Десетки роднини на Байдън са разследвани за незаконно финансиране

Десетки роднини на Байдън са разследвани за незаконно финансиране

Джо и Хънтър Байдън

Още десетки роднини на президента на САЩ Джо Байдън ще бъдат разкрити за получаване на пари от чуждестранни субекти. Това обяви в неделя председателят на комисията по надзор на Камарата на представителите (долната камара) на американския Конгрес Джеймс Комър за Fox News.

Комър каза, че броят на замесените членове на семейството на Байдън ще скочи от 9 на най-малко 12, като синът на президента Хънтър ичуждестранните сделки на брат му Франк са само върхът на айсберга.

"Искам да кажа, това е цялото семейство, каза Комър. Нито един от тези членове на семейството,не е имал способността да направи нещо, за да повлияе на външната политика, освен големия човек, Джо Байдън."

Той каза, че неговият надзорен комитет все още преглежда банкови записи и "доклади за подозрителна дейност", които показват, че членове на първото семейство се облагодетелстват от сделки с чуждестранни лица чрез дружества с ограничена отговорност, които се стремят да защитят самоличността.

"Чрез нашите информатори и чрез нашите изследвания през изминалата година и чрез други разследващи репортажи, ние смятахме, че има около дузина от тези LLCs, които са създадени от членове на семейството на Байдън,за да прикрият откъде идва източникът на приходите," — каза Комър.

Комър каза, че бизнес сделките включват страни, които са по-неприятни от комунистически Китай.

"Ще кажа следното: Китай беше може би най-реномираната страна, с която семейство Байдън имаше работа", каза той.

Конгресменът дори предположи, че членовете на семейството на Байдън може да са нарушили закона, като са действали като "чуждестранни агенти", без да са се регистрирали като лобисти за това.

Коментари

  • Отец Нафърфорий

    24 Апр 2023 9:47ч.

    Деменцията е знаел много добре, че родата му шарлатанства на негов гръб.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    24 Апр 2023 20:59ч.

    Тукашните демократи чопвайки по някоя хапка се надяват на атлантическа защита !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пригожин

    24 Апр 2023 9:57ч.

    Стотици сметки на "фирмата" Байдън са пълни с подкупи, купуващи влияние във Вашингтон!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пригожин

    24 Апр 2023 9:58ч.

    Стотици сметки на "фирмата" Байдън са пълни с подкупи, купуващи влияние във Вашингтон!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    24 Апр 2023 9:59ч.

    Поздрави на "Гласове" за веселата снимка и заглавие за материала за крадливата фамилия на Дядо Буби!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • A Блинкен кога?

    24 Апр 2023 10:12ч.

    За това: https://nypost.com/2023/04/20/biden-campaign-pushed-spies-to-write-false-hunter-laptop-letter/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жоро У.

    24 Апр 2023 11:18ч.

    А Блинкен никога, нали неговите хора държат чекмеджетата с компроматите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да си сменят пола

    24 Апр 2023 10:43ч.

    и да пледират "дискриминация". Отвратително държава във всяко едно отношение. По-добре да възстановят всички територии на индианците, на мексиканците (и Аляска на руснаците).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Този президент освен че има ментални проблеми,

    24 Апр 2023 10:47ч.

    е и нелигитимен - поради това, че Демпартията (всъщност - Дълбоката държава) фалшифицира изборите. Всичко в политиката на тази партия е лъжа, манипулации и купуване на влияние, поради което не само медиите, но и съдебната им система е дълбоко корумпирана. а се търси "руска връзка" в щаба на Тръмп и "руска дезинформация" по повод на лаптопа на Хънтър беше бездънно глупаво и дори обикновени, неизкушени от политическите баталии американци го разбират. Но... ще има ли арести, ще се подведат ли под отговорност и А. Блинкен, А. Шиф и др. - всъщност точно тези, които разпалиха и яростно поддържат войната в Украйна (но не само нея, разбира се)...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    24 Апр 2023 11:49ч.

    Да разследват, но той е наш кучи син! За такива кучи синове няма наказание. За целта си имат и прокурори и съдии наши кучета! Научих че този месец в Бостън ще има конгрес на Сатанистите и вероятно ще измислят нещо сатанинско. Много интересно е от българска страна кои са слуги на Злото които може би ще присъстват! Може да сменят Байдън с по млад и надежден, но по упорит в изпълнението на унищожаването ни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Илиан Ъ.

    24 Апр 2023 13:37ч.

    Четете долния материал от Дж. Сакс особено имената и произхода на неоконите, мислете и разсъждавайте. Открай време едно и също. https://trud.bg/%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D1%89%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B5-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-%D0%BE%D1%82-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аналитичка

    24 Апр 2023 22:51ч.

    Прочетох статията и забелязах присъствието само на еврейски имена. Наистина открай време едно и също.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • руски "освободител"

    24 Апр 2023 14:37ч.

    важното е, че такива неща никога няма да се разследват в РФ, например как бившата жена на Путьо стана милионер, как метресата му Кабаева с нейната родА изведнъж станаха собственици на скъпи недвижими имоти. Най-много да прочетем тук как Пригожин казал, че синът на Песков бил 6 месеца във Вагнер(а излизат факти, че точно през това време колата ТЕСЛА на сина му 2 пъти е засечена да се движи с превишена скорост в Москва и съответно глоби са изпратени...да не би на вагнеровци да им разрешават да си ползват личните коли по време на акциите? За един приятел питам...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи