Денков: Докладът на ДАНС е манипулация и заради това няма да го публикувам

Денков: Докладът на ДАНС е манипулация и заради това няма да го публикувам

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Премиерът Николай Денков обяви доклада на ДАНС за машиното гласуване за манипулативен и поиска оставката на зам.-председателя на службата Деньо Денев. 

"Вчера ЦИК  забрани гласуването с тях, това се направи на основата един доклад на ДАНС, в който наблюдения са интерпретирани манипулативно и са направени внушения, че някой може да манипулира вота. Те са неоснователни. Машините в момента играят ролята на принтери  и може да видите дали гласът ви е отчетен коректно". Денков настоя, че има и видеозапис на процеса в Министерството на електронното управление.

Докладът на ДАНС е във формат, който не отговаря на изискванията, той не е в класифициран формат. Създава се усещането, че той е направен така, за да се разпространи манипулативно без проверка на фактите, каза той.

По отношение на представянето на доклада на ДАНС, министър-председателят каза, че не вижда никаква причина да представя доклад, който по негови думи, представлява една манипулация.

В доклада са включени коректни факти - да имало е такъв запис, такива снимки, но не са коректни заключенията, достатъчно  е било да се направи проверка защо се прави това. Тези снимки  и записи са направени в защитена стая под видеонаблюдение. Там са били 10 човека, каза Денков.

В доклада има много неверни твърдения. Те просто не са верни. Това, което е важно в случая е дали машините могат да се използват за изборите - това се удостоверява с доклада на Министерството на електронното управление. ЦИК нарушиха Изборния кодекс, днес вероятно пак ще го нарушат, но всички трябва да спазваме техните решения, за да не създадем риск за изборите. Хората да не се притесняват - утре да отидат и да гласуват, с каквото искат и с каквото могат, но е важно да имаме максимално много хора гласували. Членовете на комисиите много да внимават там, където се гласува с хартия и има опасност да се създадат невалидни бюлетини, каза той.

Не вярвам този манипулативен доклад да е случаен, допълни той.

Обръщам се към ЦИК - имате всички основания да преразгледате вчерашната си заповед и да върнете машинното гласуване. МВР е готово при промяна на решението да достави машините навреме в населените места. Това каза премиерът Николай Денков на извънредно изявление в Министерския съвет. 

Решението на ЦИК е взето в разрез с Изборния кодекс, подчерта премиерът. Смятам, че това е злоупотреба и нарушение на Изборния кодекс, продължи той.

Министерският съвет е готов веднага да гласува оставката на зам.-председателя на ДАНС Деньо Денев, каза Денков. Той очаква такова предложение да постъпи от настоящия шеф на агенцията.

Над 660 хил. бюлетини бяха обявени за недействителни на последните избори с хартия. Можем само да гадаем колко от настоящите кметове са избрани с тях, каза премиерът. Срокът за сертифициране на машините е в 17 ч. днес.

ЦИК заблуди обществеността, че машините са напуснали складовете без тяхно разрешение, подчерта Денков. Той обаче настоя, че има две такива писма до МВР. 

Ако продължи това напрежение, няма смисъл да има кабинет. Важно е да вземаме правилните решения - до момента това ставаше. Но това, което се случва в момента е много зад границите, които са приемливи, допълни той.

Не виждам защо да представям един доклад, който представлява манипулация. Да я разпространиш на сайта на Министерския съвет означава да легитимираш една лъжа, настоя премиерът.

Процесът на верифициране е делегиран на този зам.-министър, защото това съответства на неговата експертиза, той работи в екип. Затова отговорността е на неговите плещи. Той е натоварен с тази заповед и заедно с експертите са се подписали единодушно, че всичко е наред. ЦИК трябваше да изчакат. Още една дезинформация беше казана, това, което е предтавил министър Йоловски е, че документът за верификация не е представен, защото не е подписан, тъй като тя трябва да приключи днес. А ЦИК го представиха, че е два ли не никога няма да има такъв документ, посочи Денков.

Процесът с верификацията не е свързан с доставките на машините. Например, тези в чужбина сме ги изпратили много преди това, каза той.

Ако министър Йоловски е нарушил правилата, тогава има смисъл да му се иска оставката. Аз не виждам такава причина. По отношение на зам.-министъра ще бъде направена проверка, допълва той.

Източници: "24 часа", epicenter.bg, dariknews.bg

 

 

 

 

Коментари

  • SapunRK

    28 Окт 2023 14:24ч.

    Потвърждава се темата за преврата. И са готови да елиминират (засега чрез уволнения) тези, които се опитват да му се противопоставят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Красен

    28 Окт 2023 15:06ч.

    Българският народ трябва всичко да знае , защото ние ви храним ! Публикувай глупако докладът на ДАНС , а ние ще решим дали е манипулация !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • SapunRK

    28 Окт 2023 15:37ч.

    Щом Денков е решил, че е манипулативен (по-вероятно - така са му казали да каже), това го прави още по-задължителен за публикуване. Костадинов каза по Евроком, че дори служителите, пазещи машините са направили забеелжка на Стойнов да не снима и, че не може да изнася нищо, но той ги е отсвирил. Трябва да се стигне до дъното и да се разплете кошницата. Това си е пълзящ преврат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сава

    28 Окт 2023 16:37ч.

    Всъщност докладът, издърпва вълшебно килимче, с което плъх като теб, без да е харесван от никой е станал премиер в една несъстоятелна колониална територия. Поразиите които сътворявате се прекалено много дори за овце като нас. Не само ДАНС, но и други говорят и показват безогледните лъжи и измами чрез които настоящите управляващи си служат. Това не са случайности и заслужават адмирации и пълна подкрепа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Този човек (Денков, с извинение) ме изумява с глупостта си

    28 Окт 2023 23:53ч.

    По-глупав академик от него може да бъде само Вежди Рашидов.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хах

    28 Окт 2023 23:57ч.

    В сравнение с него Боксън е Айнщайн.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • гласове

    28 Окт 2023 14:25ч.

    Гласове цензурират критиките към национални предатели

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • борба

    28 Окт 2023 17:25ч.

    ТОВА НЕ Е ОТ ДНЕС ..............

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • lainar

    28 Окт 2023 14:27ч.

    dolen

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кой? Ти ли,

    28 Окт 2023 14:32ч.

    бе. Май си прав.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не не

    28 Окт 2023 19:21ч.

    Ти си

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • онуфри

    28 Окт 2023 14:28ч.

    Собствената му служба прави "манипулация". Колко яко! А щом като работят само като "принтери" защо има кодове и защо изборните резултати се запазват и от машината и се използват за справка?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Цоко

    28 Окт 2023 14:29ч.

    Прилича на дребен мошеник. A всъщност е премиер. Евроатлантик.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • онуфри

    28 Окт 2023 14:31ч.

    Ами, джендъри сър...! Мишок джендър!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не е дребен мошенник

    28 Окт 2023 14:31ч.

    а отвратителен канален плъх сеещ зараза

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • конфуций

    28 Окт 2023 15:30ч.

    Прилича на КОСТЕНУРКА. Академик Костенур.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шопен

    28 Окт 2023 15:40ч.

    Я да не обиждаме каналните плъхове! Те са много по-интелигентни от тези харвардски, ъъъъъъъъ, правилно сравнени по-горе лайнари. Национално-предателски лайнари.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мошеник,

    28 Окт 2023 17:17ч.

    но не дребен - под диригентството на посолствоТО трябвало да налеят 30 млрд. за американско оборудване на новите блокове в Козлодуй - при това такова, което е реално негодно и никой никъде не го е пожелал. При това - след като подариха на Украйна читаво оборудване от Белене за 5 млрд....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bai ivan

    28 Окт 2023 19:22ч.

    Този и тагара са ебаси олигогрефините!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "достатъчно е било да се направи проверка защо се прави това"

    28 Окт 2023 14:29ч.

    А де, защо се прави това?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Дете без майка" от което всинца плачем...

    28 Окт 2023 14:29ч.

    И пак "избираме".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прав Ж.

    28 Окт 2023 14:32ч.

    Денков, Денков, тогава закривайте ДАНС след като те ви манипулират. И ЦИК. Само ти и твоите плъхове можете всичко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    28 Окт 2023 14:35ч.

    Биле принтери, разбийш ли. Аз немам никви съмнения, че принтерът ще ми даде правилната белешка - квото съм чукнал на дисплея. Въпросът е, кво се отбелязва в протокола. Щото на мен не ми се струва много трудно да се разпаралелизира процесът. И сега, ако ми кажат, че е невъзможно, щото са ноо честни хора, ще повярвам одма. Де гиди де, пушка бойлия, сабя халосия и люта одринска ракия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Глас

    28 Окт 2023 14:37ч.

    Отказът на министър-председателя да публикува доклад на служба Е проява на цензура. Не зная дали докладът е манипулация или не, но изказването на Денков Е манипулация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    28 Окт 2023 19:00ч.

    Естествено, че Денков не иска да публикува Доклада, защото ще излезат на яве нелицеприятни факти за правителството му и за едни 640 милиона държавни поръчки, които трябва да отидат при "правилните" хора! Изобщо фалшифицирането на изборите си е чиста форма на ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ и това е самата истина!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тоя молец

    28 Окт 2023 14:39ч.

    Дайте ми вестник да шибнем тоя молец.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тоя молец

    28 Окт 2023 14:39ч.

    Дайте ми вестник да шибнем тоя молец.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Изводи

    28 Окт 2023 14:40ч.

    Денков май е свършен, ако не успеят да скалъпят нещо... - Кой каквото прави, за себе си го прави - народна поговорка. - Дано победи истината, стига ни е управлявала лъжа, и ако не се противопоставим, майка ни жална...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • сапунен евнух криминал

    28 Окт 2023 14:42ч.

    Този трябва да държи сапуна в банята на затвора

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    28 Окт 2023 14:42ч.

    Гответе скритото оръжие, а след разграбване на складовете, ще имате по Добро. ...Само кръв ще оправи нещата. Факт от историята.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И ще

    28 Окт 2023 14:44ч.

    си го заслужава - въпросният, за стореното досега.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отказът да се публикува

    28 Окт 2023 14:44ч.

    докладът на ДАНС казва всичко. Но и без друго се знае - без машинните манипулации на вота продажните Пепетадебета се оттичат в канализацията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    28 Окт 2023 14:46ч.

    Денков, не е твоя работа да преценят, дали е манипулативен докладът на ДАНС или не. Публикувай го и ние също можем да преценим. А най-добре го дай на прокуратурата, защото манипулативен доклад би бил престъпление. Имах по-добро мнение, а той се оказа обикновен шапшал...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    28 Окт 2023 15:29ч.

    Народното събрание можеше. Тошко и той не го направи...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • онуфри

    28 Окт 2023 14:49ч.

    Принтерите нямат памет, а машините за гласуване имат. След приключване на изборния ден се запазват резултатите от машината на външен носител и се пращат където трябва (ЦИК и т.н.). Значи не е само принтер. Хората пък се снимат с камери, а машината запазва в паметта си данните по дата и час. Значи може да се направи връзка кой за кого е гласувал. До тук и с анонимното гласуване.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нямам думи

    28 Окт 2023 14:52ч.

    Наглостта им е умопомрачителна! Ми публикувайте докалада бе, тамън "манипулациите му" ще лъснат за всички! Колкото до модерната напоследък опорка, че машините били принтери, рийш ли, що са ви "кодове" тогава, БЕ? Досега не съм видял принтер с хеш, автентификация и криптиране? А пък това, че крайният срок за сертификация на машините бил 14 часа преди началото на изборите, сигурно е някаква нашенска иновация в областта. Камъни, камъни и тояги само ще ги оправят тия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    28 Окт 2023 15:01ч.

    Ха ха ха... ти да видиш ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    28 Окт 2023 15:01ч.

    оставка и кои от къде е дали е манипулация ще преценим ние които гласуваме или не

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Динко от Ямбол

    28 Окт 2023 15:02ч.

    Този път не ви минаха "номерата", бе евроджендъри ! Всички софийски НПО-та, след проведени сутринта бързи и спешни разговори по телефоните им от "бандата" на Кирчо и Кокорчо, бяха събрани на мегданя с вувузели и свирки. Защото борбата е голяма, тъй като ще трябва да си запазат "грандовете" от чичко им Сорос и за . . .2024 година ! Надявам се това продажно правителство да си отида, веднатга след изборите !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    28 Окт 2023 15:03ч.

    Този трябва да бъде съден!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    28 Окт 2023 15:06ч.

    На мен не ми дава сърце. Как наакано гледа ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    28 Окт 2023 15:05ч.

    Аз бих го казал така: "Докладът на ДАНС е манипулация и е изваден от контекста".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    28 Окт 2023 15:08ч.

    Денков: Докладът на ДАНС е манипулация и заради това няма да го публикувам. Я да чуем шефовете на ДАНС по повод на това изявление.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    28 Окт 2023 15:15ч.

    Това правителство пада. Явно ще има нов кабинет с друга конфигурация в НС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Доктор

    28 Окт 2023 15:26ч.

    Не мога да повярвам, че подобно нищожесто е премиер. Нагъл и продажен, амбициозен селски хитрец.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    28 Окт 2023 15:26ч.

    СЪД И ЗАТВОР! Стига игри на демокрация! Тези се подиграват с народа!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    28 Окт 2023 15:29ч.

    Оставка на алабалистките престъпници, съд и затвор това е най безобразното възможно престъпление, на всичкото от горе и тъпака Киро сам си го призна в записа, вървете по дяволите изроди предателски и продажни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    28 Окт 2023 15:32ч.

    Не бързайте, съдът ще го чете със сигурност. Каквото е там този документ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    28 Окт 2023 15:35ч.

    Интересно, кое е заплаха за Нац. сигурност - обнародването или скриването на сий доклад.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • незнайко

    28 Окт 2023 15:36ч.

    "Твърденията на ДАНС са неверни, защото не са верни"- ха сега го опровергайте ако можете

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 404

    28 Окт 2023 15:38ч.

    Защо тая смaчкана хлeбарка още не е арестувана ??? Самият факт, че крие докладът, вече е достатъчно показателен !!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    28 Окт 2023 15:43ч.

    Напрао му се чудя - бил манипулативен, правел внушения ... Ми публикувайте го с коментари, както Кама Сутра на еврейски - на сека страница, бележки и препоръки на мама.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На калъп

    28 Окт 2023 15:47ч.

    Беее те ги хванали на калъп, а молецът вика не е вярно това което виждате.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тъй де!

    28 Окт 2023 20:37ч.

    Скъпи, не е е т'ва което си мислиш!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    28 Окт 2023 15:48ч.

    Ся, след кат си получиш касовата бележка я пускаш в урната. После се брои ръчно и протоколите се пишат пак от неграмотни СИК. Машините наистина са само за справка(по закон). Технически е невъзможно да има невалидни бюлетини, така че едно голямо разминаване между протокол и машина е само индиция за нередност и да се провери кви са ги вършили в СИК. Инак действията на замяна наистина са странни. Публиката обикновено търси зловещи конспирации на зли гении. Пропускате едно просто обяснение-тия са по-тъпи и от Цветанов, дето мислехме че е невъзможно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мунчо

    28 Окт 2023 15:50ч.

    Баси. За първи път от своето създаване ДАНС ( впрочем за втори, първият път беше, когато изловиха Чернева и ПРОСТИЯкиро в предателство за позицията ни относно "еврочленството" на БЮРМ ) свърши нещо ИСТИНСКО, а тия АЛА-БАЛИСТИ не им го признават. Пълен ташак сте, бе, ПП ДБ ( ,,Поредните пазители на Дебелия и Боко" ).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хубаво есе

    28 Окт 2023 15:54ч.

    Денков си мисли... че управлява държавата?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван

    28 Окт 2023 16:17ч.

    Абе какви принтери- това, което принтират е формално и никой не го засича след това дали отговаря на въведеното. Резултатите се отчитат само по това, което е въведено в компютъра за гласуване.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Су-35

    28 Окт 2023 16:21ч.

    Денков до сушщ прилича на гонзо от мъпет шоу. Вижте куклата от култовото шоу и ми кажете че не е така.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    28 Окт 2023 16:26ч.

    (Процесът на верифициране е делегиран на този зам.-министър, защото това съответства на неговата експертиза, той работи в екип. Затова отговорността е на неговите плещи. Той е натоварен с тази заповед и заедно с експертите са се подписали единодушно, че всичко е наред.) това мнение на канцлера заслужава обстойно штудиране под микроскоп, заштоту ме страхувъ #KOЙ ме управлява. междудругото,за по ясно на бг селеееееенете "верифицира" е "установява" на роден език и е то е натоварено съ смисъла. отъ това първо изречение се вижда че нямаме вече едно бг чисто изречение. както и ,че днес е Уйййййййййкиндъ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Управляван хаос

    28 Окт 2023 16:31ч.

    Ние сме нация с невероятно висока търпимост и невероятно зенижени морални критерии. Специално по отношение на морала, цари една обратно пропорционална зависимост - колкото по-високо се качваме в социалната стълбица, толкова по-ужасяващи примери за липса на морал срещаме. Очевидно познавайки тези ни характеристики, органите за специални операции на т.н. ни съюзници, подготвиха и допълнително инсталираха във върховете на политическия ни елит хора, които демонстрират някакви специфични заболявания, свързани с тотална липса на задръжки и мярка. Били са специално избрани за целта, но са отишли толкова далеч, че дори инсталаторите им са се хванали за главите и сега вероятно текат процедури по тяхното отстраняване. Мобилизирани са останалите здрави, правилно мислещи сили, макар и те да са доказани мошеници и негодници, частично санкционирани от чуждия закон, частично услужливо опростени от нашата правоприлагаща система, че да свършат още полезни нещица за възложителите. Извършеното от клетника - зам. министър, носи всички белези на умишленост, нарочност. Вероятно става въпрос за някаква форма на принуда, може и да високо заплатена поръчка, вплетена в някакъв умишлен сценарий, изпълнен при нескопосана режисура. Ако всеки си отваряше очите, изборите нямаше как да бъдат опорочени. Единствената теор. хипотеза беше да се извърши тотална подмяна на резултатите в ИО ад, но то щеше да бъде разкрито от всички, които имат воля да стигнат до истината. Остава и още един извод - ние сме твърде емоционален народ, който не е прост, но очевидно няма дарбата да поеме дълбоко въздух, да изчака за миг, после да се опита разсъдливо да постави правилните въпроси, да действа хладно и рационално и да стигне до коректните заключения, които да произведат справедлив и верен резултат. Случващото се в момента е емоционална истерия в условия на управляван хаос!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    28 Окт 2023 16:31ч.

    Горди ли сте в колонията?Мръсно гадно стадо идиоти сте!Повечето!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Драги ми безродний пръч,

    28 Окт 2023 20:44ч.

    Избягвай да плюеш там където си лизал, защото съществува известен шанс после да лижеш, където си плюл!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Простия Киро: Моята воля за Сарафов е под всякаква критика!

    28 Окт 2023 16:33ч.

    Тоя мишок кривоглед е последното същество на което може да вярваме. Въпреки препоръките и гаранциите на Тримореца за него, за простия парапетодържач и за ококорения любовник на спецов! Отвратителна комбинация!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    28 Окт 2023 16:58ч.

    Твърдят успорито, че вотът не може да се манипулира, след като машините са просто принтери и избирателят вижда изпринтираното и няма как вотът му да бъде подменен... Ами ако ползваме "принтерите" за принтиране на допълнителни разписки, с които да подменим частично, или да допълним, реалните разписки в урната? Като с бюлетините при аферата "Констиброд", само дето допълнителните бюлетини се печатат на момента и на място, а не предварително...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    28 Окт 2023 17:08ч.

    Трябва ти и СИК да подправя протокола.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доц. Карачибук

    28 Окт 2023 17:10ч.

    Дали докладът на ДАНС е "манипулавен" и дали да бъде публикуван ще се разбере едва след очакваното заседание на селсъвета на републиката. Но това е някаво досадно дребнотемие, скучно чиновническо забавление. Върпосният доклад "ясно и категорично" не бива да се обнародва! Той е изпълнен с описание на непристойни, порнографски сцени. Освен това те са обилно илюстрирани документален снимков материал. Преценете сами - най-невинно е описанието на това как заместник-министър се усамотява с машина за гласуване. Настойчиво започва да флиртува с нея. Ръката му похотливо се плъзга по най-интимните части на машината. Тя и той видимо се възбуждат и след малко зам-министърът брутално я пенетрира. Заради читателите-пуритани само накратко ще се спрем на сцената как той прониква в нея. Машината в началото е е леко изненадана от еректирата настойчивост на своя ухажьор. Държи се като невинна гимназистка. Настоява той да въведе 64 битовата си част от ключа за вагинален достъп. После машината губи контрол, възбужда се, стене, като разгонена кучка, приканва го да я обладае във всичките й отвори. Следва сцена на групов секс. Млади програмисти от информационно-сексуално обслужване вадят пенисните си USB преходници и ги завират в машината. Тя се се разпищява като козодой в лунната австралийска нощ. По-късно машината въобще не може да си спомни кой и какво е правил с нея, иска само още и още от същото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КарА,

    28 Окт 2023 20:56ч.

    ти просто разкова кочината! Ашколсун, евалла и аферим!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Щом

    28 Окт 2023 17:15ч.

    Щом Денков казва на Реално Случило се Събитие- МАНИПУЛАЦИЯ,то повече никога няма да повярвам на нито една сричка излязла от неговата уста.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    28 Окт 2023 17:15ч.

    Машинно се гласува във Венецуела. Чисто машинно. С автоматично генерирани отчети. Страна в остър конфликт със САЩ. И никой не твърди че вота се манипулира с машините. Ако плачат за нещо е купен вот, заплахи, полицейщина. Но нито САЩ, нито опозицията не намериха пробив в самата система за гласуване. Що откриваме топлата вода отново не ми е ясно. Кат искаш добра система-преведи от испански венецуелската. Проблемът е че у нас всяка партия търси авантажи, не сигурно гласуване.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Cerrelius

    28 Окт 2023 17:19ч.

    Плъх-джендър! Баси породата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Браво на ДАНС!

    28 Окт 2023 17:27ч.

    Очакваме да се задейства Прокуратурата! И най-важното - оставка и съд за тези продажници!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • заПек Анов

    28 Окт 2023 17:35ч.

    Много грозна и некадърна секретарка има Пеевски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аса

    28 Окт 2023 17:39ч.

    Незабавно изгонване на сащническия посланик от България! Незабавно закриване на сащническото посолство в България! Незабавно закриване на сащническите бази в България! Незабавно обявяване на сащ за вражеска подчовешка държава и обявяване на война на агресора сащ! сащ е злото на тази планета! сащ е фабрика за пропаганда, за фалшиви новини! Сънародници, защо не искате изгонване на наглия сащнически посланик-агресор?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Щото сънародниците си гледат личния гечинмек.

    28 Окт 2023 17:41ч.

    Мрънкат, колкото да се намират на лаф.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Седларов - Извършеното от клетника - зам. министър, носи всички белези на умишленост, нарочност.

    28 Окт 2023 17:49ч.

    Нарочност е напълно възможна, особено при тази поредица идиотски ходове със снимки и пр. - та чак до отказа на минпреда да публикува документа на ДАНС. Възможно е, че в същност се цели точно тази ситуация (даже и спонтанна демонстрация спретнаха днес) за да могат на финала 'и да обявят крути мерки - та чак до един вид военно положение с всички придружаващи го подробности: - тотална цензура, арести, всякакви забрани. Така биха могли да се задържат неограничено дълго време. Просто на тях ИМ е, по волята на началническоТО козяшко гнездо, нужен претекст да задушат всяка една съпротива в следващите седмици и месеци във все по-обостреното международно положение. Най-вече в една прифронтова държава...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За първи път да прочета нещо,

    29 Окт 2023 4:50ч.

    за което си мисля от доста време. Дори и най-големите тъпизми (погледнати отстрани) на ПростоКировците имат някакво логично обяснение, ако са известни целите на създателите им. Този зам. министърът да наруши правила, котио сам е писал, посред бял ден, пред очевидци, да разправя, че щял да си "поиграе" у дома с кодовете и т.н. са алабализми на куб. Това е нещо, което трябва да се види и задейства реакции. Те рабира се бяха задействани, включително и митингът на жълтопаветниците се състоя, в подкрепа на нещо, което вече е ясно, че няма да се използва. Ами ако нещата са по-различни: ПеПеДеБетата са разбрали от собствените си "социологически" проучвания, че нищо няма да спечелят и ГЕРБ + тук-таме опозицията ще им вземе местата. Започват една фалшива кампания, за да изкарат машините от гласуването, макар уж те да са за тях. Изборите минават, ППДБЛГБТ губят. Веднага, още в понеделник надават вой, че изборите с хартиени бюлетини са фалшифицирани и опорочени. Търсят помощ от ЕС и Големия Брат. Последните решават, че демокрацията в България е застрашена. Законно избраното правителство е в опасност. Трябва да се намесят. Базите се отварят, военизирани лица от небългарски произход започват да патрулират и ловят всеки подозрителен. Медиите разпалват фалшива кампания, че опозицията напада правителството и иска да го свали. Бум-тряс! Край на избори, край на парламентарна власт, край на всичко. На кого му е до България точно в този момент? Няма Дядо Иван, няма Баба Марта. Най-много Ердоган да защити своите събратя и отцепи югозападните части и Родопите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    28 Окт 2023 18:02ч.

    Баце покажи че още имаш топки в крачолите и ги сваляй. Пък ние ще се направим че сме ти простили предишните грехове. Иначе като нищо можеш да загубиш и част от партията си. Там все пак има доста свестни хора. Но не ми се вярва в такъв вариант. Представям си активността на Галя вчера и днес.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Че кого го е грижа

    28 Окт 2023 21:27ч.

    за тайфата на БХ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Леля

    28 Окт 2023 18:06ч.

    Как ще публикува доклада като в него пише за едни 640 милиона обществени поръчки, за които Киро е натискал електронния министър и е заплашвал децата му?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Манипулатор

    28 Окт 2023 18:14ч.

    Единствената манипулация е правителството и сглобката, начело с Кокорчо, Тъпото, Академика, клюна, Генерала, Тиквата, Пеевски- манипулират цялата държава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Су-35

    28 Окт 2023 18:18ч.

    Другарю Денков сигурно Путин го е пиусал тоя доклад затова не ни го показвайте.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    28 Окт 2023 18:23ч.

    Е, аз чакам натам да се завъртят работите. Само се чудя, ще впишат ли Митрофанова или направо ще се натресат на Жужо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    28 Окт 2023 18:27ч.

    Ако перефразираме вуйчото на ченгенцето: "По-добре машините да дойдат".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    28 Окт 2023 18:29ч.

    Нищо лично към Денков, но той прекалено често се държи неадекватно, нещо като пиле в кълчища! Затова понякога пиша, че сламен премиер! Та и сега така, да не можеш да разбереш дали той е способен да мисли! Е някои казват, че мисленето е труден процес . . .!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    28 Окт 2023 18:29ч.

    Денков, дошъл в името на морала ,утре ще отговаря за провеждането на най-компрометираните избори , при това още преди да се проведат. Просто са уникално тъпи. Тия няма да изкарат до Нова Година. Радев да реди нови служебни. (Ще е голям майтап служебни да правят и местни, че както е тръгнало няма достатъчно хартия за толкова осрани задници и кат нищо вървим към касиране.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Bad Face

    28 Окт 2023 18:46ч.

    Преди малко изслушах подробно изказването на уплашеният Денков, там той говори, че е изпращал машини за гласуване в чужбина (" .... Например, тези в чужбина сме ги изпратили много преди това.") За какви избори и машини в чужбина говори този кретен???? В чужбина няма изборни секции при местен вот. Дали изобщо знае за какво говори или паниката е тотална, а измамата повсеместна??? На друг направили му впечатление това???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    28 Окт 2023 21:59ч.

    Така е. И на страницата на ЦИК го пише: "При настоящ адрес извън страната българските граждани не могат да гласуват в местни избори." Въпросът е защо Денков го трвърди? Възможно ли е да не знае, или наистина са пратили машини, които да се отчетат съответния "правилен" вот. Толкова са нагли, че вече нищо не може да ме учуди. Към линч отиват нещата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тук се лее език на омразата

    28 Окт 2023 18:49ч.

    ще сезирам комисията

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ☮️маке лове☮️

    28 Окт 2023 18:51ч.

    ☮️нот вар☮️

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    28 Окт 2023 19:21ч.

    Да, докладът на ДАНС е справка без гриф за секретност. Денков какво искаш? Секретни избори ли? Много ви е страх от Данс вас ПП и ДБ. Наско генералчето сън не спи и мечтата му е за завземе службите! Защо ли? Защото там има засекретени документи, които ако излязат наяве ПП и ДБ (може и Герб и ДПС) отиват моментално на съд.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • С.С.

    28 Окт 2023 19:33ч.

    Този път не ви минаха "номерата", бе евроджендъри ! Всички софийски НПО-та, след проведени сутринта бързи и спешни разговори по телефоните им от "бандата" на Кирчо и Кокорчо, бяха събрани на мегданя с вувузели и свирки. Защото борбата е голяма, тъй като ще трябва да си запазат "грандовете" от чичко им Сорос и за . . .2024 година ! Надявам се това продажно правителство да си отида, веднатга след изборите !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    28 Окт 2023 19:50ч.

    заеби евроджендърите. Имаме сериозен проблем не само с технологията, а със самата същност на понятия като Демокрация, Либерализъм, Хуманизъм(Liberté, égalité, fraternité)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    28 Окт 2023 19:54ч.

    За емпатия, солидарност или лична отговорност и правото на индивида за пряко действие срещу диктата на тълпата изобщо не говоря.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    28 Окт 2023 19:57ч.

    Фенменално е как Харвард от институция се превърна в пейоратив, а академик в псувня на майка за миг от вечността.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    28 Окт 2023 20:03ч.

    Според Милтън от смъртните грехове горделивостта е първият(според официалният превод на Изгубеният рай-гордостта, все си мисля че е превеждано от академик, познаваш английският по-добре от българския(макар че по спомен, преводач е жена, пак е академичен превод)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаирсъзин

    28 Окт 2023 20:17ч.

    Ти си манипулацията ... Не те знам какви сапуни правиш и какъв си академик, но като минпред и най-вероятно като човек си пръдльо !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мнение

    28 Окт 2023 20:36ч.

    На какво основание и експертиза,този мишок определя доклада за манипулативен.В качеството си на какъв определя,че няма да го публикува.Некадърен смешник.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не съм сигурен

    28 Окт 2023 21:19ч.

    дали жълтопаветниците се опитват да ме върнат във времето преди 89-та, когато Big Brother определяше кои радиостанции мога да слушам и кои са забранени/заглушени, и какво от докладите на Д(АН)С мога да знам, все едно дали са класифицирани или не, или пък ме пращат в бъдещето , в Оруеловата "1984-та", в която Министерството на истината ежедневно и ежечасно прекроява и фалшифицира миналото в интерес на политическата конюнктура! Защото 1984-та оше не е настъпила, нали? Моля ви, нека поне някой потвърди, че все още не живеем в 1984-та!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лора Дан

    29 Окт 2023 1:12ч.

    О-о-о, там сме и още как. ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • dabedabe

    28 Окт 2023 21:36ч.

    За пръв път няма да гласувам и зорко ще следя как липсата на моя глас ще промени изборните резултати.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вижте снимката от Брюксел....

    28 Окт 2023 23:14ч.

    ...на която е тая гнида заедно с Виктор Орбан. И после ми кажете-чувствате ли се горди дори като колониални червеи, камо ли като българи.Позор.ЕС е по зле и от съветската система.За чий си разбихме държавата не ми е ясно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    29 Окт 2023 3:10ч.

    Дянков няма морал, няма политическа и обща култура, как ли е станал академик? Дянков е един подлезурец, ако всичко прави за пари, може да има някакво оправдание, ако е по убеждение , заслужава душата му да няма покой!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мони

    29 Окт 2023 3:16ч.

    Ако докладът не е секретен защо Ке страхуват да стане достояние на хората ? А Денков ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи