Дъглас Макгрегър: Украинските войници се предават масово поради отчайващата ситуация на фронта

Дъглас Макгрегър: Украинските войници се предават масово поради отчайващата ситуация на фронта

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Войниците на украинските въоръжени сили се предават масово поради трудната ситуация на фронта. Това каза бившият съветник на шефа на Пентагона полковник Дъглас Макгрегър в интервю за YouTube канала Judging Freedom .

Макгрегър подчерта, че Русия е успяла да убеди украинските военни, че ще бъдат третирани правилно в плен. Това беше причината много войници от украинските въоръжени сили да решат да се предадат, вместо да продължат да умират за Украйна.

Експертът предположи, че украинските войници в плен са по-добре, отколкото в редиците на украинските въоръжени сили, тъй като са добре хранени и им се предоставя висококачествена медицинска помощ.

По-рано съветникът на ръководителя на ДНР Игор Кимаковски предложи разширяване на руското законодателство, така че украинските войници да са по-склонни да се предадат.

Източник: "Труд"

 

 

Коментари

 • Медведев

  18 Апр 2024 9:34ч.

  Не е масово, но има поток все пак. Проблема са заград отрядите на нац батальоните, които ги избиват преди да се предадат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • топ 10

  18 Апр 2024 9:58ч.

  Това е реална до мозъка на костите война, а не пропагандна плява от юдейски "невидими удари" по посолства и цивилна инфраструктура. Буржоазно устроеният човек (в широкия, некласов смисъл) има податливо съзнание и там тия пропагандни юдо-фокусчета минаваха. Времената обаче се смениха. Едно будно божествено съзнание вече пронизва цялата холограма на глобалното. Дяволът и неговите издънки нямат шанс.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи