Деян Николов: Действията на властта срещу паметника нарушават закона  

Деян Николов: Действията на властта срещу паметника нарушават закона  

Позиция на Деян Николов, кандидат за кмет на София от "Възраждане":

Правителството продължава да потъпква правото на глас и на изразяването на гражданска позиция. Днес по съмнителна заповед на областния управител, назначен от ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ, беше ограден с метални платна целия Паметник на Съветската армия. Оградите не бяха поставени снощи, когато имаше явни заявки от радикално настроени субекти за сблъсъци, а днес  под съмнителен предлог за съмнителна опасност от разрушаване на паметника. Само искам да напомня, че преди две години така беше заграден и Паметника на свободата на Шипка под предлог, че има опасност от срутване, каквато нямаше.

Очевидно е, че на някого му пречи това, че сме свободни и изказваме гражданската си позиция и сме несъгласни с въвличането на страната ни във война с нарушаване на български закони и международни договори.  Очевидно на правителството не му трябва демокрация, а фашизъм или „майдан“. Вероятно и двете ще му помогнат да постигне целите си, възложени му от американския господар. След това българският народ ще плаща последствията, а настоящите управляващи ще са на някой остров, както сами казват в изтеклия от предизборната среща на ПП-ДБ запис. Запис, в който бяха заявени намерения, които днес се реализират дума по дума и ден след ден. 

С действията си управляващите от ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ-СДС заместиха футболните привърженици и нарушиха сигурността в София. Превърнаха центъра на столицата в окупирана територия, заградена с метални огради, в която с глупави манипулации полицията се надлъгва с гражданите, за да ги изведе насила извън загражденията. Заповедите и действията на полицията ще се окажат незаконосъобразни, защото ще са основани на нареждания, издадени на база на незаконна заповед на областния управител. Както по времето на Ковид 19 беше нарушаван закона, така е нарушаван и днес с повод и без повод. 

В опитите си да всява разделение в София управляващите сами поставят себе си в незаконни и леко комични  ситуации. Власт, която се опитва да измисли начин, с който да наруши закона и да провокира народа да влезе в гражданска война. Ами, господа управляващи, няма да стане, ще ви се посмеем, ще ви иронизираме и чрез законите, които ние спазваме, ще изобличим действията ви и ще ви попречим. 

Така както ви попречихме да затворите напълно държавата по време на Ковид 19, да поканите Володимир Зеленски да говори от най-високата трибуна - тази на Народното събрание,  да въведете Истанбулската конвенция и още много, много други вреди, които ние  - българският народ, предотвратихме. 

Тази сутрин  заградихте  паметника на база на незаконна процедура за обезопасяването му, защото бил опасен. След това упражнихте натиск и насила изведохте протестиращите, които изразяваха гражданската си позиция. 

Областният управител на ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ -СДС се скри и не разговаря с нашите представители, очевидно има нередности с документите, по които действа, и това ще бъде установено от съответните институции. Вие нарушавате закона, а ние го спазваме. Важни са нашите действия, защото ние сме държавата, а вие - инсталирани във властта марионетки на американското правителство, които скоро ще бъдат в позорната част от историята на Третата българска държава. 

Призовавам медиите да не бъдат съучастници на този процес и да спрат да изместват важните теми в българското общество от незначителни такива и да започнат да задават на политиците въпросите, които интересуват 356 000 българи, гласували за „Възраждане“, а вярвам и голяма част от българския народ. Ако не се сещате кои са те, ще ви подсетя в интерес на общественото благо: - Защо в Прокуратурата има подаден сигнал от месеци срещу лидерите на ПП-ДБ заради изтеклия в медиите запис, а още няма проверка? Привикан ли беше Кирил Петков за разпит по повод убийството на Алексей Петров, за да бъде уточнена връзката на убития с „татко Петко“? Какво направи българската държава, за да извади българските граждани от „Миротворец“? 

 

Коментари

  • Гласове

    25 Авг 2023 22:44ч.

    Докато не стане като на 9ти септември забрави.Без да пуснем кръвчица не става.Помисли малко къде са се случили нещата и как.Стига думи ,дела трябват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гиди дърти комунета

    25 Авг 2023 23:00ч.

    С бастутине власт щели да взимат. Затова след края на войната - на самолета и в Русия при своите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    25 Авг 2023 23:20ч.

    O, ще видите по колесниците!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На Вторият Народен съд вече не трябва да има милост. И трябва да се започне от потомците на миналите метър при мекушавия Сталин и Първият Народен съд

    26 Авг 2023 1:39ч.

    Много народ си продаде душата за мангизи. Тези генетични линии трябав да бъдат прекъснати.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    26 Авг 2023 2:34ч.

    "На Вторият Народен съд ".... Абсолютно вярно. Подкрепям!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗНАЕЩ

    26 Авг 2023 13:03ч.

    Комунизма е забранен със закон. Докладвам ви на полицията и ДАНС за пропаганда на комунизма и тероризъм

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма нужда,

    26 Авг 2023 16:48ч.

    Господ ще си ги прибере до 1-2 години.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    26 Авг 2023 18:45ч.

    Бе то и нацизмът е забранен и Бандера и Шухевич са нацисти и терористи, но това не ви пречи да прекъсвате улици на "Героите на У"... Между другото, законът не забранява комунизма, а е една декларация, без никакви последствия. А дори и в САЩ има легална комунистическа партия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Николай II

    27 Авг 2023 1:51ч.

    Народен съд няма да има. Възмездието ще дойде по друг начин, но за съжаление ще засегне не само виновните, а всички нас. Ще се случат следните неща : 1. Ще останем без ток. 2. Щеплащаме нефта и газа все по-скъпо, а осен това те няма да са достатъчно. 3. В резултат на двете горни крехката ни индустрия и селско стопанство ще се сринат, а с тях и доходите на населението. 4. Това няма да е достатъчно на ''съюзниците'' ни и те ще активират на балканите нещо като ново издание на Ислямсла държава - мобилни терористични групи, които ще нахлуват в България от Турция, Македония и Черно море - ще грабят, убиват и насилват и ще изчезват, както са се появили, без никой да знае кои са и откъде точно идват. Не знам дали след тези събития на умно-красивите и техните подгласници нещо ще им светне в главите. Съмнявам се, оцелелите ще продължат да хулят Путин и Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    25 Авг 2023 22:58ч.

    Били спрели затваряне на държавата в Ковида? Накрая излязоха и протестираха срещу служебното правителство, като Кацаров беше първият министър в света, одобрил антигенните тестове, докато се оказа, че половината им група беше с документ за ваксинация...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До smb

    26 Авг 2023 12:37ч.

    Вие ли сте Гунчева ? За мен като яростен противник на инжекциите и НАЙ вече на сертификатите им като оръжие за контрол ВСЯКА политипеска сила която е ПРОТИВ печели моята подкрепа ( и на още дузина хора от моя кръг)!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това момче има твърде

    25 Авг 2023 23:09ч.

    интелигентно и меко излъчване за радикалните простотии, които го карат да говори. Или някой е наплашил Копейкин, или той внимава да не бъде изместен от по-харизматичен партиец. С това си обяснявам защо не пуска напред по-твърди оратори от типа народни трибуни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Instant gratification

    26 Авг 2023 2:10ч.

    Деян Николов е единственият читав кандидат за кмет на столицата в момента. Послушковците от сглобката бяха възнаградени мигом за креативността им и участието им в т.н. "НЕкоалиция" - за по-малко от година в изпълнителната власт се обзаведоха с нови апартаменти! (https://obektivno.bg/gabriel-milioner-s-nov-apartament-denkov-sashto-s-nov-apartament/ ) Приличал на плъх акаДенков... Плъх, ама имотен!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Волен

    26 Авг 2023 2:29ч.

    Еми внимателен е, няма лошо. Може пък да внимава да не нарочат партията им, че са "екстремисти", ако ораторите им втвърдят тона... Вижте как безпардонно се държат глобалистите с Marine LePen, с AfD, също и с опозицията (Thierry Baudet) в Нидерландия... Отделно са заигравките на нашите сглобкаджии с бруталната тълпа на "феновете на Левски" и с около 70 000 украински "гости" у нас, все "бели хора", които както се видя при прожекцията на ДОКУМЕНТАЛНИЯ филм "Азовсталь" в РИЦ са в състояние бързо да се организират... Кой иска български Мегдан?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Браво, Деяне!

    25 Авг 2023 23:32ч.

    Атакувайте заповедта на обласния управител на ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС и действията на фандъчка пред съда. Бийте ги със законите по празните еврогейски и фашистки чутури!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Petronius

    26 Авг 2023 0:48ч.

    Сегашните упраяващи ни вкараха действително във времената на Оруел - абсолютен неолиберален фашизъм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нито един от сегашните управялващи няма да умре от естествена смърт. Нито пък децата им

    26 Авг 2023 1:40ч.

    Само гледайте как добре си постилат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пак си омирисал

    26 Авг 2023 16:47ч.

    Форума, бе зелен чорап.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • народът български е извън софия

    26 Авг 2023 9:28ч.

    в цялата страна нека се направят списъци от желаещи за създаване на туристически дружества за нов вид скаутски туризъм - посолствен скаутски туризъм. Изразява се в изграждане на палаткови лагери в гората около посолството на фащ. Тези лагери могат да засенчат дори съборите на Копринка. Вечерно време, край лагерните огньове, ще се пеят руски песни. Проектът ще се финансира по международна програма на БРИКС, мярка "Развитие на алтернативни туристически дестинации".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Честито!

    26 Авг 2023 19:49ч.

    Най-жалкото е, че Турция, с която Русия е водила 12 войни, другарува с нея, върти търговия. А България, освободена с последната руско-турска война, е враг на Русия. Прав ще излезе Достоевски, който казва, че "братушките" ще намразят Русия задето ги е освободила. Българската комплексарщина е ненадмината.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Деян Николов, човече,

    26 Авг 2023 22:57ч.

    кмет няма да станеш, а подкрепете Ваня. Заедно срещу Терзи-Лилков-ГЕРБ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи