Делян Пеевски: Пълна и безусловна подкрепа за "Пирогов"

Делян Пеевски: Пълна и безусловна подкрепа за "Пирогов"

Снимка: БТА, архив

Проследявайки събитията от последните дни, свързани с “Пирогов”, изразявам пълната си и безусловна подкрепа към ръководителя на болницата д-р Валентин Димитров и целия екип на “Пирогов” срещу недопустимата арогантност и агресия, на които са подложени. Това заявява народният представител от ДПС Делян Пеевски в специална позиция, разпространена от пресцентъра на ДПС.

Ето какво още гласи позицията на Делян Пеевски:

Смятам, че всички ние сме длъжни да изразим ясно и високо непримиримостта си към това самозабравили се чиновници, като Мустафа Емин, политици и каквито и да са се самонарекли, да си позволяват да унижават и обругават български лекари и медицински сестри, изисквайки “специално” привилегировано отношение, използвайки позициите си за оказване на натиск и принуда.

Още по-малко е допустимо това, че вместо да понесе отговорност за допуснатата грешка и нарушение, се прави опит целият този срамен за извършителя случай да се пренесе на политическото поле.

Нашите лекари и медицински работници изнесоха на плещите си кошмара на Ковид пандемията. “Пирогов” и екипите му винаги са на първа линия при най-страшните бедствия, катастрофи и трагедии.

Те заслужават единствено нашия респект и уважение!

 

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • Поп Вечерко

    05 Sep 2023 16:14ч.

    Свиньо депесарска, тия клишета не помагат - тъй да предадеш на дръндарския циганин!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Спасов

    05 Sep 2023 16:20ч.

    Когато законодателството се прилага на око или изобщо не се прилага, започва използването на дивидентна риторика. Дивидетната риторика се отличава с нисък риск или нулев риск, поради факта, че събитието вече е настъпило и обществената позиция е ясно определена.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • fiba

    05 Sep 2023 16:23ч.

    Кабинетът "Денков" се насочва към канализацията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наска

    05 Sep 2023 17:17ч.

    Браво! Точно така трябва да постъпват политиците. Не да защитават колегите си на всяка цена, а справедливо да преценяват ситуацията. Кабда санкционираме и накажем онези, които заплашват медиците ни, дори ги нападат и бият, когато управляващите ги заплашват в момент, когато спасяват живота на дете. Срамно и отвратително е поведението на Тагарев. За всеки такъв случай на самозабрава мерките трябва да да незабавна оставка. Как иначе да върнем морала и уважението ни към тези, които ни спасяват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • SapunRK

    05 Sep 2023 17:26ч.

    Очаквам, някой ден, директорът на "Пирогов" да отиде някъде и да каже... напр. в автосервиза: - Чшшш... пич, изкарай тая трошка и земи моята кола, че Пеевски ми е приятел и сега ще му се обадя да ви изволни сичките!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Статистически тегла

    05 Sep 2023 17:37ч.

    Само не се полъгвайте! Това не "непримиримост към самозабравилите си". ДПС няма принципи и вяра, дпс има интереси и е дълбоко оперирано от идеи и принципи. Аз имам две хипотези. Хипотеза едно, тегло от окол 75 %. Вероятно Мустафа е бил ухажван от ДПС, но не им е вързал! Поради някакви причини (за които не е трудно да се сетим), Мустафа е избрал партия Дай, България! Това, което д. Пеевски върши в момента е саморазправа и достъпкване на "предателя" на Партията, Председателя и Ана Тюркийе - задължително в този ред! На теория има и друга теоретична хипотеза. Хипотеза 2, тегло около 25 %. Ана Тюркийе е изпратила Мустафа със специални задачи в Дай, България, а пък сега, биейки го, ДПС симулира битка с предателите. Всъщност само му укрепва и защитава версията за прикритие. "Пратеникът" със специално поръчение все пак би се държал доста по-ловко и умно, затова тук теглото е 25 %. Мустафато е един най-вероятно арогантен и самозабравил се глупак, с липса на смислена преценка за ситуация!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На нереза

    05 Sep 2023 17:40ч.

    май му запари задника. Ако американците бяха добронамерени към нас, ДПС да го нямаше отдавна. Предлагам на изселниците ни в Турция да си скалъпят партия. Не пречи и по други локации сънародниците ни да се солидаризират.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кошмара на Ковид пандемията ?

    05 Sep 2023 17:53ч.

    Свинчо лиже на високо ! На глобално ниво, така да се каже… Само тъй се стои извън “Магнитски” …

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    05 Sep 2023 18:15ч.

    тебе кои те пита какво мислиш я се скрии изсекохте горите и сега няма да се отървем от наводнения и бедствия

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Предизборно!

    05 Sep 2023 18:30ч.

    И това е нещо! Не може да искаме невъзможното, от тези които ни управляват в постсоциалистическия период. Те все още се учат да бъдат и хора!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • The Man With No Name

    05 Sep 2023 18:59ч.

    Леле, Пеевки да им чете морал, че да не могат и да гъкнат(не че пак няма да лаят). Трябва наистина да си изкопал и дъното.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Али Луя

    05 Sep 2023 19:15ч.

    Човекът е с висок морал, трябваше да си стане официално шеф на ДАНС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • The Man With No Name

    05 Sep 2023 19:46ч.

    С риск да ме обявят за релативист-фундаменталист, но моралът е сравнителна категория. Що за социопат трябва да си, че Пеевски да има моралното право да ти чете лекция по темата?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи