„Да, България“ кани на дискусия крайнолевите в Брюксел с участието на „неправомерно“ осъдения за убийство Полфрийман

„Да, България“ кани на дискусия крайнолевите в Брюксел с участието на „неправомерно“ осъдения за убийство Полфрийман
Евродепутатът Ангел Джамбазки се е натъкнал на покана от „Да, България“ за дискусия „Затворниците в Европа“, организирана от групата на Европейска обединена левица/Северна зелена левица в ЕП. Сред лекторите ще е Джок Полфрийман, описан в програмата на форума като осъден „неправомерно“ за убийство. „Организаторите на тази среща са т.нар. „градската десница“ от ПП „Да, България“, крайните марксисти, комунисти, климатични екстремисти и болшевики от крайната левица в Европейския парламент“, коментира Джамбазки. Ето и целия коментар от неговата фейсбук страница:

 

Представителите на „градската десница“ от ПП „Да, България“ канят своите съмишленици на среща с осъдения убиец Джок Полфрийман в Брюксел, организирана от крайните марксисти, комунисти, климатични екстремисти и болшевики от крайната левица в ЕП.

 

Пак ще повторя:

 

– Градската десница ПП „Да, България“;

 

– Крайната левица в Европейския парламент, Че Гевара, петолъчки, сърпове и чукове, климатична истерия, джендър кресчендо;

 

– Джок Полфрийман, доказан, осъден убиец, защитаван от антибългарския хелзинкски комитет. Освободен от подпомаганите от чичко Сорос приятели на ДеБъ в „независимия“ съд;

 

– Среща на всички тях в Европейския парламент.

 

Нещо неясно? Всичко е така.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Да Джамбазки

  17 Фев 2020 17:08ч.

  Доказан клакьор на силните на деня и власт имащите!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 1984 по Фаренхайт

  17 Фев 2020 17:22ч.

  От кога пияницата пищолджия Джамбазки е критерий за надеждна информация? Казаното от него е пример за поредна, лепкава манипулация. За омесване на факти с лъжи за да се омаскари политически противник. Значи според джамбазина дискусия „Затворниците в Европа“, организирана от групата на Европейска обединена левица/Северна зелена левица в ЕП не може да бъде посетена от политици от други политически семейства? Открита дискусия. Организирана от легитимно избрани представители на европейските граждани. А ако дискусията беше организирана от ЕНП или друга група, само членове на съответната група ли щеше да може да присъстват? И ау как можело излежалия присъдата си Полфриймън да е лектор на тази среща! Примитивната и агресивна фашизоидна патриотарщина на псевдопатриотите вече подминава дъното. Джамбазки да се подготви за лектор, когато се организира дискусия за катастрофите причинени от пияни шофьори. Там е силен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • observer

  17 Фев 2020 17:23ч.

  Градската десница Да, България с крайнолевите, БСП на Корнелия с крайнодесните като Орбан. Нещо май идеологиите се изсипаха в канавката по пътя към Европа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Делото на Полфрийман,

  17 Фев 2020 19:40ч.

  ако отиде в Хага съдиите там ще се хванат за главата. Да се осъди един човек днес в Европа НА 20 ГОДИНИ ЗА НЕпредумишлено убийство. Тези дни четох, че хората в Хасково /ли? не съм сигурен/ са излезли на протест, защото адвокатите на един от най-жестоките убийци в региона пледирали да бъде заменена присъдата му с по-малка и съдът щял да преразгледа делото. Но какво да се прави. Полфрийман имаше нещастието да убие сина на депутат и пръв приятел на бившия главен прокурор. В България така стават тези неща.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Обсервър, какво общо има Орбан с крайно десните?

  17 Фев 2020 19:47ч.

  Земи слез на земята. Крайнодесните не приемат леви закони и отричат социалната страна на държавата. Орбан направи толкова много да облекчи живота на унгарците както никой преди него. Добрите пенсии, безплатното придвижване на възрастните, грижата за младите семейства и семействата с три деца и пр. Докога ще повтаряте тая мантра, че Орбан е крайно десен /разбери - фашист/. Само може да си мечтаем такъв крайнодесен да управлява България. Ама май скоро няма да ни се случи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да, България - Стефан Тафров

  17 Фев 2020 19:49ч.

  Бъдете здрави!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • на 17.02.2020 в 19:40

  17 Фев 2020 19:52ч.

  Моли се денонощно да не си на мястото на депутата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до колегата от 19:52

  17 Фев 2020 20:25ч.

  Много е тежко и не желая да съм на мястото на депутата. Човек трябва да е готов да приема съдбата си. Нали тук всички сте християни, нали венцехвалите Путин как щял да възроди Православието? Чували ли сте като такива думата `прошка`? Монов баща много добре знае истината и че синчето му нямаше да прости на Полфрийман ако имаше възможност. Но точно той го възпита да е такъв заедно с останалите скинари. Бог си знае работата и се надявам на всекиго да въздаде заслуженото. А всички ние сме в Божиите ръце.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • на 17.02.2020 в 20:25

  17 Фев 2020 20:59ч.

  Не се обяснявай и не кълни, а се моли. Усърдно, от сърце и душа!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ами наистина какво да се обяснявам.

  17 Фев 2020 21:06ч.

  На такива като вас не трябва да им се обяснява. Те желаят само мъст. Като в Стария завет - око за око, зъб за зъб. Каквото си пожелаете, такова и ще ви се въздаде. А за молитвите ми не бери грижа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • observer

  17 Фев 2020 22:52ч.

  Разбира се, че Орбан е крайнодесен. Социалните мерки не са критерий. Поинтересувай се, какви социални мерки е имало в Нацистка Германия например. Но мисълта ми беше за Нинова, която не знае, какво означава да си социалист.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Духът на времето

  18 Фев 2020 0:07ч.

  Брей, Джамбаз войвода изпълзя. Беше се покрил като лалугер след като му изпраха престъплението. На кой му пука кой ляв кой десен или среден канил бре, Ачо войвода. Важното е вие как управлявате и кого каните на гости в България - калабрийската мафия с канцерогенните боклуци и талибани с новички бг паспорти, уредени от вашите назначенци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • жжж

  18 Фев 2020 7:50ч.

  там няма крайна десница , само меки китки-червено -зелени.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Спиноза

  18 Фев 2020 8:37ч.

  "Случайно" да носиш нож, и "НЕпредумишлено" да убиеш някого на улицата, абе, айде не на нас тия!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Въпрос

  18 Фев 2020 10:05ч.

  Дали пък не е време Джамбазки да се замисли, защо за едно и също престъпление, той се отърва с 1000 лв глоба, а учителката от Хисаря получи условна присъда? Дали не, защото обядва с главния прокурор в Брюксел, заедно с друг виден евродепутат - Сашето Йорданов?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ясен

  18 Фев 2020 11:33ч.

  Още от самото си създаване - бутиковата партийка на Иво Прокопиев - "Дай, България" работи против интересите на държавата България! Така че не съм изненадан, че се опитват отново да направят негативна реклама на България пред ЕС!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мдаа

  18 Фев 2020 12:00ч.

  Колкото и да правят маймунджилъци депутатите на АТАКА ,все някога лъсва червения им задник.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  18 Фев 2020 13:00ч.

  Тези от "градската десница" не са десни, когато демокрацията ни я дадоха на тепсия, ние не бяхме готови за нея и не разбрахме, че леви лобита се записаха у нас като антикомунисти и застанаха в дясно, само за да се пишат антикомунисти. Тогава никой не искаше да бъде отляво, до бившата БКП. Само че идеологията им в областта на човешките права е от лява по-лява, а дясното им е само толкова, колкото да поискат преход към пазарна икономика. В света на капитала всички са ЗА пазарна икономика и това изобщо не е белег, че си десен! Така че това е лява "десница" и изобщо не е десница, а по-скоро идеологията им е като на зелените или на ПЕС. И е крайно време да си признаят самоличността и с какви хора контактуват навън. Те всъщност дискредитираха дясната политика и отвратиха хората от демокрацията. Защото още неизлезли от един тип болшевизъм, те ни натрапиха друг тип болшевизъм, с друг тип лява доктрина, все така неприятна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  18 Фев 2020 13:04ч.

  Колкото до Полфрийман, държавата (с помощта на всички евродепутати) и български институции, трябва да бъде изключително твърда и непреклонна с правозащитните лобита, които искат да изкарат този убиец борец за човешки права. Би трябвало да се намери някаква подкрепа в дясно от здравомислещи европейски политици, които да подкрепят истината, че осъден убиец (отнел най-висшето право на живот), не може да разбира от човешки права и да ни учи на тях. Ако ти не разбираш правото на живот, не може да разбираш и другите права.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Обсервър,

  18 Фев 2020 13:39ч.

  не ми давай пример с нацистка Германия. Тия номера стил Станишев не ги пробутвай. КЪДЕ видя гонене малтретирани и избиване на малцинства при Орбан?, къде видя анти еврейски геноцид при Орбан? Къде видя потискане свободата на словото? Къде видя концлагери и газови камери. Вие `левите` вярно имате сачми в главите и капаци на очите.Това, че си защитава държавата и нацията не е критерии, че е фашист. колкото И ДА ИМ СЕ ИСКА НА ПРИЯТЕЛЧЕТАТА ТИ ОТ БСП ДА ГО НАРЕКАТ ТАКА.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хелеборус правиш ли разлика мещду НЕ предумишлено убийство и предумишлено такова. ?

  18 Фев 2020 13:46ч.

  За което убиецът е планирал и се е готвил предварително? Някой тук препоръчваше да се молим да не ни се случи и на нас. За какво да се молим? Жертвите на катастрофи и те ли да се молят? Ами хайде да затворим всички, които носят ножове в себе си. А пък престъпниците, които планират престъпленията си да си ходят на свобода. То точно това се случва в държавата ни днес. И като толкова са се разпищели - да внесат делото в ХАГА. Какво се разтакават.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  18 Фев 2020 18:01ч.

  О, да правя разлика между предумишлено и непредумишлено убийство. И докато течеше дискусията за Полфрийман прочетох в PDF формат страници на същите правозащитни организации, които издигат Полфрийман за знаме, на английски език. Ситуацията е доста подробно обяснена в тях, човекът не е бил сам и неговите двама спътници са го убеждавали да не се намесва. Той известно време се е крил зад някакви саксии на заведението, в което са пийвали и е наблюдавал агитката на Левски. Явно много са го сърбяли ръцете да се доказва като борец срещу фашизма, само че това е негов личен предразсъдък. Той във всичките си интервюта говори с особена злоба спрямо футболните агитки и ги приравнява с нацистки отряди, самата България в неговите представи е място, където масово се преследват цигани. Неговото семейство е от правозащитните среди, по-точно майка му и най-вероятно главата му е била пълна с бръмбари още от малък. Защото в биографията му прочетох, че бил слаб ученик, редовно бягащ от час. Но като изнесъл в училището си една лекция на тема човешки права и блеснал. В България всички гледаме футбол и сме малко или много запалянковци, но не сме нацисти и човек с толкова много предразсъдъци и омраза не може да защитава човешки права. Та така, той изоставил компанията си и тръгнал да следи агитката. В момента, в който е намушкал двамата фенове, никакъв циганин не е имало точно в този момент. Т.е. това е лично решение да извадиш боен нож и да умъртвиш двама души. Издадена смъртна присъда без право на обжалване, без милост. Дори циганин наистина да е имало, наказанието за неговото преследване (след като явно е избягал) не е нито смърт, още по-малко пък смърт без съд и присъда. Човек, който твърди, че убийството на двама души може да бъде оправдано с това, че са бягали след някой друг, (при неизяснени обстоятелства), не само не разбира от човешки права, но и му липсва елементарна човещина и разсъдък.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хелеборус, големи глупости са написал

  18 Фев 2020 19:59ч.

  но не желая да споря нито да им правя разбор. Какъв бил като малък и колко мразел и всякакви простотии. Има факти, има заснет клип, където се вижда как цялата `възпитана` тълпа на Монов го замеря с камъни. Прочел бил нищо си на английски. Полфрийман има стотици приятели в България, как пък нито един от тях не каза дума колко бил злобен. Тук се оправдават убийци подготвяли своите убийства и това го знае всеки. Извади си главата от където си я пъхнал и си отвори очите. И не се кичи повече с думата `християнин` и не давай акъл по морални въпроси щото просто не ти отива.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Калин

  18 Фев 2020 21:01ч.

  Да, България затвърдиха мястото си на бунището на политическата история с това си действие.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ели

  19 Фев 2020 18:55ч.

  Христо Иванов продължава да ни изумява с глупости

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи