Денков: Преговорите продължават. Информацията, че МВР ще бъде на ГЕРБ, не е вярна

Денков: Преговорите продължават. Информацията, че МВР ще бъде на ГЕРБ, не е вярна

Преговорите продължават днес, има напредък, докато няма всичко договорено, няма да обсъждам състав, каза кандидатът на „Продължаваме промяната - Демократична България“ за премиер Николай Денков пред журналисти в парламента относно разговорите с ГЕРБ-СДС за правителство с втория мандат. Той посочи, че обсъждат различни имена и гледат кое е най-подходящото за позицията.    

"Информацията, че МВР ще бъде на ГЕРБ, не е вярна, няма такова нещо. Търсим човек, който да е експерт, специалист, неполитическо лице, доказало се в работата си", заяви още Денков.

Той потвърди, че ГЕРБ са представили свои кандидатури за министри. "Обсъждаме с Мария Габриел. Това са кандидатури, които тя слага на масата", каза Денков. Това, което се пише, че ще бъде 50 на 50 са някакви дизайни, които не съответстват на истината, допълни той.

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • Куци Коньов

    01 Юни 2023 12:44ч.

    Няма никакво значение чие ще е МВР-то, тъй като целият Министерски съвет ще е от тиквеници, които ще перат Главната Тиква на Републиката и неговите ортаци и котараци...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Геофизик

    01 Юни 2023 12:54ч.

    Тоя плъх (такава му е физиономията) е АБСОЛЮТНА кукла на конци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • SapunRK

    01 Юни 2023 13:03ч.

    Нещата са ясни: едната ОПГ е хванала другата ОПГ за топките и сега получава всичко, което поиска. Но утре нещата ще се обърнат и протежетата не разбират, че главатарят винаги се отървава от протежетата, като често започва от тях. А в таблата зарът винаги се обръща. Отивам за пуканки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тони Василева

    01 Юни 2023 13:06ч.

    КОЛЕГИ, НА РАБОТА! ВСИЧКИ, КОИТО ПОМАГАТ НА БОРИСОВ В ОПИТА МУ ДА ИЗБЯГА ОТ ПРАВОСЪДИЕ ТРЯБВА ДА ПОНЕСАТ СВОЯТА ОТГОВОРНОСТ! БЕЗ ПОЩАДА ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ, НЕКА ИМ ОБЪРНЕМ ЖИВОТА С ХАСТАРА НАГОРЕ! Перачницата на картела ГЕРБ – ПП – ДБ има общо 133 перални машини. Без Радостин Василев – 132. Наша задача е да публикуваме точен списък с имената на всичките тези лица, а след това по него да започнем мащабно журналистическо разследване на всички тези червеи, които с гласа ще спомогнат националното предателство срещу България. Трябва да знаем и да помним имената на всички, които днес с гласа си ще спасят емблемата на българската политическа престъпност Бойко Борисов. Както и двете му трансплантирани топки – Киро и Асен. Да се надяваме, че след като си свършим поименната работа на всеки един от тези разбойници, делото ни ще бъде продължено от прокуратурата. Всички национални предатели трябва да понесат своята отговорност. Всички които помагат на Борисов в опита му да избяга от правосъдие трябва да понесат своята отговорност. Колеги, на работа! Без пощада за предателите, нека им обърнем живота с хастара нагоре!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Николова

    01 Юни 2023 13:27ч.

    Тези жалки педераси от Доносническата коалиция наричат сделките си с Тиквата преговори. Време е за Възраждане! Да живее България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мариана Христова

    01 Юни 2023 14:21ч.

    С кръв ще ни заплащват 7%, срещу 93?! Ама наистина ли? Я се пробвайте, да видим до къде ще я докарате! После да не ревете, че пак е изчезнал „цветът на нацията“?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Просто Противни

    01 Юни 2023 14:34ч.

    Отвращението , което трупат към себе си, е единствения позитив, от така създалата се ситуация..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Като гледам това творение, па и "Габриелата",

    01 Юни 2023 14:53ч.

    и Тиквоча, и Кирцата, и..и..и...и тн - почвам да разбирам емоцията на народните бунтове :(

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Напиши

    01 Юни 2023 15:40ч.

    "Насоката на това правителство, насоката на министъра на спорта няма да е антикорупционна и че на него не му трябват Джовани Фалконета" От интервюто на Карбовски, в което Радостин Василев, цитира изказване на Денков (7:05 мин. от видеото)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    01 Юни 2023 16:25ч.

    "ГЕРБ не е реален враг, а маркетингов враг"! Цитат от записите. Поредните псевдоизчегъртвачи на мафията и лъжеборци с корупцията, готови на всичко, за да захлебят и те.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Денк-off ли?...

    01 Юни 2023 17:59ч.

    "Тоя мръсен червяк, тоя низък роб, / тоз позор за Бога, туй пятно на храма [на науката]... Тоз човек безстиден със ниско чело, / пратен на земята не се знай защо, / тоз издайник грозен и божий [на науката] служител, / който тая титла без срам бе похитил, / на кого устата, пълни с яд и злост..."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи