Дъглас Макгрегър: Режимът в Киев е отчаян, готов е на всичко, за да въвлече САЩ във войната

Дъглас Макгрегър: Режимът в Киев е отчаян, готов е на всичко, за да въвлече САЩ във войната

Украинското ръководство е готово на всичко, за да се опита да въвлече САЩ в конфликта на своя страна. Това мнение изрази бившият съветник на министъра на отбраната в администрацията на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, полковникът от оставка Дъглас Макгрегър, съобщава ТАСС.

Според него тактиката на украинските войски се превръща в катастрофа за тях. "Те загубиха 300 000 убити", каза Макгрегър в разговор с Робърт Кенеди-младши, племенник на 35-ия президент на САЩ Джон Ф. Кенеди, който се бори за номинацията на Демократическата партия за кандидат-президент. Запис от разговора беше публикуван в канала му в Youtube.

"Това са непоправими загуби - продължи Макгрегър. - В момента имаме отчаян режим в Киев, който е готов на всичко, за да се опита да въвлече САЩ във войната на своя страна", смята Макрегър. Според него украинските въоръжени сили са „близо до пълен крах“.

 

Коментари

  • Ъхъ

    10 Май 2023 9:01ч.

    САЩ са във войната от първия ден, даже от по рано! Не случайно са пред банкрут, централните банки разпродават $ и USa aктиви!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Още не е крах

    10 Май 2023 9:06ч.

    Живата сила на Хунтата е около 2 милиона. Загубили са 1/4 от нея, теоретически могат да продължат войната още 2-3 години преди да свършат мъжете украинци. Проблемът е че няма вече желаещи хохли за могилизация. Останаха “западни украинци” които се щадят и не ги пипат за фронта. Останаха стотици хиляди придворни служители на Хунтата, техните деца и рода.Чиновници, началници, служби за сигурност, тероборони, гардове , секюрити служби… и проч. сволоч. Много ербап срещу цивилно недоволство . Но не ги търсете за фронта срещу “москалите”…За това е отчаянието.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • длагнест

    10 Май 2023 10:14ч.

    За съжаление, не се знае колко дълго НАТО ще помага с командировани наемници. Например поляци за седмица започнаха да измират с хиляди. Това обезсилва Русия, защото никой друг от големите, които уж й симпатизират, все още не схваща голямата опасност, надвиснала над самите тях.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    10 Май 2023 10:23ч.

    този чиляк какви ги говори всички ли са с деменция сащ започнаха още 2014 г сваляха президенти слагаха други всеки ден инциденти с руско говорящото население докато се стигна до безкраините печалби на впк на сащ затова воината няма да спре скоро

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • поляци за седмица започнаха да измират с хиляди.

    10 Май 2023 11:32ч.

    по последни данни на Тасс - десетки хиляди, за денонощие!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • САЩ са въвлечени във войната

    10 Май 2023 11:47ч.

    Само дето много малка част американци воюват на фронта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мила от Марс

    10 Май 2023 15:04ч.

    Маккгрегър какво се прави на изненадан? Не може хем да подстрекаваш войната, хем да я финансираш и обезпечаваш с оръжие, хем да не участваш. Това е нонсенс. Украинците се опитвали да ги въвлекат?! А не ги ли въвлякохте вие украинците в своите планове, не ги ли използвате за своите цели? Те с право разчитат на вас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Браво, Мила!

    10 Май 2023 23:27ч.

    Правилно разсъждаваш. Проблемът е, че в момента Русия е в пред-революционна ситуация. Тя все още не е държавата, която светът /разбирай - поне 3/4 от него/ очаква да види. Но, всичко с времето си. Вече и слепите видяха, че от 1945 г. насам англо-саксонскията запад търси реванш за кютека, който яде през ВСВ. И още усещат болки изотзад. Тоя им сегашен мерак за реванш беше анализиран подходящо и също така подходящо ще му бъде отговорено. Времето тук няма значение, както нямаше значение и времето за реванша.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи