Д-р Гергана Николова: Смърт от ваксина няма! Много е важно да продължим с масовата ваксинация

Д-р Гергана Николова: Смърт от ваксина няма! Много е важно да продължим с масовата ваксинация
„Ваксината не е проблемна и не е страшна, страшно е заболяването. Много е важно да продължим масовата ваксинация“. Това каза в интервю за bTV д-р Гергана Николова, общопрактикуващ лекар и член на УС на Българския лекарски съюз (БЛС) по повод спряната имунизация с препарата на „АстраЗенека“ у нас след смъртен случай. „Смърт от ваксина няма“, категорична е д-р Николова. Тя обясни, че общопрактикуващите лекари правят обстоен преглед преди ваксинация и има въпросник за пациентите.

 

По думите на д-р Николова наред с притеснените от страничните ефекти на ваксините хора има и много, които искат да се ваксинират и питат кога ще продължи имунизацията. 

Лекарката предупреди, че все по-често с COVID-19 се заразяват млади хора – под 40 г., и също така все по-често при тях заболяването протича тежко. 

Част от симптомите на заразените в момента са запушен нос, дрезгав глас, ларингит. 

Д-р Николова призова да се носят маски, да се спазва дистанция и да няма събирания на много хора в затворени пространства.

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

  • грейки

    13 Март 2021 10:43ч.

    Масова смърт може и да няма, но има различни реакции от различни хора спрямо ваксини, вкл. и със смъртен изход. И освен това, не можем да бъдем категорични спрямо нещо, което не знаем какво е. Може след време да бъдат установени трайни увреждания на клетки и органи и произтичащи от това безплодие или развиване на туморни процеси, недай боже! Защото ние ясно виждаме подбудите на корпорациите, а те са печалбарство чрез нелоялна конкуренция, печелене на лесни и бързи пари в кризата, а освен това като общ фон - и прокарване на вредни, античовешки идеологии на политическо и транскорпоративно ниво.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Цървулщина

    13 Март 2021 10:46ч.

    Все повече джипита ще се леят от рупора на ковид-сатанистката пропаганда. Лесно се купуват съдрани цървули.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Д-р Гергана Николова: Смърт от ваксина няма! Много е важно да продължим с масовата ваксинация

    13 Март 2021 10:57ч.

    Да попитам д-ката. Как при заразени с ковид-19 смъртта настъпва от вируса, а не от хроничните заболявания, докато при ваксинираните било обратното. Смъртта или увредата настъпват в следствие на хроничните болести, а не от ваксината?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • СМЕХХХ

    13 Март 2021 10:59ч.

    Хаха - няма, няма, ама въобще няма! Питай във Великобритания дали няма! Пфууу подлоги и далавераджии!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    13 Март 2021 11:07ч.

    Някои лекари никак не си дават сметка по какъв тънък лед вървят, и в някой момент скоро ще се счупи, ще погубят някой когото не трябва и ще патят! Нито са чували за Женевската и Нюрнбергската конвенции, въобще не им пука за правата и здравето на хората, грам не разбират от имунология и хематология, не са инструктирани или обучавани за ваксинацията и как действа на практика! Плашещо е че въобще не си дават сметка, че поведението им е на сектанти, със сляпа вяра! Глобалистската секта никак не ги е грижа за тях, дори ги ненавижда и ако дойде момент някой да понесе отговорност ще ги хвърлят с лекота на тълпата! Най изумителното е че целият този риск и експеримент в който пряко участват, всяка инжекция я оценяват на 10лв...Не случайно някой изверги се бяха наредили в неделя за ваксини! Цялото тази ковид пландемия, се крепи на сляпа и празна вяра, и на мързел човек да си провери фактологията сам за себе си и да се съмнява по презумпция на всичко спуснато от горе, освен заповедите!!! Съмнението е на база гнилостта на всяко едно решение в последно време взето от "елита и първенците" на света които са в явна война с масите, смятайки ги за непотребни вредители, които застрашават климата на планетата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • observer

    13 Март 2021 11:26ч.

    Има или няма, може да се спори. А колко хора ще умрат от КОВИД заради спрените ваксинации с АстраЗенека, никой няма да изчисли. Както и от спрените планови операции заради претоварените болници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Извинявам се, но това което имаме на снимката като зам.-пред. наясно ли е, че .

    13 Март 2021 11:29ч.

    ...първият постулат на медицината е - Не вреди или както казва неин колега виден агностик - фактурите от небесното счетоводство никога не закъсняват, но най-страшното е, че обикновено са за сметка на поколението на длъжниците. Бъдете здрави!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • воал

    13 Март 2021 11:32ч.

    Нека пак повторим: ваксината против мРНК Ковид-19 определено не е ваксина (какви дългосрочни рискове за здравето крие едно такова третиране) - https://cont.ws/@Galtuv/1890243

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А колко хора ще умрат от КОВИД заради спрените ваксинации с АстраЗенека, никой няма да изчисли. Както и от спрените планови операции заради претоварените болници.

    13 Март 2021 11:37ч.

    Хората измират от ковид-19 и болниците са претоварени не защото не са ваксинирани, а защото здравеопазването по модела на Семашко бе унищожено от видните демократизатори Костов, Станишев и Борисов.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Желев Желязко-лекарите

    13 Март 2021 11:39ч.

    Въвеждането им в духовен сан става в началото на миналия век в САЩ.Под мъдрото ръководство на известен богоизбран.С прозаичната идея да монополизира фармакологията.Към днешна дата 30% от смъртните случаи в САЩ са поради грешно лечение от личните лекари.Каква пандемия?За България не ми се мисли.При нивото на такива от снимката ще е чудо. Естествено е че има смърт от ваксина.Както е естествено да има усложнения в пълния диапазон.От сърбеж до смърт.Големият въпрос е СТРУВА ли си риска?За мен да.Но с лъжи под кривата круша.Ще се отвратят хората и от лекарите.И за едни ваксини се мълчи за други хиперболизира.1/30 000 хиляди е направо свръх постижение.Обаче как действително стоят нещата в България се крие и това ще предизвика неправилна реакция.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • mars77

    13 Март 2021 11:45ч.

    Как да няма. От какво умряха децата в Африка през 60 -те години. От американската ваксина за полиомиелит.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мунчо

    13 Март 2021 12:08ч.

    Тази "лична" докторка , от дека черпи този емпиричен опит , таз нАучно събрана и ПРОВЕРЕНА ( пак нАучно ! ) информация за своите твърдения . А ? М ? Я да си гледа пациентите от джипейската си практика и да престане да дава акъл за неща , които световни здравно-научни институции и институти НЕ СМЕЯТ да твърдят . Стига е обикаляла TV студията като нЕкоя махленска клюкарка да разтяга лакардии и да си избива комплексите за малоценност . Аман !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • диктатура

    13 Март 2021 12:20ч.

    Лекар да каже, че няма смърт от ваксина? https://www.spisanie8.bg/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5/2020/1229/%D0%BD%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%8A%D1%82-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BB-%D1%85%D0%B8%D0%B2-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BC.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо?

    13 Март 2021 12:32ч.

    Защо лекарското съсловие се ваксинира с ваксината на Pfizer-BioNTech?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Eisblock

    13 Март 2021 12:34ч.

    Това да се твърди от сляпа вяра спрямо Данайците е много самонадеяно. Предизвиква обратни реакции. Особено когато знаем какви са им Даровете и какво преследват с тях. Отделно пък, че ни карат да подписваме декларации Съгласие за опитни Гуцита... Както се знае, най-голямо уважение към такива се демонстрира къде Коледа. Отделно пък, че за същите "дарители" на "Светло бъдеще", всеки ден с много $ в плюс и още нещо, е пореден коледен ден! Дамата няма да питам дали е чувала за мистър Хипократ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо лекарското съсловие се ваксинира с ваксината на Pfizer-BioNTech?

    13 Март 2021 15:18ч.

    Защото много от лекарите , особено в големите и университетските болници , СА ПРИТИСНАТИ от началниците си , а те на свой ред - отгоре ! Има и лекари-ковидидиоти които по свое желание и с ентусиазъм са решили да си съкратят живота. Не забравяйте накрая , равнището на медицината катастрофално спадна. Ако ти потрябва добър специалист - например хирург , кардиолог ... бая връзки трябват, доста трябва да се разтърсиш. Доктороиди има , но докторите са кът. Най-добрите отдавна са в чужбина. Тук има само надутеняци , хабилитирани лапачи и редови рушветчии.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точно така:

    13 Март 2021 15:25ч.

    ако човек умре от нещо, и случайно намерят 1 молекула в ПСР теста му - умрял е от К-19. Ако умре след ваксинация, веднага или след няколко (до 30 дни) - умрял е от съпътстващите си заболявания - сърдечен удар, алергия... но не от ваксината...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи