Дамско трио повежда „ЛЕВИЦАТА!“ в София

Дамско трио повежда „ЛЕВИЦАТА!“ в София

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Силно дамско трио повежда листите на „ЛЕВИЦАТА!“ в София. Мая Манолова ще е водач на листата на коалицията в 23 МИР, Татяна Дончева застава начело на листата в 24 МИР, а доктор Цветеслава Гълъбова ще е водач в столичния 25 МИР.

Сред основните приоритети на „ЛЕВИЦАТА!“ са повишаване на доходите, справедливо и достойно възнаграждение на труда, овладяване на спекулата и високите цени на стоките от първа необходимост, стабилизиране на държавното управление, консолидиране на подкрепа за промяна на конституцията за съдебна реформа, възстановяване на чувството за справедливост у хората.

„В София водачи сме три жени, непримирими с несправедливостите и с грижа за слабите. България има нужда от автентично ляво представителство, което да постави интересите на хората на първо място. От времето, когато бях омбудсман, аз защитавам правото на хората да живеят достойно. Това е моя кауза. Днес сме в ситуация, в която много от работещите хора станаха работещи бедни. Те са изправени пред страшен за семействата им избор: да са на топло, да са па светло или да имат храна на масата. Много хора днес не могат да си позволят и нито едно от трите. Особено сериозен е въпросът с цените на хранителните продукти, макар че цените на тока и парното не отстъпват“, заяви водачът на „ЛЕВИЦАТА!“ в 23 МИР Мая Манолова.
„ЛЕВИЦАТА!“ е създадена в отговор на необходимостта от консолидиране на лявото пространство и стабилизиране на държавното управление, както и за подобряване жизнения стандарт на хората. Приоритет за „ЛЕВИЦАТА!“ са връщане на доверието в правосъдната система и връщане на чувството на справедливост у българите, изваждане на прокуратурата от съдебната власти и уреждане в Конституцията на условия за избор и освобождаване на главния прокурор от Народното събрание, каза Татяна Дончева, водач на листата на „ЛЕВИЦАТА!“ в столичния 24 МИР.

„Включвам се в това състезание, като се надявам то да бъде честно, и в крайна сметка да доведе до избора на хора, които ще дадат душата и сърцето си в тази работа, наречена политика. Моята лична кауза е да бъде изградена нова психиатрична болница в София, каквато всички ние заслужаваме“, каза д-р Цветеслава Гълъбова, водач на листата на „ЛЕВИЦАТА!“ в 25 МИР в София.

 

 

 

 

Коментари

 • Отвратен

  27 Фев 2023 18:10ч.

  Загубата е предизвестена! Боже, пази България от ветропоказатели и персони, сменящи партии коалиции като носни кърпички, за да са във властта!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тихомир Томов

  27 Фев 2023 18:49ч.

  Не се вижда мумията ?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ало, корнело! Чака те НАРОДЕН съд! На въоръжение във ВСУ се появиха българските гранатомети Bullspike-AT

  27 Фев 2023 18:25ч.

  Тези женици с понижена социална отговорност са загубили чувството за реалност.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гражданин

  27 Фев 2023 18:40ч.

  Ало, ти прочете ли статията? Каква Корнела, какви пет лева!?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нищо няма да излезе

  27 Фев 2023 18:34ч.

  от тоя проект. То е ясно. И как да е иначе, като говорят и отправят едни "послания", които бяха актуални някъде в края на 90-те. Сега е друго време. Размирно време. Време, в което се разместват мощни, огромни геополитически пластове, застрашаващи съществуването на държавата ни изобщо, а тия ми говорят за цени, жизнен стандарт и съдебна система. Неадекватни са, но ще подлъжат част от хората. След това ще се изпокарат и ще се самозакрият. За пореден път.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Живка Павлова

  27 Фев 2023 23:23ч.

  Личната кауза на Цветеслава: „нова психиатрична болница, която всички ние заслужаваме“. Хареса ми това предизборно послание, доста ФЪРКАТИЧКО звучи, но не беше ли повелята на новото време психарите да ни деинституционализират, което ще рече не да ни затварят в клиники?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Целта на всички новопръкнали се "проекти" е ясна!

  28 Фев 2023 0:26ч.

  Да разсейват гласовете и да не позволят на Възраждане да получи 51%.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Съгласен

  28 Фев 2023 2:47ч.

  И да не е това целта, този ще е резултата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Право в десятката!

  28 Фев 2023 2:51ч.

  “Нова психиатрична болница, която всички заслужаваме” е страхотно послание. Няма как да се каже по-точно!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  28 Фев 2023 8:12ч.

  Гълъбова що се излага, вместо да намери спонсор за болница, тя се помъкнала с тези, дето се чудят през кой вход да се намъкнат в НС.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кауза пердута

  28 Фев 2023 11:17ч.

  И последна възможност да влязат в НС, което е единствената им цел. А и борбата на единици за постигане на цели винаги е била катастрофална. Голема инатчийка се оказа особено индивидуалистката Манолова, от инат и тайни мечти се отцепи от партията и сега се опитва по втория начин да се намърда в парламента, но няма да стане. Късно е чадо. Всеки си страда от ума и от стремеж за водачество, но не всеки има качества или пък е изпуснал удобния момент. Да си спомнят за Кубрат и приказката му за снопа пръчки.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи