Цветанов за думите на Фандъкова: Извадени са от контекста с цел да се търси интрига

Цветанов за думите на Фандъкова: Извадени са от контекста с цел да се търси интрига
По традиция предизборните слогани на ГЕРБ са изпълнени със съдържание и техният избор не е случаен. Никога не сме гледали на какви слогани са залагали други политически сили през годините, интересували сме се само от това да гарантираме приемственост между основните предизборни послания на партията. Това заяви пред журналисти в тервелското село Зърнево зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, след като стана ясно, че слоганът на ГЕРБ "Европа ни чува" вече е използван от НДСВ на евроизборите през 2009 г.

 

По традиция предизборните слогани на ГЕРБ са изпълнени със съдържание и техният избор не е случаен. Никога не сме гледали на какви слогани са залагали други политически сили през годините, интересували сме се само от това да гарантираме приемственост между основните предизборни послания на партията. Това заяви пред журналисти в тервелското село Зърнево зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, след като стана ясно, че слоганът на ГЕРБ "Европа ни чува" вече е използван от НДСВ на евроизборите през 2009 г.

 

"В нашият слоган „Европа ни чува“ има заложени много резултати – за европейската перспектива на Западните Балкани, за охраната на границата на ЕС, за диалога между ЕС и Турция и за всички досиета, които успяхме да затворим по време на европредседателството. Всичко това ни дава основание да смятаме, че наистина Европа ни чува", коментира Цветанов.

 

По повод днешното интервю на кмета на София и зам.-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова, в което тя заяви, че Цветанов е закъснял с оставката и на негово място тя би напуснала всички управленски постове, включително и в партията, той обясни, че нейните думи са извадени от контекста може би с цел да се търси някаква интрига.

 

„С Йорданка Фандъкова сме в отлични отношения и между нас съществува голямо доверие“, категоричен бе Цветанов. По думите му неговата оставка е била доказателство за високия политически и морален стандарт, който съществува в ГЕРБ. „Ние сме много по-различни от всички останали. Затова нека преди да ни оценяват – политическите ни опоненти да видят себе си. Дори в момента има няколко народни представители от БСП с повдигнати обвинения, които освен, че не напускат постовете си – вършат активна партийна работа. При ГЕРБ има стандарт и това е силата ни“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

 

Междувременно от партията съобщиха, че ЦИК е регистрирала ГЕРБ за участие в изборите за членове на Европейския парламент на 26 май.

 

По традиция управляващата партия се регистрира първа за евровота. Това стана възможно след като в продължение на близо седмица младежите от ГЕРБ даваха денонощни дежурства пред входа на ЦИК, за да гарантират, че партията ще се регистрира преди всички останали и дългогодишната традиция ще бъде спазена, съобщиха от пресцентъра.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Трафик

  07 Апр 2019 19:30ч.

  Гледах интервюто на Фандъкова и трябва да кажа, че изобщо не е извадено нищо от контекста. Тя си каза директно нещата. Свръх моралния и свръх доблестния Цветанов минава всякакви граници.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • софиянец

  07 Апр 2019 19:36ч.

  Tzv.Tzv., явно дори и тиквоча не може да разкара сивият кардинал на наркотрафикантите от деа, няма карт-бланш, или пък има, ама папконосеца, цървул, лоботомираното от помощнотот фъф фършец смята, че е по-голям от тиквата, след 10 години геноцид спрямо хаборигените, надявам се да усетятя справедливостта на ЪИК - ако тиквоча мине като Белият Генерал Нориега, браво на его, даже може мис гащи в барцилоната, малката проста курвендия в банки и т.н. да се измъкнат със глобата на сметките им в хамерикански банки, ама поне това се дължи на матр'яла - анално распъване на цвинокио, само дето той държи на тиквоча мандракулите, ще е много смешно под приятелският огън на хамерика за БГ да гледаме гърча на двете нищожества, една мутра и едно едноклетъчно - разбира се таковаха майката на Държавата, ама това е друг разговор, все пак разтерзаването и опъването на тия гнусни уроди е поне малко обезщетение - не искам да знам ак е си го платим след това де...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • пешев

  07 Апр 2019 19:38ч.

  КОЙ Е цветан цветанов? цветан цветанов е син на шофьора на всемогъщия началник на комунистическата ДС Григор Шопов. Завършил е помощно училище. Завършва задочно НСА със специалност учител по физическо възпитание. След 2001 г. носи папки за подпис на главния секретар Бойко Борисов. Останалото го знаете всички. То не е и за казване. Например, освен че е учил само висок скок и бягане с препятствия, има и един изпит взет с главата си - как се прави челна стойка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • софиянец

  07 Апр 2019 19:42ч.

  самоковската превъзходна, по-известна като графиня дьо лъвов мост, жозеш-долско баджакаджиева - искам да знам кога ще излезнат болница-гейтовете, щото другите гейбери изваждат хапартаменти, гусин ибача на видната гейберкаа притежава болници с РЗП над милиярд квадрата, чакам свободна гейропа да се разкрепости по въпроса? ? за демосратите, как една училница па руски може да управлява над млрд, ЕДИН МИЛИЯРД ЛЕВА??? щото за разлика от нея, освен руски сме учили и други неща, демогейберосратите питам, или от учителката по испански дето и държаха баджака и мина висчките посолства, та от жена на шофера стана външна министерка, през остатъка за мъжа и всичко е наред а? педалдемосратите чакам, да ме светнат и как се прави тая далавера по западната гейропа, за хамериканците и канадистан не питам - слушам ви к*рви жалки?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • келешев

  07 Апр 2019 19:45ч.

  Но проблемът в снимката на Дол и неговата шареща ръка между краката на бойковата слугиня Фандъкова съвсем не е в кретеноидния мачизъм, който демонстрира господарят на Европейската народна партия. Много по-възмутително е мълчанието на самата Фандъкова - европейският бей може да пипа където си иска. Още по-възмутителна е усмивката на Бойко Борисов, който също присъства на снимката. Той гледа и не реагира, защото големият началник може да бара, където си желае.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • леля Кера до Пешев

  07 Апр 2019 19:47ч.

  Колкото пъти ти чета коментара, толкова пъти ти се възхищавам. Кратко, точно , кристално ясно. Остава да добавиш и колко е богат речникът на цв. цв. " Манипулация, спекулация и фалшиви новини". Това е, което знае. А преди доста години той отрече да е "забременил" девойка и така успокоил своята плачеща супербогата тъща. Ето това е любимецът на народа, подал оставка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Има ли кой да го пита

  07 Апр 2019 19:48ч.

  какво е това контекст?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • нешев

  07 Апр 2019 20:08ч.

  Какво е това контекст? Нещо като: в смисъл такъв, в смисъл тоя, няма как да стане, всичко е точно, много е яко, какъв ти е проблемът... Както "правилно" се изразява доктор Бойко Методиев Борисов и повечето от министрите му: можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у каме, докато ви грабимЕ... Изобщо, зайци гълтат нафтови печки... А сега, нека си припомним: Когато един журналист, писател, някой шоумен, нарече в коментар или предаване репортерките пуйки, това може да мине за остра шега. Но ако това направи един министър председател? Точно това направи премиерът Борисов. Усмихнат и щастлив каза, че журналистите крякали като пуйките на съседа му. После допълни към заобиколилите го репортерки „Не ви обиждам, че сте пуйки, да не кажете, ами просто точно така – прлъ, прлъ, прлъ…“ Всички около него се усмихваха щастливи. Щастливи като пуйки, наистина. Е, нямаше ли поне една, един да се засегне, да възрази нещо? Не. Хилеха се на шегите на Борисов, както навремето се хилеха на шегите на т. нар. Тато – Тодор Живков. И сравнението не е в полза на сегашния Тато. Онзи селянин от Правец без образование беше по-въздържан и възпитан, в сравнение със сегашния инж. д-р генерал лейтенант.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ачо ЦИГАНИНА

  07 Апр 2019 20:19ч.

  На тоя физкултурник всичко му е ФАЛШИВО. Къде на запад такива ще им дават възможност да се явяват по ТВ и да дават мнения. Може но от затвора.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Captain Buddy

  07 Апр 2019 20:34ч.

  Цветанов е адски прост човек и естествено не знае, какво е това контекст. Чувал е фразата "извадено от контекста", но очевидно не знае значението й. Така като не знае значението на съкращението компромат - компроментиращ материал! Явно семантиката не му е най-силната страна. Калинки дами и господа!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Цветанов в затвора

  07 Апр 2019 21:15ч.

  И цялото правителство заедно с Борисов! Тия хора са за затвора. Търсят се доблестни съдии и прокурори.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • какво имаме като Цветанов, когато извадим коня от текста?

  08 Апр 2019 1:48ч.

  Ваденето на коня от текста е стар трик, който се ползва да се кажат неща, които не се казват. Това ще рече, че Цветанов е вече сам юнак на коня, даже няма кон. Иначе казано - вече е паднал от коня. Този деликатен намек, хлъзгаво подхвърлен от Данчето (по поръчка "от горе"), следва да светне на Цецо - асансьора за действителното положение на нещата в семейството: "и тези два поста са загубени, но чакаме изборната загуба, за да я запишем на твоя сметка". (б.а. Какво им става на тия хора? Духовните им ценности все "западни", но недвижими ценности трупат все в кв. "Изток".)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ала_Бала

  08 Апр 2019 9:08ч.

  Както слогънът, така и улица "Латинка" където Цветанов си купи евтиния апартамент, няма да му донесат добро. Няма да има следваща "молитвена закуска". Неговите съратници ще се отърват от него, защото вече не им е нужен и разбират, че не толкова страшен. Все още е опасно да не се разприказва, защото ще повлече и Бойко Борисов.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • milevan

  08 Апр 2019 9:54ч.

  лъжец от всякъде

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всички политици са си поръчали катафалки с ремаркета

  08 Апр 2019 10:03ч.

  Ремаркетата по размер започват с такива на четири гуми, по осем гуми, с двойни такива, има и влакови композиции. Да се обсъди на събирането, какви да са изискванията към гробищтния парк.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Костадинова

  08 Апр 2019 10:39ч.

  Застанал сред обикновените селски хора, този "гений" говори ли говори за СЛОГАН. А защо не ЛОзУНГ.? Това е нашата си дума. Простотията му е навсякъде.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • D A

  08 Апр 2019 10:42ч.

  Значи много прост човечец, природно тъп. Изречениията пълни с епитети, а без смисъл.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Помпео

  08 Апр 2019 10:42ч.

  От имотите на този рушветчия стават прекрасни детски домове за дечицата. По окончанию войны Сталин узнал, что профессор К. построил себе под Москвой дорогущий особняк. Вызвав этого профессора к себе, Сталин спокойно сказал: «Спасибо большое от имени детского дома, которому вы подарили этот особняк.»

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Цв.Цв. може да е паднал от коня,

  08 Апр 2019 10:53ч.

  но е необходим, за да бъдат направени фалшификациите за спечелване на изборите. Така че все още държи юздите, а ние трябва да направим необходимото, за да ги кръцнем.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • „С Йорданка Фандъкова сме в отлични отношения и между нас съществува голямо доверие“,

  08 Апр 2019 10:55ч.

  Абе, помощното училище си е помощно, както и килийното училище в Симеоново си е килийно училище. Те му говорят едно- той плямпоти за друго. И вижте за какви достижения на ГЕРБ говори (и не само той)-Западни Балкани, Границите на ЕС, Европа-Турция. Защо никой не го пита, какво направихте за България...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи