Човешки останки, открити в Калифорния, са на актьора Джулиан Сандс

Човешки останки, открити в Калифорния, са на актьора Джулиан Сандс

Разследването потвърди, че човешките останки, открити от туристи на 24 юни в безлюден пуст район близо до връх Балди в Южна Калифорния, са на актьора Джулиан Сандс, съобщи шерифството на окръг Сан Бернардино, цитирано от Асошиейтед прес.

Сандс, участвал в няколко номинирани за "Оскар" филма в края на 80-те и 90-те години, сред които "Стая с изглед" и "Да напуснеш Лас Вегас", е намерен мъртъв в планински район в Южна Калифорния пет месеца след изчезването си по време на поход, посочиха властите.

Шестдесет и пет годишният актьор, живеещ в Лас Анджелис, е бил запален и опитен турист. Той беше обявен за изчезнал на 13 януари, след като тръгнал към върха, издигащ се на надморска височина над 3048 м източно от града.

Екипи, подпомагани от дронове и хеликоптери, го издирваха неколкократно, но работата им беше възпрепятствана от суровото зимно време, задържало се и през пролетта, така че те не откриха никаква следа от Сандс, докато туристи не се натъкнаха на тялото му.

Извършена е аутопсия, но за да се определи причината за смъртта, са необходими допълнителни анализи, отбелязаха властите. 

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

Напиши коментар

Откажи