Деян Николов, кандидат за кмет на София от "Възраждане": Ще започна мандата си с анализ на бюджета и ревизия

Деян Николов, кандидат за кмет на София от "Възраждане": Ще започна мандата си с анализ на бюджета и ревизия

Следвайте ни в Телеграм

Ще започна мандата си от  анализ на бюджета на София, ревизия на всичко, което беше свършено, не само през последните 12 години, на всеки  „ремонт на ремонта“ и всяка поръчка. Мисля, че с екипа ми ще намерим много сведения за съмнителни практики, да ги наречем, в Столична община.

Целта ми е да сменя философията на управление в София от управление за управляващите  в управление за хората. Софиянци имат нужда от прагматични решения и неведнъж са показвали, че дават доверието си и подкрепят тези решения.

 

Ние от „Възраждане“ освен прагматични сме и много последователни  в действията си, с което многократно сме показали, че думите ни се покриват с дела. Софиянци имат нужда  от връщане на  усещането  за справедливост, което е започнало да липсва. Тридесет  години има един и същ модел на управление на София и тук няма значение дали е ляв или десен, син или червен. Говорим за това, че софиянци имат правото на справедливо изразходване на техните средства, справедливо отношение по различните сфери на обществения живот във София и точно това искам да им дам.
В срещите си с хората  виждам,  че имаме силна подкрепа от избиратели, които във времето са се припознавали като симпатизанти на партии от целия политически спектър. Аз не мисля, че когато говорим за местни избори, до толкова голяма степен говорим за ляво или дясно, по-скоро говорим за прагматизъм по отношение на населеното място.
 
Възраждане е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

 

Коментари

  • Един от най-успешните кметове на София

    10 Окт 2023 17:59ч.

    Е сливналията инж. Иван Иванов. Учете се от провинцията, пишмян софиянци!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това е държавник!

    10 Окт 2023 18:05ч.

    Иван Николов Иванов е български инженер, политик и учен, член-кореспондент на Българска академия на науките. .... Той е вторият най-дълго управлявал кмет на София – от 25 май 1934 до 9 септември 1944 г. (10 години, 3 месеца и 15 дни). Този период се определя като „10 златни години за София“. Съдейства и работи за прокарване на Рилския водопровод в София, заради което ген. Владимир Вазов, кмет на София в периода 1926 – 1932 г., го нарича с прякора Рилски, а постижението му смята за подвиг, достоен за фанфари, „които да се чуят по цяла Европа, вместо обидното българско мълчание, с което се възнаграждават подобни подвизи“. Проектант е и на язовир „Бели Искър. Спомага за благоустройството на Природен парк „Витоша“ (създаден 1934 г.), на него е наречена хоризонталната пътека от с. Железница до кв. Княжево.“

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И още за инж. Иван Николов Иванов, светла му памет!

    10 Окт 2023 18:12ч.

    Иван Иванов прави редица административни нововъведения в Общината. Осигурява изработването на втория Общ градоустройствен план на София от проф. Адолф Мусман (1938 г.). При неговото кметуване се изграждат и цяла поредица от големи обществени сгради (някои от тях монументални) като: ........................... - Довършване на Ректората на Софийския университет (1934); - Съдебната палата (1936); - Министерство на вътрешните работи (1936); - Зала България (1937); - Сградата на Министерството на о. с. п. и благоустройството (сега Столична библиотека) (1937); - Държавен музикален театър (1938); - Сегашната сграда на Столичната община (1939); - Народната библиотека (груб строеж, 1943); - Военното министерство (1944); ............................ Също така се благоустроява Борисовата градина и се изгражда алея на възрожденците, както и паметник на Патриарх Евтимий на едноименния булевард. ....................... При неговото кметуване е извършено много по столичния градски транспорт като разширение на трамвайната мрежа, въвеждане на автобусен транспорт и първата тролейбусна линия Горнобански път-Горна баня (1941 г.). Павират се много от улиците на столицата. ................. По негово време и с неговите усилия и такт Общината откупва Електроснабдяването на София от Белгийската компания (1941 г.). Той много пресметливо и далновидно предприема откупването на концесията, вместо отчуждаването, за което е имало възможност тогава, защото Белгия е окупирана от Германия. .......... Въобще за 10-годишната дейност на чл. кор. инж. Иван Иванов, като кмет на София, той се откроява с целия си ръст като рядък професионалист-хидроинженер, ръководител, администратор и държавник с революционен похват, който е една историческа личност за София и за България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гражданин

    10 Окт 2023 18:26ч.

    Е, хубаво, но няма да те изберат! Нито теб в София, нито онзи в Бургас, сменил всички партии и сега цъфнал при вас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    10 Окт 2023 19:35ч.

    Нищо няма да започнеш шизофреник заблуден.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Успех

    11 Окт 2023 0:09ч.

    Дано да отидете на балотаж!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само минавам

    11 Окт 2023 14:34ч.

    Този е Пълен глупак! И на практика играе за СГЛОБКАТА. Прави се, че си вярва. А програмата му е на практика онази на Терзиев, даже по-радикална в подкрепа на кооперациите - нови квартали на север ... ИДИОТ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Смислов

    11 Окт 2023 14:39ч.

    Възраждане го играят на олимпийския принцип. Но докъде ще стигнат така? До 15%. Държава не се управлява с пропаганда, а с кадри!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи