Деян Николов, "Възраждане": Случващото се в момента е пълзящ преврат

Деян Николов, "Възраждане": Случващото се в момента е пълзящ преврат

Депутатът от "Възраждане" Деян Николов определи съставянето на правителство с втория мандат като опит за държавен преврат. В предаването "Денят започва с Георги Любенов" на БНТ той коментира, че няма как леко да се подминат записите и нещата, които се говорят в тях. Николов припомни, че само преди месец и половина "Продължаваме Промяната" твърдо заявяваха, че при никакви обстоятелства те правителство с ГЕРБ няма да правят. 

"Няма нужда да бойкотираме новия кабинет, той се бойкотира сам. На практика ставаме свидетели как една група хора се опитва да направи държавен преврат. Това е, може би, едно от сериозните предателства в съвременната история на България.

Това в момента е пълзящ преврат, опитват се очевидно да инсталират правителство в България. Борисов от една страна е заплашен от Магнитски, той беше готов на всякакви отстъпки по време на тези преговори, от другата страна очевидно "Продължаваме Промяната" са готови да понесат огромни електорални щети, едва ли не да жертват политическата си формация, само и само да има правителство и в крайна сметка не е ясно какви са точно целите. Аз подозирам, че тук става въпрос за външнополитически цели", каза Деян Николов.

Източник: БНТ

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • Палячо

    04 Юни 2023 13:45ч.

    който с останалите е силно притеснен за петата колона у нас, докато също се реди на Козяк.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Некви доказателства

    04 Юни 2023 14:35ч.

    Че някой от Възраждане се 'реди" също на Козяк? Или даже доказателство че въобще се редят пред което и да е посолство?! Ето ППто само си признава и то с гордост. Засега няма доказателства....и докато няма всички освен Възраждане са жалки клоуни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да припомним Безмер

    04 Юни 2023 15:12ч.

    Прав си, няма доказателства, но и има криза на представителната демокрация - ето защо, важи поговорката, че покрай сухото ще гори и суровото. Нужна е плебисцитна демокрация, защото всичко останало е преврат на партии от подкупници и назнаенци спрямо народните настроения, народните въжделения и народния вот.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Когато знаеш, че никога

    04 Юни 2023 14:33ч.

    Няма да управляваш можеш да говориш само глупости.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Е когато пък някой с ала бала

    04 Юни 2023 14:39ч.

    е спечелил да е главна пачавра говори само когато му се позволи и каквото трябва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ъхъ

    04 Юни 2023 16:01ч.

    Чухме ГЛУПОСТИТЕ на Глупаците, които се готвят да управляват! Тууук-таме срещаме и коментари на ГЛУПАЦИТЕ, които са гласували за тях!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    04 Юни 2023 15:14ч.

    Нещата са прости. Кирчовци и Кокорчовци са измекяри. Имат задача от, знаете къде, имат определено възнаграждение и са решили да си го приберат. Останалите - да го духат. Свършат ли си работата, ще бягат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    04 Юни 2023 15:17ч.

    Каква е задачата, също всички знаете. Осталото е ала-бала.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    04 Юни 2023 15:41ч.

    ''Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита: "Богат е", казва, пък го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред олтаря бога измамил с молитви, с клетви, с думи лъжливи...''

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • медиен експерт

    04 Юни 2023 16:18ч.

    Сега гледах интервюто, Георги Любенов се е превърнал в нещокато тъмен псевдожурналистически бабаит. Преди по-приличаше на журналист. И като видях, че рекламира и книгата на Макензи-Петкова, кирчоеничаровата булка, и то с нашите пари, вместо да пържи лъжливото овчарче на диванчето, наистина се доказа като заслужило и народно мисирче на България. Поздравления за Николов, успя да ядоса мисирчето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Копчето

    04 Юни 2023 17:30ч.

    Таз сутрин и на Трактора натиснаха копчето да се включи в глутницита хиени съсипватели на България. Гнъс.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Моите имена

    04 Юни 2023 17:34ч.

    Георги Любенов отдавна е пример за псевдо - журналист, точно по подобие на друг един неориентиран във всяко отношение работник на "Сан Стефано" 29 - Бойко Василев... Колко пъти само му се наложи на Деян Николов да поправя водещия Георги Любенов, че бе той - Деян Николов - твърди, че се консултират чужди посолства и чуждо посолство. СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ И БНТ СА ТЕЗИ "ЖУРНАЛИСТИ"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи