ДАНС започва проверка на Костадин Костадинов по нареждане на прокуратурата

ДАНС започва проверка на Костадин Костадинов по нареждане на прокуратурата

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Софийската градска прокуратура (СГП) се самосезира по разпространена информация в медиите, че народен представител от 49-о Народно събрание евентуално е извършил престъпление против правата на гражданите, по-конкретно по чл. 162 от Наказателния кодекс.

Името на народния представител не се посочва, но се предполага, че става въпрос за лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов. От Организацията на евреите в България "Шалом" пък изразиха тревога от "засилващите се прояви на антисемитизъм и език на омраза".

По-рано днес премиерът Николай Денков и двама министри от кабинета му призоваха държавното обвинение да вземе мерки срещу "призивите за насилие на "Възраждане". В следобедните часове стана ясно, че наблюдаващият прокурор по реда на Закона за съдебната власт е възложил извършването на съвместна проверка от ДАНС и отдел "Киберпрестъпност" при Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" на МВР. 

В хода на проверката трябва да се установи дали чрез слово, печат, или чрез други средства за масова информация, чрез информационни системи или по друг начин депутатът проповядва или подбужда към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност.

Срокът за извършване на проверката е три месеца, а след това трябва да се прецени има ли достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер, за да се образува досъдебно производство. За резултатите обществеността ще бъде информирана, посочиха от пресцентъра на СГП. 

Що се касае до сигнала на Организацията на евреите в България "Шалом", изпратен и до премиера Денков, в него конкретно се посочва името на Костадинов и "поредните му антисемитски прояви". 

Във Facebook от организацията споделиха писмо на Марам Щерн, изпълнителен директор на Световния еврейски конгрес (СЕК) до министър-председателя Николай Денков. В него СЕК "изказва силната си тревога от случващото се в България, засилващите се прояви на антисемитизъм и език на омраза, както и опитите за дискредитирана на Организацията на евреите в България "Шалом". 

Изказва се и "силно възмущение по повод на политическата риторика на лидера на ПП "Възраждане", свързана с изкривяване на историята на Холокоста и отправяне на обидни обвинения в нацизъм към председателя на "Шалом". Припомня се, че не за първи път Костадинов използвал трагедията на Холокоста за политически цели, като по време на COVID пандемията зелените сертификати бяха сравнени с жълтите звезди, които евреите е трябвало да носят, в резултат от приетия "Закон за защита на нацията".

Световният еврейски конгрес подчертава, че Организацията на евреите в България "Шалом" представлява еврейската общност в България "и опитите нейното делегитимиране, чрез представянето и за една от многото еврейски организации, е несъстоятелно". Писмото завършва с призив към министър-председателя и българските политици да не допускат темата за Холокоста да бъде използвана като платформа за адресиране на политически и социални въпроси. 

През последните седмици се състояха два протеста на представители и привърженици на партия "Възраждане" в София и Варна, в рамките на които простиращите попречиха на прожекции на филма "Близо" на белгийския режисьор Лукас Донт. Те го определиха като "спиране на педофилска пропаганда". След пуча от страна на частната военна компания "Вагнер" на Евгений Пригожин пък Костадинов написа във Facebook: 

"(...)Сега, разбира се, са разочаровани, но само няколко часа бяха достатъчни, за да се види какво представляват те - една озверяла античовешка сган, жадуваща кръв и мечтаеща за войни и насилие. Ето защо дълг на всеки един нормален гражданин е да направи всичко по силите си, за да може тази уродлива измет да бъде унищожена - за доброто не само на България, но и на човечеството".

Публикацията в този ѝ вид в момента липсва от страницата на Костадинов. 

Източник: dnes.dir.bg

 

 

 

 

 

Коментари

 • Borislav Popov

  27 Юни 2023 21:43ч.

  А за "ало Ваньо" кога? Напишете типов сигнал до прокуратурата, който иска да го изтегли,подпише и изпрати.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Янки проститурата нареди

  28 Юни 2023 0:37ч.

  Сичкото кеч да се подреди

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Споко!

  28 Юни 2023 1:37ч.

  Наближи ли руската армия Дунава, всички ще ги забраним! Ей богу, историята ще се повтори! Този път не професор, а академик! Обаче без лиготиите на комунистите! До Крумови закони за всичко!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ще повърна

  28 Юни 2023 19:36ч.

  Ей, смешници, я оставете човека на мира!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • old_beggar

  27 Юни 2023 21:43ч.

  look at this fine selection of those bitches from the West

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • кенет муртон е сатана

  27 Юни 2023 21:44ч.

  сащ чрез сащническото посолство разрушават България, разрушават българското общество! Близката цел на сащническия диктатор - кенет муртон е след падането на правителството - по време на изборите да няма опозиция, да няма партия "Възраждане". Кога ще изгоним сащническия посланик-диктатор от България?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Евровизия

  27 Юни 2023 21:48ч.

  Боже, какво "престъпление" срещу евреите, но иначе нямат никакъв проблем с палача Бандера - националният герой на укрите!? А въобще има ли нормален човек, който да не е противник на педофилската (и всяка друга сатанистка) пропаганда?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мария...

  27 Юни 2023 21:52ч.

  Срещу бандата на киро кога?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куци Коньов

  27 Юни 2023 21:56ч.

  "Шалом" изразили тревога от "засилващите се прояви на антисемитизъм и език на омраза"... Защото някой сравнява една сагрегация (жълтите звезди) с друга саграгация (зелените сертификати)? Или че "нацифицирал" лидера на "Шалом", който си е сложил украински флаг във Фейсбука? Има логика и изобщо няма връзка с Украйна... А дали със същия комсомолски плам ще изразят тревогата си от "засилващите се прояви на антирусизъм и език на омраза" към един друг етнос, който се лее в изоблие от година и половина от разни особи с украински флагчета на профилите? И дали прокуратурата и ДАНС ще се самосезират за онзи "език на омразата"...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ристю е американски шпионин

  27 Юни 2023 21:58ч.

  Но ДАНС така и не започна проверки срещу американските шпиони про100 к!р0, @сен ф@силеф и ристю - за държавна измяна и за престъпления срещу Републиката, които сами си признаха в записа... Ех, никой не иска да лови американски шпиони, камо ли да ги гони от България!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Разбрахме

  27 Юни 2023 22:11ч.

  Как ППДБГЕРБСДС ни управляват. Имат сделка с евреите. А знаем, че те могат само да се оплакват, и да забогатяват от въздуха. По активизиралите се организации, ще разпознаем враговете на нашите баби и дядовци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  27 Юни 2023 22:13ч.

  Браво, тия най-накрая се самосезираха за нещо, нищо, че е за нищо... важното е, че показаха, че са живи!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Николова

  27 Юни 2023 22:14ч.

  Aма ние сме имали ДАНС?! А за записа “ала-бала”, че ще уволняват и назначават техни хора, ааа? И това, което чухме се случва, ама пак са глухонеми и медии, и прокуратура. Ке събера камъни и бой по кратуните им тъпи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  27 Юни 2023 22:20ч.

  С Коцето или без, с България или без, с оръжия или без - Русия спечели войната, доларът се скапва, САЩ умира, всичко се скапва и цифровата валута няма да просъществува дълго, и еврото няма да съществува още дълго, но някои наистина се взеха насериозно!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мария...

  27 Юни 2023 22:29ч.

  данс, чухте ли този запис? https://www.youtube.com/watch?v=IIYqDhrzLYI

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • само прокурори не са го чували

  27 Юни 2023 23:24ч.

  Ни лук ял, ни лук мирисали!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • да жеве българското възраждане

  27 Юни 2023 22:32ч.

  и да не забравяме, че член 162 всъщност е двоен член 81 и рано или късно американските к.урви узурпирали България ще си го получат и отпред и отзад, както е речено и обречено.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • медиен експерт

  27 Юни 2023 22:34ч.

  И какво излиза, че и евреите са неблагодарни, също като украинците. Да се надяваме, че става дума за малка част от тях.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мария...

  27 Юни 2023 22:39ч.

  Понякога си мисля, че не е трябвало да ги спасяваме.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • медиен експерт

  27 Юни 2023 22:54ч.

  Винаги има смисъл да се спасява живота.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не сме ги спасили ние

  27 Юни 2023 22:56ч.

  тогава е имало видни българи в елита, подобно на Възраждането, които първо не са допуснали България да е безгласна страна в Остта, както е сега в ЕС и Отан, и второ които са имали запазени лостове за влияние върху Борис Трети и общественото мнение, например БПЦ, до степен да заплашват Борис Трети с отлъчване. А народът е гледал сеир, като гледа и сега, както и гледал и през борбата за национално освобождение, за разлика от тази за самостоятелна църква, защото църквата е била нещо познато, а освобождението е било познато само на частично вече освободените, като панагюрци например. Народът иска да види и пипне нещо и най-вече ползата от него. Затова ако сега в България има само една област в която корупцията е преборена, виновните са осъдени, обществените пари не се крадат и съответно хората там живеят по-добре, вече ще бъде друго за всички. Именно затова не се допуска нещо подобно, спомнете си колко "геройски" се бори Гешев за да опандизи кметицата и счетоводителката на кв. Младост в София. Не съм от там и не знам много детайли, но примерът на Младост беше принципен за да може корумпираната система да се запази навред в страната.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мария...

  27 Юни 2023 23:02ч.

  Има ли? Вече не съм сигурна.Точно сега не съм много сигурна ,че има. Да ми прости Бог.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "И какво излиза, че и евреите са неблагодарни"

  28 Юни 2023 1:30ч.

  Тези са други евреи, да не се бъркат с нормалните, спасявани от нашите предци. Тези са наднационални, имат си организация във всяка държава, винаги играят жертви и използват етноса си за натиск, изнудване, рекет и като цяло - облаги.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • кенет мертен е представител на сатаната сащ

  27 Юни 2023 22:39ч.

  Но ДАНС така и не започна проверки срещу американските шпиони про100 к!р0, @сен ф@силеф и ристю - за държавна измяна и за престъпления срещу Републиката, които сами си признаха в записа... Ех, никой не иска да лови американски шпиони, камо ли да ги гони от България!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 12 коша

  27 Юни 2023 22:41ч.

  За евреите или добро или нищо.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мануйлиха

  27 Юни 2023 22:48ч.

  Ловът на вещици започна значи? Но що ми се струва, че с тази вещица вече ще си строшат зъбите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Питане от историк

  27 Юни 2023 22:53ч.

  "Шалом" няма ли да вземат отношение по възкръстналия нацизъм в Украйна ? Бандеровците избиха милион и половина евреи през ВСВ. В нацистките концлагери СС-овци не си мърсяха ръцете с убийства на евреи, възлагаха задачата на УКРАИНЦИ. Документирано и признато. Днес техните внуци наименоваха булеварди в 404 на името на престъпника Степан Бандера и неговите съратници. В Украйна воюват нацистки батальони "Азов", "Айдар", "Торнадо" и т.н. членовите им са нашарени със свастики отгоре до долу !... Това се случва на няколко стотин километра от България и българската колониална власт, назначена от САЩ , подкрепя с всички сили тези нацисти ! Единствената политическа сила , парламентарно представена, която е против тази ПРО-НАЦИСТКА ПОЛИТИКА е именно "Възраждане" с нейния лидер Костадинов. "Шалом" дали са наясно с тези ФАКТИ , наясно ли са кого подкрепят, и кого заклеймяват ? Може би трябва да питат техните съплеменници от Държавата Израел да им обяснят - кой кой е ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ами а де

  28 Юни 2023 0:38ч.

  на нашия шалом, коце костадинов му проблема. Оня идиот , бОян Р. айде да не му вдигам политическия труп на тоя с неговите факелни шествия за спомен на фашистката свиня Х.лУков, не им беше проблем. Ама иначе, Израел дари система за оповестяване на бандерата.Гиди и смешници! аре улево или удесно!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Джак

  27 Юни 2023 23:01ч.

  Доносническа България сън не я лови, докато не произведе по два-три доноса дневно. Завистта е ужасно чувство. Представяте ли си на диспут да излязат един срещу друг Киро Про100-то и д-р Костадин Костадинов? Кирето ще може само да примигва и докато се опитва да проследи бързата мисъл и реч на Костадинов, съвсем ще се изгуби в превода.))

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Разчистват терена за изборите

  27 Юни 2023 23:02ч.

  Костадин се разлисти прекалено много. Сигурно ще му пуснат още Хелзинския комитет, заедно с Венецианската комисия и МИ6, а Мъртън лично ще му открадне чистачките.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да поговорим за Езика на справедливостта

  27 Юни 2023 23:04ч.

  Видимо се страхуват все по-силно и впрягат все нови кохорти и номерирани колони в битката си с Костадинов и партия Възраждане. Преди да решите за езика на Костадинов, нека кажем няколко важни приказки. ЕЗИКЪТ НА ОМРАЗАТА е едно словосъчетание, което се е превърнало в модерен либерален лозунг, в парола, която вдига стени и чертае граници между НАШИТЕ И ДРУГИТЕ, между ПРАВИЛНИТЕ и НЕПРАВИЛНИТЕ, между купените и верните на "правата" вяра и човеците на Бога. . Без да е необходимода обясняваме и да се извиняваме - какво друго чувство и отношение заслужават тези индивиди, които умишлено и подмолно рушат традиционните устои на света. Какво друго заслужава пропагандаторът, който опитва примерно да внуши, че малолетни лица имат право - и то въпреки волята на родителите си, да избира сам своя пол и то от "списък с безкрайни" възможности. Това го могат действително само слугите на Сатаната, а какво отношение подхожда към слугите на сатаната?! Хайде сега малко да се формализираме. ЕЗИКЪТ НА ОМРАЗАТА е понятие, директно въприето след превод от английски език и дали в онзи свят това е нещо наказуемо не знам, не ме и интересува. В българския закон няма точно това отделено понятие, туй е пожелателно дописване на закона, което се прави поради причини, описани по-горе. Ето какво казва нашият НК "Чл. 162. (1) (Изм. - ДВ, бр. 27 от 2009 г., изм. - ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.05.2011 г.) Който чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност, се наказва с лишаване от свобода от една до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева, както и с обществено порицание." Разбрахме, че имало "ЕЗИК НА ОМРАЗАТА", а Някой чувал ли е за "Език на насилието", а за ЕЗИК на Дискриминацията"? Няма аткива езици, защото сатанистите още не са взели решение да разпространят и тези словесни съчетания. Защо тогава има ЕЗИК на ОМРАЗАТА. Вижте за причините по-горе! След като се РАЗБРАХМЕ, че такова явление в българското право няма, да погледнем конкретно в текста на закона. Костадинов категорично НЕ ПРОПОВЯДВА омраза към раси, народности или етноси, той като човек категорично не е скроен така. Ако някой принадлежащ към конкретна раса, народност, етнос се е РАЗПОЗНАЛ??, то това е неконкретизирано от Костадинов лице, което има проблеми със своята съвест и морал и въобще не виждам връзка. Ако конкретни лица вършат скверна работа на Сатаната - безчинстват, заплашвата, рушат по всевъзможни начини, най-вече подмолно и необявено, устоите на обществото, то те са деца на Дявола и като такива нямат отношение на изчерпателно изброените в закона групи от хора - раса, народност, етнос! Не само, че не е наказуемо, наше естествено човешко и гражданско задължение е да изказваме ясно своето отношение към всяко сатанинско дело! На Организацията на евреите в България не трябва да и се привиждат несъществуващи неща, а вместо това е подходящо да се замислят, дали волно или неволно не са станали инструмент в нечии чужди ръце?! А чии са тези ръце? Нещо там да не са се измешали?! Не всички те, а някакви там подходящо селекционирани и инсталирани "ЕЛИТИ". Тук в текста на закона се говори за проповядване и подбуждане към разни неща. Подходящо е да се помисли върху адаптиране на езика на политиците. Да, до там са докарани нещата, че във всеки миг трябва да се внимава и лицемерничи много качествено. Нашият приятел "ЗАПАДА" партньорски се е специализирал в това на високи равнища. Правят се на умрели лисици, но прекрасно знаят, че този на когото служат, в крайна сметка си е поставил за цел да изчисти от лицето на Земята милиарди "ненужни биологични единици", които подяждат чистичката и спретната природа на ИЗБРАНИТЕ. Само вижти и вникнете в изключителното двуличие: едните искат да те съдят, поради хипотетично изказване на критика срещу потенциални техни приятели, но иначе умело прикриват и енергично отричат своите човеконенавистни планове. Лукави са и дисциплинирани, но плановете им са порядъци по-страшни, отвратителни и грозни от приказките на тези, които хипотетизчо си позволяват да кажат нещо. Докъде са докарани нещата?! Хора, забравете илюзиите! Битката става жестока и не подбира средствата! Когато цялата антипартия герб (представлявана от отбран елит), върху борбата с която сега градят политическите са кариери и битност нашите скъпи "демократи", отиде да упражнява натиск пред прокуратурата, за изпиране на лицето БМБ, какво се случи?! Чухме в онзи запис, чухме и в другите записи. Нали не сте забравили, как там лицето РАЗМАЗВАШЕ, НАБУТВАШЕ и КАРАШЕ с 200 съвсем неслучайни хора. Това какъв език е?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Битката става жестока и не подбира средствата!"

  28 Юни 2023 0:38ч.

  Ама верно ли? Чак сега разбрах защо Сидеров загуби битката с чашката, Каракачанов с хапката, Симеонов с кьоравото, а пък сега Костадинов с езика си. Какво да се прави, има поговорка "Език мой, враг мой". Той в същата геройска битка с езика си загуби и кметския пост във Варна, макар тогава да беше по адрес на циганите. А иначе всички са видни патриоти, с 200 както казва един бивш премиер, как ли им остава време да се занимават с други теми освен България? Не им ли стига тя? Питам щото ми е трудно да разбера връзката на техните геройски битки с ползите за България. Има ли такива или става дума само да си начешат болното его и комплекси? Ако няма, значи не са никакви патриоти ами най-обикновени комплексари, които за цвят споменават и България и затова основат партии с патриотични имена, които се появяват и изчезват заедно с тях. Не беше веднъж, не беше дваж, все една и съща битка със себе си водят и губят, като Сизиф който вечно бутал скалата. Сигурно много я е обичал.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Прасета в космоса

  27 Юни 2023 23:15ч.

  Нацизмът и ционизмът са си партнирали много успешо. Плодът на тяхната дружба се нарича окупационната държава - Израел. По-голямата част от затритите евреи в лагерите от гледна точка на ционистите са предатели, които през 30 те години са били призовани да подкрепят каузата, ставайки заселници в Палестина. Натискащите се в комфортния си живот в Европа са преместени в графа - "асимилирани", които ще послужат за каузата "Цион" по драматичен начин и против волята си. Шалом, шалом...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лошо, лошо!

  27 Юни 2023 23:18ч.

  Българи срещу българи под командването на Посолството! ......................... С какво на Денков американците са му по-близки, отколкото ние българите? Със сигурност и английският му е под всяка критика! ............. Кажи, Денков, защо работиш за американските пенсионери, а за българските и се не сещаш?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • абе колега

  28 Юни 2023 0:46ч.

  като го гледаш тоя изрусен дърт LGBTQ... "академик", дето стана академик, докато плащаше заплатите на БАН, какво го питаш защо са му близки американците? Ми щот плащат отлично, толкова! Иначе тоя рус LGBTQ... няма и една статия написана лично от него , все колектив.Щото е голеум уЧен, затова се е хванал с политика, да слуша какво му казва Кенет Мъртъв и да го изпълнява на момента. ама кинтите са много добри, кво му пука за тебе или мене. дават им пари и те ще утрепят и майките си , толкоз!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • медиен експерт

  27 Юни 2023 23:22ч.

  Когато някой е комплексиран и алчен, американското посолство веднага го надушва и го използва.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Жан Мишел Троньо ал Мактум

  27 Юни 2023 23:43ч.

  Това е същата техника, която използват навсякъде, елитите се крият зад така наречения расизъм или антисемитизъм, когато се казва истината! Навсякъде го направиха, във Франция например с Жан Мари льо Пен... Докато този човек предсказа бедствието преди всички! Резултат днес Франция е унищожена под тежестта на миграционното нашествие. Българите не трябва да се заблуждават! Само Възраждане казва истината!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • еуреите са млого убави ора

  28 Юни 2023 0:03ч.

  Ама народа ни е казал "Храни куче да те лае."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • случайни съвпадения

  28 Юни 2023 0:35ч.

  филип димитрофф - унищожение на българското село. сашко божков - унищожение на българската индустрия. сюлейман пуси - унищожение на българската войска.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • roso

  28 Юни 2023 1:09ч.

  евреите, моите уважения, и аз има техен ген, НО прекаляват с тази чувствителност, все едно само те са били феноцирани.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ilinski

  28 Юни 2023 1:11ч.

  Защо ДАНС пьрво не разследва тези, които наскоро искаха Майдан и насилие в Былгария? ДАНС не е политическа полиция, не е Гестапо, нали така?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да де

  28 Юни 2023 2:30ч.

  Е, не е Гестапо и никога няма да бъде. Но с тъга ще си спомняме за "комунистическата" диктатура, както е тръгнало.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Едва сега стана ясно

  28 Юни 2023 3:10ч.

  Какво е фашизъм. Нещо срещу евреите. Прекалявате.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не разбирам защо намесиха евреите

  28 Юни 2023 3:36ч.

  Дали защото САЩ се управлява от евреи и посолството си върши работата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • опа-а-а, грешка

  28 Юни 2023 12:32ч.

  Тези, дето се представляват за някаква организация са лицемерни и отвратителни подлоги на американците. Подкрепят фашистите и нацистите в Украйна - същите, дето избиваха дедите и бащите им, а са против тези, дето ги спасиха от концлагерите на смъртта. Но това са новите ценности. А иначе Възраждане може да каже едно голямо БЛАГОДАРЯ на Денкооглу, защото след тази случка, си вдигнаха рейтинга с още 3-4 процента. И сметките им са криви - Възраждане не е Костадинов, Възраждане е кауза. Дори да го премахнат чрез скалъпено обвинение, ще дойде друг на негово място и ще имат още по-голяма подкрепа. Такъв е манталитета на българина - винаги подкрепя жертвата на държавническия произвол. А идеята, да го държат с някаква измислено дело на трупчета, за да слушка, докато ни набутват във войната, никак не е добра, защото той не е от този тип хора и няма да се откаже. Ще им се наложи да затоврят устата, до подвигнат обвинения и да арестуват поне 5 милиона българи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • КОГА

  28 Юни 2023 12:35ч.

  Кога държавните институции ще се самосезират за език на омразата, който се лее от всички профили на поддръжници на Доносническа България. Там директно се насажда омраза на национална, политическа и етническа основа, призовава се за майдан, иска се насилие и саморазправа, ограничаване на човешки права, цензура. КОГА !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стефан Караджа

  28 Юни 2023 16:24ч.

  Не следя всичко, което е казал или направил Костадинов, но е НАГЛО да му се приписва антисемитизъм! това е стара опорка на десните тролове, за да опетнят нечие име!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи