Денков: Ние сме в пълноценна война. Украйна може да използва касетъчни боеприпаси

Денков: Ние сме в пълноценна война. Украйна може да използва касетъчни боеприпаси

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Решението на САЩ да изпратят касетъчни муниции в Украйна е "военно", а не политическо, каза министър-председателят на България Николай Денков в интервю за "Скай Нюз" от срещата на върха на НАТО във Вилнюс, Литва.

В началото на близо двуминутното интервю премиерът се опитва да заобиколи горещия въпрос с аргумента, че не е военен, а отговорът изисква военна експертиза. Даже казва "всъщност, това не е моя тема". След като журналистката настоява, че въпросът е и политически, Денков отвръща, че той е "чувствителен" и излага тезата, че щом Русия може, защо Украйна да не може да поразява територии с касетъчни бомби и е нормално това са се очаква.

Репортерът продължи, настоявайки, че това също е политическо решение, подчертавайки, че британският премиер Риши Сунак каза ясно, че Обединеното кралство не иска да има "нищо общо с това решение".

Българският премиер отново повтори, че политически това е чувствителен въпрос. Той подчерта, че договорът за забрана на касетъчните боеприпаси не е подписан нито от Русия, нито от САЩ и по този начин Москва дава съгласието си тези оръжия да бъдат използвани в битка.

"Доколкото съм чувал, те (руснаците) вече са използвали такъв тип боеприпаси, така че ако ги използват, нормално е да се очаква, че другата страна (Украйна) също може да ги използва. Ние сме в пълномащабна война. Когато имаш война, договорите са важни, но още по-важно е да имаш успех на бойното поле" , каза Денков и добави, че Украйна ще реши как да ги използва, след като оцени ситуацията, цитиран от БГНЕС.

Премиерът каза, че не "знае как тези оръжия ще повлияят на предстоящите битки", защото това е военен въпрос.

На въпрос дали България е подписала договора за забрана на касетъчните бомби, той отговори положително, че тъй като докато договорите са важни по време на война, това все пак е война, която трябва категорично да бъде спечелена от Украйна.

 

Касетъчните бомби (или боеприпаси) са изключително опасни и използването им предполага множество жертви, включително цивилни. Те представляват контейнери с десетки до стотици експлозиви в тях. Могат да бъдат хвърляни от самолет, изстрелвани от ракети или артилерия, морски оръдия или ракетни установки, при което се отварят и разпръскват безконтролно експлозивите. Предназначени са да се задействат при удар, но значителна част от тях не успяват да експлодират веднага. Това може да се случи например когато паднат върху мокра или мека земя. Така съществува риск да се взривят впоследствие и да ранят, осакатят или убият напълно невинен човек. Изстрелването им превръща района, където падат, в минно поле и излагат на риск цялото население дълго след края на бойните действия.

Това е причината да бъдат забранени с международен договор, към който са се присъединили над 120 държави, сред които е и България. Русия, Украйна и САЩ обаче не са. 

Източник: epicenter.bg, "24 часа", OFFNews.bg

 

 

 

Коментари

  • Alt+Cntr+Del и...

    11 Юли 2023 17:43ч.

    ...41 мнения отекоха в канализацията... Плурализъм да те!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • жорката

    11 Юли 2023 18:04ч.

    И аз така си помислих щото пуснах две мнения и не ги виждам. Но после осъзнах, че това втора статия относно Денков и касетите. Та в другата ститя си стоят отговорите ми (вероятно и твоя): https://glasove.com/novini/denkov-pred-skay-nyuz-dokolkoto-sam-chuval-rusiya-e-izpolzvala-kasetachni-munitsii-znachi-i-ukrayna-mozhe

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • незабавна оставка

    11 Юли 2023 19:40ч.

    Незабавна оставка .Този човек е опасен и е умствено некомпетентен.Говори глупости. Ние сме били в пълномащабна война ! Той не разбира какво говори.Страшно е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Настолен указател за напреднали

    11 Юли 2023 20:54ч.

    УСрайна очаква Молеца и Магарев на фронта. А Бандера и Шукевич нямат търпение да ГИ приемат в обятията си !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Денков: Ние сме в пълноценна война. Украйна може да използва касетъчни боеприпаси

    11 Юли 2023 23:07ч.

    Кои сме тези "ние". Да се не окаже, че след Тагарчук и Денкович е на украински порцион?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оле Отвори Очички

    12 Юли 2023 0:35ч.

    ОСТАВКА! ВЕДНАГА! ПОЗОР! Кръвожадно джудже! Всички, всички военни експерти са единодушни, че тези касетни боеприпаси са по същество миниране за избиване на цивилни. Денков - ПОЗОР! Кръвта не невинните жертви ще бъде и върху неговата глава и на близките и поколенията след него. Позор. Жалко, да изгубиш всичко човешко в себе си. Представете си на какво е способен такъв (човек)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Миролюб

    12 Юли 2023 10:34ч.

    "Ние сме в пълноценна война" Пълноценна, или пълно мащабна война , господин "академик денкоф". Войната е пълномащабна а не пълноценна. "Пълноценни " са само европейските ценности

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Psichiatar

    12 Юли 2023 11:23ч.

    Този е вероятно взет от психиатрията!звънете да го приберат докато ни има!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Красимир

    12 Юли 2023 12:38ч.

    Като човек, що да прави, продава си и душата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да внесем малко яснота в мъглата между ушите на академика

    11 Юли 2023 17:44ч.

    Първо, Украйна не е страна по конвенцията за забрана на касетъчни боеприпаси, и като такава ги използва срещу цивилното население в Донбас още от 2014г. Имаше скандал с използването на такива боеприпаси в центъра на Луганск още тогава. Второ, същите "миротворци" от Украйна сипят от въздуха пеперудените мини PFM-1 "Лепесток" oт миналата година главно в Донецк, но и в други населени места, срещу цивилни. Трето, САЩ казаха през някой от говорителите си, че "да, цивилни ще загинат, но по-важно е Украйна да победи". Как точно Украйна ще победи с оръжие срещу цивилни, не съобщават. И четвърто, вчера или онзи ден, беше пуснато из коментарите тук, становището на САЩ от 2022г, чрез тогавашната говорителка на Белия дом Дженифър Псаки, относно употребата на такива боеприпаси, а именно, че това е "военно престъпление" (ето го: https://rumble.com/v2yw6n1-white-house-2022-cluster-bombs-are-a-war-crime.html). Какво налага САЩ да подпомага Украйна да върши военни престъпления, по техните думи? И за какво си говорим?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да му се ненадяваш на тая мижитурка

    11 Юли 2023 18:05ч.

    Тая шушумига се извъди голям войнолюбец! Пази Боже, сляпо да прогледа!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вземи Вежди Рашидов и удари Денков

    11 Юли 2023 18:18ч.

    Каквито сме ние, такива са ни и академиците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария...

    11 Юли 2023 18:26ч.

    "Да внесем малко яснота в мъглата между ушите на академика " 11 Юли 2023 14:44ч. Отличен коментар, колега. Ето още малко: "Пентагонът: Смъртта на цивилни от касетъчни бомби не е толкова важна, колкото опасността от победа на Русия"-https://obektivno.bg/pentagonat-smartta-na-czivilni-ot-kasetachni-bombi-ne-e-tolkova-vazhna-kolkoto-opasnostta-ot-pobeda-na-rusiya/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джо гладника

    11 Юли 2023 18:43ч.

    "Да внесем малко яснота в мъглата..." -- едва ли е възможно. особата е изпълзяла толкова по-високо от нивото си на възможности и качества, че вероятно пребивава в постоянна еуфория, счита се за близнак на слънцето и пр. такива се освестяват чак като седнат на оная скамейка, в съда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ами, 78 гадини след последното участие на България във война вече смесе обзавели и с ВОеннПрестъпник! при тгова Министър-председател от ранга на Гьоринг или Дьониц!

    11 Юли 2023 19:06ч.

    Да не им се надяваш на ПП-ДБ - успяха да ни обзаведат и с ВОЕННО-ПРЕСТЪПНИК в българската история... Щото България май е подписала конвенцията за забрана накасетъчни боеприпаси , и ей ти го на нашия - на световен форум да се хвали :АЗ съм военнопрестъпник! и какво от това??!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Делта

    11 Юли 2023 17:47ч.

    Сурикат!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • точно

    11 Юли 2023 18:00ч.

    Но животинките са по-красиви от него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петър

    11 Юли 2023 18:10ч.

    Точно сурикат, ама сив и тъп. Ние сме в пълномащабна война рече тъпото копеле, демек България е във война с Русия?!?! Виж ти? Отрепки мръсни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Малък, долен, гнусен червей!

    11 Юли 2023 18:16ч.

    Тоя е гнусен колкото Плевнелиев и Тагарев взети заедно! Айде на Плювньо му плащат (за “лекциите”), на Тагарев също са платили (за “съветите” към ВСУ), а този го прави абсолютно безплатно. Гледаш го един такъв шушумижест (Фердо Мравката), а той се прави на Мачо Пикчо. Накъде с тая малка пишка бе пишльо?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точно

    11 Юли 2023 18:19ч.

    Сурикат се прави на Годзила!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • всички “академици” ли са толкова глупави?

    11 Юли 2023 18:36ч.

    БАН е развъдник на глупаци! Вижте само с какво са се занимавали до сега: броиха бездомните кучета в Софийска община, имаха проучване за големината на женските цици във Русенско и Врачанско….(все такива неща). И все плачат, че са бедни. А аз ги питам: Като са толкова умни, защо са бедни? И знам отговора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • rusnak

    11 Юли 2023 17:53ч.

    Тоя глупак, дето една баба му казала че руснаците ползвали касетъчни, и било война за това можело и укрите да използват въпреки забраната с война и без война, знае ли, че Русия има запаси от същите бомби, да запали половината планета и по-точно соросоидната и част?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Илияна Йотова: Денков да обясни защо подкрепя ползването на касетъчни муниции в Украйна

    12 Юли 2023 2:58ч.

    Той не може да обясни нищо, защото е простак назначен за академик и турен за мп. Боже накажи го, ти знаеш как и колко. Ние те подкрупяме Боже. Молим се да пазиш нашата България от този и идьотите от неговата кохорта – подкрепящи една братоубийствена война разпалена от – ти знаеш кой, тези дето ни са партньори с цел да ни зачернят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Напиши

    11 Юли 2023 17:53ч.

    Сащнически шпионин денк0ф, щом си във война - хвърляй оставка и заминавай лично да воюваш! Какво те спира да воюваш?! кенет мертен ли те спира да заминеш на фронта и с оръжие в ръце и в окопите да воюваш на страната на сатаната ГЕЙсащ?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Като си "в пълноценна война" отивай на фронта!

    11 Юли 2023 17:58ч.

    Амбреаж смотан.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    12 Юли 2023 4:20ч.

    Този на какво учи студентите си? Да заминава на Източния фронт, този проклетник.!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    11 Юли 2023 18:01ч.

    Знаете ли, че по времето на първата "пустинна буря" в Ирак най много американски военни умират от "приятелски огън" като 70% от този приятелски огън са не взривени касетъчни боеприпаси които са използвали преди това срещу иракчаните, които за сведение никога не се взривяват в пълен мащаб а напротив минират широка територия и после години наред представляват опасност за цивилното население! При взривяване този експлозив изхвърля парчета разтопен метал, способен да пробие лека броня! За това е взето решение от много държави да не се използва...сега преоткриват топлата вода, като само сменят цвета на кранчето, откриватели на всичко старо, очаквам скоро да се роди новият Колумб и да открие отново Америка! Ползването на такива оръжия е забранено и абсолютно безсмислено от военна гледна точка, единственото което цели е провокация и депопулация на местното население! Денков е много елементарен академик, както се казва самозванец и експертизата му е- Дънинг-Крюгер

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доц. Карачибук

    11 Юли 2023 18:02ч.

    Из книгата "Декартови силогизмите на един оноден кълвач (Dendrocopos major)", издаделство на НБУ, София, 2023: /Доколкото съм чувал Земята е кръгла, значи може и да е плоска. / /Доколкото съм чувал пенисът на проф. Пимпирев е дълъг 28 см., значи и моят може да е толкова. / /Доколкото съм чувал аз съм роден в Стара Загора, значи може и да съм от Пордим. / /Доколкото съм чувал аз не съм доцент, значи може да съм гей. /

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • уточнявайте се , бе?

    11 Юли 2023 18:05ч.

    "Ние сме в пълноценна война", казал "българския" премиер" или служителят на Козяк - който и да е. Кои "ние" бе, господине! Кои ние? Доколкото знаем, НАТО не е във война с Русия. Ние като член на НАТО също не сме. България в лично качество също не е във война с Русия. Тогава кои НИЕ? Вие, от ПП/ДБ ли сте във война, или обещахте заради властта да вкарате страната в такава? Ако искате, отивайте - лично и персонално - дупетати, министри и прочие. Не забърквайте народа на България. Ние не сме във война и няма да сме. Ако ни принудят, знаем на чия страна да застанем!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Том Сойер

    11 Юли 2023 18:06ч.

    Някой ще ми разясни ли какво означава "пълноценна" война. Малко академично ми звучи, някак си...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Ние сме в пълноценна война"

    11 Юли 2023 18:12ч.

    Този пълен неадекватник чува ли се какви ги говори? Хем НИЕ, хем ПЪЛНА, хем ЦЕННА!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ние сме в НАТО

    11 Юли 2023 18:31ч.

    Нали НАТО уж не воюва с Русия? Каква “пълноценна война”? Ако е така, пращай Цънцарова веднага да брани Варна, щото Путин ще я напада да я вземе.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Преди около половин година АналнатаЛена Бербок беше изцепила нещо такова...

    11 Юли 2023 19:29ч.

    И тогава в Германия полудяха за цяла седмица, щото това е КазусБелли, и Путин като нищо можеше да ги остъкли всичките немци, при това с юридически неотменима правна форма... А всякакви германски официални лица си изтъркаха устата да обясняват че АнаЛена не била искала да каже точно това...А нашия уж "академик" явно не е учил въобще историята в гимназията, та повтаря едно в едно грешката на Филов през 42г когато Царство България обувува символична война на Англия и САЩ, а след това получава реални бомби в София и на други места... А пародията на ПП-ДБ е, че като си "във Война" Президента обявява военно положение, вкарва ги всичких в затвора и взема властта в свои ръце до свършване на войната :-)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да, точно!

    11 Юли 2023 19:48ч.

    Кои сме тия "НИЕ"? В каква война? Тоя чува ли се какво говори?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • rusnak

    11 Юли 2023 18:13ч.

    Тоя глупак, сигурно е дочул и това, че ГОВНАТО искат данните на Посейдон, за да го забранят, защото може да потопи наглосаксонските Малкобританци само с едно торпедо, а пък руснаците се дърпали да им дават данните. Лоши руснаци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    11 Юли 2023 18:20ч.

    Здравейте съфорумци, тук! Доста време само четях невероятните Ви коментари, тези, мнения и повествования-тарагикомедии от Майстори , по предложените от редакционния/политически/бизнес екип на г-н Дачков & CO. След смяната на правилата, вероятно собствеността?, и концепцията на сайта. Ще се наложи вече да не чета само, явно! Добре е, че е жив, свободен, плурализъм има в него още и смелост, срещу все по жестоката идваща Цензура, която ще е измерима вероятно скоро с тази на Инквизицията,....! По темата : за това лице, назначено от Капитана на капера от морето Козяк, в духа на GB и личности от типа на Сър "Франсис Дрейк", по-голям синоним ще стане от този на : " поп Кръстю" и поп Алигорко, станал "папаз Али"! Вероятно тази му намеса в близкото бъдеще на България, ще е по тежка от 20 годишната, в окепазяването на децата ни, чрез неадекватно образование, дух и подмяна на родовите норми и ценности. Надмина Учиндолският, в опростачването им. Вероятно осъзнато, по съвест и чест и без заплащане на никакви сребърници? Все се сещам покрай" внедрените ни еничари" , за големият Джоузеф Хелър и героите му в 22-я параграф, Йосарян и Майор Майор и актуалните им думи. И с тъга да се сещам за липсата на продължение на делото на един нашенец, на който Татарчев - в качеството на Главен Прокурор на РБ /и наследник на последовател/ беше явен симпатизанти. Май се казваше Иван Михайлов? Трябва да сме готови за действията поискани от това лице и "гоята" от Филибе-Станимъка, известен напоследък, като Сополан Мърси, явно в стил" Хитлер, Гьобелс, Химлер, Мюлер" ?! Каквото Синът Божи, ИХ, ни повели!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оптимист

    11 Юли 2023 18:23ч.

    Ама те спрели ли са да ги използват изобщо? През 2014 нали с такива бомбардираха Донецка област! Има репортаж по БТВ специално за това! И като сме във войната айде пращайте ни вече!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всяка US подлога

    11 Юли 2023 18:25ч.

    По дефиниция е потенциален убиец, който всеки момент е готов да стане реален.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    11 Юли 2023 18:26ч.

    боже какви простотии само това само от цървул можеш да го чуеш

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кадиров

    11 Юли 2023 18:27ч.

    РФ има 36 ВИДА касетъчни боеприпаса в огромна наличност в запасите. Имат и средства за тяхната доставка според целта. Отговора ще бъде страховит! Хич да не се пробват...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    11 Юли 2023 18:28ч.

    Тоя сопол Денков (независимо, че е титулуван "професор") явно не е на ясно, че именно украсите са тези, които още от 2014-та година активно бомбардират градовете и цивилното население на Донбас (Донецк и Луганск) с касетъчни боеприпаси и бомби, причинили смъртта и осакатяването на стотици невинни граждани и деца, за разлика от руснаците, които никога не са ги използвали срещу цивилни, но гледайки само БТВ и Нова, този лаик няма, как да знае фактите!... Цялото му изказване, недвусмислено говори за пълната му неадекватност, подчиненост и нескопосана демагогия. Срам!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ilinski

    11 Юли 2023 18:29ч.

    Както Русия, така и Украйна вече са използвали касетъчни бомби. Това казват западните медии, вкл. Скай Нюс. Следователно Денков льже

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кога, бе Денк-офф,

    11 Юли 2023 18:30ч.

    Украйна обяви война на Русия, та ти и Тагаренко се оказахте в пълноценна война? Не знам какво смъркате/пушите/пиете, нито срещу какво се продавате, но спрете, щото идея си нямате какъв глух тътен се носи срещу вас de profundis.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    11 Юли 2023 18:40ч.

    Изпитвам огромен срам от продажните ни управници, които говорят и вършат безобразия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тоя червей

    11 Юли 2023 18:45ч.

    Няма ли кой дс го гръмне

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • биолог

    11 Юли 2023 18:49ч.

    да го настъпи, вероятно искаш да кажеш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Верро

    11 Юли 2023 18:47ч.

    Знаете ли, наистина трябва да стане война, за да направят разликата. Когато бомбите изтрият Варна, а Софето стане картофена нива, искам да го видя откъде ще дава интервюта тази мръсна хибридна ГМО гад между невестулка и плъх.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • сапун тео

    11 Юли 2023 18:54ч.

    На тоя плъх сапуните, дето ги произвежда, са му измили мозъка, та нищо не е останало!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кои "ние" сме в пълноценна война?

    11 Юли 2023 18:56ч.

    Чий премиер е Денков? Кога и къде руснаците са използвали касетъчни боеприпаси?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Този е премиер на 1.2 млн. гласували граждани, на останалите все още 4 млн. българи - не е никакъв!

    11 Юли 2023 19:10ч.

    И затова изпитваме срам и гняв, че "представлява" България и говори от името на всички БЕЗ ДА НИ Е ПИТАЛ за нищо. Но Козяк му е влязъл в ухото, та така, докога.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • При това -

    11 Юли 2023 19:17ч.

    "спечелили" с "ала-бала".... Стана банално вече да се казва, но - като "са" във война, да се вдигат и да отиват на фронта! Зеленски ги чака с отворени обятия! Тъкмо ще имат възможността да се "насладят" на касетъчните бомби.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ми да бяхте гласували

    11 Юли 2023 19:51ч.

    за Копейката, що спахте?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Премиерът каза, че не "знае как тези оръжия ще повлияят на предстоящите битки", защото това е военен въпрос.

    11 Юли 2023 19:07ч.

    Този изглежда, мисли и говори като изкуствен човешки индивид. Ако не знаеш как ще повлияе, тоест имаш колебания, че Зеленски ще победи, ти какво правиш там? Държиш памук да крепиш топки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ха ха ха

    11 Юли 2023 19:16ч.

    Кои ние сме във пълноценна война бе, шушумиго неадекватна ? Няма ли кой да ти нашляпа дупето? Моли се това да не стане, защото тогава ще видиш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Становището на САЩ от 2022г, чрез говорителка на Белия дом Дженифър Псаки, относно употребата на такива боеприпаси, а именно, че това е "военно престъпление"!

    11 Юли 2023 19:19ч.

    Към 14:44 ч. - Браво за коментара! И позор за Европа, че позволява "широко забранени" бомби да се употребяват. От текста горе: Предназначени са да се задействат при удар, но значителна част от тях не успяват да експлодират веднага. Така съществува риск да се взривят впоследствие и да ранят, осакатят или убият напълно невинен човек. Изстрелването им превръща района, където падат, в МИННО ПОЛЕ и излагат на риск цялото население ДЪЛГО СЛЕД края на бойните действия." Как една уста може да произнесе употребата на такова злодейство срещу живи човеци, себеподобни нему. Нямаме думи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария...

    11 Юли 2023 19:22ч.

    денков, ти може и да си във война, но българският народ не е: "Руските военни получиха българските писма. Мартенички през юли и самарско знаме"- .https://www.youtube.com/watch?v=tmvVKGU6G-k

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А ти получили си

    11 Юли 2023 19:50ч.

    епикризата за ментално изоставане?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария...

    11 Юли 2023 20:18ч.

    След теб

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Денков, в качеството му на придворен пудел,

    11 Юли 2023 19:28ч.

    Даже и да подлайва не може, а само мяучи..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хомункулусе,

    11 Юли 2023 19:30ч.

    Ти си позор за човешкия род, за българския народ, за професорското съсловие, за Българската академия на науките. Понеже си абортиран плод на най-отрицателната възможна селекция на Амбасадата. ,Go to nunnery', но не в смисъла на женски манастир, сакън, а на бардак, което е имал наум и Класикът с тая игра на думи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    11 Юли 2023 19:55ч.

    Спокойно "плъх академимески".Ще си получиш истинска пълноценна война скоро.На кочината София колко и трябва в тая долина? 100 кило тона? 200 ? Учудвам се на търпението на руските политици. Май и те са в неяснота за пълноценната война?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • अर्जुन

    11 Юли 2023 19:57ч.

    Руската империя и Американската империя си правят гаргара със останалия свят. А те се управляват от рептили. За тълпата е смешно , но е вярно. Всичко през годините изглежда супер откачено за непосветените , защото е дело на нехора/нелюди. Особено войната между украина и Русия е толкова безсмислена , че ако не знаеш , че се ръководи от рептили ще си помислиш , че хората са окончателно и безвъзвратно луди и са неспасяеми. Та така стоят нещата. Кой разбрал - разбрал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Денков: Ние сме в пълноценна война

    11 Юли 2023 20:17ч.

    И ние Денков ! Българите сме в пълноценна война с теб и шайката ти национални предатели. Ха да видим кой-кого !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • kuku66

    11 Юли 2023 20:19ч.

    С кого си в пълномащабна война бе пухльо?Ми вземи от тагарчето един калашник и бегом на фронта да те видим колко си отворко!Все си мислех,че не може да стане по лошо след петков ,ама оптимистите казаха и доказаха , че може!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • просто разсъждавам

    11 Юли 2023 20:22ч.

    Ние сме в пълномащабна война, твърди Денков. Представители на ПП- ДБ многократно са заявявали, че ние и НАТО сме едно. Ако това е вярно, то едната страна е НАТО. Коя е другата. Очевидно Русия. По този начин министър- председател на страна от НАТО твърди , че НАТО и Русия са в пълномащабна война , нещо което всички отричат, начело със САЩ . Такава е и тяхната официална позиция : че Украйна не бива да бъде приемана в НАТО, за да се избегне война с Русия. Следователно Денков извършва нешо абсолютно недопустимо . Позволява си едно напълно неверно твърдение, което е в разрез с официалната позиция на НАТО и САЩ. За това му изявление той трябва да понесе санкции, като на първо време му се поиска оставката ако изобщо има адекватна опозиция !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Леля

    11 Юли 2023 20:26ч.

    Да си олигофрен е същото като да си умрял, Денков. Тежко е само за околните.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Несъмнено

    11 Юли 2023 20:30ч.

    Ние сме в една изключително ценна война и отново имаме идиот за министърпредседател.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какъв мил човек, .. А какви вреди нанася!

    11 Юли 2023 20:33ч.

    И какви тъ потии от толкова високо място!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Ние сме в пълноценна война"! КОИ СТЕ ВИЕ БРЕ?

    11 Юли 2023 20:35ч.

    От името на кой говориш?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • След този ГАФ простия Денк-ОФ

    11 Юли 2023 20:38ч.

    трябва да си подаде незабавно оставката. За зла беда тогава минпред ще стане Мара Ротативката, която е по-проста от него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не, не ОЛИГархията, а ОЛИГофренията

    11 Юли 2023 20:53ч.

    се е настанила на върха на изпълнителната и законодателната власт. От глупост денкооглу изплю камъчето - той и неговата шайка са във война с българския народ. Англ0саксите откриха иди0т, който максимално добре влиза в морално-психологическия калъп за "българския" zеленски - дребна душица небългарин некадърник страхливец пълен лузър в нормалността. Нашият отговор е един: НЕ ПРИЗНАВАМЕ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО! НЕ ПРИЗНАВАМЕ ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ! ОСТАВКА, ИЗБОРИ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БПФ

    11 Юли 2023 21:03ч.

    Мpъснико, БЪЛГАРИЯ е страна по международния договор за неизползване на това терористично оръжие !!!! НИЕ ли сме във война, бе? Гaдинка малка, от напъни да се харесаш на господарите, вкара България в дипломатически скандал !!!! ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКОРО ПАРЛАМЕНТЪТ ДА ИНИЦИИРА ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ ЗА ТОВА НИЩОЖЕСТВО !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абе, ей

    11 Юли 2023 21:05ч.

    И тоя кръволок, дето утре ще поиска на на украинските нацисти да им бъде предоставена и атомна бомба, беше министър на образованието - отговаряше за възпитанието и развитието на бъдещите граждани на България... нямам думи просто !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментатор

    11 Юли 2023 21:17ч.

    Вече коментирах това интервю, не искам да се повтавям, този го определих като карикатурен персонаж, но ... това не е просто карикатура на политик, това е едно дребно и злобно човече, което наистина може да ни вкара във война. Ще ни подпали чергата, както са казвали старите хора, ще ни затрие. Наистина е опасен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Убитак

    11 Юли 2023 21:23ч.

    Тази невестулка да дефинира кои са "ние"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    11 Юли 2023 21:23ч.

    Денков, ти си най долния и срамен министър председател който Бългрия е имала. Не ние сме във война, а вие сте във война, вие предателите които послушно изпълняват това което от Козяк ви наредят! Ние сме народът и това са над 80 процента които не ви искат, които не искат тази война! Отивай си по бързо за да се спаси каквото може от България, бързо подавай оставка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не е моя тема, ама си се клел в Конституцията

    11 Юли 2023 21:28ч.

    Не е твоя "чувствителната" тема господине! Така е! Ама като си се клел за премиер по чужда воля и избор, ти я коментираш и ти я решаваш, гледайки чуждите заповеди и чуждите интереси, а не българските! Бил чул, т.е.казали му, че "те" били ползвали касетъчни оръжия, затова и ние!!! Които и да сте вие, НЕ представлявате България, защото сте НЕЛИГИТИМНИ! Не забравяйте че сте избрани само с 7 % от народа. Затова всичките вие, си хващайте багажа и право в Славната Украйна да проверите като изричате чужда пропаганда и взимате чужди нелегитимни решения, дали е вярна. Тъкмо ще видите колко цивилни ще си отидат от тоя свят .... лично заради Вас! Господ да ви съди!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • lizard

    11 Юли 2023 21:30ч.

    Този смешник, защо не си мери думите. Толкова е жалък!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фак Били ГейЦ

    11 Юли 2023 21:34ч.

    Интервюто на Денкоф за кластър бомбс беше един кластър фак!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ние - НЕ, ти - ДА, ти с вълнценна война

    11 Юли 2023 21:34ч.

    нали това ти повеляват американските интереси!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Йосиф Леви

    11 Юли 2023 21:47ч.

    Академик ли? При поредните му дебилни разсъждения, този път за касетъчните бомби, се чудя как е завършил средно образование! :(

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Избран е за академик,

    12 Юли 2023 1:25ч.

    докато е бил министър на образованието. По всичко изглежда, че титлата му е част от сделка. Иначе е специалист по пяните и в унисон с това човекът е въздух под налягане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • COPIUM

    11 Юли 2023 21:54ч.

    Е все от някъде се почва, касетъчни после химическо, бактериологично докато я докараме до ядрено оръжие.... какви жалки палячовци??? Толкова са си повярвали, че дори не допускат с какви сериозни неща си играят. Недорасли индивиди, изключително опасни за обществото. Цялото ни ръчно поставено управление са такива без изключение!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ние сме в пълноценна война.

    11 Юли 2023 22:23ч.

    Лошо денк-офф, лошо. За теб и шайката ви. Престъпни предатели и ликвидатори на България! Вие ли плужеци лигави сте обявили война? Кому? Увеличавате броя на окупаторите тук, съсипвате де каквото успеете да докоснете, а на краят и вие - шайката престъпници - ще платите с главите си! Прочети какво се случи с Дъвчещият вратовръзки твой бивш колега! Съвсем скоро, заедно с извънредните съдилища, ще бъде премахната забраната и за смъртното наказание. За сатанински изчадия не може да има милост!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • жорката

    11 Юли 2023 22:25ч.

    В случае поставки США кассетных боеприпасов на Украину российские Вооруженные Силы будут вынуждены в качестве ответной меры использовать аналогичные средства поражения против ВСУ", — сказал глава оборонного ведомства. По его словам, у российский войск на вооружении также имеются кассетные бомбы, "они гораздо эффективнее, чем американские, их номенклатура шире и разнообразнее". Тем не менее, понимая какую угрозу несет это оружие для мирного населения, Москва всегда воздерживалась и воздерживается от их применения во время спецоперации, подчеркнул Шойгу.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сигналиста

    11 Юли 2023 22:36ч.

    "Пълноценна" война?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да се чете

    12 Юли 2023 0:54ч.

    ПЪЛНОМАЩАБНА

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Възмутен

    11 Юли 2023 22:49ч.

    До колкото бил чувал. Къде го чу бе , на женския пазар ли? И това ми било "академик", не това е един поплювко. Жалко за държавата ни, че до власт се докопват такива нищожества.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жорката

    11 Юли 2023 22:51ч.

    Това кьосе стана академик по времето на краткотрайния мандат на премиера Киро Простото. Не ми се струва достоверно, че при други условия този джуджак щеше да стане академик. Просто от БАН са се навели...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кои "Ние" бе идиоти сте в пълноценна война?

    11 Юли 2023 22:51ч.

    Американците си гонят интересите, украинската земя е изкупена от разни американски корпорации, ....... та кои точно "ние" сме във война и за какво! .......... Знаем си, че в химическия факултет на СУ са идиоти, от нарцис всякакъв пол са недадминати тежкари и слабоумници с претенции, ама не пипайте политиката Бе! ......... Въртете си там епруведките и не се занимавайте с политика, некадърници! ................ България не е във война, идиоти като тоя ни вкарват там, където не ни е рабортата! ........ Анатема, Денков!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    11 Юли 2023 22:53ч.

    Кой е в пълноценна война, бе ДенкоФ?Излез и направи обръщение към нацията по този въпрос от значение за националната сигурност. Кой, кога и защо е обявил война на България. п.с. Богдан Филов в сравнение с този е цвете.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да, войната е пълноценна за американците

    11 Юли 2023 22:53ч.

    Абсолютно заробват със заеми Украйна, украинци вече няма да има. Украйна загина! Благодарение на такива като Порошенко и жалкия цирков комедиант Зеленски!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • този е никой

    11 Юли 2023 22:54ч.

    Ами отивай на война, какво ми се правиш на министър-председател. Знаеш, че не си легитимен. И знаеш, че хората няма да мрат заради това шепа интернационални юдоолигарси да богатеят неограничено.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Българите искат мир ,не пълномащабна война

    11 Юли 2023 23:20ч.

    Ако България е в пълномащабна война с Русия, каква е гаранцията ,че ракети дори и касетъчни бомби няма да паднат върху територията на България? Денков трябва да отговори, кой ще събера труповете на българските граждани. Може би бригадата на нато ,която той ще разположи в България ще съдейства по този въпрос. Имаме ли скривалища, каква е готовността на България за тази война. Какво прави Денков по този въпрос ? Кой ще воюва ,защо и за какво ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пена

    11 Юли 2023 23:21ч.

    Временно изпълняващият длъжността министър-председател твори международен гаф, след гаф. Мислех си, че всички във Вилнюс ще се забавляват със сенилния Джо, но не - нашия клоун с глупостта си уби рибата и отклони вниманието от Байдън. Официално, според стандартите на НАТО - война няма. Нито Русия, нито Украйна са обявяваки война на някого. Има военни действия. България не страна в конфликта и временно-изпълняващият няма право да се изказва по темата. да не говорим, че по Конституця той е едва четвърти в линията. Ама нали е "акедемик" няма кой да му каже.Да 2-3 дни, с темата Украйна, Денков наруши тотално Конституцията и международния протокол. Първо, по протокол той няма право да кани президент на друга държава през главата на дейтстващия президент на Р България. Международния протокол изисква канещия и поканения да са равни по ранг. Даже и Боко Тиквата не си го е позволявал. Второ, Главнокомандващ на страната е Президентът, а не министър-председателят и той е в абсолютното си право, както и неговия заместник да поиска сметка на Денков за изказванията му. Всяко решеие за участие на България във военни действия или увеличаване войската на територията на България, подлежи на гласуване и обсъждане от НС, а не на воле излеянието, на временно изпълняващ длъжността министър-председател. Всяко воле излеяние има своите последствия, според международния протокол. Вземайте пуканките... сенилният Джо няма да е сам.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чула тя.... чула

    11 Юли 2023 23:29ч.

    Лъжеш като циганка ма. Основна опорка на тия "десни" нео"комунисти" баш троцкисти е : "ама стига с тоз уотабатизъм", а те го ползват без прекъсване..... майките им с л@йняни душички са ги родили всички тия национални предатели!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 桑葚子

    11 Юли 2023 23:57ч.

    Понеже щатите виждат че губят Европа и гледат да направят колкото се може повече щети. Но няма да бъдат пощадени , поне изгнилия остров . Защото злото идва точно от там и другаде. Никой не е застрахован където и да е . Ще гледаме шоу и циркове .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Johanes

    12 Юли 2023 0:05ч.

    Ние сме в пълноценна война... Мизерник. Престъпник. Децата ни ще пращаш на воина...Толкова ли е гладен за долари и ни е продал родината. Долно нищожество.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Академичната титла

    12 Юли 2023 0:18ч.

    Глупаво, пресилено, недодялано, назидателно и следователно ... идиотско изказване! Кой бе, мишок такъв неадекватен, очаква от тебе подобни думи, след като всички чудесно знаят, че вчера сефте си чул за подобен боеприпас и въобще не можеш да свържеш смислите! Тези смешни напъни предизвикват снизходителни усмивки и най-вероятно дори "съюзниците" клатят неразбиращо глава. Неадекватен новобранец на няколко месеца служба, ама и той "барабар Петко с мъжете!" Не изпитва ли човешно неудобство това смешно мъжле?!! Къде сте тръгнали бе, идиоти! Каквото и да си кажем тук, нещата опират до формалната (и времевата) страна на нещата! Има и нещо сърцевинно, обаче! След всички реформи, вече не мога да му хвана края, но господинът много държи да се именува "академик". Което, опропо, е наследено от руската система на академичните степени. На Запад няма такива "академици". Та това малко и смешно мъжле е яхнало мощно руското академическо наследство, но същевременно се зъби страшно, трака със зъби и се готви да избива руснаци! А не е ли чувал, че според системата, с която той се е накичил, субектът трябва да притежава и висши морални и човешки качества. А нашето мъжле е биткаджия, апологет на войната, човекомразец и заобиколен от лъжци и мошеници, от които неизбежно ще прихване! Вие сте уроди!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хитреца шопски тулуп бе заменен от идьот псевдо-академик от посолството

    12 Юли 2023 15:06ч.

    Абе в този т.нар. Софийски университет толкова ли няма някой наистина свестен учен за да му поиска отнемане на академичната псевдотитла с цел да не резели авторитета на ВУЗа нарушавайки Конституцията на Република България?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Idealist

    12 Юли 2023 0:33ч.

    Този е просто фашист-джендър. Как един път не спомена думата МИР. Д-р Н. Михайлов каза, че прилича на педиатър по външен вид, но душата му е на педиатър от Освиенцим. Не му пожелавам нищо добро. Толкова лош човек рядко се среща!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Когато Гьобелс го назначат за Хитлер

    12 Юли 2023 0:52ч.

    се получава Денков..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Staroto

    12 Юли 2023 0:55ч.

    Tova sapuneno covece e za zatvora

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • затвори плювалника

    12 Юли 2023 1:10ч.

    това е един изявен български предател.за него бай Ставри е подготвил специална касетъчна килия със всички добавки.Този лисугер заслужава цалата българска отврат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Доктор

    12 Юли 2023 1:21ч.

    Нищожество.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пенсионер

    12 Юли 2023 1:26ч.

    Този пишман академик не чете ли какво коментират хората за неговите изяви?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Idealist

    12 Юли 2023 4:25ч.

    За разните видове кокорчовци това е хвалба!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 100 коментиращи Идиота

    12 Юли 2023 1:28ч.

    От 100 коментиращи идиота нито един идиот не направи забележка за заглавието. Пълноценна война?!?!?! Идиотииии една война не може да бъде пълноценна. Пълноценен означава нещо което е пълно с ценности. ИДИОООТИИИИ какви цености има в една война??? Един човек може да бъде пълноценен, една храна може да бъде пълноценна ,НООО не и войнааа беее неграмотни ИДИОООТИИИИИИИИ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Скарай се на антибългарина Денов

    12 Юли 2023 2:56ч.

    Full fletch war = напълно разгърната война. Денов лъже. Войната нито е напълно развърната, нито е "пълноценна", нито е тотална. Това си е ограничена война, наречена от Путин СВО, а нАТО (САЩ) я ескалира и вдига залозите все по-високо и по-високо. Такива като Денков я представят за напълно разгърната, "пълноценна" война, за да се подмажат на господарите си във Вашингтон. Денков е вреден за България и милее за нАТО и САЩ; за Байдън и Зеленски; за собствения си задник, но не и за България. Северна Корея се държи достойно, ООН се държи достойно, Испания, Британия се държат достойно - всички осъдиха САЩ, - а Денков се държи като хамстер, даже като молец, както често го определят немалко хора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментатор

    12 Юли 2023 13:37ч.

    Погледнах си първия коментар - пише ПЪЛНОМАЩАБНА война. Така че не обобщавайте, моля! Прав сте за "пълноценната война", но нека не издребняваме. Цялото изказване на Николай Денков е в ущърб на българската държава. Дали ще наречете войната пълномащабна или пълноценна ще ви е без значение, ако ви набутат в нея.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Арджуна

    12 Юли 2023 1:32ч.

    Старият Ахмед излезе най големият хитрец. Всички инвестиции през последните 30+ години бяха натъпкани в Пловдив, София, Бургас , все на юг от Стара планина . Обаче тези градове попадат във зоната на интереси на Османската империя /нова/. Следователно изгоряха и отидоха в тюркийето. България пак ще я има , ама по малка. Това е вероятен сценарии, дано да не се сбъдне, но ... Като гледаме последните времена какви изроди управляват света , съмнявам се че ще стане точно така.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Този пишман академик не чете ли какво коментират хората за неговите изяви?

    12 Юли 2023 1:54ч.

    И аз това си мисля. Но като виждам какъв гьонсурат е, едва ли ще има ефект.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    12 Юли 2023 2:06ч.

    Казусът е много прост - България официално е подписала споразумението за забрана на производство, разпространение и използването на касетъчни боеприпаси. Съответно за България и българското правителство, всяко използване на такива боеприпаси е чисто военно време престъпление, от правна гледна точка. Денков обаче, като типичен представител на кирчовците, нарушава юридическите правила, когато и както му отърва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бам бум

    12 Юли 2023 2:06ч.

    Основният въпрос тук е кои са тези ние?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    12 Юли 2023 2:14ч.

    От самото начало ми режеше слуха (зрението), това "пълноценна". Признавам, че не можех да намеря подходящо заместващо определение. Слава богу, колегите са намерили - "пълномащабна".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стратегически системен институт

    12 Юли 2023 2:58ч.

    България като държава е интересна за великите сили иначе досега щяха да я запалят . Обаче ако искат да я ликвидират , ще си счупят главите. По добре да си гледат болните нации и да не се занимават със България .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Благодарение на Денков

    12 Юли 2023 3:18ч.

    британският телевизионен канал Sky News тръби по целия свят, простотията на академик Денков, че България подкрепя изпращането на американски касетъчни бомби в Украйна. Такова злоумишлено унижение за България не са извършвали и най-заклетите врагове на България. Денков - на прокурор! За наклеветяване на Р. България, която е подписала конвенцията за забрана на касетъчните боеприпаси - международен договор, който е неразделна част от вътрешното българско законодателство, по Конституция!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешев

    12 Юли 2023 3:25ч.

    Този пишман академик е срами позор за България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До сега тези хлъзгави охлюви

    12 Юли 2023 5:10ч.

    Нищо не са направили, само разпродават България за центове. Интересно е, дали Дянков е ходил в казарма, и в кое поделение. Интересно е също, дали неговите родители са били в БКп, политбюро или ДС. Академик на сапуна и пяната. Няма кой друг да го подведе под отговорност, освен избирателите им.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    12 Юли 2023 11:12ч.

    Поведението на ДенкоФ, обаче няма да бъде обект на критика от мисирките. Дори напротив. Ще бъде поощрено. Такава една "топ " журналистка вчера по т.нар. БНР в продължение на 4часа лееше гьобелсова пропаганда, внимателно подготвена и сервирана на слушателите. Една от личните тези, които застъпваше водещата беше, че трябва България да даде всякакви възможни оръжия и боеприпаси на Украйна, като процеса на унищожение на тези боеприпаси с изтичащ срок бил и без това много скъп и следователно да ги дадем да Украйна да се използват по предназначение на бойното поле(!). Не издържах и приключих на друга станция, но след около 2ч. пак преминах на БНР. Водещата беше повдигнала нова тема- колко е хубаво в Еврозоната и Шенген, и как в Хърватия това лято имало бум на туризма, като единствената причина била, че страната преминала към еврото. В този ред на мисли очаквам тази водеща още тази седмица да направи специално предаване на тема - колко велик и мъдър мин.пред. има България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Следствие

    12 Юли 2023 11:41ч.

    И Денков, и Тагарев, и Простото, и Асенка ... са ваше дело, драги българи. Когато трябваше да бъдете на линия - брахте гъби ! "Ама те всичко фалшифицират!" - да , фалшифицират, ама когато избирателната активност е 30 %. Ако се изсипите 90 % както турците, и всички гласувахте ПРОТИВ тази гмеж, много трудно щяха да фалшифицират резултата. Сега сте като Германия 1933 - следващите свободни избори, когато свърши войната, след двадесетина години...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • всичките гербаджийски тикви и простокировци на война

    12 Юли 2023 12:18ч.

    Аз не знам гласувалите за ГЕРБ и ППДБ малоумници как се чувстват сега пред съвестта си (ако я имат) на фона на изказаните малоумия от тая явна марионетка, която те де факто са легитимирали с гласа си. Ако такива избиратели реално съществуват, това много сериозно ме кара да се замисля върху реалността на света, в който живеем.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Красимир

    12 Юли 2023 12:35ч.

    Този продажен суяк няма да спре, докато не ни натика във войната. Но той няма да отиде на фронта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    12 Юли 2023 12:54ч.

    Ъъъъъ, кои сме "ние" ? Това сте вие, които с лицемерна тъга ще четат бляскави надгробни слова на загиналите българи в Украйна ? Или това сме ние , които не искаме да воюваме за чужди каузи ? Между другото прави ли се нещо за онези българи в Украйна? Или "ние"сме съгласни, че и те трябва да умрат?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Циганин

    12 Юли 2023 13:04ч.

    Град Токмак в Запорожка област е обстрелван с касетъчни боеприпаси, съобщи Lenta.ru, позовавайки се на РИА Новости. „Град Токмак в Запорожка област е бил обстрелван с касетъчни боеприпаси, съобщиха оперативните служби на областта. По предварителна информация врагът (украинската армия) е използвал касетъчни боеприпаси“ – заяви представител на оперативните служби. По думите му попаденията са регистрирани в района на изхода от Токмак в посока Васильовка. Информацията за щетите и жертвите се актуализира.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ревнив манго

    12 Юли 2023 13:17ч.

    Милицифай, тая новина защо я изтипоса туканка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Антисоциалист

    12 Юли 2023 15:28ч.

    Господа, лицето Денков твърди, че "Ние сме в пълномащабна война". Бърка. Нашата война срещу му още не сме я започнали, но знаем как ще завърши. За него няма да е "славно"- според Великия ни поет Иван Вазов, онуй - но според нас ще е пълномащабно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    12 Юли 2023 17:33ч.

    Полезния идиот Денков, който няма нито поглед, нито разбиране от тази война се изцепи като последен глупак, че Русия е използвала касетъчни боеприпаси? Не умнико, Украйна днес при отдстъплението от град Токмак използва такива! Русия до сега не е използвала, но има запаси и сега ще ги използва неразумни юроде! Не знам дали си разбрал, защото капацитета ти е много нисък!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи