Деян Николов, "Възраждане": Какви точно принципи има предвид Ваня Григорова?

Деян Николов, "Възраждане": Какви точно принципи има предвид Ваня Григорова?

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Свързани статии: Ваня Григорова: Работим по общ документ с ПП-ДБ-СС за приоритетите в управлението

Председателят на групата на "Възраждане" в СОС коментира намерението на ПП- ДБ- СС и БСП да направят сглобка за местното управление. Ето какво написа той в социалната мрежа Фейсбук:

"Какви точно принципи има предвид Ваня Григорова? Какви принципи очаква от хората, които позволиха България да е на ръчно управление на посолството и изпраха Борисов и Пеевски? Няма принципи... На всички им се управлява.
Защо не разказа преди изборите на хората тази госпожа, че при определена хипотеза би направила коалиция с ПП-ДБ и Васил Терзиев?
Излъгаха ни с много проекти назад във времето:
Иван Костов
Царя
Борисов
Яне Янев
Бареков
Слави Трифонов
Кирил Петков
Стефан Янев
И не претендирам изобщо за изчерпателност на списъка, но е крайно време да се научим какви са белезите на един проект, за да излезем от тази 30+ годишна спирала на разочарование.

Ваня Григорова е проект, който за съжаление подведе много хора! Хубавото е, че бързо показа какво представлява.

Всеки път предупреждаваме и всеки път едно и също... Никой не може да изгрее в българската политика за толкова кратко време, ако зад него не седят пари, олигарси, власт, медиен комфорт и одобрение от посолството. Не знам и защо периодично ни се налага да обясняваме някакви наши действия, които в дадем момент хората не разбират, а после се оказваме прави. Хора, просто не мислим само един ход напред и знаем как работи пропагандата им. Минаха 10 години от нашия път и ще ни е една идея по-лесно, ако ни вярвате малко повече и ни спестите приятелския огън.", написа Деян Николов.

 

 

 

Коментари

  • Yoyo

    10 Дек 2023 18:36ч.

    Когато косвено си подкрепил по- голямото зло, е трудно да си измиеш задника. Или казано по друг начин- На крива ракета, Ваня и пречи .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не се съмнявам в принципите на Ваня Григорова, Деян Николов е този, който трябва да спести приятелския огън

    10 Дек 2023 21:37ч.

    Ваня Григорова ли му е най-големият враг? И какво всъщност предлага Деян Николов?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • roso

    10 Дек 2023 22:22ч.

    Грешка. Григорова е глобален проект, а сегашния набеден кмет е нашенски модерен бай ганьо - т.е. по-малкото зло. А за зло не бива да се гласува - колкото и да е малко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За разлика от горния ,напълно споделям становището на автора на този материал

    11 Дек 2023 10:22ч.

    и мисля че въпросната персона с последния си материал за някаква договорка с либерално-хомосексуалната псевдо партийка или незнам какво си,зачеркна доброто си представяне на изборите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Gnevnik

    11 Дек 2023 10:26ч.

    Именно. Мазил Терзиев е по-голямото зло. А на избори се гласува или за твоите хора или за ПО-ГОЛЯМОТО ЗЛО. И така изчистваш терена от пешки и остават твоите хора и ултимативния враг. Кел файда да гласуваш за контролирана опозиция дето хем е зла, хем играе за врага, хем обаче се усмихва и пасивира хората лъжейки ги, че е опозиция. Както е впрочем Гумен Радев-леваубиец. Ако президент беше Плевнелиев Костадинов щеше да е вече първа полит сила. Но понеже Гумен пасивира и лъже хората и влиза в лъжливи полит. караници с доскорошното си правителство на Киро и това заблуждава. По-добре на власт да е явен враг, отколкото да е враг който ти се усмихва и намигва и те лъже, че е приятел. На избори се гласува или за твоя човек (който е демонстрирал, че е истинска опозиция на злото) или, яко е отнета тази възможност гладуваш за НАЙ-ГОЛЯМОТО ВЪЗМОЖНО ЗЛО. Няма да стане добре преди да стане по-зле.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Арни

    11 Дек 2023 12:55ч.

    На 29 Октомври 2023, в 11:45 писах: Деян Николов, човече, неизбираем си, голяма грешка направи, че не си заедно с Григорова. Разпиляваш гласове, както и онази Комитова и мухльото от ИТН. ОЩЕ ДЪЛГО ще се вее гадното жълтосиньо знаме над Общината, пфу!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Никой не е отменял периодът на апробация за В.Г.: да си припомним някои работи

    10 Дек 2023 18:40ч.

    Освен тезата и аргументите на въпросно лице от това, което пускам като линк, прочетете си отново и коментарите на форума под казаното, защото ми се струва, че манипулатори има навсякъде и някои много разчитат на бързата амнезия: https://glasove.com/komentari/andrey-raychev-vazrazhdane-se-razsardiha-i-ne-podkrepiha-grigorova-tova-e-politicheska-greshka

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • метеор

    10 Дек 2023 18:42ч.

    Сори за грешката с пълния член в заглавието, от бързане бе...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    10 Дек 2023 18:47ч.

    Тоа па! Откъде възникна пак? "Защо не разказа преди изборите на хората тази госпожа, че при определена хипотеза би направила коалиция с ПП-ДБ и Васил Терзиев?" - бахти некадърника! Щото кмет, коалиции не прави! Вий се сглобихте преди изборите, без да разказвате на хората.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точен

    11 Дек 2023 16:24ч.

    Добре де, разбрахме, че си "левак", няма нужда да ни го натрапваш ))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    10 Дек 2023 18:48ч.

    според григорова, сглобка на ГЕРБ и ПП-ДБ е лошо, но с БСП е добре - ами да, това е нейната среда, както и на нинова

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    10 Дек 2023 18:51ч.

    А според тоа "възрожденец" и баш-башията му - сглобка на Възраждане с всеки, но не с "Левицата" е много даже чудесно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Право дума господина, твърде наясно с политклишетата

    10 Дек 2023 18:53ч.

    Налагани от пентагона.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Чен Ун

    10 Дек 2023 18:55ч.

    Ахам. А вие финансиране третото крило на вилата на Копейкин с парите на Герб - 86 % съвпадения при гласуванията и на Митрофанова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    10 Дек 2023 18:55ч.

    Добре, че Възраждане не стъпнаха в този нео либерастки капан! Искаха да хвърлят дете пред тяхната кола, и ако го улови Коце, да го обвинят, че му е баща...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    10 Дек 2023 19:11ч.

    Правилото за ненаписаното домашно - няма грешки в ненаписаното домашно. Не се вкисва неиздоеното мляко. И т.н. Ко праят тез седмици "Възраждане"? Нещо не се чуват - да не би да готвят въстание?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    10 Дек 2023 19:30ч.

    Бяха в Италия и стягат консервативните редици из цяла Европа, за да се даде консервативен отпор на разпищолилите се левичари, либерасти, трансмаймуни- троцкисти и цялото шарено, "будно" соросово войнство! Освен това имат силна опозиционна парламентарна дейност, Цончо гази, абсолютно ми прилича на класическата английска политическа школа!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викторчо!!!

    10 Дек 2023 19:55ч.

    Това че са седнали на светло да стигнат до някакви допирателни въобще не значи, че някой някъде ще го подкрепя. Дайте да не си говорят! Говорете и вие с Григорова, за да вкарате в Мора умнокрасивитета! АЙДЕ! Това е за мен правилното в така създалия се ТУПИК в СОС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • общинска сглобка

    10 Дек 2023 19:23ч.

    Ако заради тази сглобка бъде запазен на Паметника на Съветската армия от настървението на муджахидина Трайчо Трайков и областния управител от ПП-ДБ, частично поне ще бъде оправдано нейното съществуване. Корумпираният Бойко и корумпираните гербаджийски общинари от ОПГ Герб вече си предложиха услугите за обратното - за премахването на паметника.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мара канибала

    10 Дек 2023 19:29ч.

    Ми тя сравнително ясно го е казала Ваня, при условие, че се посегне на червената линия - паметника на армията-освободителка (в качеството му на паметник на културата не само за София, но и за цяла България), - никаква сглобка на общинско ниво няма да има.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    10 Дек 2023 22:42ч.

    Да, това с паметника е добро оправдание за Григорова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    10 Дек 2023 19:31ч.

    Не че я оправдавам тази сглобка, но вие от Възраждане сте причината Ваня да не е кмет. Държавата тогава щеше да изглежда по друг начин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо Възраждане

    10 Дек 2023 19:47ч.

    Да е виновно за избора на софиянци? Народа си е виновен … а пък ако бяха се съюзили с нея и тя правеше същото като днес щяхте за кажете че и Възраждане са като другите . Не може да се угоди на българина, хем недоволен , хем продължава да гласува за същите изменници. Може би трябваше софиянци да помислят повече преди да си сложат бюлетина ???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    10 Дек 2023 19:49ч.

    Така е!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    10 Дек 2023 19:58ч.

    Ъхъ Коцето се направи на ни чул , ни видял. Не за пръв път. Съжалявам че 2 пъти му повярвах. Същият е като Радев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • политиката си е блато, а не бистър ручей

    10 Дек 2023 20:06ч.

    Политическото поприще си изисква малко хитрост и кариеризъм, но продължавам да считам, че сега не е време за политически кариеризъм, неподходящо е. Най-добре е да гледаме на случилото се компромисно (колкото и да е клиширана тая дума за момента), понеже си даваме сметка, че живеем във време на доста ефективен скрит достъп до секретна информация. Възраждане знаеха предварително, че онова, което ни предлага трагикомедията на вота, не е вот, а само симулация на такъв. Знаеха, че шапката на пепейци и дебейци в Сф се назначава, а не се избира. Затова и не застанаха твърдо зад Ваня Григрова. Какво следва от това, всеки сам трябва да си преценява, включително и на кого и дали да вярва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    10 Дек 2023 20:43ч.

    От това следва че са идиоти и предатели. Дотам с Коцето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Възраждане са виновни не само за София, а и за Варна.

    10 Дек 2023 22:38ч.

    Едно предизборно споразумение с БСП, Възраждане си изтеглят кметчето от София и подкрепят Григорова, БСП изтеглят варненския кмет и подкрепят Възраждане там - и сега пепейците щяха вече да са аут. А те спечелиха тези два града и се надуха още повече. Така че Костадинов е персонално отговорен за неспособността си да се договаря.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво му е на кандидата на Възраждане за кмет на Варна?

    11 Дек 2023 8:09ч.

    Момче като слънце, инженер при това. Сравнете го с Портних и сам ще се убедите... Това, че с ала-бализми и купени гласове сглобкаджиите си настаняват хората не означава нищо, само доказва колко сме наивни и/или заспали...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точен

    11 Дек 2023 16:27ч.

    Не само държавата, света щеше да изглежда по друг начин )) Горе-долу като с Кирчо и Кокорчо: "ако имаше повече като тях, България щеше да е различна" /цитат от назначилия ги Румен Радев/. Е, различна ли е България - различна е. С Григорова щеше да е "различна" по същия начин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо Възраждане ли???

    10 Дек 2023 20:00ч.

    Защото ПеПейкин, случайно някой да не се обърка от футболната му агитка наследство от АТАКА, два пъти повтори, че Григорова е проект на ПосолствоТо! Удобно забравяйки, че Васко ДеСето е топор на ЦРУ от Задкулисието към задлъжняването на София! За това му се плати чрез продажбата на ТЕЛЕРИК! И за да се финансира умнокрасивитета!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ах Мамин!

    10 Дек 2023 20:05ч.

    Знаеш ли я приказката за Лъжливото овчарче, а?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Крокодила Гений

    10 Дек 2023 20:50ч.

    Оправят имиджа след като предадоха безапелационно София и Варна. Поредните ибрици!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    10 Дек 2023 20:29ч.

    Ха ха. На новите избори Коцето ще бъде много изненадан заради колаборациите си. А гъбарите ще добавят за сметка на Коцето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • грешката

    10 Дек 2023 20:31ч.

    Уважавам Деян Николов, но очаквах поне той да признае, че най-голямата грешка на Възраждане беше, че не подкрепиха на втория тур именно Ваня Григорова - кандидатът на опозицията, която сега щеше да е кметът на София и от София щеше да тръгне разглобяването на парламентарната сглобка. Сега и да викат "оставка" в парламента, ефект няма, пропуснат беше златния шанс - необходими бяха действия на втория тур, от викане "оставка" ефектът е нулев. Тънките партийни сметки са лош съветник.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кожа Остря

    10 Дек 2023 20:53ч.

    Пеевски ще върлува с Конституцията пак thanks to Израждане. Майстори на ключови предателства!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • каква полза да признават грешка, която не смятат че са направили?

    11 Дек 2023 8:16ч.

    До колкото си спомням веднага след първия тур Деян Николов призова хората да подкрепят Ваня Григорова. И статистите отчетоха, че 90% от поддръжниците на Възраждане са гласували за нея на втория тур, и само 10 % за Терзиев. Костадинов не призова официално партията си, но всеки имаше свободата да гласува според личния си избор.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Винкела

    10 Дек 2023 20:46ч.

    На бели коси жълти л@@@а мажете. Подкрепихте по-голямото зло и свършихте хубава на работа на Галя в последния, наистина решаващ момент, за да ви има предвид на следващото раздаване. Дачков го забеляза и каза. Само, че ще получите един шут от такива като мен, а ние бяхме гръбнака. И ще видите саму резултата. А Пеевски що го вкарахте за шеф на комисията по работа с Конституцията? В youtube има клип как КК нескопосано и нагло лъже Караколев, после си признава и дава още по-нагло обяснение. Оставате само с лумпените Деяне. Аз се радвам, че навреме се издънихте 5 пъти. Няюам съмнение. Говна безподобни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Винкела

    10 Дек 2023 20:48ч.

    Грешките са от гняв. Дрисльо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги

    10 Дек 2023 21:29ч.

    Няма да мине номера Деяне. Осрахте се като карпатски вълци! Трикратно! Предадохте честните българи. Хубаво поиздебнахте Ваня, ама няма да мине. Щеше (тя) да разтури котилото в София и оттам и централната власт. Галя ще те има предвид по-нататък за вярна служба. Заложихте на ПП-тата. Браво! Щото имала медиен комфорт. Ами тези ще променят Конституцията тези дни. Начело с Пеевски, който лично инсталирахте там. Какво ми крякате сега в парламента. Имахте исторически шанс. И как то, ако те хване на дебат ще те вкара в кучи гъз by the way.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Убога мисъл

    10 Дек 2023 22:03ч.

    Всичкото трол на амбразурата? На никого, който следи политическия път на "Възраждане" не му пука, че не са подкрепили някого си някъде като кандидат за кмет. Първо: София не е България, и второ: интерес да се търси и раздухва някаква изкуствена интрига като тази, в която групово обвинявате "Възраждане", имат тъкмо тези лица, партии и организации, срещу които уж сте настроени и които, видно от тази история, нямат други средства за противодействие на "Възраждане" освен манипулацията. Г-н Николов, моля ви, спрете да се занимавате с тази изсмукана от пръстите казуистика относно балотажа на местните избори в София. Спрете да храните троловете на "Галя от посолството".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Деян Николов: Колко кмета има Възраждане, 10 години след учредяването си?!

    10 Дек 2023 22:34ч.

    Не само грозно и неумно изказване. Ами и напълно безсмислено. Патерица на ДПС сте (респ. едни и същи създатели имате според коментари из Форумите), на която са възложили задачата да пречат на "свободните" политици/партии засилващи влияние извън десеколовоза. Толкова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    10 Дек 2023 23:48ч.

    Искрене, ти ли си?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кипор

    10 Дек 2023 22:49ч.

    Възраждане? Хора на янките. Като Атака са. Първо врякаха против Америка, после са златен пръст на ГЕРБ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

    10 Дек 2023 23:32ч.

    Има нещо хубаво при рубладжииите. Не могат да поделят митрофановата рубла. И се самоизяждат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пламен Даскалов

    11 Дек 2023 0:38ч.

    Този Деянчо е полуграмотен и не е свикнал с употребата на пълния член в писането и говоренето на български език, защото не е членувал името на "царя" в списъчето си. Очевидно много малко книги е чел и не е внимавал достатъчно добре в началното и пишман висшето си училище. Затова е полуграмотен и в политическото си плиткоумие. Защото наистина Възраждане вече се е превърнало в Израждане, проваляйки по непростимо тъп и неграмотен начин напълно възможното прогресивно-патриотично-истински-българско управление на два ключови български града като Варна и София. Тогава за какви принципи говори пък той, когато всъщност - както ясно се вижда - при него става въпрос само и единствено за полуграмотно късогледо и типично тъпо българско дебелоглавие?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кочо

    11 Дек 2023 6:05ч.

    Абсолютно прав е Николов! Но жалката рая с липсващ морален компас и с промити мозъци от пропагандата е напълно неспособна да проумее какво говори той! Написаното в повечето от коментарите демонстрира колко дебилен народ е българския! Не подкрепям педалите от ПП-ДБ и ГЕРБ, но тая циганка соросоидка нямяше да направи нищо свястно за София! Докарахме се до там циганите да защитават паметник символ на борбата срещу фашизма, а оскотелите българи да искат събарянето му! Това жалко, робско и видиотено племе си заслужава участта на аборигени подложени на заличаване!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пламен Даскалов

    11 Дек 2023 6:25ч.

    Отличителен белег на фашизма е расовото превъзходство. Когато се говори за "жалката рая с промити мозъци" и за "циганите недостойни да защитават паметника на армията победила най-голямото зло на света", това е типична позиция на расова ненавист, която е само на една ръка разстояние от истинския фашизъм. Много тъпо изказване си направил, Кочо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Подкрепям ви, Кочо.

    11 Дек 2023 7:55ч.

    Много жалко е, че народът ни е толкова късоглед. Докараха ни до оскотяване през тези години на най-примитивно оцеляване... Явно че и онези почти 1 МИЛИАРД лева (900 000 000), които посолствоТО, US4BG и Държавният Департамент отпуснаха наскоро на българските медии, и огромната сграда на GoogleBulgaria пълна с всякакви анализатори и пропагандни специалисти си "вършат работата"...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точен

    11 Дек 2023 16:59ч.

    Никакъв милиард, хвърлили са на жълтопаветните тролове няколко хилядарки инфлационни гущери и ония ще се изтрепят да си ги заслужат с анти-възрожденски плам ))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кочо

    11 Дек 2023 6:43ч.

    А ти умнико иди във Факултета и си избери следващия си ръководител и вожд! От тия дето навремето бяха башибозук и клаха раята! Но да не съм лош пророк отново ще дойде това време с тази демографска криза и това изчезване на държавотворческия български етнос! И след като за тебе няма значение българин, циганин, негър, арабин виж какво става в жалката Европа завладяна от пришълци от други континенти,религии, етноси и раси громящи цивилизацията в която са пришълци!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • просташки неоснователен расизъм (продиктуван от безсилие)

    11 Дек 2023 8:46ч.

    Да бе, във Факултето всичките са умни, компетентни и намясто, точно като Ваня Григорова. Там още като тръгнеш по улиците, и навсякъде срещаш булки и калековци от класата на Ваня Григорова. то бива кривене на душата, ама чак толкоз не бива. Когато Господ иска да накаже някого, първо му взема акъла. Огромен грях е да си приписваш заслуги там, където ги нямаш - не по твоя воля се раждаш някакъв, и даже не по твоя воля изобщо се раждаш. Така че - за липсата на смирение пред Бога някой трябва да отговаря.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гневник

    11 Дек 2023 10:30ч.

    Н избори се гласува или за твоите хора или за ПО-ГОЛЯМОТО ЗЛО. И така изчистваш терена от пешки и остават твоите хора и ултимативния враг. Кел файда да гласуваш за контролирана опозиция дето хем е зла, хем играе за врага, хем обаче се усмихва и пасивира хората лъжейки ги, че е опозиция. Както е впрочем Гумен Радев-леваубиец. Ако президент беше Плевнелиев Костадинов щеше да е вече първа полит сила. Но понеже Гумен пасивира и лъже хората и влиза в лъжливи полит. караници с доскорошното си правителство на Киро и това заблуждава. По-добре на власт да е явен враг, отколкото да е враг който ти се усмихва и намигва и те лъже, че е приятел. На избори се гласува или за твоя човек (който е демонстрирал, че е истинска опозиция на злото) или, яко е отнета тази възможност гладуваш за НАЙ-ГОЛЯМОТО ВЪЗМОЖНО ЗЛО. Няма да стане добре преди да стане по-зле. Разберете, ако управлява враг, той дори да ви се усмихва и намигва пак е враг. С нищо не помага да е на власт човек, който работи за същите за които работи и Мазил Терзиев, но да ви лъже, че е от вас. Не само не помага това вреди в пъти повече отколко ако на власт е явен и открит враг. Това консолидира опозицията. Това не са последните избори за София. Мазил Терзиев е по-голямото зло и е добре че спечели. Колкото повече злото управлява видно и явно, а не е в сенките, толкова повече гората се усещат и търсят доброто. Ако на балотаж е друго различно от Възраждане, се гласува за по-голямото зло от двете, в случая Мазил Терзиев!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гневник

    11 Дек 2023 10:36ч.

    Може би не по-голямото зло, тъй като Вакса Григорова (фалшивата опозиция) и Мазил Терзиев (врагът) са еднакво зли и работят за злото, може би по-добре е да се каже Гласува се за ПО-ВИДНОТО зло. По-явното зло. Защото много хора, както и в коментарите тук не виждат, че Вакса е зло, и щяхме да имаме 4 години загубени в разочарование в кметството, както имахме 8 години загубени от Гумен Предалев-леваубиец в Президентството. Не бъдете като децата, мислете малко напред. Мазил Терзиев като направи педалския мизерии в София това само ще накара софиянци следващите избори да не си стоят на дивана, а да излезнат и да гласуват, и дай Боже тоя път за реалната опозиция, а не за следващия проект тип Гумен Предалев -леваубиец, Вакса Григорова, Стефан Янки, Юди Гела и пр.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наричйте го Дневник

    11 Дек 2023 10:44ч.

    Малко повечко ни дойдоха хипотезки и спекулацийки. Това, разбира се, имаш право да си го мислиш, ала да споделяш с другите недоказани тези - това е вече липса на публична отговорност и прилича на елементарна проповед на някой, който представя само собствените си хаотични представи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точен

    11 Дек 2023 16:56ч.

    Така е, по-добре онази скочибра Цачева "майката на нацията" да бе станала президент, поне я знаеха всички какъв "капацитет" е, тип Плевню и на следващите избори да я разкара обединената опозиция с някой стойностен българин. А не цереушкият агент РР, който разби лявото и вместо него докара на власт левичарите-троцкисти от ПП като ги нареди първо в своето служебно правителство, а после ги легитимира и на изборите от свое име. Как беше - "С Вас сме г-н президент", колко умилително. После се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. Посолството играе с няколко отбора и уж ги сблъсква едни с други, а накрая им прави Сглобка, за да ни довършат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Димо

    11 Дек 2023 12:57ч.

    Академик Костенур Денков е плах мухльо, видно е. Нищо не знае, не носи отговорност, все мърмори, че други трябвало да си свършат работата. Добре. Но защо онзи злобар Николов от Възраждане, с алкохолни сенки под очите, не подкрепи Григорова? Възраждане, вие сте по жалки и гнусни от гербаджийте. Къде спечелихте бе, нещастници, нали се силите да управлявате сами България? Пфу. Идиоти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ВЪЗРАЖДАНЕ е патерица на шайката ГЕРБ и петата колона ДПС

    11 Дек 2023 18:51ч.

    Майката на Деян Николов е политически номад и е забогатяла от политиката!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи