Деница Сачева: Правителство без ГЕРБ очевидно няма как да се случи

Деница Сачева: Правителство без ГЕРБ очевидно няма как да се случи

Следвайте "Гласове" в Телеграм.

Правителство без ГЕРБ очевидно няма как да се случи. Това заяви в предаването "Денят започва" депутатът от ГЕРБ-СДС Деница Сачева. По думите ѝь няма как партията да е в изолация и да е първа политическа сила след изборите.

Според Сачева по-скоро може да се говори, че "Продължаваме Промяната" са в изолация, тъй като нито една политическа сила не се е отзовала на поканата им за разговор в Народното събрание.

Сачева призова депутатите да се фокусират върху важните задачи в Народното събрание. Искаме НС да работи, за да бъдат решавани проблемите на хората. Добре е, че се получи този избор на председател, за да продължи парламентът да работи, каза Сачева.

Тя призова да не се бърза с предопределяне на бъдещите решения преди те да са се случили. Определи правителство на малцинството на ГЕРБ-СДС като краен вариант.

Сачева заяви, че в момента най-важен е диалогът, а тези, които не искат да говорят за борба с корупцията са "Продължаваме Промяната".

От ГЕРБ-СДС днес ще внесат антикризисни мерки за гласуване в парламента. Те са свързани с енергетика и Плана за възстановяване и устойчивост - компенсация на бизнеса до края на 2023 г., либерализацията за битовите потребители на електроенергия да бъде не по-рано от 1 януари 2022 г.

Източник: БНТ

 

 

Коментари

  • Сигналиста

    24 Окт 2022 9:29ч.

    "Правителство няма да се случи" издава лексикалната грамотност на "Правителство няма да се такова".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • лалю

    24 Окт 2022 9:40ч.

    герп не е партия, а е служба към ДПС. Просто в Сарая се гнусят от определени действия и са ги прехвърлили на гяурите. За да не си цапат ръцете.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • СМЕХХХ

    24 Окт 2022 9:43ч.

    Е, очевадно тиквата няма да може да изтегли нов заем от 16 млрд и да се облажи пак! Което пък е добре за нас!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • я как се е барнала

    24 Окт 2022 10:26ч.

    съвсем украинка. Ами айде като си толкова интернационалиска евроатлантистка марш доброволка при надрусаня, а не да плещиш по талавизията

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 6666

    24 Окт 2022 10:31ч.

    АКО СЕ СФОРМИРА ПРАВИТЕЛСТВО С ГЕРБИСТИТЕ ИЗЛИЗАМЕ НА УЛИЦАТА. ПИСНА НИ ДА НИ КРАДАТ ЦЯЛ ЖИВОТ. ЦЕЛТА ИМ Е ДА УВЛАДЕЯТ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПАРИТЕ ОТ ЕВРОПА.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    24 Окт 2022 10:35ч.

    в bg сичко се *случвъ* : сеееленете скопихъ и bg езикъ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Схемата

    24 Окт 2022 11:54ч.

    Харно хортуваш! Да добавиш: понеже без геппс не става, а с геппс е немислимо, невъзможно, неприлично, гнусно - да хвърлим бързо кърпата! Задължително да се добави: доколкото този парламент е очевидно мъртвороден, да престанем да се правим, че не регистрираме този факт, да не допускаме той да извърши бели и бързо да се ориентираме към нови избори.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи