Дилов-син: Имам усещането, че управлява Корнелия Нинова

Дилов-син: Имам усещането, че управлява Корнелия Нинова

Имам усещането, че управлява Корнелия Нинова, защото цялата коалиция клекна и прие това безумно решение, което дори ние трябваше да го гласуваме“. Така коментира военно-техническата помощ за Киев от София Любен Дилов –син, депутат ГЕРБ-СДС.

„Изиграхме партия шах, свързана с позицията на България по отношение на помощта за Украйна. Това е жестока акробатика, с която всъщност не се цели да се помогне на Украйна или да не се помогне, а просто да се скрепи и управлението. Аз не знам какво да мисля, не знам кой управлява в момента“, каза той.

Според него коалицията и парламентът са се помолили  на Нинова да не напуска по този начин: „Наистина парадокс, който се дължи на напълно нескопосаното управление на Кирил Петков“.

Според него по времето на управлението на Бойко Борисов енергийните цени са били стабилни и за вътрешния, и за външния пазар. Сега ни чака тотален шах с новите цени, които чакаме да се обявят от КЕВР и не знам как ще си плащаме сметките“, добави Дилов – син.

 

Източник: бТВ

 

 

 

Коментари

  • Anonimen

    08 Май 2022 9:35ч.

    Защо бе Любене,не знаеш?Та ти всичко знаеш за управлението.Какъв извод си направил,че БСП с Нинова извъртала.Дори да е така,вие от ГЕРБ за какво сте?Знаем,знаем,за даване на Украйна и то безплатно.За оръжия,щото било добре,отбранява се.И то като се убива с него,пак се отбранява.Нито дума за примирие на маса,що така?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    08 Май 2022 9:40ч.

    Аз пък имам усещането, че държавата е на свободно падане...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Паметник на незнайния войн

    08 Май 2022 9:43ч.

    Правилно си разбрал. Ама е късно. И тоз изгоря в бой за свободията. Всъщност кой беше тоя?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 008

    08 Май 2022 9:55ч.

    Един дето обикаля партиите както проститутките обикалят клиентите

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • партньорите се договориха с талибаните, та с герб ли няма да се договорят?!

    08 Май 2022 10:46ч.

    Баце се е договорил с партньорите и няма да има чегъртане, гербажийте са се обрекли на пълна вярност и послушание, иначе - компромати и аут завинаги. Затова са такива фенове да се праща оръжие и Къдравата Сю обясняваше, че искаме да сме ефективна част от съюзите, към които принадлежим. Корнела е отборен играч.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • helleborus

    08 Май 2022 11:30ч.

    Дилов, започваш да приличаш на проклет прогресист, тия хора казват „помощ“, когато убиват. Както когато рушат семействата, казват, че „помагат“ на хората без семейни ценности. Разпалват световна война с непредвидими последици, уж „помагат“ на Украйна. Каква Украйна, не виждате ли задкулисния извратен интерес, икономически, геостратегически, на подклаждащите войната кръвопийци?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • helleborus

    08 Май 2022 11:35ч.

    Толкова ли не е ясно кой иска да воюва всъщност и с каква цел, как това дестабилизира и обеднява Европа! ГЕРБ нали беше партия за европейско развитие, как се развива Европа днес? Бюджетите работят, за да се подклажда неоправдана чужда война, а след това още повече пари отиват, за да поправят щетите, да се отглежда цял народ бежанци. Плащаме, за да си увеличим разходите и проблемите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • helleborus

    08 Май 2022 11:41ч.

    Войни, след тях миграция, ковид, зелени сделки, защо Европа е най-потърпевша от това? Не може цялото това безумие да се оправдае с „ценности“, ценност е да може да вземеш самостоятелно решение, отчитайки цялата истина, а не папагалствайки мантрата за помощта и съчувствието. Да превърнем всички бюджети в бомби и да се гръмнем, от съчувствие...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    08 Май 2022 12:12ч.

    Прекрасен външен вид - небръснат, облечен шарено, но рзсъждава и раздава акъл! Боже, пази България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Имам подозрение

    08 Май 2022 12:35ч.

    Че хегелиевата диалектика ви се изчерпа, вече нямате какво да измислите. Или по-скоро няма кой да ви вярва. Кой вярва на лъжливо овчарче. Започвайте бързо да пишете еротични и развращаващи стихове, може и да ви се вдигне рейтингът сред озверялата тълпа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мечо Кух

    08 Май 2022 15:13ч.

    Не знаел кой управлява, ама и те клекнали.. Ами, който ви е подал командата "Клекни", дето я изпълнихте, той управлява. А ти имаш ли смелост да го назовеш?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи