Доган: Бъдещето няма да е розово

Доган: Бъдещето няма да е розово

Следвайте Гласове в Телеграм

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган беше сред първите гласоподаватели. Той даде вота си тази сутрин около 8 ч. в 52-ро училище "Цанко Церковски" в София.

На въпрос на "Дневник" за какво е гласувал Доган отговори: "За бъдещето на България". Предвиди, че "бъдещето няма да е розово", но не обясни защо смята така.

Запитан с кого би се коалирало ДПС за съставяне на правителство, каза, че не знае. Отклони въпроса "чий е Донбас" с думите: Не ми задавайте такива въпроси.

 Рекорден брой секции са открити в Турция 

В общо 166 секции ще гласуват избирателите в Турция с българско гражданство във вота на 2 октомври, броят е рекордно по-голям в сравнение с всички предходни избори досега.

В районите, населени компактно с изселници от България, които са основният контингент български гласоподаватели в Турция, като Истанбул, Бурса, Ялова, Одрин, Чорлу, Измир, Анкара и др., секциите ще бъдат общо 40 повече в сравнение с вота през ноември м.г.

"Очаквам по-висока мотивация, респективно по-висока активност от избирателите в Турция в сравнение с предходния вот. Този път обстановката е нормална - няма забрани заради КОВИД, не е ваканция, хората са си по домовете, все фактори, които са предимство", коментира пред БТА Кадер Йозлем, специалист по международни отношения. По думите му няма да е изненада, ако сe явят да гласуват 100 хиляди души. "Въпросът е дали резултатът от вота в неделя ще излъчи стабилно правителство в България, каквото искат избирателите, което зависи от активността и в България", смята той.

 

Източници: "Дневник", dnes.dir.bg

 

 

Коментари

  • "...секциите ще бъдат общо 40 повече в сравнение с вота през ноември м.г."

    02 Окт 2022 9:09ч.

    Избирателите в Турция са се увеличили с 25% ли, за да се увеличи с толкова и броят на секциите?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Марк МЕТА Шикългрубер

    02 Окт 2022 11:33ч.

    Доган гласува в 7:56, демек ДПС ще има 56 депутати. ПОМНЕТЕ какво ви пее радио МЕТА !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • erkek

    02 Окт 2022 9:24ч.

    Pontifex Maximus,написаното от теб донякъде е вярно.Филип Димитров и неговото правителство обаче имаше една година време от края на 1991 до края на 1992 да приеме закон за лустрацията и такива като агент Сава сега щяха да са само далече спомен...Така че долните комунисти са ясни но и заради долните демократи сме на това положение...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    02 Окт 2022 9:40ч.

    За "долни" сте прав, но не и че се делят на "комунисти" и "демократи", а са просто "нагаждачи-тарикат-схемаджии".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Селянин

    02 Окт 2022 9:55ч.

    Добре че седерастите нямахте топки за лустрация, сега можеше да сме на мястото на Украйна

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    02 Окт 2022 9:29ч.

    Няма да е розово благодарение на такива като тебе!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бигот

    02 Окт 2022 9:53ч.

    Напротив, тия Доган може да е корумпе, но вижда нещата такива каквито са, и никога няма да пробие лодката в която сме всички, и той самия. Това ще направят късогледите глупаци като Кирчо и Ицхак, а не догановците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На кривата ракета Космоса и е крив!

    02 Окт 2022 9:39ч.

    Доган право дума! Колко от днешните пишман политици го казват, а?! И още! След като българинът отказва това, което по Конституция му е отредено, защо другите граждани на България да не се възползват от това?! Виновникът е другаде, дами и господа, сърове и лейдита! А към звучащото от устата на Доган трябва много сериозно да се отнесете, а не да си джафкате!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Възраждане

    02 Окт 2022 9:51ч.

    В новогодишната си реч от 2015та година обяснява доста подробно защо бъдещето няма да е розово, и трябва да признаем човека има политически усет, още тогава е виждал неща, които все още либерастите не могат да осъзнаят, макар вече да са очевидни

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стига си

    02 Окт 2022 9:53ч.

    Я хвалил тая пропаднала партия на Копейкин, бе.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Възраждане

    02 Окт 2022 9:54ч.

    Дали е пропаднала или не, ще разберем когато поеме кормилото напролет.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Тръмп

    02 Окт 2022 11:25ч.

    Пак проба - грешка ли? Мерси!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    02 Окт 2022 10:14ч.

    Как да е розово бе Доган?! Та ти беше един от апологетите за затварянето на 3 и 4 блок на АЕЦа ни. Още помня думите ти, че какво толкова сме вперили поглед в тия реактори. Печалбата от тях в несравнимо по-малка от парите от ЕС. Но така снижи конкурентоспособността на икономиката ни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    02 Окт 2022 10:15ч.

    Зависимостта ни от тези фондове лишава България от собствена външна и вътрешна политика и това се дължи на хидроинженери, като теб!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Турчин

    02 Окт 2022 10:19ч.

    Не е така, крадейки еврофондове Доган всъщност намалява зависимостта ни, защото тия пари не стигат до нас и все едно ги няма. И го казвам сериозно, не се лигавя

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    02 Окт 2022 10:34ч.

    Когато се дискутираше евентуалното ни челнство в ЕС (още при Виденов) се наблягаше, че еврофондовете, трябва да са спомагателно колело за икономиката ни, а решаващият дял да е от собствено производство. Е, стана точно обратното. И ако не слушаш Брюксел, т.е. ако се опитваш да прокараш собствени интереси ти спират парите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И днес стотици неуморни журналя в надпревара ще задават един и същ,безумно глупав въпрос: "За какво гласувахте?". Та нима не е очевидно, че на 2 окт. в България се гласува за избор на депутати за 48 НС!

    02 Окт 2022 10:32ч.

    На този ненужен въпрос ще се получават отблъскващо неверни и нелепи отговори: за бъдещето на България; за реформи; за пълни с овчици и вълци кошари; за щедри едрогърди булки; за ракийка и салатка и т.н. Парадокс, по странен от Зенон и Костенурката е, че никой от запитаните няма да даде верния отговор - за избор на ново НС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Минчо

    02 Окт 2022 16:07ч.

    Имам пример от братчеда Пъската, депутатин от ?? не казвам.. Първи мандат - да си куппи партмен в София.. Втори - да назначи щерката съдййка, зетят у Фонд Земеделие. Сега- да земе пенсййка 4 бона и узакони 3200 декара земля на свое име..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    02 Окт 2022 11:29ч.

    Господине, вие сте впечатляваща личност и ... проклятие за България. Имахте възможност да използвате качествата и прозорливостта си за да допринесете за друго бъдеще на страната ни, но вместо това предпочетохте ДА Я ОСРЕБРИТЕ! Това не е единствено типичната, обичайна и очаквана човешка алчност и корист. Дълбоко в себе си вие желаете да унищожите България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    02 Окт 2022 13:49ч.

    За всеки нормален в света е ясно, че бъдещето не само няма да е розово, а ще бъде пепел от рози и цвят каки. Това за някакви си червени линии, превърнали се отдавна в невидими нишки, пък е хептен кауза пердута, съществуваща единствено в проповедите на политиците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Доган: Бъдещето няма да е розово

    02 Окт 2022 16:58ч.

    Ей това е българския Чърчил:-) Подобно на прочутата реч на Чърчил, който казал; "нямам какво друго да ви предложа освен кръв, изнурителна работа, сълзи и пот"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мда

    02 Окт 2022 17:39ч.

    Всички български партии, които ще влезнат в парламента, могат да решат проблема с ДПС, но дали имат съвест за това?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи