде феномени на територията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ха-ха! Доган му сложи халка на зурлата

    04 Яну 2024 2:54ч.

    Да не рови прасето. Така правеше и дядо ми с неговото прасе, па го пускаше да тича из двора... Всички мюсюлмани ги е гнус от свинята. А всички българи ги е гнус от освинения еничар... Ще бъде интересно и забавно как намагнитеният Пеевски ще грухти с халка на зурлата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ганди

    03 Яну 2024 15:06ч.

    Дуан май започна да се усеща. Остарява! А имаше време га предвиждаше няколко хода напред. Сега тича след събитията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Г-н Доган, над 30 000 медицински сестри липсват в България, вие къде живяхте в последните 33 години?!

    03 Яну 2024 15:08ч.

    Дефектиране казвате г-н Доган, кои проблеми решихте на "активните граждани" в България?.. цитат .. "Как и доколко партийно-административните структури на различните партии РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ на ХОРАТА, е от изключителна важност. Ако живата връзка между партийните структури и активните граждани е на "самотек“, това е много сериозен политически синдром за дефектиране и за необходимост от промяна и обновяване." .......................... Защо затваряте малките общински болници на гражданите в страната и допускате в София да има вече над 140 ЧАСТНИ болници, които отгоре на всичко се изграждат с ДЪРЖАВНИ пари от нзок?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Е това е резултата от двойното гражданство!

    03 Яну 2024 21:47ч.

    Нашите ги съсипват, за да ходим да се лекуваме в турските и не само! Същото е и много други браншове на икономиката, текстил, тютюн и т.н. плюс пестицидните дървени домати та чак до обявяване на маслото ни от роза за отровно, а тяхното не!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • и болница Токуда

    04 Яну 2024 1:13ч.

    май вече е тяхна...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Скъпи съотечественико, я ти поразкажи малко!

    03 Яну 2024 15:09ч.

    Как така твоят Делянчо събори по най-криминален начин една системна банка? Как така си измисли атентата срещу него и докара командоси в офисите на банката и така паникьоса клиентите й? Как така я заля с помия от жълтите си парцаляци, докато тя още действаше? Няма значение читава ли е, или не, има значение, че той най-криминално нападна и събори системна банка, причини щети за огромни пари и се измъкна чист от това тежко криминално престъпление! И как така твоят Делянчо, дето го намагнитиха, другите намагнитени+рода до пето коляно+всичко около тях ги убиха икономически със запорирани сметки и какви ли не санкции, а твойто прасче излезе чисто, завзе държавата, около него всичките подскачат като пудели, ама прасчето стана турбо-евроатлантическо? Не те ли е срам на стари години да стигнеш до такова падение?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много просто!

    03 Яну 2024 15:11ч.

    Тежка е царската корона! Оставете Доган на мира! Знае той какво говори! Това, че не се разбира от много е друг въпрос!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това което говори Доган за бъдещето коренно противоречи на това, което прави за настоящето...

    04 Яну 2024 17:19ч.

    На това му се вика "интелектуален когнитивен дисонанс" или нещо подобно имаше такъв медицинско-психологически термин...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    03 Яну 2024 15:09ч.

    ДПС трябва да се преименува на Движение за Задължения Права и Свободи. Стига с тези права, а преди всичко задължения.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това исках да ги посъветвам още преди 20 години... Но тогава ДПС нямаше да бъдат завзети от "либералната"проказа...

    04 Яну 2024 17:34ч.

    И да ни водят към Втория Библейски Екзодус (когато цивилизацията се отказва от себе си и тръгва обратно към пред-цивилизационно животинско състояние - в Пустинята!) Но за да разберем това - ни трява нова теория на Цивилизацията (не Маркс-Лениновата икономика на Комунизма!) - най-напред настройка на Системната Иерархическа теория на Лудвиг Берталанфи, след това - развита парадигманата на Семантичната инфорвация (която публикувах преди 7 години) и чак тогава - теория на Цивилизационна еволюция (частично в контекста на Хазин-овите "спомени от бъдещето") и най-вече - ЗАКОНИ на цивилизационната ЕВОЛЮЦИЯ! Впрочем, забравете на Изкуствения ИНтелект - той е от ФАКТОРИЕЛНА Сложност, и като такъв - физически невъзможен за актуалния Цивилизационен капацитет от "Сума Технологии" по Станислав Лем... А "либерализмът" на компонентите/човеците е най-краткия път към Цивилизационното САМОУБИЙСТВО. Не напразно още Платон посочва, че след Демокрация винаги идва Олигархия (щото иначе всичко ИЗЧЕЗВА!)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • истинат

    03 Яну 2024 15:29ч.

    свинчо не е възприет от турчеещите се, отецът, който покръствше българските турци умря удобно-лека му пръст и сега ето ти и един , който не се идентифицира с българите и така , виещите минарета ще станат стандарт за нашата окаяна родина, 500 години не стигнаха

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • феномен

    03 Яну 2024 15:32ч.

    И защо на един феномен му е необходим съпредседател, след като феноменът със замах цензурира руския посланик, гони руски свещеници и журналисти, иска да отнеме Руската църква от собственика й, толкова му е евроатлантическо, че не смея да пусна топлата вода, защото ще се покаже евроатлантикът Пеевски и ще ни сочи правия път. Защо ли ми се струва, че това е бягане пред вятъра.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Керпеден

    03 Яну 2024 15:37ч.

    Опита за слагане на юлар на Пеев може и да не успее... Следете Данчо -ментата как ще и дали ще врътне седалището си!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Santana

    03 Яну 2024 16:10ч.

    Данчо Ментата е с маргинална значимост в ДПС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На прасе се слага халка на зурлата

    04 Яну 2024 3:10ч.

    Юлар се слага на магаре. Доган му проби зурлата и вече му е сложил халката. Да си знае, че е мръсно животно до следващата Коледа и да не рови... А ако грухти и квичи, ще има и скопяване. Д-р Чакъров е хуманитарен лекар, но все ще успее да скопи едно прасе.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    03 Яну 2024 16:09ч.

    Изявлението на Доган е доста красноречиво, че в ДПС се случва нещо. Който умее да чете между редовете го е разбрал. От една страна имаме Пеевски, който се опитва да подчини партията на господарите си от САЩ в името на личните си интереси и лакейския си опит да се откачи от Магнитски... От друга страна са хората свързани, като с пъпна връв за Реджеп Ердоган. Предвид разногласията на Турция и САЩ в момента, предстоящите процеси в ДПС ще са доста интересни. Кой ще надделее в тези смутни времена? Интересна сага се заформя. При всички положения настъпват интересни и динамични времена... Да видим. Едно обаче става ясно след внимателен прочит на това обръщение - Ахмед Доган няма да игра е за демократите на световния хегемон... Вече се е ориентирал в бъдещето. ;-)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И още!

    03 Яну 2024 17:19ч.

    Точно! С Магнитски начело на ДПС се опитват да разцепят партията! Някой знае ли колко е броят на етническите партии в България? А те се нароиха за последните години достатъчно! И дърпат много депесарски електорат! За каквито и порции да говорим /онези, които държат на справедливостта да не забравят колко асфалт изядоха други/, това беше партия, която се олицетворяваше със запазване на етническия мир в България. Клатят държавата, а нашите умници си мислят, че ги люлеят!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нагаждачи готови да се кланят на всеки

    03 Яну 2024 16:09ч.

    само и само да имат изгода ,ако утре дойдат извънземни те ще си закачат антенки и ще станат "първи марсианци " .Кланяха се на съветската ,сега на Американската ,а в бъдеще на бъдещият хегемон .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    03 Яну 2024 16:12ч.

    вие отдавна не сте партия а икономическа групировка пари и интереси депутатите от дпс по колко мандата са в нс какъв им бизнеса потресаващо използвате необразования си електрорат превърнали сте общините във феодални владения и за цвят сте взели все по алчни еничари срам и позор

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван

    03 Яну 2024 16:13ч.

    Това се очакваше .Доган започна да говори за многополюсен свят и възстановяването на сферите на влияние на бивши империи, сигурно визира Русия. Усети накъде духа вятъра, с това плюене на Пеевски против Русия нищо добро не чака ДПС.Сега ще наблюдаваме дали Пеевски ще продължи да плюва Русия или ще си замълчи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БившИ империИ

    03 Яну 2024 17:24ч.

    Множествено число. Русия, едно на ръка, но и ... познай коя? Май няма предвид Австро-Унгария.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Преведено на прост език

    03 Яну 2024 16:19ч.

    Виждаме накъде духа вятъра ,смемяме плочата от евроатлантизъм на нещо друго ,за да може нашите кражби да си продължат и при другия (нов) хегемон и господар в новите геополитически условия

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Омуртаг

    03 Яну 2024 16:22ч.

    Стига с тия мантри,колко е умен този.Обикновен лицемер.Тоя е срам за нашите сънародници мюсюлмани.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Каже го на половината идиоти

    03 Яну 2024 16:25ч.

    които го хвалят тука и на всички останали журналя ,които говорат колко велик бил (Алкохолина Томова например)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поп Вечерко

    03 Яну 2024 16:38ч.

    То и аз непропускам случай, да уточня за обикновения дръндарски милиционер, който трябва да е в затвора, ама Дачков упорито върви след мен с гумата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Каквито е казала Томова

    04 Яну 2024 0:02ч.

    Все е било истина . Няма значение на кого му харесва или не . Аз я уважавам , защото е смела и винаги в знае какви се случва . Що се отнася до Доган ...Без да съм фен на ДПС , не мога да отрека ,че винаги е бил мъдър политик . И добър жонгльор . Аз вече чаках кога ще овладее Магнитското прасе ,което се беше помислило за лъв

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хохол

    03 Яну 2024 16:27ч.

    Става ясно,че Дебелянчо много си е повярвал и Меди му туря Джевдет да му дърпа юздите,когато трябва и в правилната посока.Да не говорим за забележката му за геополитическата ситуация в света,като той ясно дава да се разбере ,че му еясно какво предстои и че ще играе според новата геополитическа ситуация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • корпоративизъм вече не само в държавата, но и в политическата система - нищо ново, но този път официално

    03 Яну 2024 16:27ч.

    Това отдавна го приказвам в тоя форум, обяснявайки защо вече е безсмислено да се гласува в условията на корпоративен маскарад, нямащ нищо общо с класическата политика, ръководеща се по законите на социалното управление и философията на гражданските ценности. Гласувайки, по същество легитимираш големите пари на корпоративните кръгове, влагани за подкупване на политици и политически лобита. А Доган на практика с това обръщение обявява на всеослушание, че в България се върна фашизмът и клиентелизмът сред партиите и политиците е само една от формите му.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ганди

    03 Яну 2024 17:53ч.

    Отврат, а като не гласуваш ги легитимираш двойно - един глас на оня гласуващият дето ги легитимира и един глас - твоят, който се прибавя по разпределение към неговия. Твай!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • корпоратокрацията (фашизмът) отменя смисъла на демократичната процедура

    03 Яну 2024 18:01ч.

    Ти май не разбираш, че гласуването на гражданина легитимира назначаването от корпорацията, а това са два съвсем разнопорядкови процеса. Първият е политическо действие, а вторият - изцяло корпоративно. И откровението спрямо тази фашистка реалност (произхождаща още от корпоративната държава и политика на Мусолини от 20-те години на миналия век) много ясно личи в обръщението. При тоталитарна система изборите са фарс.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • допълнение

    03 Яну 2024 18:05ч.

    Нека в тая светлина философски да определим фашизма: управленска практика, при която финансово-корпоративната намеса в политиката, респ. обезсмислянето на демократичния вот на гражданина, отменя ценността на политическото като сублимативна форма на гражданска инициативност и спонтанност спрямо управленските процеси и перспективи в едно общество.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • най-важното признание в посланието, върху което си струва да помисли Пеевски (не се шегувам)

    03 Яну 2024 16:32ч.

    "На прага сме на дългосрочно противопоставяне на Глобализма с очакванията на националните държави и на националните идентичности. Вероятно тази тенденция ще бъде съчетана с опити за възстановяване сферите на влияние на бившите империи и ще „приключи" едва с преобразуването на ПОЛИТИЧЕСКИЯ НИ СВЯТ в легитимно многополюсен и, разбира се, след намирането на контролиран баланс между „старите" и „новите" велики сили. Травмиращо е, че не винаги си даваме сметка за това." - Сиреч, необходима е смяна на правоверния проатлантически курс, воден досега.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • феноменално послание за феномени, да ведем феноменалното реиение

    03 Яну 2024 16:43ч.

    А той може ли да мисли ? При феномените този процес е и субективно и обективно ограничен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • остави феномените, тая тема не ти е в амплоато

    03 Яну 2024 16:57ч.

    Не го знам доколко е юрист... и по-точно дали може да мисли поне като юрист. За философа е характерно, че мисли конкретно относно формата и абстрактно спрямо съдържанието. При юристите е обратно: конкретни спрямо съдържанието и абстрактни спрямо формата. При такава типология е нормално именно философ да определя стратегията, а юристите да се занимават с текущите конюнктурни въпроси.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точно за горната дефиниция по-горе казах, че назначаването на двуглаво управление от евроатлантизъм и либерализъм е своеобразен КОГНИТИВЕН ДИСОНАНС

    04 Яну 2024 17:42ч.

    И на края на ДПС и на политическия феномен Ахмед Доган му се вижда края... Щото Когнитивния дисонанс не води към висини, а към ... ГРОБИЩАТА

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CCI

    03 Яну 2024 16:35ч.

    От казаното е ясно, че 1) Дръндарски няма да сдава поста на шеф на резаците, но започва да се преориентира към неизбежния многополюсен модел и скорошната смърт на либерастите, 2) Свинчугата няма да стане председател на резаците, защото никой от електората им не го брои за слива, 3) подмазва се на Ердоган, но това няма да промени статута му на Персона Нон Грата в Турция, Свинчо е жертван на предните огневи линии да бълва всевъзможни простотии без значение и като прегори ще го погребат. Накратко, подготвя се да върти задника на Изток след краха в пОкрайна и предстоящата победа на Тръмп в САЩ. Нищо ново. Дано умре междувременно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    03 Яну 2024 16:50ч.

    Началото на "промяната" в духа на новото начало на Планетата! Гъвкав е ШахматистЪт, за разлика от мимамса в "политическото ни поле". Честито ни "българи", от по-честития Ахмед! Готов ли е съставът на новия Народен трибунал?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Така или иначе,

    03 Яну 2024 16:51ч.

    Доган не допуска банални "гафове" - всичко е премислено с оглед на интереси, по правило корпоративни. Значи и лансирането на "феномена" не е гаф... Чудя се как избирателите на ДПС все "прощават" и мощните корпоративни схеми, които, разбира се, не са в интерес на тези избиратели, а и неолибералната европомия, в която лидиращи фигури на ДПС са затънали. Само не разбрах кое му е на Пеевски технократското и откъде му стърчи...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Свинчо Пух

    03 Яну 2024 17:02ч.

    Миризливата бургия усеща полъха на Източния вятър. И сега свинята-технократ от евроатлантик №1 в европа ще се събуди един ден танцуващ казачок на паркинга на някоя Била.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прасе

    03 Яну 2024 17:04ч.

    Лоша работа, Свинчо пак ще отслабва и ще трябва да учи руски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мугаса

    03 Яну 2024 17:06ч.

    А, тооочно си беше повярвал, че е евро-гей в цялата му прелест.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    03 Яну 2024 17:04ч.

    По голяма смешка не бях чувал - дъпъсъ била на път да се превърне в корпоративна партия! И то казано от кого ? От най-големият корупционер в тая държава, който си има корпоративна партия ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ххахахах

    03 Яну 2024 23:52ч.

    Ами, глупости дрънка Доганеца , за отвличане на вниманието. Явно е започнало брожение от амуджите , че етнически българин ще оглави ДъПъСъ и замазва нещата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сеизмолог

    03 Яну 2024 17:06ч.

    Феноменът вече не е феномен! Много бързо се разбра, че онези хвалебствия са тотално неподходящи и направо неадекватни. Лицето ДП демонстрира една груба и праволинейна игра, която в последна сметка обслужва лично него, а не дпс. Доган усети, че зад тази груба външност се крие един също толкова грубоват и първичен човек, комуто не може да се гласува доверието да бъде ракета носител за изстрелването на цяла партия в друга орбита. Реши да раздели яйцата в две кошници! Ха-ха - в първата канавка - и всичко ще стане на омлет! Имаме класическа ситуация Орел(Сокол)-Рак и Щука. Не мога да съм сигурен, ДП и ДЧакъров как ще разделят рака и щуката, но съм сигурен, че тази работа няма да работи и вече си набавям пуканки за да мога от първи ред да гледам наближаващ трус от 7,2 по Рихтер!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сеизмолог

    03 Яну 2024 17:26ч.

    Доган разбираше, че трябва да се вземат мерки за извеждане на партията в 21 век. Още тогава онемях от изненада, че даде сигнали за намирането на правилния човек в лицето на ДП. Дори отрекох перспективата и се покрих с пророчески срам :(((( Той е просто поредният ръбест, неук варварин, който може да заведе партията някъде, но вдигайки поглед на финала и обърсвайки морно чело, лирическият субект ще открие с изненад, че партията е заведена в нечий чужд 21-ви век, на коренно погрешно място. От "феноменалните" изказвания на Доган нищо не се е променило, та аз продължавам да се чудя, как този човек действително беше попаднал в подобна заблуда или ... външно влияние??! А може би наистина просто остарява! С напредване на възрастта нечии мозъци просто вече не дават желаните резултати. Странна ситуация! Е, усети се човекът все пак!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    03 Яну 2024 22:08ч.

    Не подценявайте Доган! Той е хитър, като лисица и има остър нюх с който се ориентира на къде духа вятъра, за разлика от нашите "десни" политици-неграмотници, които в навечерието 09.091944 г. , както се казва си купуват фабрика (събориха паметника на СА)! Руснаците забавят но не забравят. Възмездието ги очаква и малко от тях ще успеят да се измъкнат! Има нещо в думите му за които ние трябва да сме много обезпокоени "... с опити за възстановяване сферите на влияние на бившите империи...", защото Турция е също бивша империя, а нашите "партньори" и "съюзници" ни унищожиха армията, оръжията, промишлеността, селското стопанство, енергетика и изобщо занулиха държавата ни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дано...

    03 Яну 2024 17:08ч.

    Дано доживея Парламент, който гласува забраната на турските бургии и заличаването на сектата им!!! Изселването в родината им също би следвало като логичен ход.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • След заявлението на Доган, се очаква такова да направи и БХ:

    03 Яну 2024 17:46ч.

    Скъпи гербери! Обръщам се към вас с тревога и загриженост за това, което става в структурите на партията и т.н.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ПаПуНяК

    03 Яну 2024 17:50ч.

    ДПС е творение на ДС. Няма никаква демократична политическа партия,а структура управлявана в полза на икономическия интерес на ДС. Циркове като:Пазители на етнически мир и темм подобни бутафорни лозунги са много смешни и тъжни.ДПС е формирование за експлоатация на финансовите ресурси на България осигуряваща охолен живот на създателите и.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Любопитно

    03 Яну 2024 18:28ч.

    Защо едното да пречи на другото? Мир имаше ли? Имаше? А щом ще търсите икономически интереси при ДПС, редно е да изброите всички партии седнали на държавната ясла от края на 1989 година. Дръпнете пердето и вижте кой клати клона! Това е! Затова и сложиха Магнитски начело на тази партия, за да я контролират! Ще го ядем пак същия! Щото българите сме много уми и мислим другите за глупаци!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • коко

    03 Яну 2024 18:04ч.

    Следете Велева в епицентър и Томова в афера - в един глас колко по - по - най - е Доган. Нито една друга медия не му се слага толкова на философа. И нито дума за позора на Пеевски - нямало трусове на върха! - нима? Няма да мине много време и феномена ще е финито.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Доган е съвсем друга интелектуална категория

    03 Яну 2024 18:10ч.

    Ами това е така, защото Доган е единственият човек в исторически легитимираните структури на политиката и хайлайфа, извличащ привилегии от властта, който наистина дълбоко разбира от логика на политическото, а не само от текущата политическа логика. Някои мисирки са по-умни и са го разбрали отдавна това...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Европейската украинска мечта!

    03 Яну 2024 18:31ч.

    Точно!+++

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Късно е, чадо

    03 Яну 2024 18:06ч.

    за изселване, като не са мислили дядовците ни. Сега те са български граждани със всички права и искането за обратното ще извади очи, вместо да изпише вежди. Правата трябва да са еднакви за всички. И Доган не е лошо да помисли как да се сближат българи и турци, а не със етнически партии. Може би и затова е и Прасчо. но не е правилния човек за тази цел.Даже наопаки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо България да е по-различна от Великобритания

    03 Яну 2024 18:13ч.

    Англичаните се управляват от индиец, представител на малцинство. България се командва от прасе, представител на малцинство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    03 Яну 2024 18:17ч.

    Винаги съм смятал Доган за много умен, и сега! Но с Дебелара феномен Пеевски, ДПС ще берат ядове! Доколко разбрах от писаното от Доган, и той го има впредвид! Дано е така! А ако Дебелара е умен, ще смени грамофонната плоча!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Една държава,

    03 Яну 2024 18:19ч.

    в която няма единство между гражданите и, пишете я умряла. Управник, който не разбира това, рискува не себе си, а народа си. За съжаление нашите управници гледат само личните си интереси и пет пари не дават за държавата си България, родина и на българи, и на турци, и на арменци и на всички родени в нея, за общото им благополучие като граждани.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кога

    03 Яну 2024 18:26ч.

    едно прасе ще гледа интересите на българите?? Та прасетата са си прасета и гледат само прасешките си интереси.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поправка!

    03 Яну 2024 18:29ч.

    Да се чете "итереса на българските граждани!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    03 Яну 2024 18:38ч.

    Ашколсун Доган Ефенди! Иде Турската империя отново. Ма тоя път Русия няма да ни спасява.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Някой си

    03 Яну 2024 19:12ч.

    Пич, ти на планетата Земя ли си?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всевишният да Ви е на помощ!

    03 Яну 2024 18:52ч.

    Но и той няма да ви спаси... с Пеевски начело. Както не можа да спаси и всичко друго, до което ДП се е докоснал досега. Сбогом ДПС!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • евро-гей

    03 Яну 2024 19:08ч.

    И ко ше прайме ся? Всевишния да ви пази, ама той никак не обича лгбт джендерасти!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Динамиката на геополитическия контекст е ново предизвикателство пред защитата на националните интереси, националната сигурност и националния суверенитет.

    03 Яну 2024 19:11ч.

    АЛОУ! ТОЗИ ГОВОРИ ЗА ЗАСТРАШЕНА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ! През чатала ми е партията му каква се била получила, или кой щял, кой не щял да бъде лидер. Тоа назначава двама, които да преговарят - единият с Европа, другият с Турция. Явно голямо преговаряне ще пада. Дебили ли сте?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БРИКС

    03 Яну 2024 19:13ч.

    Обновленный список действующих членов БРИКС. 1. Россия 2. Китай 3. Индия 4. Бразилия 5. ЮАР 6. Иран 7. Саудовская Аравия 8. Эфиопия 9. Египет 10. ОАЭ Ждем в ближайшее время еще Венесуэлу, Алжир. Индонезию. Аргентину тоже ждем, после того как с Милеем наиграются.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алиса

    03 Яну 2024 19:27ч.

    Стотици бяха убити и ранени при две експлозии, които разтърсиха централния град Керман на четвъртата годишнина от смъртта на генерал Касем Солеймани, ръководител на елитните ирански сили Кудс. Местните власти говорят за "терористична атака". *** Иранците в отговор бомбардирали американска база в Ирак

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поп Вечерко

    03 Яну 2024 19:38ч.

    Пише, че са задействани дистанционно, което хич не е в стила на чалмосаните. Обикновено се пращат две циганета да станат мъченици.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • оглеждайте текущия интерфейс на заглавията бе, колеги

    03 Яну 2024 19:44ч.

    До автора на първия пост от 19:27: пишете във връзка с темата, при условие, че сайтът вече е пуснал новина по онова, относно което ни известявате.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поп Вечерко

    03 Яну 2024 20:07ч.

    Гледаме колега, гледаме. По-добре спам по важни случки, отколкото разсъждения върху глупостите на тоя от снимката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алиса

    03 Яну 2024 19:49ч.

    Двете теми са свързани.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    03 Яну 2024 20:04ч.

    да си дойдем на думата, финансиране и пеевски, а дали е възможно вече

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Дълбокият смисъл е в неизказаните думи"

    03 Яну 2024 20:05ч.

    Менандър

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пияния майстор

    03 Яну 2024 20:20ч.

    Доган злоупотребява с алкохол. По определение не може да е интелигентен, разбирач на политиката и други мисирски възхвали на дами в критическа възраст. Нищо лично. Проста физиология и токсикология. Пеевски е абсолютно грешен ход. А някои, като Добри Божилов, са се объркали, че дал заповед за завой към Русия. По-скоро, заповедта е за завой към другата империя - Турция. Не случайно Пеевски направи всичко, за да отрови до дъно отношенията с Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Майстора пиян, а пък Доган злоупотребявал с алкохол

    03 Яну 2024 20:56ч.

    Значи, едно е да си пиян, друго е да злоупотребяваш. Ако днес си пиян, утре няма да си, но ако злоупотребяваш, пак ще си. Има една руска песен "Когда я пьян, а пьян всегда я" - https://www.youtube.com/watch?v=uyWlP2AzW04

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пиевски

    03 Яну 2024 22:05ч.

    Аз съм полиглът!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    03 Яну 2024 23:48ч.

    пеевски се бори за парите си, но те са загубени окончателно, това че не го разбира говори лошо за него, а доган хитрува като борисов, това не е интелигентност

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Един човек

    03 Яну 2024 21:18ч.

    Отработена схема. Няма понижаване всико е наред и човекът изчезва. Догито го прави за пореден път, да излъска имидж и да покаже, че всичко зависи от него в тая държава. Който се е помислил за равен с него рязко изпада в небитието, примери бол Октай.Лютви. Карадайъ и т.н. Въпросът е отйъде Николай Марков знаеше за този ход и го обяви преди две седмици и за кого той работи?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Друг човек

    04 Яну 2024 2:26ч.

    Да, това е интересно, Николай Марков заслужава внимание…може ли да споделите къде е обявил подобен ход и е говорил конкретно за това?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поп Вечерко

    04 Яну 2024 6:24ч.

    Марков каза при Карбовски нещо много по-радикално. ДПС изчезват на пролет, а не просто домашния любимец на престъпника Доган.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • евро-гей

    03 Яну 2024 21:38ч.

    Доган Бей, ефенди, да ти кажа за жалост помощ от Всевишния точно за вас не се очаква.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Очевидно пътя ни скоро ще се размине с евроатлантизма

    03 Яну 2024 22:09ч.

    Ние си оставаме на Балканите, в континенталния климат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    03 Яну 2024 23:57ч.

    ДПС много отдавна се е превърнала в корпоративна, платена, партийна организация. Но за хората дето гласуват за тях от месец два взе да става очевадно. Пеевски е аут, няма да е председател, по лични харамни причини.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • язък

    04 Яну 2024 0:29ч.

    Язък, не успяхме да чуем поне едно изказване на Пеевски от парламентарната трибуна, въпреки, че като го гледам и слушам, изпитвам отвращение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    04 Яну 2024 7:23ч.

    всички нечистоплътници все някога падат в калта и потъват в блатото, обсебен от алчността си, в отчаянието да върне парите си, пеевски забрави че ако за него Турция не е майка, за ДПС е, не може да си против турция и да си в ДПС, държаха го защото някой трябва да говори с българомохамеданите на митингите, те турски не знаят, да ме прости Вапцаров - очаква го ново падане, вече катастрофално, спасиха го колкото могат, осигуриха му депутатска заплата, а тя месечно се равнява на годишна средностатистическа пенсия, той повярва че може да си върне запорираните в чужбина милиони, тръгна срещу Русия, а единствената страна към която Турция изпитва уважение е Русия, защото само Русия я е побеждавала, никой друг, дори през ПСВ когато всички я виждаха победена и докато се караха как да си поделят Цариград и проливите, Ататюрк ги прогони надалеч.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Травмиращо е,

    04 Яну 2024 8:30ч.

    Само мислищите хора могат да проумеят казаното от ПОЛИТИКА НА ПРОМЕНИТЕ др. Ахмет Доган. Обръщението е точно, ясно и прекрасно написано. От него могат да се направят много изводи от мислещите, а глупаците само може да зацапват интернет пространството. Къде са тулупа и тъпиякирчо, кокорчо, ристю и сие, пасетрева и крадекремчева, тугареволютенишки в едно с простите простаци и цялия политически боклук по каскета да кажат нещо смислено. Обективно погледнато те нищо не са направили освен да режат с флекс нашата България и да прибират комисиона от разпрадажбата й. И както каскета наскоро каза за настоящият исторически момент – "В един момент политическото разделение попречи да се краде. Сега групировките се обединиха, за да могат да крадат заедно. Това са търговски корпорации, както аз наричам партиите". И тук е един от много важните моменти посочен от АД, свързан с парите на корпорациите. Ако така е било и това със сигурност е повече от вероятно, къде са парите „усвоявани“ до сега? Дали пълничкият корпоративен банкер не е объркал счетоводството и сега да му се напомня, че света не е само евроатлантизъм, който той искаше да бъда записан в конституцията ни, а и многоокеанство (многополюсен свят)? Този въпрос поставен от умния Доган, дали не важи и за останалите корпорации („ …това е характерно за всички политически сили.“) и техните банки и банкерчета (например влади рекетьорчето заедно с неговата помощничка)? Как това се отнася и до новите чуждоземни варвари, които с конституционна лъжа ни налазиха и сега лапат като невидели? Дали архаичния комуняга ристю, който изпълнява стриктно задачите на мру не се е нахранил и да ни готви тайно за участие в „…дългосрочно противопоставяне…“ в едно с омразния на народа тагараенко? Какви да бъдат очакванията за нашата национална държава и дали националната ни идентичност няма да бъде както повеляват австрийските (германия) партньори? Бог да пази България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тъй - тъй !

    04 Яну 2024 8:57ч.

    На това му се казва нагъл тарикатлък: Хем голямата корупция (т.е. "корпоративност") в Парламента, хем "права и свободи" (т.е. съвременна робия) в Делиормана и Кърджали. Ашк олсун!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Минчо

    04 Яну 2024 9:15ч.

    "ДПС е на път да се превърне в корпоративна, платена, партийна организация." ...... Доктор Амет, пак изпревари заспалите... Доктор генерал Борисов,как да измисли нещо по - езуитско.. Да каже " Герб е на път да се превърне в корпоративна, платена, партийна организация." Ми те , сички партйй , отдавана са ПЛАТЕНИ,ПАРТИЙНИ ОРГАНИЗАЦЙЙ Или кокорчовците да да кжат" ПП ДБ Е на път да се превърне в АЛА БАЛА партия" Айде , ешек нумаралъ, монки трикс -по вропейски , демек..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи