Дъглас Макгрегър: Зеленски прибягва до терор като агонизиращо смъртно ранено животно. ЦРУ и МИ6 са му съдействали за атентата

Дъглас Макгрегър: Зеленски прибягва до терор като агонизиращо смъртно ранено животно. ЦРУ и МИ6 са му съдействали за атентата

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Американското и британското разузнаване са участвали в подготовката на терористичната атака в "Крокус". Нещо повече, те няма да се откажат от по-нататъшни опити за нападение и подкопаване на стабилността в Русия при всяка възможност, заяви пенсионираният полковник от американската армия Дъглас Макгрегър в интервю за канала Redacted в YouTube.

Според Макгрегър ЦРУ отдавна е неконтролируема организация. "Някои казват, че е излязло от контрол през 60-те години. Не мога да посоча точната дата. Но то очевидно представлява отделен свят. Те ще продължат да се опитват да разработват планове, които ще им позволят да удрят руснаците, когато им се отдаде възможност."

Джефри Сакс: Как ЦРУ дестабилизира света

"МИ6 има дълбоки връзки с украинците. В крайна сметка британците им предоставят съвети, подкрепа и обучение в много по-голяма степен, отколкото САЩ. Предполагам, че тези хора (терористите, участвали в нападението в "Крокус Сити Хол") са получили някакво обучение на място, макар че много сериозно се съмнявам, че са очаквали много повече от това, което се случи.

Сергей Марков: Това е тероризъм от нов тип – използват хората като оръжие и ги наричат биодронове
 
В крайна сметка тези агенции (МИ6 и ЦРУ) ще продължат да работят усилено, да вредят на Русия, да я атакуват и подкопават по всякакъв начин, докато някой във Вашингтон не каже: "СТОП!", но засега не виждаме знаци за такова нещо. Не виждаме и доказателства за някакво лидерство. Просто ни бомбардират с огромен брой изявления: "Ние мразим Русия!" "Русия е зло!" "Русия е лоша!" "Те не могат да спечелят!" "Ние ще победим!" "Украйна ще победи!" Всичко това са глупости. Няма лидерство. Никой не командва. Това е големият ни проблем на Запад в момента. Няма стратегия, няма план. Няма нищо. Всичко, с което разполагаме, е разпръснато, фрагментирано и неефективно.

Макгрегър говори и за руския президент Владимир Путин: "Путин не е емоционален актьор. Той е много рационален. Той е много внимателен. Той е много разсъдлив."

Според полковник Макгрегър руснаците ще преминат река Днепър, за да превземат Одеса и Харков, а Зеленски и неговият режим са като агонизиращо смъртно ранено животно. Затова той се насочва към други форми на действие като тази терористична атака или използването на повече безпилотни самолети срещу руски цели в самата Русия.

От друга страна НАТО е в пълен безпорядък. Те знаят, че войната е загубена, твърди анализаторът.

"Представете си, че Вашингтон е лидер на НАТО, а Макрон излиза на сцената и казва на всички, че Франция ще се бори ефективно с руснаците в Украйна, което, разбира се, е абсурдно. Макрон е напълно сам."

Източници: Х, russian.rt.com

 

 

 

Коментари

  • Макрон е напълно сам

    27 Март 2024 13:22ч.

    Но е достатъчен, за да подпали нова Европейска война, която може да прерастне в нова Световна война. САЩ се оттеглят, моделират Европа и експериментират дали нова Европейска война може да прерастне в Трета световна и да унищожи самите САЩ. ЕС вече е скапан от нАТО и САЩ, и е крайно време Макрон да бъде озаптен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Копейкин

    27 Март 2024 13:35ч.

    Изобщо не се изсулват САЩ от Европа, напротив правят най голямата си база в света в Румъния. И всичко това благодарение на др. Путин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @ Копейкин ли си, евроцентовче, която валутка повтаря "съветската рубла" ОБЩАТА ВАЛУТА на СССР, ха-ха-ха ..

    27 Март 2024 13:41ч.

    Русия всички следват! А великата Рус не застрашава никого, понеже не е отишла да лае нито пред портите на САЩ, нито пред портите на Великобритания. А на нахалните мухи и кучета "лаещи" с купища оръжия пред чужди порти, ще бъдат ошамарени подобаващо. Лошото, че ще го отнесат съседите, а наглеците ще се ИЗСУЛЯТ като винаги досега - мръснишки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Афганистан

    27 Март 2024 13:55ч.

    Афганистан беше най-голямата американска база в света, наблъскана с най-много американци и американско оръжие за десетки милиарди долари, което беше "подарено" на талибаните. Афганистанските слуги на САЩ бяха изоставени, а секретната документация, уличаваща ги в колаборация с враговете на талибаните, остана за сведение на талибаните. Дори имаше и нАТО в Афганистан. Румъния е следващият Афганистан. За съжаление, Румъния е в ЕС и е граничеща с България. Тоест, с Румъния и американската база в Констанца, провалът на ЕС и на България само се задълбочава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Живко

    27 Март 2024 14:53ч.

    САЩ просто ще използват румънците след като свършат украинците

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Центов, Идиото!

    27 Март 2024 15:07ч.

    Не виждам нищо радостно в това, че сащисаните правят на 100 km от границата ни легитимна цел на руските ракети! А че румънските управляващи са Идиоти, и с прост око се вижда! Е, имало и по-будали от нашите, НО!, все до нас, близо, са тези идиотизми! Ако имаш поне 50 лазарника, центов, отговори ми, в България или в Румъния, съветски, на "Варшавския договор" бази имало ли е! Та, евроджендърче, ти си знаеш ...! Анадънму?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • циркUS

    27 Март 2024 16:20ч.

    Ей, не са спряхте и явно не разбирате, че имането на бази не е валиден аргумент. В нета има достатъчно доказателства за наличието на съветски складове за тактическо ядрено оръжие - три на брой за трите ракетни подразделения на бившите ни три армии. Аргумент следва да е, че това не е наша война, конфликта Укр-Рус., нямаме интерес от братоубийсвено клане, практически гражданска война, подкрепяна от наглосакси и прочее. Аргумент е науважителното отношение към нас като уж много важен съюзник без да се отчитат историческите напластявания между нас и Украйна и Русия. Ние сме им дали култура, а сега да вземаме страна при семейната им свада. Не бива тъй.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И къде бяха "складовете със тактическо ядрено оръжие", уважаеми?

    27 Март 2024 18:32ч.

    Защото тези, които ръководеха Ракетни войски не ги знаеха, толкова бяха "тайни".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    27 Март 2024 18:57ч.

    Копейка, ти в казарма ходил ли си? :)))) Нещо сънуваш. Базата в Румъния ще е за около 10 000 човека. Това са 2 бригади. Нищо. Недей става за смях пред хората :)))))))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Airbus KC2 Voyager с ескорт от 2 бр. Eurofighter Typhoon FGR.4 обиколиха Източна България

    27 Март 2024 13:33ч.

    Всичките на United Kingdom - Royal Air Force (RAF) и в момента се връщат във военновъздушната база в Акротири близо до Лимасол в Кипър! Летяха над Бургас до Констанца с кръгчета и обратно. Какво става братя български политици, ъм Денков, Тагарев и прочие в оставка. В оставка...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Call sigh RRR9954 Airbus KC2 Voyager - за какво любопитства из Черно море?

    27 Март 2024 13:37ч.

    Акротири и Декелия (на гръцки: Akrotiríou ke Dekélias, на турски: Ağrotur ve Dikelya) са 2 британски военни бази на територията на остров КИПЪР. Имат статут на БРИТАНСКА ЗАДМОРСКА ТЕРИТОРИЯ, което означава, че са под суверенитета на Обединеното кралство, но не влизат в неговия състав. Акротири (с военновъздушна база) се намира на запад от Лимасол и има площ от 123 кв.km, а Декелия е на изток от Ларнака с площ от 131 кв. километра. Какво търсят братята британци над Черноморските държави Турция, България, Румъния и нашите черноморски води?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мужик

    27 Март 2024 13:41ч.

    Син, Варшавски, Ссср, Нрб вече няма, бе копейка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @ Мужик - при СИВ, Варшавски военен съюз, СССР, НРБ - ИМАШЕ ЖИВОТ с АББА, Бийтълс, Дийп пърпъл, Рейнбоу, Юръп,

    27 Март 2024 14:44ч.

    РИКАРДО ФОЛИ - който изпя песента отражение на щастливия ЖИВОТ благодарение на сигурността, която даде Източния Блок и СССР - стимул и подкрепа за високо красиво творчество на Западния Блок, заедно с творците на Източния Блок. Спряха "Златния Орфей" естрадата на България от завист и злост, и наложиха просташката чалга за унижение на българската нация. .............. А при ЕС, НАТО, СТО, РБ днес пред очите ти и разума ти - има СМЪРТ, побоища, простотии и разрушени опустошени български селища. Иди в Монтанско, Врачанско и плачи, ако имаш с какво. Ай сиктир и на малоумието!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Плюс, демокрацията ни докара и камерите

    27 Март 2024 17:34ч.

    На всяка крачка камери и игрални зали. Голям прогрес!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    27 Март 2024 13:40ч.

    Когато и да започнат " carpet bombing" върху Украйна все ще е късно от гледна точка на Русия. Най-вероятно при следващия атентат ще загинат хиляди. Атентатите през 1999г на Каширското шосе бяха през няколко дни. Лидерът трябва да стопли, че е в ЦУГЦВАНГ. Кукловодите ( КОИТО И ДА СА ТЕ) няма се спрат пред нищо, докато Путин не започна пълномащабна война срещу Украйна ! Дали кукловодите са Уилям Бърнс, Роджър Мур или прости господи Николай Патрушев няма абсолютно никакво значение . За да приключи цялата драма с по-малко жертви ( няколко милиона) трябва да се действа бързо. Иначе ако Путин се забави жертвите ще са стотици милиони и може би милиарди.... :(((

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Копейкин

    27 Март 2024 13:44ч.

    Никой не иска да се бие с вас. Просто ще ви фалират кочината както винаги.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кочината ни е окрадена от задокеанските ти господари,

    27 Март 2024 13:53ч.

    с Ф-16 , на чертежи и ядрени реактори, подарени на Усрайна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • северно сияние

    27 Март 2024 14:17ч.

    копейкин, ще ви унищожат флота бе, натегач. Една сутрин ще се събудите и флот в Средиземноморието и Близкия Изток повече няма да имате. Разбира се, няма да има и британски бази на Кипър, нито американски на Крит - всичко ще е ударено и смачкано. Днес изтече новина, че вие даже превантивно сами сте си блокирали първите 19 кораба, които все още функционират, изпращайки ги за скрап. Защото на специалистите по морски баталии вече им е ясно какво ще стане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • dabedabe

    27 Март 2024 14:55ч.

    То и корабите (военните) се обезмислят. В този смисъл защо и е на Украйна море?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    27 Март 2024 19:01ч.

    Копейка, напротив. Европа е пред фалит. Нищо не произвежда. Я ходи в "кочината" и виж колко се вдигнал стандарта им. Влез в един магазин и Кауфланд у нас ще ти се стори като беден селски хоремаг. Не забравяй, че Русия е огромна и търгува с целия свят. Има стоки от Япония, от Австралия.....Няма полски ябълки с дъх на восък.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    27 Март 2024 13:44ч.

    Корекция Ричард Мур.Сър Ричард Мур.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    27 Март 2024 13:58ч.

    Valar morghulis!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Кук

    27 Март 2024 14:19ч.

    Журналистите, научете родния си български език! Възможност не се ОТдава. Възможност се Удава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Митето

    27 Март 2024 15:19ч.

    Кой да ги научи?Родната ни образователна система ли,отдадена на сороските нпо-та?Та тези гадове първото,което направиха беше да завземат образованието ни,знаейки много добре,че превземеш ли образованието на една държава си я превзел без един изстрел да извършиш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • baba Pena

    27 Март 2024 17:36ч.

    Тук: https://kaksepishe.com/otdava-udava/ пише, че и двете думи стават.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вижте статията - обстрелвани са от ВСУ етнически българи

    27 Март 2024 16:18ч.

    с български снаряди ... Това е защото забравихме зверствата на нацистите , които убиваха пак етнически българи . Да не говорим колко бг младежи изпратиха на фронта . https://tass.ru/proisshestviya/20372575

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    27 Март 2024 16:23ч.

    Ексклузивно! Като, че ли започва разрушаването на Харков. За първи път от началото на войната руската авиация запона да пуска свободнопадащи бомби върху града. Има големи разрушения в "жилищен квартал".... :((( Май се започва....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Омуртаг

    27 Март 2024 16:30ч.

    Време е,хиперзвука да стане по активен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    27 Март 2024 16:37ч.

    Нищо не може да се сравни със сатанинските ФАБ и КАБ и БЕТАБ. Изключителна еазрушителна сила.Самите бомби се ускоряват до хиперзвук от свободното падане и добиват допълнителна енергия. Излизат информации, че преди минути една единствена такав бомба е сринала жилищен блок в Харков. 27.03.2024г може да се каже, че ВОЙНАТА ЗАПОЧНА! :(((

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Според Макгрегър ЦРУ отдавна е неконтролируема !?!

    27 Март 2024 16:48ч.

    Щом ЦРУ е станала неконтролируема организация, някъде от 60-те години - значи вече е НЕ Е държавна структура, а е станала НАД държавна, т.е. частна с държавно финансиране. Нещо като Федералния резерв - държавен орган от 12 частни банки. Как се нарича този прелюбопитен обществен строй, очевидно работещ НЕ за обществения интерес на Планетата Земя?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това нам

    27 Март 2024 19:49ч.

    е отдавна ясно. Президентите са кукли. Полицията има много работа. И затворите не стигат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точен

    27 Март 2024 18:28ч.

    Моите уважения към полковника, но говори за ЦРУ и за Ми-тата като за някакви извънземни структури. Същото и с Макрон и другите от ЗапАда, които все едно са самостоятелни "лидери", а не обикновени инсталирани марионетки. Все едно няма ротшилдови, рокфелери и другите магнати трилионери, все едно няма тайни общества и техните наддържавни структури като Билдерберги, Трилатерални комисии, Римски клуб, нам къв си клуб, съвет, фонд, Давоски форум и прочие сатанински окултни форми. "Октопод"! Борбата е срещу държавите, истинските държавни лидери, срещу суверенитета дори в най-ограничената му форма, срещу историята, нормалността и човешката същност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Амира

    27 Март 2024 23:46ч.

    @ТОЧЕН 👍 наистина сте безпощадно точен, дано да ви чуят и разберат

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи