CNN: Мнозинството гласували американци са недоволни от политиката на Байдън

CNN: Мнозинството гласували  американци са недоволни от политиката на Байдън

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Повечето американци, които гласуваха на междинните избори в САЩ във вторник, са недоволни от посоката на страната и представянето на президента демократ Джо Байдън. Такива резултати от екзитполове съобщи във вторник телевизионната компания CNN.

Анкетата е направена както сред лично дошлите да гласуват във вторник, така и сред предсрочно гласувалите. В проучването са участвали 12 458 избиратели в 250 избирателни секции, статистическата грешка е 2%, съобщава ТАСС.

Според резултатите само 25% от анкетираните оценяват положително или задоволително положението в в Съединените щати, 39% изразяват недоволство, 34% казват, че са изключително недоволни от ситуацията. Работата на Байдън е оценена положително от 45% от анкетираните, отрицателно от 54%.

Резултатите от социологическите проучвания могат да послужат като негативен знак за демократите, сред които е и президентът на САЩ. Избирателите, недоволни от работата му, може да са по-склонни да гласуват за републиканци.

 

Коментари

  • nan

    09 Ное 2022 9:10ч.

    потресаващи злоупотреби и на тези избори в САЩ. и това е държава давана за пример за демокрация. ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Доналд Тръмп

    09 Ное 2022 10:47ч.

    Скоро ще спечеля изборите. Какво ще направя ?! Спирам незабавно помощта за Украйна на момента, всякаква помощ от САЩ. Прекратявам всякаква война в света започната от САЩ. С Русия ще разговарям по дипломатичен начин за да намерим общото решение за край на кризата в света, за край на войната , а първата ми среща ще бъде с Путин. Ще искам данни от Украйна относно това какво са произвеждали биолабораториите на САЩ в Украйна за което нищо не знам, а моите избиратели както и аз искаме да знаем, какъв е бил бизнесът на сина на Байдън в Украйна и още много неща. Чака ме доста работа . Против войната съм! Искам мир на земното полукълбо, а това, че ще спечеля знам, защото няма кой да спре освен мен глупостта, манията ни за господство в света.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еха

    09 Ное 2022 10:48ч.

    Луд, ама пич отвсякъде!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А дано!

    09 Ное 2022 10:54ч.

    Много хубаво, но трябва да почакаме цели две години, освен ако Джо не гушне босиляка по-рано. А дано!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Озадачен

    09 Ное 2022 11:22ч.

    Разликата в процентите на про и контра политиката на Байдън е озадачаващо малка. Чудя се какъв е социокултурният и психилогоческият профил на онези 45%, които изразяват положителна оценка за неговата работа. По–точно никак ли не им влияе личността на този нескрито дементен човек.? Няма да е от обективност и липса на предразсъдъци обаче това неповлияване.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да де Да

    09 Ное 2022 11:44ч.

    Считай ги с 10-15 отгоре, все пак CNN е рупорът на Демократите , пообрали са тук-там за да не изглежда толкова трагично !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Обаче пък мнозинството от гласувалите по пощата одобряват Джо и неговото правителство

    09 Ное 2022 12:40ч.

    Особено доволни от работата на сегашната администрация са покойниците, които традиционно са много активна група на изборите в САЩ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи