Денков: Войната е там, където си е, има само една гаранция за защита на България - участието ѝ в НАТО

Денков: Войната е там, където си е, има само една гаранция за защита на България - участието ѝ в НАТО

Войната си е там, където си е, и има една-единствена гаранция за защита на България - нейното участие в Северноатлантическия пакт. Това каза пред журналисти в Народното събрание премиерът акад. Николай Денков. Коментарът му е по повод изказването на президента Румен Радев тази сутрин, че новото правителство тласка България все по-близо до войната. 

България трябва да спазва стриктно всички изисквания, които следват от участието в Северноатлантическия пакт, защото тя няма друг по-голям гарант за своята сигурност, добави Николай Денков. „Нека да подчертаем, че държави, които не са членове на този пакт – Молдова, Украйна, Армения, Грузия – всяка от тях има големи проблеми. В същото време по-малки държави, като Балтийските, нямат такива проблеми, точно защото са членове на Северноатлантическия пакт. България трябва да стриктно да спазва всички изисквания, които следват от това участие, защото тя няма друг по-добър гарант за нейната сигурност. Това означава, че когато някоя от страните е застрашена, когато има общо решение, България да бъде пълноправен член при намирането на това решение“, допълни той. Денков посочи, че като част от тази колективна система за сигурност, България трябва да си изпълнява задълженията. 

„България е парламентарна република и решенията, както и тяхното изпълнение, зависят преди всичко от Народното събрание и излъченото редовно правителство. В нашите действия стриктно спазваме решенията на Народното събрание“, увери премиерът.

„Служебното правителство също изпращаше военна помощ. Министърът на отбраната Тодор Тагарев няколко пъти вече обясни, че това, което подготвяме, е подобно на пакетите, които бяха изпратени по времето на служебното правителство. Всичко е една медийна атака, нямаща нищо общо със същината“,  коментира още Николай Денков.

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • Том Сойер

    23 Юни 2023 16:33ч.

    Абе, рук сплескан, Армения има проблем с Азербайджан, т. е. с Турция, която е член на НАТО, крайно сте просия брееее

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • може да си академик, но си прост галош

    23 Юни 2023 19:04ч.

    Участието ни в НАТО и изпращането на оръжие за Украйна е гаранция, че Русия няма никакъв морален ангажимент към нас и сме абсолютно легитимна военна цел. НАТО е САЩ, другото е парлама.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фердо мравката

    23 Юни 2023 19:09ч.

    Денков, Тагарето ли те учи на тези простотии?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джо гладника

    23 Юни 2023 21:10ч.

    преди време коментирах едно изказване на тогова, от което личеше, че е толкова наясно с физикохимията, колкото аз с балета. пак се е изтървал, народът не иска да бъде "защитаван", най-малкото от натю. русия не е враг на територията, последната е в съюз с не-приятели - какви приятели са ни греция, влашко, (микро)британия? хората искат умерена външна политика и добросъседство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И академиците калпави като беге футболистите

    23 Юни 2023 16:34ч.

    Все едно слушам Порошенко и Зеленски. Толкова умно се е изказал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НАТО не е самостоятелна единица

    23 Юни 2023 16:42ч.

    НАТО е обвивка управлявана от САЩ. Бъдете сигурни, когато е в интерес на САЩ, всяка една държава членуваща в НАТО ще бъде жертвана.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    23 Юни 2023 16:45ч.

    ами това е пример украина не е в нато а нато използва територията и да се бие с русия украина не е в ес а получава траншове с нашите пари какво е това това означава ес и нато веднага да се закрият това не са никакви организации за мир и взаимопомощ а откровени убиици и колкото по бързо се отървем толкова по добре за нас

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    23 Юни 2023 17:16ч.

    Само да допълня. Съществува вероятност войната да се пренесе и на други територии, т.е. държави, като принципът от Украйна се запазва. Англосаксите използват територията за военни действия с прокси армия от доброволци или наемници. За тях е важна територията, а аборигените ....!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А когато започне война между две държави членуващи в НАТО?

    23 Юни 2023 16:48ч.

    Имаше такъв случай и САЩ застанаха на страната от която имат повече изгода. Петият член е заблуда. Важи само при обикновена война. Но ако някоя държава е ударена с ядрено оръжие, какво ще стане? САЩ ще се изложат ли на риск да бъдат унищожени, или ще наблегнат на дипломация?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • SapunRK

    23 Юни 2023 16:50ч.

    Za сведение на неуважаемия "академик" - Конституция на Република България, чл. 9, ал. (1): Въоръжените сили гарантират суверенитета, сигурността и независимостта на страната и защитават нейната териториална цялост. Никъде нищо не пише за ник'во НАТО.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • сгодихме се

    23 Юни 2023 16:56ч.

    Гьобелс и гьобелсчетата му не признават Конституцията на РБ. Затова и искат да я променят с абсолютно малцинство. То най-напред натовецът я погази демонстративно, а сега всички заедно разиграват този долнопробен цирк ала роднина-милиционер, роднина-милиционер.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ама, колко сте ми глупавички, милите те русоробчета

    23 Юни 2023 21:04ч.

    След присъединяването на Република България към НАТО и Европейския съюз (ЕС) стратегията й за сигурност не се ограничава в национални рамки, а представлява част от усилията на нашите съюзници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • “ представлява част от усилията на нашите съюзници”

    23 Юни 2023 21:40ч.

    Защо недоволствате, че СССР обявява война на България? И недейте да се чудите ако се стигне до удар на Русия на България. Такава е логиката, нали?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бацко, умничък евроджендър недоклатен си ти, умничък!

    23 Юни 2023 22:08ч.

    "Чуваш ги петлите"? За каква стратегия за сигурност на нато, джендърче, хортуваш? Що си мисля, че никой не иска да ни напада! Или, ти, жълтопаветниче, като по-сведущ, ще ни разясниш къде бъркам! Май нато нападат, не се отбраняват! И, като какъв го дирят у усрайна? И кого, евроджендърски планктоне, защитаване у усрайна? Фашагите, моделирани и отгледани от фащ и ес? Или ...? И, бацко (18:04 ч.), не си ти за сий форум, не си! Ти си за пик, мик, дир, etc.! Идиотите са там, ще намерите лесно общ език! А, и козяк, незачет! Опорките и днес много ялови, бе! И един съвет - бацко, не се напиняй, козяшки лебец за тебе нема да има днес! Анадънму?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А те твоите съюзници

    24 Юни 2023 0:06ч.

    Първи ще те изоставят на произвола на съдбата .Примери много от тяхната история .А най пресният е във Авганистан преди две години .Когато американските терористи ртръгнаха да бягат от Авганистан като попикано мушкато .А техните верни пудели се катериха по колесниците на излитащите самолети .И после се криеха от талибаните преоблечени като жени .Лошото за теб е че във България буркките са забранени и няма къде да се криеш . а ние ще ви ловим като диви гъски по градовете И ще ви разкарваме по градовете като мечки на синджир ,да ви бие народът със камъни ,по предателските чутури .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хех, първо се ограмотете, четете, бре, серсеми, а после коментирайте и публикувайте мнението си, независмо дали е политкоректно или не, защото демократичният свят се бори за правото на всяко алтренативно слово, но НЕ И НА ЛЪЖАТА

    24 Юни 2023 1:23ч.

    Някой, който не знае, че се пише АФганистан се пише с "Ф" е неграмотен, т.е. нечетящ и с дефицит да разбира и анализира каквато и да е информация, камо ли геополитически процеси и политика.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Помнещ

    24 Юни 2023 8:47ч.

    И усилията на нашите съюзници бяха насочени към избиване децата на Ирак и унищожаване на Афганистан, което ни “обогати” с ковчези на български воини. Това ли ти харесва и е твоят пример за подражание???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Срам за Националната природо-математическа гимназия

    23 Юни 2023 17:09ч.

    Денков, какви природо-математически науки си учил? В близката история, единственият период когато България имаше гаранции за териториалната си сигурност бяха онези "омразни" години дето сега ще ги дезинформираш с посолството. Тези гаранции бяха дадени от руснаците, и никой не можеше да си помисли да припари на южната ни граница. Или сега си мислиш че тези гаранции са били дадени от Украйна?! В момента никой не гарантира южните ни територии, ей ти го Кърджали. Утре ще влязат, че дори НАТО (разбирай посолството) ще си направи една база ако му скимне така.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рени

    23 Юни 2023 17:13ч.

    Какви гаранции, бе цървуул? И кой ще ни напада?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Четащ

    24 Юни 2023 8:50ч.

    Турция

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рис

    23 Юни 2023 17:26ч.

    "Гаранцията е твоя труп" - беше казал един мафиотски бос, когато му предложили писмена гаранция. Идиотизмът на управниците е безграничен. Нато никого не е защитоло и военните му действия са агресии и грабежи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    23 Юни 2023 17:34ч.

    никой от тези майкопродавци не се кани да изпраща синовете и внуците си да умират на източния фронт за интересите на чичо сам. но без никакво колебание ще изпратят нашите деца на смърт... https://www.youtube.com/watch?v=LGuIQuR3lUY

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    23 Юни 2023 17:38ч.

    Нас не ни е страх от Русия, но виж, от НАТО ни е страх... ОТАН няма никакви скрупули да ни хвърли за пушечно месо срещу Русия, кът така че, не плаши куче със салам!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ilinski

    23 Юни 2023 17:40ч.

    Членството на Былгария в НАТО не я задьлжава по НИКАКЪВ НАЧИН да праща военна помощ на Украйна. Тоя индивид безочливо льже. Былгария не дължи на Украйна абсолютно нищо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абсолютен кретен !

    23 Юни 2023 17:40ч.

    Няма смисъл да му се коментират кретенщините една по една. О - СТАВ - КА ! Срам за България си, дЕнков !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан

    23 Юни 2023 17:52ч.

    Дебил може да бъде дори и професор! Така каза Дугин в едно предаване. Според мен имаме нагледен пример ,че може да бъде и академик!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ВЪПРОС с повишена трудност

    23 Юни 2023 17:56ч.

    Ако България не е в НАТО няма ли опасност Тюркийе да си поиска Източна Румелия със все кърджали, родопи и така нататък вилаети ? Нали в България има български турци , които много не обичат България ? Плюс циганите , които също не обичат България ? Тези двата етноса не се интегрират в България за последните 200 години , следователно ... !?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Въпрос-отговор с понижена трудност

    23 Юни 2023 20:18ч.

    Преди време Гърция и Турция имаха някакви разногласия в Кипър, ще ми припомниш ли какво направи "пакта" по решението на въпроса?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Диктофон

    23 Юни 2023 20:54ч.

    Джендърите Чичо Ханс от Хамбург и чичо Зигфрид от Амстердам, които го дават натовски бойци от Понеделник до Петък, а през уикенда са кросдресъри, ще спрат Турция? Ти сланина със захарен памук ли ядеш?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Спорът между Гърция и Турция за газа в Кипър се реши от ЕС, а не от НАТО

    23 Юни 2023 20:57ч.

    конфликтът може да прерасне в такъв между Турция и ЕС. Малко използван (само при атентатите в Париж от Франция), но сериозно обвързващ е чл. 42, т. 7 от Лисабонския договор за ЕС (ДЕС) - „В случай, когато държава-членка стане обект на въоръжено нападение на нейната територия, другите държави-членки са задължени да u окажат помощ и съдействие с всички средства, с които разполагат, в съответствие с член 51 от Устава на Организацията на обединените нации.“ Това повтаря директно чл. 5 от договора за НАТО, като при това положение Турция не може да налага „вето“ на решенията на ЕС, така както в НАТО, защото не е член на ЕС. >>>

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    23 Юни 2023 21:05ч.

    https://trud.bg/%D0%B3%D1%8A%D1%80%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D1%82%D1%83%D1%80%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-%D1%81%D0%B1%D0%BB%D1%8A%D1%81%D1%8A%D0%BA-%D0%B7%D0%B0-%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9-%D0%BA%D0%B8%D0%BF%D1%8A%D1%80/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    23 Юни 2023 21:54ч.

    fakti bg: Депутат на Ердоган показа карта на Турция, в която е и половин България https://fakti.bg/world/506313-deputat-na-erdogan-pokaza-karta-na-turcia-v-koato-e-i-polovin-balgaria

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Я,българския Богдан Филов №2

    23 Юни 2023 17:58ч.

    изплува отново сред НАТОвски фекалии и подобни мерзости!алооо,Дянков,алоо Филов 2,всички знаем какъв “академик” си и за какво и къде се стремиш!Помним в каква яма с куршум в тила свърши първият Богдан Филов,чакаме да видим и твоя мерзки край!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • България сега трябва да бъде защитена -

    23 Юни 2023 17:59ч.

    но да бъде защитена от вас - правителството на чуждестранните агенти и на соросоидните боклуци!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    23 Юни 2023 18:00ч.

    Макар че може и да витаят съмнения около званието му академик, Денков със сигурност може да се титулова кошия (да не се бърка с кушия - всенародните празненства, които ще се организират в чест на отърваването от Тагарев). Пояснявам – кошия е неформално научно звание в чест на френския математик Огюстен Коши. Както е известно, той има огромен принос в развитието на Математическия анализ. Там всяка втора теорема носи името на Коши, така че той е нещо като божество - гуру в математиката. Както когато поклонниците отидат на Божи гроб се назовават „хаджии“, така и студентите, които си вземат някои от частите на Математическия анализ, имат право да се титуловат “кошии“ - за Анализ - I - “малък кошия“, за Анализ - II - “голям кошия“, за Анализ – III - “велик кошия“ и т.н.. Като химик Денков със сигурност е полагал изпити по Анализ, затова има право да се нарича коши Николай.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    23 Юни 2023 18:05ч.

    Денков е напълно некомпетентен по въпроса. Повтаря спуснати му опорни точки, които са опасни и вредни за България! Ако случайно сподели такова отношение, той директно попада в подчинение на Злото, което е адеквтно с фашизма! Денков, как е, диктуват ли ти, или си в плен на Злото! Знаеш ли, че войната е между САЩ и Русия или да?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаха

    23 Юни 2023 21:20ч.

    Кога САЩ обяви и нападна Русия?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • “ Кога САЩ обяви и нападна Русия”

    23 Юни 2023 21:38ч.

    Кога Русия обяви и нападна Украйна? Същото е. Война не е обявена, но това не пречи да се водят военни действия. САЩ са затънали до ушите във войната.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На 21 февруари 2022 г. Русия призна Д/ЛНР

    23 Юни 2023 23:42ч.

    Путин се обърна към нацията, подписа укази за независимост на Д/ЛНР за отделянето им от Украйна и присъединяването им към РФ. А това е равносилно на обявяване на война. САЩ не са обявявали руски територии за независими и за анексия към САЩ. Така че, САЩ не води война срещу Русия, както се повтаря в руската пропагандна риторика и постоянно се опитва да провокира и въвлича САЩ, НАТО и други държави като напр. Молдова във войната на Путин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    23 Юни 2023 18:10ч.

    Пичове водите ни към гражданска война. Не забравяйте,че вече водихме една такава между 1923-1944г. И тази няма да мине без жертви. Вземете се в ръце зашото после и да се каете, няма кой да ви пожали. А, безпричинно ще умрат невинни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мнение

    23 Юни 2023 18:21ч.

    Този,не знам бил ли е изобщо в казарма,защото сега се изявява,като адютант на Тагарев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • руснаците може да са врагове на дянков

    23 Юни 2023 18:26ч.

    Но за повечето - не са.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ист

    23 Юни 2023 18:29ч.

    този безграбначен синергетик трябва с политически бой да бъде изхвърлен от България

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Въпрос: Ако България не е в НАТО няма ли опасност Тюркийе да си поиска Източна Румелия със все кърджали, родопи и така нататък вилаети ?

    23 Юни 2023 18:36ч.

    Отговор: Не, ако Турция си ги поиска, НАТО няма да я спре, защото турската армия е най-голямата в НАТО, след американската, но ако Турция посегне към православна България, Русия ще я навре в Азия, където и е мястото и го знае, кът така че - НАТОто не ни е нужно, напротив, само ни краде парите! Отговори ти рукола Z

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ама, какви сте смешнищи

    23 Юни 2023 20:36ч.

    Вече всички разбраха, че руската армия е втората най-голяма... но в Украйна, а имате мерак да преборите Турция. A т.нар. "православие" на агент Гудняев/РПЦ оправдава войната и убийствата. Чуйте го от ннобеловият лауреат за мир Дмитрий Муратов, редактор на "Новая газета": Русия вече не е Европа >>> https://www.youtube.com/watch?v=pvytWoJiU_c

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ама, какъв си смешник

    23 Юни 2023 21:29ч.

    Руската армия няма за цел да превземе Окрайна, а да се избие мъжкото население което може и иска да воюва срещу Русия. Да успокои Окрайна за 100-на години, така както бе успокоена Франция след Наполеоновото навлизане с 600 хил армия от която са се върнали едва около 20 хил и то половин човеци, така като успокоиха Германия през WW2

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    23 Юни 2023 21:58ч.

    поглед инфо: Връзката на пантюркисткия проект с личността на Ердоган https://pogled.info/svetoven/vrazkata-na-pantyurkistkiya-proekt-s-lichnostta-na-erdogan.137220

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт, ...

    24 Юни 2023 1:28ч.

    ... панкюрсткият проект е като панславянският = рекет на бандотски манталитет.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • АКАДЕМИК

    23 Юни 2023 18:36ч.

    ДЕНКОВ=БОГДАН ФИЛОВ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Барни Ръбъл пак е объркан

    23 Юни 2023 18:39ч.

    Габриел е прекалено нежно деликатна и културна, тука требе Фред Флинтстоун от Банкя направо да иде в кабинета му и да поеме ръчния контрол на самолета. Да не идва истинския пилот, че завоят към слънцето ще бъде заслепителен за западните тъмни караконджоли и духовете им ще потънат в атлантическата преизподня.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лъжец долен!

    23 Юни 2023 18:46ч.

    НАТО е война и смърт! Пращай си децата в Украйна, долно предателче!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НАТО е престъпна организация

    23 Юни 2023 18:57ч.

    Българите не ги е страх от Русия . Страх ги е от НАТО ! Денков махай се ! ЕС не е военен съюз !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мъст

    23 Юни 2023 19:00ч.

    ОТ КОГО СЕ ЗАЩИТАВАШ СКАПАНЯКО

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боко Генерала

    23 Юни 2023 19:01ч.

    А истината, както винаги е точно обратното!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    23 Юни 2023 19:17ч.

    " Това означава, че когато някоя от страните е застрашена, когато има общо решение, България да бъде пълноправен член при намирането на това решение" Такааа... Коя страна от НАТО е застрашена??? Какво общо решение по отношение на застрашена страна от НАТО е взето? Украйна част от НАТО ли е? Ами тогава как да се отнасяме към страните от конфликата между СА и Йемен? Или към страните в Судан? Кому да помагаме?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да се помага на Зеленски е малоумно!

    23 Юни 2023 19:29ч.

    Зеленски изтребва собствения си народ за чужди американски интереси! Денков е готов на същото! Да пази Господ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да, застрашени сме

    23 Юни 2023 20:48ч.

    С минирането на Запорожката АЕЦ и екоцида от взривяването на ВЕЦ "Коховка" от рашистите. Радиацията не пита какъв си - верен русороб, лижец г*за и назубрил пропагандните лъжина на Джуджето в Кремъл, свободен демократ или просто Човек. Да не споменавам и ядрения шантаж и заплахи на Путьо и пропагандистите му като кисельов. >>> https://www.youtube.com/watch?v=MBT10yFcK8U

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да, застрашени сме

    23 Юни 2023 21:42ч.

    защото още не сме се наяли с банани и дънки не сме си купили и правим, говорим и пишем защото сме на хранилка на Сорос или сина му, защото ми обещаха моите деца да учат в Кинг Колидж и да ми плащат. Застрашени сме , че ще ми спрат сребърниците........

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НАТО е това, което ни заплашва

    23 Юни 2023 19:28ч.

    От Русия заплаха няма!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    23 Юни 2023 19:34ч.

    Дянков е академик по химия, но е делетант в политиката и американки агент. Той няма собствена воля и привърженик на Джендър идеологията. Заслужава само презрение!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    23 Юни 2023 19:39ч.

    Нарушавам отново обещанието да не коментирам мръсната гадна насрана колония( обидените да разграничат Родината България от туй колониално лайно-едното не е другото).Та.....Велика академична мисъл на Сорос Денков.Аз ще я перефразирам така-Членът ми е там където си е и единственото нещо което ме пази от сифилис е (презерватива, въздържанието,чекията-по ваш избор).Българи,с такива нищожества нищо не ви чака добро. Стягайте бухалките, брадви и пушки и чакайте момента да ГИ избивате. Правете си списъци за трепане. Не е възможно да сме по страхливи от ония хора от Априлското въстание.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • и тоз СЛАМЕН човечец БИЛ....

    23 Юни 2023 20:21ч.

    ..."академик"!!!!Внедрил в "света" СУХОТО ПРАНЕ!!!!ТЕЖКО ни и ГОРКО от такИвИ "учени" НЕДОУЧЕНИ!!!Ходи ФъВ фондациЙката си и НЕ НИ ЗАНИМАВАЙ повече СЪС ЖАЛКАТА СИ 'личност"!!!ПОМИЯР БЕЗПОДоБЕН!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • АкаНики, имаш само един шанс за изход:

    23 Юни 2023 20:26ч.

    събираш котилото от ПП-ДБ, записвате се в Доброволчески баталион, и се обаждате на Украинското посолство да ви дадат виза, пасаван и ако може транспорт. С такъв жест - ще се намери и НПО-фонд да ви закупят по два чифта гащи и памперси, а там ще ви дадат униформа и може да ви зачислят 3 дни суха храна (за повече не ви трябва, в гробищата не се яде!)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • KuKuRiguuu

    23 Юни 2023 20:55ч.

    Пепелянков да не се прави на умен,че пътя към украинския фронт за него и Тагарев е открит.Дано не му минава мисълта през очилатата глава ,че ще ни изпързаля,щото НАТО няма да го спаси.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пацифист

    23 Юни 2023 20:58ч.

    Значи, аз съм пацифист, но този искам първо да му зашлевя един от ляво надясно, после да го наместя и да му хакна един от дясно наляво и накря да го центрирам така, че плъхестата му главичка да придобие едновременно перфектна обла и вдлъбната форма!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дежурен влекач

    23 Юни 2023 21:14ч.

    вар договор, пардон нато не гарантира ничия сигурност. попитайте хората в Кипър, Ирак, Сирия, Афганистан. . . има и още.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Как е било възможно Османската империя да управлява българите дълги години?

    23 Юни 2023 21:48ч.

    Много просто. Турците са по-умни. Глупостите, които говори този на снимката важат и за Турция, която е в НАТО 52 години по-дълго време от България. Но турците имат ум и могат да кажат НЕ на НАТО и на американците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И кога "...турците са казали НЕ на НАТО..."?!

    23 Юни 2023 23:33ч.

    Миналата сряда, на срещата на върха за възстановяване на Украйна в Лондон новият турски външен министър Хакан Фидан каза, че е бил там, за да демонстрира подкрепата на Турция за Украйна. Турция не е против разпирението на НАТО и това Ердоган и министрите му многократно са го завявали. През април Финландия беше приета, а Швеция тогава не се допусна от Турция заради антитурските протести , организирани в Швеция от хибридната руска 5-та колона. След това САЩ заяви, че спира поръчката за нови F-16 за Турция. Имаше разговори между Турция и Швеция, като Швеция прие поправки в антотерористичния си закон, удовлетворяващи турските искания за ограничаване на антитурски екстремизъм. Сега, след изборите новият външен министър Фидан и Блинкен заявяват, че работят за единството в НАТО. Очаква се и Швеция да бъде приета в НАТО преди средата на върха през юли във Вилнюс. А путинофилите пак ще плюете и мразите, че държавите в съюзите, в които членува България изглаждат спорните въпроси и се разбират цивилизовано, а не като Оркостан с показване на фалшиви мускули и ядрен шантаж:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алексий Слав

    24 Юни 2023 0:23ч.

    Искам прост и ясен отговор: кога нато ще реши Кипърския въпрос?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @Алексий Слав 23 Юни 2023 21:23ч.

    24 Юни 2023 1:32ч.

    А вие кой сте, имате ли кипърска идентичност и какво знаете за кипърския въпрос или ви е внушавано, или вие манипулирате?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алексий Слав

    24 Юни 2023 4:50ч.

    Аз съм племеник на Асен, Петър и Калоян. Борил ме измести от трона. Аз бях зрял човек по времето на Кипърската криза, и чух как американския президент нарече Кипър "въшка". ++++++ Ето ти прост и ясен отговор: Кипърският проблем ще се реши м/у Турция и Гърция в един момент от времето и дотогава нато ще подклажда огъня +++++ Причината: нато е създадено да създава проблеми, но не и да ги решава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алексий Слав

    24 Юни 2023 4:59ч.

    А вие кой сте, BTW? Иван Асен II, може би? Който дойде на власт с Руска, пардон Съветска, помощ? Радвай се на боклуците на Макдоналдс, и говори по същество.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Що не го псувате от Русия, бе

    23 Юни 2023 21:56ч.

    А от най- бедната страна в Ес.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    23 Юни 2023 22:07ч.

    Денков щеше да изглежда и звучи смешно, ако не беше толкова трагично. 5 чл. от устава на НАТО е пожелателен, а не задължителен. Колт изравни всички! Няма толкова бърз човек да избяга от куршум или да хваща куршуми! Застраховката "Живот" не спасява живот! Празна пушка на 100 години веднъж гърми, но не пропуска! Няма измислена 100% защита срещу стратегическите ядрени оръжия, разчита се на обратен такъв удар! А къде е България в цялата схема от къде идва заплахата е друга тема за размисъл!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • България не застрашава никого, нямаме претенции към други народи и държави. И очакваме същото и от другите също толкова интелигентни и добронамерени народи и държави!

    23 Юни 2023 22:08ч.

    Все пак сме 2023 г. и цивилизованите отношения са водещи, а не войнствените! ..... ".. и има една-единствена гаранция за ЗАЩИТА на България - нейното участие в Северноатлантическия пакт НАТО. " .............. Ми не - защо да е само НАТО защитата. Вдигаме си Българската армия - българския ВПК е достатъчно мощен за да произвежда всякаква военна техника машини и прочие. И пари ще се намерят за издръжката й. А докато си я спретнем нашата си БГ армия - ми ще наемем някоя ЧВК, бе!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    23 Юни 2023 22:17ч.

    2 Вица (от Соца): -Защо се казва нАучен (примерно сътрудник, работник)? -Защото не е наУчен! / Двама академици по химия гледат минувач с много странна походка. След кратко обсъждане го спират и питат: - Извинете, другарю, но с колегата сме в научен спор. Аз смятам, че вие сте на силни обезболяващи, а той твърди, че сте пиян. Кой от нас е прав? - Никой не е прав. А аз пък мислех да пръдна, а се осрах.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • медиен експерт

    23 Юни 2023 23:08ч.

    А кой ще ни защити от фалшивите академици, генерали, професори, политици и др.?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Елементарни лъжи

    23 Юни 2023 23:15ч.

    "България трябва да спазва стриктно всички изисквания, които следват от участието в Северноатлантическия пакт" [НЯМАМЕ НИКАКВИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ УКРАЙНА], "защото тя няма друг по-голям гарант за своята сигурност" [АМЕРИКАНСКИТЕ БАЗИ И НАТОВСКИТЕ ВОЙСКИ В БЪЛГАРИЯ СА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ГЕНЕРАТОР НА РИСКОВЕ ЗА БЪЛГАРИЯ, А РУСИЯ НЕ Е ЗАПЛАХА ЗА БЪЛГАРИЯ].

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ангел

    23 Юни 2023 23:45ч.

    Това как ще ни защити от Турция или като САЩ застанат зад СМ, а последната навлезе на наша територия /нещо такови ни готвят от Запада/ И двете страни са в НАТО ???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И от къде такива предположения?

    23 Юни 2023 23:51ч.

    Нито Турция, нито Македония са ни заплашвали, нито имаме военни конфликти с тях, нито има планове от т.нар Запад, защото България, Македония и Турция членуваме в един съюз - НАТО.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    24 Юни 2023 3:09ч.

    Видяхме в Кипър как се намеси нато преди години

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ

    24 Юни 2023 3:16ч.

    "България, Македония и Турция членуваме в един съюз - НАТО." ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ СЪЩО.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А иначе

    24 Юни 2023 0:11ч.

    САЩ във 240 годишната си история като държава имат само 16 мирни години .Другото са все войни и войни .Това го каза във писмо написано от Хенри Кисинджър за Доналд Тръмп .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пригожин обяви война на Шойгу и Герасимов, те му върнаха с ракетен удар по лагерите на ЧВК "Лагер", има много загинали, гражданската война в Русия започна...

    24 Юни 2023 0:53ч.

    ...само че преди това трябва някак да се измъкнат от Украйна. Пригожин обвини за ракетния удар по лагера на ЧВК "Вагнер" МО (аудио: https://t.me/eshkinkrot/43581?single) 3,2,1... По дяволите, няма толкова пуканки >>> https://t.me/eshkinkrot/43580?single

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • TuPaK978

    24 Юни 2023 1:06ч.

    Мястото на Бълграия е в спокойствието и благоденствието на народа. Ти върви в НАТО Дянков,ако искаш и на майната си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не мога да си обясня

    24 Юни 2023 2:55ч.

    Как по времето на социализъма, г-на е завършил софийска математическа гимназия, като е от Ст.Загора. Били ли са неговите родители червена номенклатура. Защо има затъмнение по тази тема? Ако е бил изключително надарено дете на селяни овчари, това ще бъде похвално. Но ако не е, защо играем този цирк с демокрацията?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • този цирк с "демокрацията"

    24 Юни 2023 3:20ч.

    се играе от самото начало.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Демокрация и $$$$$

    24 Юни 2023 9:53ч.

    Как най-запалените и раболепни комсомолски секретари-натегачи се превърнаха в най-върли натовци... тоя точно май се пада последния комсомолски секретар на химическия факултет на СУ. в какво само се изроди лустрацията - НАТО-визация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи