Денков: Заради поведението и изказванията на Митрофанова трябва да сменим 3 март

Денков: Заради поведението и изказванията на Митрофанова трябва да сменим 3 март

Поредната  недомислица изтърси министър-председателят акад. Николай Денков, съобщава "Епицентър". Той обоснова желанието си за промяна на Трети мрат като национален празник с поведението на руския посланик у нас Елеонора Митрофанова "С поведението и изказванията на Елеонора Митрофанова, съм убеден че националният ни празник не трябва да е 3 март. Освен това, помним как руският патриарх дойде в България и си позволи да се накара на Румен Радев какво трябвало да се говори на празниците", каза Денков.

Николай Денков заяви, че празникът 24 е май е символ на това, че руската държава, освободила България през 1878 г., дължи същестуването си на славянската писменост, създадена от Св. св. Кирил и Методий.

Попитан какво мисли за обсъжданата смяна на националния празник от 3 март на 24 май Николай Денков заяви, че е разбрал, че 3 март няма как да обединява нацията, след като видял руската посланичка Елеонора Митрофанова да обяснява как трябва да се чества, и след като руският партиарх "се е накарал" на президента Радев по същата причина.

Според Денков 3 март винаги ще може да се тълкува по два начина - единият е, че това е празникът, когато България е създадена като държава, а другият - че имперската сила Русия непрекъснато се опитва да напомни на България, че ако не беше тя, нямаше да съществуваме като държава.

"Нека кажа обратното - за мен 24 май е символът на това, че ако не беше българската държава с княз Борис I и след това с цар Симеон, може би нямаше да я има тази руска държава, която след това ни е освободила. Защото тя се е обединила, именно защото българските книги с нашите духовници с първите патриарси там, които са били българи, са успели да обединят тези разпокъсани по това време племена, за да направят държава, която днес се е със столица Москва и се нарича Русия", каза Николай Денков.

По думите му, историята е сложно нещо и това, което казваме на децата, е малка част от нея. Денков каза, че не е съгласен с тезата, че смяната на националния празник е начин да се "подмени историята", както изтъкват противниците на идеята: "Аз познавам доста добре тази история, която не я пише в учебниците. И г-н Костадинов (Костадин Костадинов от "Възраждане", б.р.) я познава тази история, но той предпочита да разказва тази, която устройва само едната страна. Искам да бъде разказана цялата история, и с Освобождението на България, и с борбата срещу Съединението, която е пределно ясна в историята, и с оттеглянето на руските офицери от българската армия, когато България е нападната от Сърбия след Съединението. Има много неща, които да се кажат и те са истинската история."

Той допълни, че постоянно имперската сила от Москва се опитва да ни внушава, че няма да съществуваме като държава, ако не е имало Русия.

Според него Русия се опитвала да направи от Черномо море "руско езеро"и затова подала сигнал до НАТО.

България е подала сигнал "на най-високо ниво" в НАТО, че Русия се опитва да превърне Черно море в "руско езеро", съобщи Денков, който повече от час отговаря на въпроси на граждани и журналисти на страницата на правителството във Фейсбук. Поводът за разговора са трите месеца, откакто правителството встъпи в длъжност. 

"Не виждаме никаква пряка заплаха за българските пристанища", заяви Денков. Вижда се едно желание да се блокира част от икономическата зона, която е извън териториалните води, каза още той. 

Работим с нашите съседи - Румъния и Турция, и е подадена информация в структурите на НАТО. На най-високо ниво е вдигнато предупреждението, че се опитва Черно море да бъде направено "руско езеро", обясни премиерът и добави, че България трябва да развие Военноморските си сили.

"Ние трябва да развием нашите Военноморски сили. Тече проект с двата кораба, корпусът на единия е пуснат на вода, другият се изработва в корабостроителницата във Варна, закупено е и е доставено оборудване. Купуват се ракети за бреговата охрана, така че никой да не посмее да доближи пристанищата на България", обяви Денков. 

"Единственият начин да се противопоставим е, че на сила се отговаря със сила. Искам да кажа, че трябва да подсилим нашите военноморски сили, така че никой да не посмее да приближи нашите пристанища. Преди много, много години Варна е обстрелвана от Русия от Черно море. Не трябва да го позволяваме", каза акад. Денков, припомняйки бомбардировката от страна на руския имперски флот по време на Първата световна война през 1915 г. 

По думите му националният ни интерес е Русия да е възможно най-далече от границите на България. 

"Този, който стартира войната - това е Русия. Аз не виждам по какъв начин можем да поддържаме войната ние, които не сме я почнали. Това, което поддържаме, и би трябвало да бъде пределно ясно, че това е в националния интерес на България, е фронтовата линия, агресорът, да бъде колкото може по-далеч от границите на България. Затова поддържаме Украйна, или най-малко това е един от аргументите, с цел да може Русия да бъде спряна допустимо най-далеч от границите на България," каза още акад. Денков.

Източник: "Епицентър"

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • Поп Вечерко

    07 Sep 2023 17:01ч.

    Този е патология! Наистина трябва да бъде наритан и изхвърлен на улицата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Щеше ли да го има барабар с титлите и кому са нужни те

    07 Sep 2023 17:33ч.

    освен за русофобията на ПЕНТАГОНА

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • йосарян

    07 Sep 2023 17:46ч.

    това нещо е неадекватно. напълно. изказванията му само потвърждават какъв измислен премиер са турили начело на територията. вероятно, и за да ни покажат, че могат да правят каквото си поискат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    07 Sep 2023 17:47ч.

    Този може да отговаря само на въпроси в Onlyfans, където разни извратеняци биха пожелали да си свали очилата държейки голямо, черно дилдо...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Денков е идиот!

    07 Sep 2023 18:01ч.

    Не може да сменяме Националния си празник заради изказване на когото и да било. Ами ако се изкаже американския посланник против 24 май, пак ли ще го сменяме?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • по-абсурдно нещо не бях чувал

    07 Sep 2023 19:27ч.

    Митрофанова била казала нещо и ние като кучето на Павлов се хвърляме на всяка светната червена лампа. Майната й на Митрофанова, утре може да каже нещо друго или каквото си иска. Ние Митрофанова ли уважаваме или себе си? Що за народ сме да си сменяме Националния празник като носни кърпи? Някои виждали в него едно, пък имало други които....Айде сега, винаги ще има някакви други. Денков, не се занимавай с глупости! Давай напред, развивай икономиката, намали инфлацията, увеличи доходите и пенсиите, върни децата ни от чужбина, дай им смисъл и надежда и да живее 3ти март!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • отвратен

    07 Sep 2023 20:09ч.

    Абсолютен олигофрен! Държавата е потънала в проблеми и кризи, но той се занимава с паметници и че руската посланичка му е виновна! Отврат!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Моите имена

    07 Sep 2023 20:10ч.

    Този не е добре! Сънародници, нима не виждаме, че този така наречен министър председател е изпушил, изтрещял, откачил, превъртял!? Този няма да свърши добре! Никак!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Моите имена

    07 Sep 2023 20:28ч.

    Освен това мисля, че на подобни безподобни глупости и несвързани бъртвежи Президентът Радев трябва още тази вечер да направи обръщение към нацията по медиите, на което той има право, защото такъв министър председател е пряка заплаха за националната ни сигурност! Утре този плъх ще ни задължи да си сменим кръвта с англосаксонска, защото госпожа Митрофанова го е погледнала лошо онзи ден! Нещастник!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джони инглиш

    07 Sep 2023 23:37ч.

    Заради това , че си много прост България отиде от второ място по образование до 167мо. Та ти си академик колкото циганина е Блгарин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • истината

    08 Sep 2023 1:42ч.

    ще свърши като един подобен преди него

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ти да видиш

    08 Sep 2023 1:54ч.

    Докарахме я до там, пожарникар да е по-умен от академик.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • какво казала Митрофанова

    08 Sep 2023 8:33ч.

    В Русия предателите ги разстрелват (Пригожин). В България ги правят министри (Денков и цялата Кокорчова шайка).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Моите имена 07 Sep 2023 17:10ч. Този не е добре! Сънародници, нима не виждаме, че този така наречен министър председател е изпушил, изтрещял, откачил, превъртял!?

    08 Sep 2023 10:38ч.

    Вероятно, НО е Академик, сиреч този е символ на сегашното състояние на науката в България. Символ /проси, Господи/ на 24-и май!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 07 Sep 2023 14:01ч. Този е патология!

    08 Sep 2023 10:54ч.

    Гледайки и слушайки акад.денков започвам да си мисля, че този човек е някаква форма на полезен идиом, чиято неосъзната от него задача поставена му от кукловодите му е да превърне 97% от българското население във върли русофили.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тодор. Георгиев.

    08 Sep 2023 15:29ч.

    Нещастник.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тодор. Георгиев.

    08 Sep 2023 15:31ч.

    Той. Е. На. Бело.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тодор. Георгиев.

    08 Sep 2023 16:58ч.

    4.юли

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тодор. Георгиев.

    08 Sep 2023 19:00ч.

    9:00 Колега. Този. Денков. Само. За. Плашило. Става.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тодор. Георгиев.

    08 Sep 2023 19:10ч.

    Този. Е. В. Забавачницата. 3.годишен.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Toя нормален ли е?

    07 Sep 2023 17:02ч.

    Или му свършиха опорките и сега импровизира?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    08 Sep 2023 1:25ч.

    Какви импровизации? Та той най-безсрамно лъже от начало до край! Споменава за обстрела на Варна през Първата Световна война от Руския Императорски флот, когато ние сме били врагове на Русия, както сега, азабравя да спомене за унищожителните бомбандировки на Англия и САЩ над София, Враца, Скопие, Пловдив и други населени места, причинили над 4500 жертви и сринали половина София! Забравя да спомене за хвърлените играчки-бомби над София, целящи да ослепят и инвалидизират малките българчета (от тогава е поговорката "играчка-плачка"). Забравя да спомене за желанията на Чърчил, София да се срине до основи и да се сеят картофи на нейната територия! Изкарва за пореден път лъжата, че руския Патриарх се накарал на нас, като дошъл на посещение, използвайки неговия протест да се споменават други държави, като наши освободителки, при пположение, че тогава единствената империя, която воюва с Турция за нашата свобода е Руската Империя и всички, които са воювали са служели в Руската Императорска армия! Заради по-младите читатели на "Гласове" пускам линк със словото на руския Патриарх при посрещането му от нашия Патриарх в което той отбелязва огромната заслуга на България и нейната азбука за Русия и руския народ! https://www.google.com/search?q=%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BE+%D0%BD%D0%B0+%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B0%D1%80%D1%85+%D0%B2+%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0+%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0&rlz=1C1LENP_enBG563BG567&sxsrf=ALiCzsaQ1_i7P7BctTRNki64FcCLtisCpA%3A1671570816904&ei=gCWiY-PXNu2Axc8P3o-5-AE&ved=0ahUKEwjjl4jGjon8AhVtQPEDHd5HDh8Q4dUDCA8&oq=%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BE+%D0%BD%D0%B0+%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B0%D1%80%D1%85+%D0%B2+%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0+%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0&gs_lcp=Cgxnd3Mtd2l6LXNlcnAQDDoICAAQogQQsAM6BQgAEKIESgQIQRgBSgQIRhgAUMAEWJUsYPFDaAJwAHgAgAGIAYgBvQySAQM3LjiYAQCgAQHIAQHAAQE&sclient=gws-wiz-serp#fpstate=ive&vld=cid:d02c5316,vid:cptW5WGBRY4

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    08 Sep 2023 5:44ч.

    Какви импровизации? Та той най-безсрамно лъже и представя Историята избирателно! Споменава за обстрела на Варна през Първата Световна война от Руския Императорски флот, когато ние сме били врагове на Русия, както сега, а забравя да спомене за унищожителните бомбандировки на Англия и САЩ над София, Враца, Скопие, Пловдив и други населени места, причинили над 4500 жертви и сринали половина София! Забележете, че не се поразяват военни обекти, а само граждански такива! Забравя да спомене за хвърлените играчки-бомби над София, целящи да ослепят и инвалидизират малките българчета (от тогава е поговорката "играчка-плачка" Веднъж мисля по БНТ показаха стар български вестник, който предупреждаваше да не се пипат такива "играчки"). Забравя да спомене за желанията на Чърчил, София да се срине до основи и да се сеят картофи на нейната територия! Изкарва за пореден път лъжата, че руския Патриарх се накарал на нас, като дошъл на посещение, използвайки неговото възмущение от факта да се споменават всякакви други народи и държави, които не са съществували тогава, като наши освободителки, при положение, че единствената империя, която воюва с Турция за нашата свобода е Руската Империя и всички, които са воювали са служели в Руската Императорска армия! Заради по-младите читатели на "Гласове" пускам линк със словото на руския Патриарх при посрещането му от нашия Патриарх в което той отбелязва огромната заслуга на България и нейната азбука за Русия и руския народ! Ето линк от речта му при посещението му в Синодалната палата. Гледайте от 2-та минута!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    08 Sep 2023 5:45ч.

    https://www.google.com/search?q=%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BE+%D0%BD%D0%B0+%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B0%D1%80%D1%85+%D0%B2+%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0+%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0&rlz=1C1LENP_enBG563BG567&sxsrf=ALiCzsaQ1_i7P7BctTRNki64FcCLtisCpA%3A1671570816904&ei=gCWiY-PXNu2Axc8P3o-5-AE&ved=0ahUKEwjjl4jGjon8AhVtQPEDHd5HDh8Q4dUDCA8&oq=%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BE+%D0%BD%D0%B0+%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B0%D1%80%D1%85+%D0%B2+%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0+%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0&gs_lcp=Cgxnd3Mtd2l6LXNlcnAQDDoICAAQogQQsAM6BQgAEKIESgQIQRgBSgQIRhgAUMAEWJUsYPFDaAJwAHgAgAGIAYgBvQySAQM3LjiYAQCgAQHIAQHAAQE&sclient=gws-wiz-serp#fpstate=ive&vld=cid:d02c5316,vid:cptW5WGBRY4

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан Караджа

    07 Sep 2023 17:02ч.

    Как е възможно толкова ТЪП човек да има академична степен и дори ВИШУ образование!?!?!!?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Средностатистически гражданин

    07 Sep 2023 17:44ч.

    Наличие на академична степен и ВИШУ образование са толкова гаранция за анти-тъп, колкото и едно Българско гражданство е гаранция за "гражданин". С цялото си уважение към хората от село, без чийто безценен труд никое общество не би оцеляло, уточнявам, че антитезата на гражданин не е селянин. Противотезата на гражданин е по-скоро онзи, чието поведение е антисоциално, неразумно или друго такова в ущърб на държавата и нейното общество. Дали господин академика звучи като самостоятелно разсъждаващ е въпрос, върху който не бих налагал лично мнение. Мисля, че за всеки трезво разсъждаващ човек е ясно, че магарешката упоритост, с която Медийно грамотните журналистически съсловия непрестанно спрягат името на министър Денков с академичната му степен, курдисана отпред, е нефелен опит да изпълнят с някакво съдържание изказванията на празно сламено човече, което има толкова собствено мнение, колкото има и един грамофон, свирещ грамофонни плочи. Докога ще слушаме тази точно, изглежда само времето ще покаже.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • песимист

    07 Sep 2023 19:21ч.

    Този е академик само в БАН. Навсякъде другаде той е просто нещастен молец!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • а бе той и Веждито е "академик"

    07 Sep 2023 20:05ч.

    А реално е един дърт пияндурник. Простак, та дрънка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Baba

    08 Sep 2023 4:04ч.

    не четете нови - без майтап - сам си даде титлата като беше мин на образованието в предишното правителство на ПП :):):)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 07 Sep 2023 16:21ч. Този е академик само в БАН. Навсякъде другаде той е просто нещастен молец!

    08 Sep 2023 10:43ч.

    Това е изключително глупаво и примитивно по денковски съждение. НаДенков не му харесвало изказване или изказвания на Митрофанова - да оплюем и сменим 3-и Март. На някой си "песимист" не му харесвало изказване или изказвания на акад. Денко - да оплюем и унижим БАН. Присмял се хърбел/песимист на щърбел/Денков!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тодор. Георгиев.

    08 Sep 2023 15:37ч.

    По. Държание. Има. Занималня.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тодор Георгиев

    08 Sep 2023 18:14ч.

    Не. Само. Средното. Но. И. Основното. Баща. Му. Ги. Купи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • :-(

    07 Sep 2023 17:04ч.

    A за Хаити какво мисли???? Харесва му много, ама на нас не харесва!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги Богданов

    07 Sep 2023 17:04ч.

    Отначало мислех, че просто е наведен, а той се оказа просто тъп.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • pepita

    07 Sep 2023 18:57ч.

    както и всички останали

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • SapunRK

    07 Sep 2023 19:12ч.

    Отначало си мислех, че просто изглежда тъп, а той наистина бил доста тъп. Оставка на всичката измет и вън от ЕС и СатаНАТО!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    07 Sep 2023 17:06ч.

    Да напомня, че получи академичната степен, като действащ министър и то на МОН!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тотален разпад

    07 Sep 2023 17:06ч.

    Това просто не е истина! Освен ако изказването на МП на България е писано от повреден ИИ (тооооолкова модерен напоследък)!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бат Ваньо

    07 Sep 2023 17:08ч.

    Академичен тъпунгер

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • онуфри

    07 Sep 2023 17:08ч.

    Денков не се дава лесно. Сега Митрофанова му е крива. Много по-лесно ще е да сменим Денков.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • nan

    07 Sep 2023 17:08ч.

    и този е академик...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • nan 07 Sep 2023 14:08ч.

    08 Sep 2023 1:52ч.

    този по скоро е срам за академичната общност и позор за България. Около проЗкирчо, само проЗтаци са се събрали – ужас!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кажи, Кольо,

    07 Sep 2023 17:09ч.

    с какво Митрофанова нарани крехките ти чувства и те накара да плачеш и плещиш глупости?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Югоагент

    07 Sep 2023 17:12ч.

    Денков все повече прилича на сервитьор с много поръчки. Ту разменя ястията, ту ги забавя или направо забравя. Накрая някой трябва да е виновен, за да не го уволнят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    07 Sep 2023 17:19ч.

    Супер! Но то и осанката му, прости Господи, е като на келнер

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чудесно сравнение!

    07 Sep 2023 22:54ч.

    И освен, че все някой друг му е виновен, но и сякаш ни казва с вечно тъжния си овчедушен поглед: Ама защо все мен набедявате? Вие сте "хейтъри"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тодор. Георгиев.

    08 Sep 2023 17:44ч.

    Колега. Може би. Си. Прав. Но.този.е.много.глъм..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    07 Sep 2023 17:13ч.

    денков, по тази логика посланиците на : сащ, германия, франция, англия , австрия отдавна трябваше да са изгонени,

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НИКИ

    07 Sep 2023 17:14ч.

    ИЗРОД НЕЩАСТЕН , АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО РАЗРЕШИХА ЛИ ТИ ДА ГИ ПЛЕЩИШ ТИЯ ИЗРОДЩИНИ , ЗАТОВА ЛИ СЕ ИЗПОКРИХТЕ В ПАРТИЙНИЯ ДОМ ЩОТ НЕ МОЖЕМЕ ДА ВИ ПОБАРАМЕ ТАМА ДА ВИ "ПИТАМЕ" , НЕ БЪДИ СИГУРЕН МУТРОРЛИСЛУГООО

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    07 Sep 2023 18:50ч.

    унгарският външен министър Сиярто осъди Вашингтон за опита да изключи бившия президент Доналд Тръмп от президентската надпревара и призова администрацията на САЩ да се въздържа от изказвания за липсата на демокрация в Унгария. а някой да е чул подобно становище от американските слуги в колониалната БГ територия...??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тодор. Георгиев.

    08 Sep 2023 17:11ч.

    Искат. Да. Не. Чуем. Кога. Ще. Пратят. Нашите. Деца. В. Защита. На. Фащщщщщщщ. Помнете.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Огнян

    07 Sep 2023 17:22ч.

    Министерството на здравеопазването да вземе мерки ! Психиатричната помощ е под всякаква критика !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • гост

    07 Sep 2023 17:23ч.

    Кои сте вие да спорите с коскожамити академик . Човека е бъкан с акъл и откъдето и да го погледнеш от де що има дупки само акъл се излива.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • KitCat

    07 Sep 2023 22:47ч.

    Такава простотия е срам за БАН, разбира се, а този се отличава с безогледния си кариеризъм, пробива си път като валяк, и не е умен, но мнооого хитър и подъл. Е, познавам го лично. Самата отврат. Но България прилича на Украйна по това, че начело на страната не застават свестни хора, а продажници и плужеци. Тъжна е съдбата на такива народи, но то целия ЕС е така, че и САЩ имат един спъващ се и объркано изглеждащ президент, и ще го преизберат, вероятно, за да подсигурят не само своя край, а и този на света. Когато побъркани и глупаци управляват, нищо добро не може да излезе.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • денкоглу

    07 Sep 2023 17:23ч.

    Когато държавата е обесена за краката, най-отгоре се виждат подобни микотични образувания.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешо

    07 Sep 2023 17:25ч.

    Аз си мислех, че за да получиш академична титла трябва да имаш поне малко ум в главата. Оказва се, че това не важи за БАН.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куп неистини и откровени глупости,

    07 Sep 2023 17:27ч.

    изричани без дори капка срам. "Аргументът", че заради нещо си, казано от Митрофанова, трябва да си сменим националния празник, направо кърти мивки. Такива безродни слуги и ибрикчии дори менторите им ги презират.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вася Илиева

    07 Sep 2023 17:30ч.

    Денков дали е разбрал, че Трети Март е празник на Освобождението много преди Г-жа Митрофанова да е Посланик? Каква логика, какви причинно-следствени връзки! Каква инфантилност! За ПП-тата посредствеността е комплимент, а агресията с националните светини - вандализъм. Не схващат Божия гняв - една вярна стъпка нямат: то оръжия за Украйна, то апологетика на войната, то безумни закони, то наглост, то апели Църквата да се подчини на държавата, то джендъризъм без край. Да газиш в Божията вода на закона Небесен с калните ботуши на родофобията - значи да си противен на Бога и да викаш гнева Му. Както и става! Срешу Бога са се изправили и Го поругават всеки ден с безумните си 'акълийства'. Не предатели, а масови вредители са това. Ала сметката я плащат невинни, защото невинните търпят. Бог обаче търпи до време!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вася Илиева

    07 Sep 2023 18:31ч.

    Заради субективните слугинства на ПП-тата, въведени в държавна политика, печели абсурдът, но губи Народът. Абсурдно е от единично субективно възприятие да правиш изявление и извод. И психологически, и логически това е абсурд. Недопустимост. Невежество. "От единични явления не се правят обобщения" - от единичните полит. деформации на ПП -тата не следва общо съгласие за каквото и да е, вкл. за Националния празник. Но ПП-тата са затънали в абсурди. Няма и да излязат от тях. Въпросът е Народът - сиреч ние - кога ще излезем, за да ги сложим вън от незаконно заграбената власт? Никаква демокрация, газят я както си щат, но освен епизодични съпротиви и критики няма нищо. Референдум - не признават. Ами ние вас не признаваме, като основанията са при нас!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • куца му не просто логиката, а науката логика

    07 Sep 2023 20:14ч.

    Това е пример за логическа грешка, една от разновидностите на грешки на екстраполацията. Освен това уж учен човек не следва да уповава на силно индуктивни умозаключения, защото е смешно и нелепо за самата наука с целия й институционализъм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тодор. Георгиев.

    08 Sep 2023 18:25ч.

    Фащ. Ще. Помогне. Пак. Иначе. 7.или.на.най.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Просто Киро

    07 Sep 2023 17:33ч.

    От Кърлуково звъняха да питат кога ще свър;и интервюто, че да дойдат да си го приберат!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Този ще доведе нещата дотам,

    07 Sep 2023 17:34ч.

    че вече само споменаването на думата "академик" ще предизвиква позиви за повръщане...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • руски "освободител"

    07 Sep 2023 17:39ч.

    на рашибозукът във форума не му трябват факти и мисловна активност, трябва му Бащица с руска нагайка, пред който да стоят наведени:-)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Простако,

    07 Sep 2023 23:00ч.

    това не е форум. От копи-пействане на тъпотии, вече не знаеш КЪДЕ пишеш. А че не знаеш КАКВО пишеш, ти е по рождение. Но инак браво, ти си едно достойно изчадие на горния ака-демик. Апропо, според правилата на Българската граматика, първото съществително, което си употребил по-горе (и което те издава, че си отявлен евро-атлантик!) не се нуждае от пълен член! Дано това не затормози много "мисловната активност" на двете ти клетки: 1 и 0.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тодор. Георгиев.

    08 Sep 2023 17:24ч.

    Няма. Да. Ти. Помогне. Доктор. Търси. Професор. Най. Добре. Шарен. Сазал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тодор. Георгиев.

    08 Sep 2023 18:06ч.

    Ако. Не. Си. Роден. Кога. Ти. Е. Рд. Потърси. Помощ. Ако. Не. Разбра.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тодор. Георгиев.

    08 Sep 2023 18:46ч.

    На. Теб. Ти. Трябват. Гънки. Но. Уви. Няма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тодор. Георгиев.

    08 Sep 2023 21:20ч.

    А. Ти. Ак. 47.и.в.осрайна.не.пиши.а.отиди..ама.трашала....от.дивана.лесно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дария Абаджиева

    07 Sep 2023 17:40ч.

    Не може да бъде....И това е министър-председател...Ужас!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Банцкалия

    07 Sep 2023 17:42ч.

    Тая тиква е саде мозък! Блика из ушите му!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лора Дан

    07 Sep 2023 17:44ч.

    Мислех си, че Боко е върхът на простотията, а се оказа, че не е победител. Денков вече печели с една точка преднина. Не можем да чакаме двамата мизерабъли да продължават да издевателстват. ОСТАВКА и нови предсрочни избори! Положението вече е нетърпимо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ква точка бе госпожо? Вече е ЕДНА ОБИКОЛКА пред Бойко Борисов...

    08 Sep 2023 13:08ч.

    Че Борисов не е полезна стока за България, няма две мнения , ама този прегази де що има червени линии и правила за елементарен разум... Да бяха сложили внука на Бойко Борисов - сигурно по-разумно щеше да се изказва...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тодор. Георгиев.

    08 Sep 2023 19:42ч.

    Ама. Денков. Ще. Е. 200000.гд.шампион.това.и.уса..не.го.очакваше.еваллаа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    07 Sep 2023 17:45ч.

    Добре, че я има Митрофанова, че иначе ще им паднат всичките опорки. Да е к#р, да му го набиеш, а то акъл. Дежурният психолог в министерския съвет - необходимост или панацея!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 07 Sep 2023 14:45ч. Дежурният психолог в министерския съвет - необходимост или панацея!?

    08 Sep 2023 10:48ч.

    Дежурният ПСИХИАТЪР в министерския съвет - необходимост или панацея!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • colibri

    07 Sep 2023 17:47ч.

    ''СВЕТЛИЯТ УМ'' Денков, днес надмина дори Кики! България е ''подала сигнал на най-високо ниво'' в НАТО, че..., темата за нац. ни празник, енергетика и още, и още... Лъжата няма край.(Л.А.Сенека)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сабрутко Сабрутев от сабрутковците на Киро и Кокоро

    07 Sep 2023 17:47ч.

    Лицето му е като на сухоземната костенурка, спасена от някаква си негова министърка на туризма чрез пускане в бурното море!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боже, не си българин, щом още не си си прибрал вересиите в лицето на това безсмислено правителство!

    07 Sep 2023 17:51ч.

    "Академик", казваш, Денковоглу? Не, не сме чували! За съжаление, нивото в БАН вече е такова - щом си соросоиден момък ти си човекът; останалите да духат супата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Филан Кишиев

    07 Sep 2023 17:55ч.

    БАН да идва да си съвбира академичните версии

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тодор. Георгиев.

    08 Sep 2023 16:55ч.

    Нищо. Не. Дава. Само. Взима...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    07 Sep 2023 17:58ч.

    Явно не е прилеп, синекурата - еничар на Козяк! А шибан вампир!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шмайзер

    07 Sep 2023 18:00ч.

    Денков, върви си с мир. Другият вариант е много лош. Излез си тихо и кротко от политиката , гледай си филми за възрастни и се къпи по- често. Боже, специалист по шампоани да ми обяснява геополитика.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гост

    07 Sep 2023 18:02ч.

    Академикът просто толкова си може. Оказа се че въпреки титлите си ментално е на нивото на Кирил Петков. Баце правилно си е направил сметката като ги изтика начело за да ги видят хората колко струват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • албена

    08 Sep 2023 2:21ч.

    Ами да, нали са били съдружници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пешо

    07 Sep 2023 18:05ч.

    Как това същество е станАло академик?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Козяк 16

    08 Sep 2023 7:38ч.

    От посолството предпочитаме да издигаме хора, които не са особено интелигентни. Полезно е когато изпълняват нарежданията ни, да не разбират напълно какво вършат и какви ще са последствията от действията им.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 07 Sep 2023 15:05ч. Как това същество е станАло академик?

    08 Sep 2023 10:49ч.

    Е, как?!? С пълзене!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тодор Георгиев

    08 Sep 2023 18:39ч.

    Със.обаждане.по.телефона.и.масА.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тодор. Георгиев.

    08 Sep 2023 19:25ч.

    Написах. Ви. Със. Софра. И. Обещания. За. Пушечно.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тодор. Георгиев.

    08 Sep 2023 23:05ч.

    И. Да. Са. С. Паперс. Тези. Са.с.предимство....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хахаха

    07 Sep 2023 18:09ч.

    и като Кирил и Методий са създали славянската азбука, ние защо не използваме нея, а използваме коптската азбука? По логиката на тоз академик, ако е нямало копти, нямало е да има и кирилица. И винаги питам - поради каква причина двама византийски емисари с ясна ПОЛИТИЧЕСКА задача: да приобщят славяните към Византия, трябва да се честват като БЪЛГАРСКИ просветители? Кракът им не е стъпвал по българските земи. И едно въпросче към знаещите умнокрасиви атлантици: Защо двамата братя не са разпространявали азбуката си в България, а са тръгнали за Моравия? Дали защото вече по нашите земи се е използвала коптската азбука, наречена по-късно кирилица или да? :)))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вася Илиева

    07 Sep 2023 19:01ч.

    Св. Кирил създава глаголицата, тя има заемки, но не е копската азбука. Глаголицата е богоозарена, четвърта азбука, призната от Папата като равностоина на гръцката, еврейската и латинската. Дори да не е религиозен човек, Св. Кирил създава с азбуката уникален духовен продукт, творчество. Български е продуктът, защото учениците на Св, Св. Кирил и Методий идват в България и тук става пренаписването на Азбуката от Св. Климент Охридски, за да стане Кирилица. Благодарение на Българския Цар Борис Първи Покръстител Кирилицата се разпространява и утвърждава. Така че и да са византийци по произход, Светите Братя правят духовен продукт, който като такъв не е само национален. И това е основание 24 Май да остане празник на културата, а 3 - ти- Март заслужено по национална идентификация е и трябва да бъде 3 - ти Март. За жалост, а вече и за ужас, ПП-тата нямат верни предложения и решения.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вася Илиева

    07 Sep 2023 19:06ч.

    Извинете, изтрила съм важен израз в "Дори да не е религиозен човек, Св. Кирил създава с азбуката уникален духовен продукт, творчество." Да се чете в смисъл и не религиозният човек може да признае, че Азбуката на Св. Кирил Философ е духовен продукт, творчество.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хахаха

    07 Sep 2023 19:34ч.

    г-жо Илиева, коментирате поста ми, но явно не сте го прочели внимателно. Глаголицата си е глаголица. Става дума за кирилицата, която и графически е коптска азбука. Ако не ви затруднява, напишете в гуглето "коптска азбука" и я сравнете с кирилицата. После пак ме коментирайте.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    08 Sep 2023 0:42ч.

    Да напомня, че свети Методий е известен и с името Страхота! А това означава, че не само брат му, но и родителите им са БЪЛГАРИ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Е да де

    08 Sep 2023 6:13ч.

    Ама да беше попрочел още малко, че да разбереш, че "коптската азбука" е базирана на гръцката, както впрочем и "кирилицата"... Гръцката азбука пък е основата на двете европейски азбуки - латинската и кирилицата и има за основа финикийската... Поне Уикипедията да беше поразгърнал... Там има таблица, която показва какво е коптската и на какво съответства всяка буква в гръцката азбука! Защо пращаш Св. Климент Охридски да копира "коптската", като съвсем спокойно и без много усилия се е възползвал от далеч по-близката гръцка?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    07 Sep 2023 18:14ч.

    Първо Нейно Превъзходителство е дама и не прилича на жена в мъжко тяло да се държи като истеричка. Второ - проблема не е г-жа Митрофанова, а проблема сте вие. Ако се грижехте за истинските проблеми на българите, никой нямаше да обръща внимание на думите и.Ако сте се клели пред Радата в Киев, проблема си е ваш. Но пусто подмазване и близане на подметки и...още нещо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Е това е поредната глупост

    07 Sep 2023 18:16ч.

    Сал академик може я роди. Таман малко се кротна на стадиона и пак го емнаха карастанчовите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Денков, полудявам от теб

    07 Sep 2023 18:18ч.

    Само си представете следната хипотетична ситуация. Посланикът на Френската Република в САЩ каже някаква приказка, която не се харесва на президента Байдън. В отговор на това правителството и американският Конгрес, вместо да отзове посланика си в Париж за консултации или дори да изгони дипломата от САЩ, започне процедура за смяна на националния празник на страната и допълнително прокарва закон, че който спомене Деня на Бастилията, ще бъде пратен в затвора! Толкова е идиотско, че трябва да го обясня, иначе ще ме обявите за нередовен. На 4-ти юли САЩ се освобождава - четат декларация за независимост. Т.е. САЩ играе ролята на България. От кого се осбождават България и САЩ? От Османската империя и респективно от Британската Империя. Как става, с чия помощ се случва? За България картината е ясна, но при САЩ е различно, но с цел да засиля пълната абсурдност, включвам Франция, която е враг на британците и играе нещо като поддръжник на американците, ерго спомогнал за независимостта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хахаха

    07 Sep 2023 18:26ч.

    най-готиното е, че в независимостта на САЩ голяма роля играе Руската империя...подробности може да намерите в нета

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • онуфри

    07 Sep 2023 18:22ч.

    Значи ще заменим деня, в който е създадена отново България от пепелищата, с някакъв църковен правник и то стар стил на календара (вместо 11 май) на двама византийци, които дори не са създали кирилицата, а глаголицата. Празник на двама византийски мисионери, разпространяващи влиянието на византийската империя. А кирилицата е създадена благодарение на техен ученик (вероятно също не е от български произход), и се ползва от множество държави, вкл Монголия (нищо славянско), няколко -стана (също нищо славянско) и омразната им Русия. Този льольо на коя планета се намира?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Човешки мир

    07 Sep 2023 18:35ч.

    Правилно думаш, Дедо Онуфри! Точно така стоят нещата! Може да кажем, светите братя са били според съвременни понятия също и учени и дипломати, които са работили строго по поръка и заради интересите на империята. Не са стъпвали в Бйлгария, напълно естествено са чували само за съществуването и, историческите интереси на българите по никакъв начин не съществували в човешкия им мир.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • онуфри

    07 Sep 2023 20:11ч.

    Може би целта е да се концентрира вниманието на народа върху "проблема" с националния празник. В един момент хората ще са съгласни да им се смени цялата конституция, но без националния празник. И те си действат по другите въпроси, членовете на комисията по смяна на конституцията ще махат права на президент, на конституционен съд, на прокурори... и на граждани. И накрая ще осъмнем с нещо като търговски договор с Майкрософт, Бионтех, САЩ или дори Украина, а хората няма да притежават нищо (дори себе си) "и ще бъдат щастливи". Само можем да коментираме, а те си решават със или без нашето мнение. Ние сме независими, защото нищо не зависи от нас. Както казва пишман икономиста Хампарцумян - народът не разбира от икономика и не трябва да бъде питан за такива "чувствителни" теми. И за ваксините беше така... Нашето мнение няма значение!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    08 Sep 2023 0:52ч.

    Кви византийци са ви в акъла бре?!?!?! Помислете чисто логически. Императорът на Византия изпраща с мисия двама братя, които трябва да създадат писменост РАЗЛИЧНА от гръцката. За целта според Онуфрий възлага задачата на двама просветители, които са гърци и на които всичко негръцко им е чуждо, щото са ГЪРЦИ! Вие действително ли вярвате на тази логична нелепица! Ако се поставим на местото на Императора ще наема просветители, които са с близки езикови познания със славяните! Та по вашата логика може да наеме и китайци?! Я се вземете в ръце и престанете с този нихилизъм, който убива всички достижения на племето ни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • варвари нацисти

    07 Sep 2023 18:31ч.

    мишо не се занимавай с глупости ами отивай в Царево и оправяй нещата ,че този път ще ти счупят мишите зъбки нещастнико

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Небългаринът от "Америка (уж) за България" се прави на българин

    07 Sep 2023 18:31ч.

    Жалки пози на жалък човек с много ниско IQ - да, академик, но с нисък коефициент на интелигентност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • с много ниско IQ

    07 Sep 2023 18:51ч.

    Някъде, максимум към 70. Чистачките на "Дондуков" 1, са с доста по-висок коефициент от него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бе той и шефа на БНТ, забравих му името

    07 Sep 2023 18:32ч.

    е прост, ама си мълчи кротко като умряла лисица.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • задачата

    07 Sep 2023 18:32ч.

    Когато одобряваха американския посланик за България, той заяви, че основната му задача е да прекъсне връзките на България с Русия. Тази задача е сведена на колониалното правителство при съгласуването на правителството с посолствоТО (съгласно записа) и сега всичко се изпълнява: смяна на националния празник, прекратяване на концесията на Росенец, прекратяване на дерогацията за руски нефт. Денков плещи глупости, за да може да изпълни дадените обещания пред посолствоТО и пред Галя от посолствоТО.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • карабатака

    07 Sep 2023 18:38ч.

    бай кольоооооо,бай кольоооо , яко си плиснал легена старче, я по добре се обеси здраво ще си помогнеш -ще живнеш мунчо

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В известен смисъл пък

    07 Sep 2023 18:39ч.

    като един отдушник се явява някакси.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Доктор

    07 Sep 2023 18:41ч.

    Изключително глупаво безгръбначно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Санитарс

    07 Sep 2023 18:51ч.

    Този е срам за народа. За смях станахме с тези палячовци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Cicero

    07 Sep 2023 18:52ч.

    Луд умора няма, той само се поти. По цял ден мисли само как да се подложи по-добре на американските си господари за сметка на България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Една българка

    07 Sep 2023 18:52ч.

    Чета и не вярвам на очите си! Този човек дрогиран ли е, болен ли е? Не е възможно за толкова кратко време да изговориш толкова глупости!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    07 Sep 2023 18:54ч.

    Този като какъв се изживява, че ще сменя национален празник?! Днес е във властта, утре - едва ли! Никой не му дава право да определя как и какво да празнуват мнозинството българи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Заради Митрофанова,

    07 Sep 2023 18:56ч.

    Предайте България на Турция.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кукер

    07 Sep 2023 18:56ч.

    Хора, не го съдете остро. Не знаете какво може да причини химията! А пък за физикохимията да не говорим!!! Случайник поставен от неслучайни особи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Даже БХ

    07 Sep 2023 18:56ч.

    скромно млъкна сащисан. А ето на, заслужава да се разчепка таз дума САЩисан.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КОКО

    07 Sep 2023 18:58ч.

    Ако някой ми беше казал че високообразовани люде добрали се до управлението на държавата ще са същите тъпанари като нискообразованите нещастници от ГЕРБ начело с нискочелата мутра щях да го навра там откъдето е излязъл.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 1851 година 11 май за първи път е организиран празник за Кирил и Методий, обаче тогава НЯМА ДЪРЖАВА България!

    07 Sep 2023 18:58ч.

    В съвременната историография се смята, че за първи път в епохата на Възраждането на 11 май 1851 г. в епархийското училище „Св. св. Кирил и Методий“ в гр. Пловдив по инициатива на Найден Геров се организира празник на Кирил и Методий – създатели на глаголицата. Денят 11 май не е случайно избран от Найден Геров – това е общият църковен празник на двамата светии. Във възрожденските източници първите известия за празнуването на Кирил и Методий на 11 май се срещат в „Христоматия славянского язъка“ от 1852 г. на Неофит Рилски! ........... Денков е най-противния министър председател след промените, по-по-по противен от просто Киро. Толкова за изг.зиците му поредни нещастни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ще цитирам плужека соросоиден. ..

    07 Sep 2023 19:00ч.

    Казал е:"Въоръжаваме бреговата охрана с ракети, никой да не смее да доближи черноморските ни градове"......Ами то и така и така никой не иска да ходи по колониалното море...мръсно, застроено, мафиотизирано.....Тъпанар соросоиден.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    07 Sep 2023 19:00ч.

    такива преподават в КО (уни-то ни):после се чудимЕеееее зашто не си харесваме майчин език,зашто ни е такава социалната култура и възпитание,зашто съ ни тъкивъ плочниците (на бг е троооотоари, а тротоари на френски е плочници. и зашто се произведохме Три Катастрофи и зашто пътуваме кум края на историята си (познати на улицата,като се видимЕееее пред била му викът Глист) (истинътъ казвъм:не си измислям)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Mаги

    07 Sep 2023 19:01ч.

    Най-належащото сега е първо тебе да сменим и твоите съпартийци! Добре е, че наближават изборите...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Asen MIHAY

    07 Sep 2023 19:03ч.

    ЗАРАДИ ПОВЕДЕНИЕТО И ДЕЙСТВИЯТА НА ДЕНКОВ МАЙ ТРЯБВА ДА МУ СМЕНИМ МЕСТООБИТАНИЕТО . БАЙ СТАВРИ Е МНОГО НАДЕЖДЕН ЗА ОБУЧАВАНЕ НА НЕДОКЛАТЕНИ АКАДЕМИЦИ !!!!!! КОЯ Е МИТРОФАНОВА БЕ МУНЬО , ТА ДА ДАВА НАКЛОН , НА КАКВОТО И ДА БИЛО В БЪЛГАРИЯ . ЗАД ТРЕТИ МАРТ ОТ ПРЕДИ 145 ГОДИНИ СТОИ НЕ ТЯ , ПУТИН И ПАТРИАРХА ИМ СЕГА НА РАШЪНИТЕ ! НО И ТОВА КАКВО ОБЩО ИМА С ДАДАТА НА РАЖДАНЕТО НА ТРЕТАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА ? ЩЕ ОТРЕЧЕМ И ГУРКО ЗАРАДИ ПОЛЯЦИ И КАВКАЗЦИ , КОИТО Е ИЗБИЛ С ХИЛЯДИ , МОЖЕ БИ !!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НЯКОЙ

    07 Sep 2023 19:03ч.

    Е , тоя как се е сдобил с академична титла? Като го слушам колко му е пипето, аз сигурно съм Айнщайн, пълни идиотии плещи. Тоя чете историята като дявола евангилието, както му изнася така си ги тълкува фактите. Това с реакторите си е престъпление срещу народа и те си го знаят, ама се правят на улави, щото цената няма да я включите плащат те, ще я плащаме ние. Скоро от износители на Ел. енергия ще се превърнем във вносители. Ще купуваме от американска фирма реактори , добре, но каква ще е цената? Защо никой не пита за цената, защо цената не се обсъжда? Аз отказвам да плащам повече защото конюнктурата е такава, и всичко руско е анатемосано пък щом е американското е правоверно. Ако по изгодно е руското, значи ще е руско, иначе те да си плащат и без това накрадоха за три поколения напред.Защи турците могат, унгарците могат , а ние сме все по католици от папата, а накрая все ние ручаме жабетата.Оставка предатели, веднага, преди да сте ни доунищожили ! И Народен съд за всички мекерета дето ни докараха до тоя хал.Ще има възмездие, историята винаги си отмъщава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Имам един въпрос:

    07 Sep 2023 19:06ч.

    Какво трябва да направим, след като британският посланик ходи в ЦИК, а американският обикаля партийните централи?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да срутим черната статуя със златната маска на жена в София

    07 Sep 2023 19:11ч.

    Тази черна жена с черен венец, и черна кукумявка както всички виждаме носи само бедствия, а не благоденствие на българите и на държавата България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мила от Марс

    08 Sep 2023 2:43ч.

    Ами да не ги пускаме нито в ЦИК, нито в партийните централи. Не им е това работата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На неуважаемият “академик”

    07 Sep 2023 19:10ч.

    бих напомнил само съдбата на един друг академик и то достоен да се титулува така а именно Богдан Филов!Достоен професор с изключителни заслуги към древната история по българските земи,шеф на БАН и в същото време като гражданин пълна плюнка!А тук в лицето на т.н. “академик” Денков сме изправени едно със съмнителен принос в дадена наука и второ същата гнилост като гражданин на държавата!Нека Денков по често си спомня факта как бе разстрелян академик Филов и как ще свърши един ден измисленият академик Денков!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има опасност

    07 Sep 2023 19:17ч.

    да не можем се наслади на простотиите на бруселката. А е любопитно. Предлагам мисирките да и пообърнат внимание. И Радана Кънева не пречи да сгащят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пука му на него,

    07 Sep 2023 19:20ч.

    нима някой вярва, че няма да избяга още с първите бягащи?!? Даже може и по-рано, щото ще има изпреварваща информация, те такива са най-страхливи...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Денков: "Този, който стартира войната - това е Русия."

    07 Sep 2023 19:22ч.

    Джордж Фридман през 2015 г.: ОБЕДИНЕНИ Русия и Германия са единствената ЗАПЛАХА за САЩ, и Украйна ЩЕ НИ ПОСЛУЖИ това да не се случи!" ........... Денков, чети бре, кой е агресора ей тука подробно е обяснено, как се унищожава Украйна и се колонизира Източна Европа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 4 февруари, 2015 г. в Чикаго, САЩ Дж.Фридман:

    07 Sep 2023 19:25ч.

    Главният интерес на външната политика на САЩ през последните 100 ГОДИНИ, през Първата и Втората световна война и по време на Студената война - бяха отношенията между Германия и Русия!! Защото ОБЕДИНЕНИ те са единствената сила, която може да ни заплашва. Нашият главен интерес беше да осигурим, този вариант да не възникне. Ако сте украинец, ще се придържате към възгледа, който единствено може да Ви помогне – и това са Съединените щати." .... И възгледа е биолабораториии, купища оръжия и бой / изтребление до последния украинец. ЧЕТИ ДЕНКОВ, чети и не бълнувай заплахи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • България е подала сигнал "на най-високо ниво" в НАТО, че Русия се опитва да превърне Черно море в "руско езеро", съобщи Денков

    07 Sep 2023 19:30ч.

    КОЯ БЪЛГАРИЯ, бе временно министър-председателя Денков? КОЯ БЪЛГАРИЯ Е ПОДАЛА СИГНАЛ, ЧЕ РУСИЯ ПРАВИ ОТ ЧЕРНО МОРЕ - РУСКО ЕЗЕРО?! ........... С руснаците и СССР живяхме в мир и разбирателство 45 години и българския народ и България БЛАГОДЕНСТВАХА с евтини ресурси, чистота и здраве, и нулева детска смъртност! и т.н., и т.н. да се не види и на безродниците и на алчността за пари. Всички милиони да имате и никога щастие да не усетите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Закон на САЩ превръща Черно море в тяхна стратегическа зона!

    07 Sep 2023 19:37ч.

    За това ли се напъва толкова временния премиер Денков - затова ли зове БЕЗ ДА ПИТА НАРОДА И НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ да се въоръжава България и клепа че Русия превръща Черно море в "руско езеро". ................ След кървавия провал на украинското контранастъпление, за което вече почти не се говори в казионните медии, Източния фронт наближава България. Явно американците скоро ще изоставят Велика Украйна, която всъщност е държава на 30 години и местят фронтовата линия на запад – т.е. предстои „стратегическо“ отстъпление. Същото се налага поради невъзможността да се удържат позициите следствие тоталния срив на украинската армия и изчерпването на ресурсите за поддържане на нейната боеспособност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска

    07 Sep 2023 19:39ч.

    Това НЕЩО използва краткото си министерстване в министерство на просветата, за да си присвои едно звание - Хакадемик! А академиците, които са гласували за това, по същия начин ли са станали такива? А такива доводи, които представя за искането си за отмяна на Трети март като национален празник, няма да направи дори едно дете от началното училище. Позорът е не само за ТОЗИ, но и за тези, които гласуват за него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • „Закон за сигурността в Черно море от 2023 г.“, е публикуван на сайта на Конгреса и ПРЕДСТОИ да бъде одобрен от Камарата на представителите и Сената!

    07 Sep 2023 19:40ч.

    Доказателство за това е проектозакон внесен в Конгреса на САЩ, който обявява Черно море за зона на стратегическите им интереси. Проектът, наречен „Закон за сигурността в Черно море от 2023 г.“, е публикуван на сайта на Конгреса и предстои да бъде одобрен от Камарата на представителите и Сената. ........................ Въпреки, че Черно море се намира на 10 000 километра от столицата на САЩ конгресмените го считат за „свои“ териториални води. ................. В кратце законът, чиято арогантност не се нуждае от коментар, разкрива плановете на хегемона за черноморския регион изцяло в съответствие с ценностите и интересите на Съединените щати, какъвто е и буквалния запис на текста. С две думи обявяват БЪЛГАРСКИТЕ земи за своя КОЛОНИАЛНА орбита и то съвсем официално и в прав текст." Арогантна безпардонност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Линк към коментара

    07 Sep 2023 19:41ч.

    Със „Закона за Черно море“ САЩ местят фронта от Украйна в България .... https://bnews.bg/sas-zakona-za-cherno-more-sasth-mestyat-fronta-ot-ukrajna-v-balgariya-no-bez-da-sa-pitali-krachmarite-erdogan-i-putin/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тодор. Георгиев.

    08 Sep 2023 21:53ч.

    Ами. И. България. Има. Интиреси. В. Мексиканския.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Така отминава световната слава

    07 Sep 2023 19:46ч.

    С г-н Г. Марков имаме непреодолими различия по отношение на оценката му за БХ. Дори и Калина Андролова се засрами и млъкна, но доколкото Марков живее извън България, простена му е заблудата :))! Тук иде реч за нещо съвсем друго. В материал, който е публикуван в Блиц, Марков напомня за реализирането на идетя за избор на 3-ти март за наш Национален празник. Кой, кога, как, защо? Чисто историческото отразяване на събитията е напълно коректно, нямам забележки. Интересно четиво е, не прескачайте, доста ще ви просветне! Тук пишат и хора, които тогава не се били родени! Запознайте се с материята, припомнете си! https://blitz.bg/politika/telefonen-razgovor-po-tmna-doba-mezhdu-borisov-i-georgi-markov-prichinata-e-tazi-ludost_news973948.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Молец !

    07 Sep 2023 19:46ч.

    ДЕПМ !!!? Умри в мъки, сороска гнидо !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ежо

    07 Sep 2023 19:47ч.

    Прелиствам Речник на българския език и не мога да намеря дума,близко описваща състоянието на този тип!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ето ти една:

    07 Sep 2023 20:00ч.

    Гламав

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кат' си прост

    07 Sep 2023 19:51ч.

    мълчи бе, човек. Никой нямаше да разбере.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • FTR

    07 Sep 2023 19:53ч.

    Колко жалък опит! Митрофанова била казала... А и другото: Русия била започнала. Нашите русомразци, платени и безплатени, стоят и настояват на тази тънка подпорка. Ми че тя, Русия, и през 1877 ПАК ПЪРВА ЗАПОЧНА! Ееегати!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    07 Sep 2023 19:56ч.

    Този е на ментално и интелектуално ниво на ученик в трети клас, а те го сложили на кормилото на държавата. Боже пази България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    07 Sep 2023 19:58ч.

    Заради думите на посланик да се сменя нациналния празник ? Толкова ли е плитък академикът ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 007

    07 Sep 2023 20:04ч.

    Какво значение има какво искал или не искал някакъв ситен соросоиден ренегат, който само с външния си вид предизвиква погнуса? Най-добре тая дефектна партида келеши да се разкарат моментално, защото аз лично бих държал да лежат в затвора за държавна измяна и вредителство в полза на чужди интереси!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дъно

    07 Sep 2023 20:08ч.

    Каквото ни е образованието след 1989 г. , такива са ни и академиците и професорите. Всеки се закичи с титла без да има съответното покритие. Т. нар. академик Денков е дъното с глупостите, които плещи, за да се докаже пред посолствоТО.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • от САЩ - хора с толкоз акъл

    07 Sep 2023 20:10ч.

    Много ни стана ясен тоя назначенец - даже и простите му завидяха на акъла. И е още по-ясно, че свестен и умен няма как да стане министър-председател на колониална на САЩ територия, каквато е членката на евробантустана БГ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • A-a-a-a-a-a-x,......

    07 Sep 2023 20:18ч.

    Логиката му дрънка та дрънка! Ако това е нивото на топ 1% от учените, какво ли е по-надолу?!? Нищо чудно, че и в науката вече предимно далавери, измами и фантасмагоризми. А тоя е и академик от БАН. То това стига да се сети човек, че е дефектен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кожа Остря

    07 Sep 2023 20:31ч.

    Стига вече! Събуди се народе! Какво още!?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отнемаш им най- милото

    07 Sep 2023 20:51ч.

    По- милото от собствените им деца - правото да целуват миризливия ботуш на поредния руски цар.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • перелик

    07 Sep 2023 21:20ч.

    Ограмоти се бре, козяшки ятак!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Този от 17:51ч.

    07 Sep 2023 21:44ч.

    Трябва да е най-простият от троловете. Другите си траят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    07 Sep 2023 20:56ч.

    раздаване на титли без критерии ето го резултата всеки ден простотии затова оставка и избори до дупка и защо господ ни наказва така защото сме безбожници и не мислим по изборите

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Къде е дъното?

    07 Sep 2023 21:13ч.

    За тоя човек дъно няма, все надолу и надолу! Да слага каубойската шапка и да излита зад океана!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ехххх

    07 Sep 2023 21:13ч.

    г-н Денкооооов, а си академик! Ти малоумен ли си , бе, подлого? Ще сменя дата заради изказване на посланик! Оставка , бе дебили!Бегай с лопата да ринеш кал в Царево, не да ми дрънкаш тъпотии.Оставка! На министър-председател ми се прави.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    07 Sep 2023 21:26ч.

    Поздравления за нейно Превъзходителство! ... мухльо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • медиен експерт

    07 Sep 2023 21:48ч.

    Алабалистът Денков е объркал името на посланика, но ние можем да четем между редовете.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Велиана

    07 Sep 2023 21:49ч.

    Този забравя, че менторите му вече смениха името на 24 май и той вече е празник само на кирилицата, която не е създадена от Кирил и Методий

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Този е академик

    07 Sep 2023 21:49ч.

    По безгръбначност. Поражда само погнуса..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Грета

    07 Sep 2023 21:52ч.

    Държавен чиновник на ротация не знае протокола! Посланик Митрофанова. Поставен за молец решил да смени Национален празник...!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    07 Sep 2023 21:58ч.

    Какъвто и празник да сложите, държавата ни я няма вече! Има територия-далечна бедна провинция на ЕССР И САЩ. Този и кликата му не са независими управляващи, а васали на западните империи! Дори по времето, когато бяхме към съветския блок не бяхме толкова послушни, колкото сега! Комунизъм V.2.0 в действие!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петрониус

    07 Sep 2023 22:19ч.

    Ама нищо не споменава за англоамериканските бомбардировки над София и хилядите убити от тях българи!...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тодор Георгиев

    08 Sep 2023 22:22ч.

    Български. Войник. Не. Е. Стрелял. Стрелял. Срещу. Уса. И. Енглишшш. Но. Те. Избиха. Деца. И. Майки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Обзалагам се

    07 Sep 2023 22:29ч.

    Че неговия баща или майка, са били членове на БКП, следователно той е отгледан и изучен в среда, която се е преклонила пред СССР, а сега се прави на демократ. Не може да си расъл в среда на комунисти, а да се отричаш от всичко което са ти дали.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • даже сигурно

    07 Sep 2023 23:38ч.

    а Денков вероятно е последният комсомолски секретар на химичския факултет на СУ....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Я, новина!

    07 Sep 2023 22:54ч.

    Митрофанова е шеф на Денков!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Русия

    07 Sep 2023 23:01ч.

    в 1812 г. спира Наполеон пред Москва, и го връща в Париж, където го детронират. През 1878г. така или иначе Русия освобождава бъггария от турското робство, независимо че е разделена на България и Ромелия. Историята вчера ни беше обяснена много добре и от телевизорите по всички канали. Така че да говори Денков за обратни врътки срещу Митрофанава означава, че този човек е една нула, а не АКАДЕМИК. Той май не е завършил и трето отделение, когато сме учили историята на България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Русия,

    07 Sep 2023 23:11ч.

    или руският народ обича и уважава българите, точно заради писмеността, която сме им дали. Те обаче знаят и зачитат историческите факти. Знам го от личен опит.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Искра

    07 Sep 2023 23:17ч.

    Абсолютен нещастник, неадекватник и патологиен идиот е Денков. Академик вече ще е мръсна дума заради него. Освен че е безкрайно девалвирала.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    07 Sep 2023 23:24ч.

    Преди време се смеехме на изцепките на Борисов. Този сламен минпредседател по глупости има голям шанс да го задмине! Такова глупаво изкаване трудно можем да видим, а той се кичи с титла! Как може да се дава титла на такова елементарно човече? Или пък си я купил!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • българин от варна

    07 Sep 2023 23:32ч.

    охлюва си намери оправдание@

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ncjgjghcycyf

    07 Sep 2023 23:42ч.

    Тоз академик, пък прост!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Академик

    07 Sep 2023 23:45ч.

    Мъпетите шоу. Абсурдистан. Смешно е държава да се “управлява” ( какво ли зависи от тази карикатура) от човек , който даже и поколение не е създал - собствено или осиновено.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Подаде ли

    07 Sep 2023 23:46ч.

    оставката?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • проститекировци

    07 Sep 2023 23:51ч.

    Епа не е лесно си проо.ст академик, про..стото си е пр..сто

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Marlon Brando

    07 Sep 2023 23:54ч.

    Това вече е руско влияние… поредната поръчка, колко са прозрачни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На проведеното тия дни състезание, молеца се класира втори

    07 Sep 2023 23:56ч.

    Бе толкова прост, че не успя да спечели полагащото му се първо място.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сега нека кирето си отвори устата,

    08 Sep 2023 0:01ч.

    че да го метнем и него, както сме загрели.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • GEORGI

    08 Sep 2023 0:11ч.

    мишок нещастен

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • освидетелстване

    08 Sep 2023 0:13ч.

    Този екземпляр, който плещи глупости трябва незабавно да бъде освидетелстван за неговото психично здраве.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Повъзбудихме се

    08 Sep 2023 0:16ч.

    Да не направим беля на домакина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Глас

    08 Sep 2023 1:01ч.

    Мили Боже, откъде изникна този плужек? Срам и позор!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мимето

    08 Sep 2023 1:22ч.

    Проблемът на тези навлеци във властта е, че гледат на българската история и на 3 март през призмата на Русия, а не през призмата на България, българския национален интерес и интереса на българския народ. Това е така, защото 1) обслужват чужди интереси и нямат национално достойнство на българи; 2) са водени от дълбока омраза към Русия и всичко руско, особено днес, когато от тази географска посока няма келепир; 3) са комплексари и подлеци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • денк0ф е шпионин на сащ

    08 Sep 2023 1:31ч.

    Американският шпионин денк0ф сам стана за посмешище от такива нелепи изказвания! Нито е професор, камо ли академик, този е сламен, но е шпионин на агресора сащ! Заради тези му изказвания - искаме изгонване на американския шпионин денк0ф от България без право на връщане!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • The Man With No Name

    08 Sep 2023 1:34ч.

    Както викаше крадлив Дедо-на тоя бот трябва да му се смени чипа. Със щанга в главата...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • The Man With No Name

    08 Sep 2023 1:37ч.

    А кат гледам снимката-и памперса му е за смяна

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • The Man With No Name

    08 Sep 2023 1:39ч.

    Все пак постигнаха нещо тия юнаци, кой да повярва преди три години че "харвард" и "академик" ще се превърнат в псувня...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    08 Sep 2023 1:40ч.

    Виц: ... -Е тва е петела, другите са академици!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • истината

    08 Sep 2023 1:40ч.

    това американско цокало трябва да бъде махнато на часа и то не само заради националния празник..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • албена

    08 Sep 2023 2:18ч.

    Денков, ти си истински позор. Какво означава "на сила се отговаря със сила". Много ти се иска да ни вкараш във войната след някоя отработена провокация. Не, всеки нормален човек знае, че и най-лошият мир е за предпочитане пред най-добрата война, че има дипломатически средства, за които точно ние, като прекалено близо до конфликта, трябва да настояваме. Дай, Боже, българите да не допуснат да бъдат въвлечени като овце в тази месочелачка, защото западноевропейците са решили да ни използват като пушечно месо. Вече африканците се опомниха, само ние, както винаги, нямаме собствена позиция.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тодор. Георгиев.

    08 Sep 2023 22:54ч.

    Ще. Изпратят. От. Укрия. Ракета. Срещу. Полша. Или. Ромунечи. И. Ще. Гледат. Сеир. Уса. Идея. Имат. Лудата. Го. Каза. Майната. Им. Помнете.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • xoxo

    08 Sep 2023 2:24ч.

    Мислех си,че съм чела глупости,но този "академик" удари тавана.Такива глупости и бате Гойко не може да изръси.Само Кирето му е на Денков конкуренция :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Масонска ложа "Ориент НАТО"

    08 Sep 2023 2:32ч.

    Той просто чете инструкциите, които са му спуснати от посолството.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Е, ти уби и Посолството! За толкоз тъпи ли ги смяташ, че да му дадат такава "аргументация"???

    08 Sep 2023 12:59ч.

    Да оправдаваш едва ли не Климатични промени със снощното газо-изпускане на комшийката... За това се иска наистина ИЗВЪНЗЕМНА ЛОГИКА. А в Държавния департамент все пак не събират хора около нужниците на Лагерите за Бежанци от Африка (ако не се броят изцепките на Карина Иван-Петрова...)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шушумигестия плазмодиевиден молец Денков

    08 Sep 2023 2:37ч.

    Очаквах повече ругатни за толкова хиляди просмотра...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • The Man With No Name

    08 Sep 2023 2:40ч.

    Боя се че сте нарочили Козяк-той просто се опитва да предугади инструкциите, които си мисли че ще напишат в Посолството, поставяйки ги в затруднено положение след свитката, която публично им прави, как да санкционират постфактум глупостта на натегача. Квот да си говорим-в посолството случайници няма. Това не ти е МС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • The Man With No Name

    08 Sep 2023 2:43ч.

    Телефон...свирка, фелацио , малка музикална форма, не свитка...де толкоз кураж у един натегач....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шампоан

    08 Sep 2023 3:14ч.

    Денков, химията май наистина ти е увредила мозъка - с миещи средства и разтворители не можеш да заличаваш факти от историята, нито техния смисъл, нито да промиваш мозъците на българите, нито да сменяш националния празник. Не можеш да измиеш и резила, който си причини. Разкарай се докато е време и се подложи на някаква детоксикация, ако е възможно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    08 Sep 2023 4:03ч.

    Коши Денков, кротни се! Светлината, към която летиш не е Слънцето, а нощната лампа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петър

    08 Sep 2023 6:13ч.

    Кой избра този идиот???? В щялата БГ история такова животно няма…

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Eisblock

    08 Sep 2023 6:16ч.

    Потресен съм! Всичко очаквах от тези парвенюта, но този плъх би всякакви очаквания?! Даже е отвратително на всякаквите обидни, грозни и унизителни сравнения и квалификации, да се употребяват за този ... екземпляр. Би бил най-сполучливия експонат в колекцията на д-р Чезаре Ламброзо! ... Дрогаре, с този начело и шайката идиоти зад него, нищо хубаво не очаква България. Дори бая ви Боко в сравнение с ТЕЗИ, е бесен родолюбец! Даже и бесните "умно-красиви", просещи майдан, са къде, къде по-нормални ... Може би страхът в она ПОДЛЕЗ и срещата с феновете му там, го е повредила окончателно? Сега очаквам, щото този има бълхи у дома си, да го запали и изгори до основи утре. ... Да, ама Не! - Сега БЪЛХИТЕ налазили България я подпалват все повече и по-бързо! Няма вече време за маене и чудене, хора! Пътници сте.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Щото Зеленски не дойде да "наритва"

    08 Sep 2023 8:02ч.

    Май,и не го прави никъде и с никого ?????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • с камъне и дърве

    08 Sep 2023 8:22ч.

    Стига писали, хващайте тоягите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешо

    08 Sep 2023 10:55ч.

    Този и околните му са небългари. Те мразят българите и България от дъното на мерзките си душички. Или те нас или ние тях, няма трети вариант и колкото по-късно, толкова по-близо до катастрофата. Синергетика ни ги натресе и не съм го чул да моли за прошка, след това предателство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тодор

    08 Sep 2023 11:29ч.

    Трябва да сменим теб, предателю !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Днес времето ще е хубаво

    08 Sep 2023 12:18ч.

    Мравоядите изпълзяха от дупките си и издават пискливи нечленоразделни звуци. Що ли се с2тих за това поверие?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алоо, Козяк ли е? Абе от къде ги копате такива олигофрени?

    08 Sep 2023 12:50ч.

    Човешкия индивид като влезе в пуберитета, почва да различава ценностите по различни семантични нива . До колкото ми е известно в Карлуково няма отдел по интелектуален дебилизъм, че да сте го извадили този пишман-професор от там. А да сравняваш изказване на някоя си Митрофанова със създаване на Държава, това даже не съответства да бъркаш кон със кокошка, а много по-зле...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • винкело

    08 Sep 2023 13:16ч.

    НЪРДОВЕТЕ в лагери!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЕдНа

    08 Sep 2023 15:24ч.

    Заради твоите изказвания, Денков, пък на мен ми се иска цялото правителство за се разкарате в любимата ви метрополия, а от там най-добре към Марс! Подавайте си оставките, защото зависимостта ви от Киро ми става все по-подозрителна!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Друго мнение!

    09 Sep 2023 0:26ч.

    Колеги, да не бъркаме медицина с образование! Медицината отдавна е пусната на пързалката. Наред е образованието! Всички се възмущаваме защо уж толкова уми и красиви ни управляват, а правят от кое по-кое безсмислено и малоумно изказване. На тези "светлоносци" е даден един топор, който дърварски размахват и с който секат корените на всичко българско! Ако учените ни са такива учени, какъв е смисълът да учат нашите деца? Ако пастирите на бг стадо са такива малоумници, не е ли по-лесно народът да се врътне и да си намери свестен пастир?... Въобще, драги ми съфорумци, всички ние, искаме, не искаме, сме качени във влакчето на ужасите! С подобни машинисти като горното недоразумение, пътят ни е един!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи