Даниел Панов: Вашата подкрепа може да бъде заслужена само с вярна служба и истинска обич към Велико Търново

Даниел Панов: Вашата подкрепа може да бъде заслужена само с вярна служба и истинска обич към Велико Търново

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Даниел Панов: Нов голям парк и още една нова детска градина ще има във Велико Търново

Нов парк ще радва великотърновци и гостите на града, обяви настоящият кмет Даниел Панов. Зоната за отдих и спорт вече е проектирана, финансирането е осигурено.  Паркът ще бъде оформен върху терените, известни като цирковата площадка – край пътен възел „Качица“. 

Нов парк ще бъде създаден и в кв. „Картала“ – до новата детска градина, чието строителство започва тази есен, каза още Панов. Детската градина ще в района на ул. „Александър Бурмов“, капацитетът й ще е за 180 деца. В съседство до нея ще бъдат оформени паркова и спортна зона, както и прилежащ паркинг. Финансирането е осигурено. 

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Заставам  пред Вас с дълбоко уважение. Знам, че Вашата подкрепа не може да бъде купена или измолена. Тя може само да бъде заслужена.

Аз няма да се опитвам да я заслужа с угодничество или впечатляващи хрумвания. 

Аз вярвам, че Вашата подкрепа може да бъде заслужена само с вярна служба и истинска обич към нашия Велик град.
Във ВЕЛИКО ТЪРНОВО съм израснал и тук съм се научил, че няма по-голяма сила от истината.

Не съм си позволявал да прикривам истината, за да ви се харесам. Няма и да го направя.

Знам, че не успях да сбъдна всичките ни мечти, но преминахме през много трудни времена и понякога по-важно беше просто да успеем да преминем.
Всеки от нас загуби някого. 
Всеки загуби по нещо.
Важното е, че в трудностите, през които преминахме заедно, не загубихме вярата, достойнството си и уважението помежду си.

Знам, че искахме повече и очаквахме много. Но животът ни дава право да избираме само между възможното и нереалното. 
Днес заставам пред вас смирен, но не преклонен. Знам, че когато имаш ясни планове и чисти помисли, винаги ще намериш пътя към възможностите.
Нужна ми е Вашата подкрепа. На Вашите близки и приятели. На всички, които като мен и синовете ми, обичат Велико Търново и мислят за него и в бъдеще време.
Знам, че няма да ни е леко и за напред. Но нека и винаги в мислите и в делата си се водим от вярата, че животът, любовта и уважението ще продължат.
Изборът не е само свещено право. Изборът е тежка отговорност. 
Нека изборът на всеки от вас се ръководи от само от съвестта, достойнството и чувството за гордост, което този Свещен град – Велико Търново, подхранва всеки ден!
Ние знаем как да градим високи стени, но нашите порти винаги са отворени за онзи, който прекрачва прага ни с подобаващо уважение.
Тук, в този град се е родила българската държавност. Никой не трябва да очаква от нас да бъдем покорни слуги на чужди интереси. 
Тук, в този град са създадени правилата, които подреждат живота ни мъдро и справедливо.
Тук, в този град, в Търновската конституция са записани думите, че всеки роб, стъпил на тази земя става свободен.
И това е най-голямото опрощение. Повече не дължим никому!

Бог да е с нас!

Даниел ПАНОВ

3500 великотърновци запълниха до краен предел Двореца на културата и спорта „Васил Левски“ и пожелаха категорична победа на Даниел Панов за четвърти мандат за кмет на общината, на кандидатите за общински съветници и кметове на населените места. 

Специален гост на събитието бе заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов. Той подчерта: в местната власт сглобка няма да има! Митов посочи, че в последните близо три години на политическа криза кметовете са изнесли цялата тежест на гърба си и Даниел Панов е пример за това. Въпреки всичко, Велико Търново и останалите градове, където ГЕРБ управлява, не са спрели да се развиват, завърши Митов.

„За първи път подкрепям политик – това е Даниел Панов. Политици, които мислят за културата и изкуството, заслужават това“, заяви популярният български актьор и продуцент Александър Сано, който изненада залата.

Поздрав за всички великотърновци бяха изпълненията на най-популярния фолклорен състав в Старата столица – „Плетеница“, Ансамбъл „Чинари“, Руслан Мъйнов и рок-банда №1 в България - Б.Т.Р. 

 

 

 

Коментари

  • Чудо о чудо

    27 Окт 2023 23:28ч.

    Тази година за пръв път бях свидетел на истинско чудо във Велико Търново! В един от малкото дъждовни дни през годината с обилен дъжт, общинска фирма миеше улиците на града по време на най-силните пориви на дъжда! С такъв кмет няма начин столицата да не се върне обратно тук!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да добавим и тазгодишния музикален съпровод на ГЕРБ

    28 Окт 2023 4:10ч.

    https://www.youtube.com/watch?v=-tJYN-eG1zk

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боко тъй си подгрява

    28 Окт 2023 5:01ч.

    аудиторията - обещава им, че ще ги rock-ва. Мноо яко!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи