Денков критикува Петър Волгин заради интервюто му за телевизия "Россия 1"

Денков критикува Петър Волгин заради интервюто му за телевизия "Россия 1"

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Премиерът Николай Денков критикува журналиста от БНР Петър Волгин заради интервюто му за телевизия "Россия 1".

"За мен е проблем журналист в българска публична медия да се изявява като представил на обикновените хора пред чужда медия. Ако иска да бъде обикновен човек, нека да излезе като обикновен човек, но той е журналист в Българското национално радио и това не е приемливо", коментира Денков днес.

Премиерът напомни днес, че няма ограничения спрямо дейността на журналистите на телевизията, а само забрана за излъчването на "Росия 1" в България и другите страни от ЕС.

В репортажа за руската телевизия Волгин казва на руски ези), че българските граждани не виждат враг в лицето на Русия, а мнозинството от управляващия елит мислят и казват, че "Русия е виновна за всичко". Според Волгин това показва "какъв голям разлом съществува между обикновените хора и хората, които управляват страната". 

Вицепремиерът Мария Габриел съобщи, че очаква пълен доклад от службите за сигурност и ако се наложи, ще бъдат предприети действия. Според Габриел - визите на членовете на екипа са издадени от друга държава член на Европейския съюз. МВнР не е имало отношение към подобни дейности и спазва отговорностите си, казва още тя на брифинг пред журналист

По-рано днес председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски подаде сигнал в Министерството на вътрешните работи (МВР) и Държавната агенция "Национална сигурност" (ДАНС), че в България има журналистически екип на забранената в Европейския съюз телевизия "Русия 1" и настоя незабавно да се установи как представителите на медията са били допуснати в страната. По-късно вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел съобщи, че журналистката от "Росия 1", подготвила видео материала, е влязла в България с виза, издадена от друга страна от Европейския съюз, но още се чака подробен доклад от службите по въпроса.

Източници: dnevnik.bg, boulevardbulgaria.bg

 

 

Коментари

  • Настрадамус

    28 Дек 2023 16:15ч.

    Украйна умре!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    28 Дек 2023 16:51ч.

    Украйна си е жива и здрава, а Денков е съвършено прав да осъжда волгин, който може да казва всичко, което мисли, но не в качеството си на журналист в БНР, а постъпката му е толкова мерзка, че шефът на БНР е длъжен най-после да уволни този самозабравил се путински агент!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сурикатът Денков дали ще я надживее?

    28 Дек 2023 16:51ч.

    Доста съмнително.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До Su38 28 Дек 2023 16:51ч.

    28 Дек 2023 16:53ч.

    Крадец.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самозабравили в България днес са домораслите пишман фашистчета от Софияндурия

    28 Дек 2023 16:54ч.

    А бившата УССР скоро никой няма да я помни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бацко, 16:51, евроджендърче недоклатено, жълтопаветниче некъпано!

    28 Дек 2023 16:55ч.

    Ти си знаеш!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бензинджия

    28 Дек 2023 16:55ч.

    "Su38 28 Дек 2023 16:51ч." -- интересно, да не би да е настанАло объркване некакво и да си си присвоил чужд ник? не, че е забранено, не е твърде почтено. но пък да се търси почтеност по тая линия...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако иска да бъде обикновен човек, нека да излезе като обикновен човек, но той е журналист в Българското национално радио

    28 Дек 2023 16:59ч.

    Сега научавам, че журналистите в БНР (според една мишка) трябва да са "необикновени хора".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доктор

    28 Дек 2023 16:59ч.

    "Украйна си е жива и здрава..." -- ако на това му викаш живот и здраве, представям си в какво състояние ще бъде 404 когато я хване лека настинка. не повече.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • какви хора работят в БНР?

    28 Дек 2023 17:01ч.

    Ако не са представители на "обикновените граждани", кого точно представляват? Американското посолство или нещо друго?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • русоробията е грях

    28 Дек 2023 17:28ч.

    Работещите в БНР защитават интересите на българската държава, която в лицето на правителството, парламента и президента е осъдила путинския нацизъм, докато тоя безродник, сменил родното си име с руска река, работи именно за тоя нацизъм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мунчо

    28 Дек 2023 17:49ч.

    Вярваш ли си на това което си написал. Така като ти гледам изкривената физиономия, мисля, че по-голям безродник от тебе в момента не виждам. ВЗЕМИ ПРОЧЕТИ НЕЩО, ОГРАМОТЯВАЙ СЕ! Има достатъчно информации по различни теми. Ограмоти се па тогава пиши.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @17:28

    28 Дек 2023 18:56ч.

    Правителството, парламента и президента в последните десетилетия действат упорито, осъзнато и небезкористно като верни слуги... не и слуги, верни роби на интересите на САЩ. ДОколкото пък интересите на САЩ са репрезентирани адекватно от откровените сатанисти на власт там.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Северомакедонец

    28 Дек 2023 18:57ч.

    До русоробията е грях: интересите на представляващите бьлгарската дьржава и основната част от народа периодично се разминават на 180 градуса....Сега сме в тази ситуация..Башка спадащата интеличентност и образованост...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БПФ

    28 Дек 2023 19:10ч.

    "русоробията е грях" - точно Петър Волгин защитава Българските национални интереси, опитвайки да убеди хората в могъщата Русия, че не сме им врагове, докато плужекът дебелян и престъпникът василев пряко застрашават националната ни сигурност, твърдейки, че сме във война с Русия !!! А ти, ако искаш да воюваш с руснаците, мятай раницата на гръб и заминавай !!!! Защо всички вие, русофобите дегeнeрати се зъбите от тука, опитвайки да вкарате България в беля, а не отивате на фронта?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жорко

    28 Дек 2023 19:21ч.

    Как да се раздели: лявата страна е журналист,а дясната е друго нещо, или горната част е журналист, а отдолу е пич.Май предпочиташ втори вариант.Ти си знаеш защо?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    28 Дек 2023 19:30ч.

    всички които мислят различно да бъдат уволнени, лично денков да нарежда какво да се говори в ефир, ставате смешни вече, журналистите не се движат с охрана, те са сред хората, а какво мислят българите може да се чуе в метрото, в кафенетата, на улицата, а денков общува само с охраната си и съпартийци, освен това според проучване на ЕС 83% от българите не виждат в Русия враг и заплаха, самият петков го каза, когато беше премиер, но пеевски откъде да го знае, пък и като член на ДПС вижда Русия като враг, това е напълно естествено

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зеленков

    28 Дек 2023 19:52ч.

    Путински нацизъм ???? Явно не "те слуша главата" или просто заработваш.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Врачката от Годеч

    28 Дек 2023 19:58ч.

    Скъпи, БНР не е правителствена, а обществена медия. Волгин казва това, което се констатира като обществено мнение. БНР беше правителствено при комунизма. Разбираш ли изобщо какво ти казвам, комунистче злобно?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    28 Дек 2023 20:33ч.

    Нито укрия си е жива и здрава, останала с 20% от икономиката си, нито псевдоакадемикът Сапунков е прав да се пени без вода. Аман от слуги на чужди интереси, туканака им викат ибрикчии, намеквайки за нещо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • xoxo

    29 Дек 2023 2:00ч.

    Глупости.Волгин има право да казва това,което мисли.И не е само той.Аман от промити умнокрасиви глупци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Същият

    29 Дек 2023 7:46ч.

    Защо трябва да затриват Украйна?Тя била измислена държава.Хайде да да порасъждаваме.Колко са такива в света.Бих казал Европа трябва да е от десетина,че и те са много.Кой трябва да решава?САЩ ли? Русия ли?Китай ли?Дори една организация като индиферантното ООН,което като българските политици само слушка чичо Сам,който е държава малко повече от 200 години и води една безумна международна политика.Този световен лидер ще си отиде по естествен път,но това ще е пагубно за човешката раса.Да погледнем нелицеприятните данни за този световен лидер.По техни данни имат над 700хиляди бездомни,над 20 милиона бедни.За мен това е държавата която първо трябва да си отиде.После братска Русия и трета Кйтай.Да ама няма да стане така,защото тя САЩ ще затрие Украйна и още някоя източноевропейска държавица,като нашата,защото намери благодатна почва у нас за пъклените си планове.Тска както я караме,ако не станем протекторат то поне бананово лилипутче.Да Ви е честито ПРЕДАТЕЛИ.Вие кажете как ще се печете на огъня.Той ще настъпи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Безимен

    29 Дек 2023 10:25ч.

    Езичето ти дълго, мисирче, тичкай при гранта да те гулю-гулю сладко

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    28 Дек 2023 16:17ч.

    Смейте се на тия нещастници, те друго не заслужават

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Смях със сълзи

    28 Дек 2023 18:32ч.

    Не от радост, а от ярост!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Cicero

    28 Дек 2023 16:18ч.

    Значи според псевдоакадемик Сапунджиев "журналист в българска публична медия" не е представител на "обикновените български граждани", а сигурно трябва да е безмозъчна мисирка, която само да обслужва всяка приумица на престъпното му правителство. ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Така излиза,

    28 Дек 2023 16:22ч.

    уважаеми Cicero! Така я разбират "демокрацията" и "свобода на словото".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Как да зщитим вота си от ПЕНТАГОНА

    28 Дек 2023 16:23ч.

    другото си е БОШ лаф.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Колесников

    28 Дек 2023 16:28ч.

    Сега какво ще го правят Волгин ? Доколкото ми е известно, нещо се пази от Гарнизонното стрелбище , в Южен парк ...тамън! Близо, пред очите на Мистър Мертен , могат да го разстрелят за противодържавна дейност ! Денков да не се помайва, ами да подписва смъртната му присъда ! Няма само там Заимов, Вапцаров и т.н. ...яяя?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    28 Дек 2023 16:52ч.

    Това, което трябва да се направи, е уволнение и после досъдебно производство за служба на вражеска държава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бацко, 16:52, евроджендърче недоклатено, жълтопаветниче некъпано!

    28 Дек 2023 16:59ч.

    Прав си! Всичкото мисирка ит бнт, бнр (без Волгин), бтв, нова, медиапул, дневник etc. на дръвника, за обслужване на фащ, ес, микробритания ...! И сглобкаджиите-идиоти, тоже! Така че, бацко, не знаеш само колко си прав! Анадънму??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Северомакедонец

    28 Дек 2023 19:01ч.

    До su38.То по този предложен Ред няма да остане ни депутат ни висш чиновник ни участник в блоковете на Нова или Битиви

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до Su38

    28 Дек 2023 22:33ч.

    Който нож вади,от нож ще умре.Тъй,че мери си приказките.Всичко се връща на тоя свят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Катил

    28 Дек 2023 16:31ч.

    До Нова година Авдеевка ще падне или в котел или буквално. Армията на РФ не спира с натиска от 4 страни със всички конвенционални огневи средства. За сведение на русофобите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • :-(

    28 Дек 2023 16:33ч.

    Уникално признание на първия ни дипломат!!! Въпреки, че няма законово основание за отказ и нищо незаконно не е извършила тази журналистка, Габриел търси незаконен начин да уязви руската страна и нескопосан опит да обвини Българския журналист Волгин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    28 Дек 2023 16:54ч.

    Тоя не е български журналист.Не е изобщо българин, а путиноид.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До Su38 28 Дек 2023 16:54ч.

    28 Дек 2023 16:56ч.

    Крадец.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бацко, 16:54, евроджендърче недоклатено, жълтопаветниче некъпано!

    28 Дек 2023 17:01ч.

    Баце, ма ти верно си Идиот! И що дириш у сий форум? Мястото ти е другаде - при идиотите, евроджендърчета! Анадънму??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 16:54 ч. - подлеците и страхливците крадат чужди имена

    28 Дек 2023 20:56ч.

    Разбра ли бе, мишок канализационен, защо крадеш чужди имена, така ли са те възпитали майка ти и баща ти - да крадеш все от другите?! Мерзавец.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    28 Дек 2023 16:34ч.

    Пълна некадърност е когато дори не могат да лъжат като хората.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Скиора

    28 Дек 2023 16:34ч.

    Русофобията при българи е психично заболяване.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • русоробията е грях

    28 Дек 2023 16:55ч.

    Русоробията е психично заболяване. Обсебените от русия болни са за шокова терапия. Нищо друго освен русия няма за тях.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Гилотен

    28 Дек 2023 18:45ч.

    Всяка фобия у всекиго е симптом на олигофренийофилия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Господи! Вересиите ...

    28 Дек 2023 16:39ч.

    До скоро дори не смятах, че има почва за развитие на фашизоидни твари по нашата родна земя... Само че един пълшок, една настъпана скумрия и един нахален прасчо, който кой знае как избегна съдбата си по Коледа, започнаха яростно да опитват да ме разубедят :(

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 007

    28 Дек 2023 16:42ч.

    Мишките натрапници в хамбара на властта започнаха да подтичват безспокойно, следа като стана ясно, че в държавна медия се налага цензура и Свинята притиска водещ журналист.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гейроатлантик

    28 Дек 2023 20:42ч.

    Че какво по-нормално в една страна, вкарана без референдум и без протести от овчето стадо във ФЕС? Няма причина за притеснение на "законната" власт и на нейните поддръжници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Някои хора

    28 Дек 2023 16:43ч.

    включително и нашият скъп МП, разбират по странен начин свободата на словото! Ами вземете и издайте един "Наръчник на журналиста" какво може и какво не може да говори пред представители на чужди медии, като не забравите да ги разделите на "наши приятели" и "наши неприятели"... Или поръчайте на някое НПО, обилно захранвано от държавния департамент на нашия нов голям брат отвъд океана, да ви го направи! И ако някой не се съобразява с разпореденето там, при първо нарушение 100 тояги на голо пред парламента, като Шиши задължително да присъства на първия ред зрители... Не за друго, ами да знае какво го очаква и него някой хубав ден...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да живее "Министерството на ИСТИНАТА"! Да живее не-"цензурата"

    28 Дек 2023 16:45ч.

    Даже не е министерство, а "правителство"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фоки

    28 Дек 2023 16:46ч.

    Е тоя го биха...преди 2 години.малко е било.По отвратителен е дори от Канадския олигофрен

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • :-(

    28 Дек 2023 16:47ч.

    Това демокрация ли е или тоталитаризъм??? Българските Журналисти дължат сериозен отговор!!! Изявлението на премиера "За мен е проблем журналист в българска публична медия да се изявява като представил на обикновените хора" е СКАНДАЛНО за истинските журналисти!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    28 Дек 2023 16:51ч.

    Ха сега де. Академикът сам си казва че няма забрана руските журналисти да интервюират някого, но било лошо че Волгин отговорил на въпросите им. А Шиши що се е възбудил толкова като няма забрана за руски журналисти. Тия са за д-р Гълъбова. И кво чакат да им отговорят службите като няма забрана. Да проверяват вечер и сутрин под креватите си за руски попове и журналисти. Ако не си пият хапчетата де.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Едмънд Черното Влечуго

    28 Дек 2023 17:02ч.

    Пту ,да ви плюя на забраните .Аз през един сайт имам достъп до всички руски телевизии и започнах да ги гледам с голямо удоволствие

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Че те повечето българи това правим !

    28 Дек 2023 18:01ч.

    Ще накарат и най-аполитичните да гледат само Руски телевизии ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хахаха

    28 Дек 2023 18:11ч.

    ip.viks.tv дори не ти трябва кабелна тв, там има всички канали, които ни предлагат и тук кабелните оператори

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дарина григорова

    28 Дек 2023 17:04ч.

    Долу ръцете от Петя Волгин, варвари! Ние двамата с него сме герои и паметник трябва да ни издигнете/ впрочем той и без това е празен, светият МОЧА, и можем да ни сложите там/.Скоро, когато Путин ни денацифицира, аз ще бъда Председател на БАН, а Петя - шеф на БНР!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Доктор Путин

    28 Дек 2023 18:03ч.

    Путин може да денацифицира, но не лекува олигофрения.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Гилотен

    28 Дек 2023 19:04ч.

    Подкрепям ви колега. Олигофренията, по принцип, е нелелечима, но олигофренийофилията е лечима чрез принуждаването на пациента към тежък физически труд.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Tsvetan

    28 Дек 2023 17:19ч.

    Крайно време е във форума на Гласове да се въведе регистрация както беше в доброто старо време във вестник Сега.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    28 Дек 2023 17:30ч.

    Подкрепям. Аман от крадци на никове. Тук в началото от името на уважавания Su38 някакво тролче три пъти се е изтаковало.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За мен пък е проблем

    28 Дек 2023 17:28ч.

    сламен академик мишок, вързан на каишка от посолствоТО, да оглавява правителство, което работи ПРОТИВ интересите на "обикновените българи", против българщината, против християнската ни идентичност. Огромен проблем е. И е тежък проблем намагнитен корупционер да се изявява като говорител на някакви си уж "ценности" - чужди, неясни, насилствено натрапвани. Респект за П. Волгин!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Комунизъм по нацистки

    28 Дек 2023 17:33ч.

    Кви са тия глупости. Всеки да гледа каквато си иска тв. Как ще забранява на хората да не гледат тв програми. Гнусотия. Това ли е промяната. Да затваря устата на журналисти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • жорката

    28 Дек 2023 17:48ч.

    Волгин каза: "За обикновените хора Русия не ни е враг". С тази фраза Волгин няма претеции, да представлява всички обикновени хора, каквото нещо твърди Денков. Волгин само констатира.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Киро Снежния от 3 март 2022

    28 Дек 2023 17:49ч.

    Не знаех, че пред български медии може да се говори, а пред чужди медии не може да се говори. Второ, - По какво личи , че Волгин се изказва като журналист от БНР, а не като обикновен човек. Трето - значи вече има разделение , между обикновен човек и човек от медия, единия може да говори, а другия не може да говори. Ми тогава хайде напишете правилата, да се знае

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много просто!

    28 Дек 2023 17:52ч.

    На всички въпроси отговорът е: Страх! Страх! Страх!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да ти кажа...

    28 Дек 2023 18:08ч.

    Тия нямат толкоз акъл, че да ги е страх.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Монархофашист

    28 Дек 2023 17:52ч.

    Въпросът Волгин има своето окончателно решение, публично.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Eхааа

    28 Дек 2023 18:05ч.

    Трол ли си, фашага ли си наистина ... не знам. Ама ако така ще решаваме „въпросите“ пишете го някъде, че да се знае. И кога започваме??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сигурно дядо му е празнувал три дни и три нощи

    28 Дек 2023 19:05ч.

    падането на Севастопол... на времето фашагите у нас кой знае защо са вярвали, че това ще реши войната в полза на Фюрера. После "пострадал несправедливо", "репресиран бил", и сега гнилата му семка откровено се самонарекла монархофашист.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Монархофашист

    28 Дек 2023 19:58ч.

    Дядо ми е правил страшни купони с шумкари и ятаци, бог да го прости, в Кавала е ял и пил като у дома си. Грешката е на фюрера, че късно е възложил задачи на фон Манщайн, поклон.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Гилотен

    28 Дек 2023 22:38ч.

    В Уикипедия има снимки на водачи на Националсоциалистическата германска работническа партия след като са свалени клуповете от главите им.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    28 Дек 2023 18:18ч.

    Когато нещата не вървят остава само да се зъбят на Русия или да ритят паметници. Ни икономика, ни съдебна рИформа, ни корупция и престъпност оправиха, затуй пък борбата с Русия е единствена тема и оправдание за осраниъе им задници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    28 Дек 2023 18:26ч.

    "Маркетингов враг" за диверсия и отвличане на вниманието от некадърността, безхаберието и кражбите им.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    28 Дек 2023 18:24ч.

    "За мен е проблем чиновник в българска публична администрация да се изявява като представил на обикновените хора пред която и да е медия", тъй като дори феновете на ПП-ДБ, не са гласували за това тоя мишок да е премиер на България. Освен това ала-баладжийте взеха едва 10% от гласовете на имащите право на глас и то изрично за да не управляват Тиквата и Шиши. Та управлението на тия предатели и мафиоти е в пъти по-нелигитимно от това на Путин и Лукашенко взети заедно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жорко

    28 Дек 2023 19:33ч.

    Може ли да те поправя: 8,36 %.За другото съгласен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вярно ли журналистите не са представители на обикновените хора?

    28 Дек 2023 18:34ч.

    А на кого тогава? На Посолството?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дума на годината е „ГАЛЯ ОТ ПОСОЛСТВОТО“

    28 Дек 2023 19:05ч.

    Галя от ПосолствоТО активира туземната колониална администрация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Косев

    28 Дек 2023 19:14ч.

    Случката демонстрира на какво ниво е обществената телевизия на Раша щом са тръгнали да питат Волгин какво мислят българските граждани за тях. Със същия успех можеха да си стоят в Масква и да помолят Маша от Външно да им натрака материала.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • щом са тръгнали да питат Волгин какво мислят българските граждани за тях

    29 Дек 2023 7:28ч.

    Па нема тебе да питат, паразитна реститутко...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • отегчен от русофобите в България

    28 Дек 2023 19:15ч.

    Малко русофобите да вземат да сменят репертоара, станаха досадни вече. И да успокоя Денков, днес гледах едно интервю на руски певец, да прости господ греха ми, и той на разочарованието на водещия, изразено по отношение на България, обясни, че политическите марионетки в България имат враждебна политика спрямо Русия, докато българите не таят лоши чувства към руснаците и че е въпрос на време този боклук политически да се оттече. Така че скоро Денков ще се върне към сапуните и праха за пране. Но къде ще усъвършенства способностите си е сериозен въпрос към българската прокуратура и съд.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всеки комисар

    29 Дек 2023 7:33ч.

    Си има своя Меркадер... Забавя, но не забравя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • непоклатим

    28 Дек 2023 20:12ч.

    Денков служи на господарите,които са го назначили.Само, че народът иска друго.Голяма цензура налага правителството.Искаме гледната точка не само на американците, а и на Русия.Искаме да ни кажат истината.И понеже те не искат да я кажат,ние ще търсим начини да я научим.Долу безродниците и продажниците

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • когато диктатурата е фарс

    28 Дек 2023 20:43ч.

    Най-грандиозният гаф през цялата ни демокрация все пак се оказа декларацията на АС на СУ, това тука с "критиките" от страна на тоя сламен академик нищо не е. Цензура срещу журналист е обичайна практика в света и общо-взето не изненадва никого, ала цензура срещу академично лице, учен с доказани възможности, и то от името на колегите му, които знаят що е наука и свободно изследване, това е резилът на столетието, при това все още сме без яснота тая декларация подписана ли е от целия АС, или е пусната от някоя охранена мутра (слуга на посолството) или от самото посолство през главата на г-дата учени и преподаватели. И всичките тия фашистки актове на фона на дивашкото и варварско разрушаване на Паметника на воина, освободил Европа и света от фашизма. Това никога няма да мине просто ей така, ако ще и светът да свърши!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В интерес на истината

    29 Дек 2023 7:38ч.

    Цензурата срещу академични лица от колегите им , вече е факт. С идването на НСР и лъжата К19 - много топ учени и изследователи бяха със запушени усти, а други, които не се уплашиха да разобличават ЛЪЖАТА бяха остракирани от колегите си /конформистите/ , например най-големия световен учен по РНК - професор Александра Анрион Коде беше оплювана и изолирана от колегите си и последователите си, които бяха работили с нея и следвали в дейността й... Едва след разпада на Лъжата през 2022 тя можа да издаде книга за случилото се.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    29 Дек 2023 18:33ч.

    То и доктор Robert Malone, който е един от откривателите на мРНК ваксините го обявиха за луд, защото бе против масовата ваксинация с ГМО ковидваксините.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Като всички обикновени българи Волгин е казал Истината!

    28 Дек 2023 21:07ч.

    А именно че: .... БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ НЕ виждат ВРАГ В ЛИЦЕТО НА РУСИЯ, а мнозинството от управляващия елит мислят и казват, че "Русия е виновна за всичко". Според Волгин това показва "какъв голям разлом съществува между обикновените хора и хората, които управляват страната". .......... Тоест положението в държавата е: Народът на България срещу Временната власт в България! ето затова Мария Габриел "чака доклад от ДАНС" и ще взима мерки срещу българския народ (към който бг народ Габриел НЕ принадлежи) ще упражни НАСИЛИЕ над българския народ, иначе на нея ще й отскубят няколко косъма, и що да страда тя, вместо да се тормозят българите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пав Ел Гор Ин off

    28 Дек 2023 21:11ч.

    Кухите фрази дето ги праска еврейската снаха говорят за услужлива памет. В "Червено и черно" СТЕНДАЛ, като отличен наблюдател и изследовател, е отбелязал, че: "тези хора, които имат услужлива памет, т.е. лесно и бързо запомнят чужди текстове и мисли, са глупави хора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • chedomir

    28 Дек 2023 21:30ч.

    И къде отиде свободата на словото?Не е за вярване че политици оказват натиск върху журналист и това се приема едва ли не за нормално.Националното радио е обществена медия и не е създадено да обслужва управляващите,които и да са те,а гражданите.Обществото има правото да бъде запознато с различните гледни точки за да може всеки негов член да вземе информирано решение,когато това се налага. В медицината второто мнение е не само желателно,но и задължително,ако искаме да се справим с болестта.В този смисъл е и ролята на медиите по отношение на обществото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • власт от предатели и родоотстъпници

    28 Дек 2023 22:01ч.

    Когато говорим за страна, особено във времената на всеки ден доказващ се западен колониализъм и правителство на огромното малцинство от българите, все пак трябва да имаме предвид, че страната не е само държавата с политиците начело, но и гражданите, които днес, в нашата страна, фактически не представляват себе си, а търпят една шайка от колониални назначенци, която не уважава мнението им и ги цензурира. Срам и позор е тая шайка управляващи негодници да говорят срещу братска Русия от името на всички българи. Ако не млъкнат, ще настане най-лошото, на което сме били способни в миналото. Продължавате да си играете с народното търпение и да ни дразните, но пожарът на недоволството ще пламне изведнъж и тогава няма да жалим ние, както не жалехте вие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 150 000 ловни оръжия има сред населението

    28 Дек 2023 22:12ч.

    Три пъти повече от полис плюс армис! :) Само смелост и твърдост трябва - каузата България и българския ген го заслужават!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Огромен гаф на Денков! Няма решение на Австрия, че ни пуска частично в Шенген.

    28 Дек 2023 23:24ч.

    За народа е проблем лицето на снимката, което битува в българската псевдо-политическа и научна среда като лъжец и псевдо академик да се изявява като представил на обикновените хора, т.е. на България пред когото и където и да е било. Къде са достойните журналисти, които да се противопоставят на натиска върху свободата на словото упражняван от този Родоотстъпник, къде?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    29 Дек 2023 9:05ч.

    в българия има страшна цензура затова са необходими такива журналисти като волгин всички межд медии са добре дошли в българия ние българите искаме мир а не воини да се спре изпращането на оръжие за украина българия да наложи вето за траншовете европари

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    29 Дек 2023 9:20ч.

    Преди години малко го биха Денков в подлеза на Президентството. Но знае ли човек - народната любов е навсякъде. И ожесточението на коментарите по-горе ще бъде вечна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ивайло

    29 Дек 2023 10:44ч.

    денкоф, денкоф - гола вода си - очеизвадно е от репортажа на Россия1, че пише Петр Волгин - журналист. И никъде Волгин не представя себе си за обикновен гражданин, а говори за обикновените граждани,,,,като журналист. Стига се напъвахте с нац.сигурност и служби-мужби.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И преди промените,

    29 Дек 2023 11:32ч.

    и сега Волгин е прав, винаги е казвал истината, такава, каквато е, независимо от неодобрението на виновниците. Той е пример, какви трябва да са истинските журналисти. Хвала!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мен

    29 Дек 2023 12:20ч.

    Опитват се да запушат устата на тези, които казват истината. Волгин, Проф. Дарина Григорова...Карбовски и др. Свобода на словото не съществува в американската колония България. На тоя плъх да му напомня да не изпусне да се хване за колесника, когато колонизаторите решат да бягат, както избягаха от Афганистан.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан

    29 Дек 2023 12:30ч.

    Волгин е от малкото нормали журналисти в България. Да е жив и здрав! В същото време от боклуци като академичето нямаме нужда....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Значи журналистите от Русия 1

    29 Дек 2023 12:54ч.

    Обикалят държавите в ЕС, а у нас не трябвало да бъдат пускани. Денков и Габриел къде се намирате бе? Запомнете и друг път не бъркайте - ние сме в Е В Р О П А, а не в някоя диктаторска страна! Ако не ви харесва оставка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи