Чистката в ДПС стигна до секретарката на Доган

Чистката в ДПС стигна до секретарката на Доган

Следвайте "Гласове" в Телеграм и Инстаграм 

Чистката в ДПС застигна и личната секретарка на почетния председател на движението Ахмед Доган - Биршен Ибрямова. За поредния отстранен кадър от близкото обкръжение на Доган съобщи модераторът на фейсбук групата "Аз подкрепям Ахмед Доган" Елван Атилла - съпруга на бившия зам.-министър на транспорта в кабинета на Сергей Станишев Юджел Атилла. 

 

Биршен Ибрямова, която е лична секретарка на Ахмед Доган е отстранена от централата на ДПС

Вчера ДПС в Пловдив свали доверието си от ветерана в парламента - депутата Рамадан Аталай, въпреки че изборните резултати от последния парламентарен вот в Града под тепетата не е лош. Започнаха и призиви да напусне парламента, което нищо чудно да стане решение на ръководството в следващите дни.

Ето какво е съобщението в страницата "Аз подкрепям Ахмед Доган" без редакторска намеса: 

"Разбрахме от наши източници ,че личната секретарка на Ахмед Доган ... Биршен Ибрямова е освободена преди два дена от Централата на ДПС .Тя е лична секретарка 30 години.И сега разбираме ,че наистина се разчистват хората близки до лидера Ахмед Доган.Защо?!?
Първо Филиз Хюсменова ,после Айсел Руфад,Рамадан Аталай и интересно защо Биршен .
Искаме обяснение от новото ръководство за случващото.Никой не дава обяснение.Къде е ЦОБ,Къде е ЦС
Къде сте съпредседателите Пеевски и Чакъров !?!
Дължите отговори!?".

Под поста има различни коментари, сред които "ДПС за нас е кауза, не е кафене, дадено на концесия на разни "феномени", "Изразявам дълбокото си разочарование от случващото се в ДПС", а Марианка Тодорова, която също фигурира като модератор, директно пита: "Тече ли процес на разпад на партията и създаване на друг вид политическа партийна организация?".

Малко по-рано бе публикувано още едно съобщение във въпросната фейсбук група, в което се изразява пълно недоумение от случващото се.

"Внимание!!Приятели ,съпартийци и симпатизанти .Нещо зрееше тези дни ,но явно узря по -рано . Чета и не намирам причина за искането за изключването на Рамадан Аталай. От Пловдив област за първи път има два мандата за ДПС и това ли е причината ?!? Да направиш два мандата и да те изключат .Странни искания последно време се случват в нашето ДПС.

Господа от ДПС какво правите ?!? Вярно е значи от новините по другите сайтове ,които се набиват в очите ни ,че се разчистват хората на почетният председател Ахмед Доган В ДПС никога не имало дилема :
-Ти на кого си човек ?!!?
Но сега виждаме на живо :
-Ако си на Доган човек -довиждане ,оставка ,напускане на парламента !?!
Осъзнайте се !???Какво се случва !?!?
Това е нещо ,което никога не се е случвало през тези 34 години ?!!
Този въпрос е толкова взривяващ и обиден за хората от ДПС .д-р Ахмед Доган за нас е икона,нашият лидер ,нашето "Аз" как ще избирам дали да бъда с него или не .Дали да съм в ДПС или не !?!!
Аз нямам думи ,незнам как ще овладея учудването,разочарованието и набирането на недоволството от случващото се .Първо бяха две жени и нямаше достъчно обяснение за тях .А,сега какво ще е обяснението очакваме от новото ръководството !"
, гласи то дословно.

Това е първото сериозно сътресение в ДПС, откакто е партия, т. е. от 34 г. Никой досега не си бе помислял да пипа хората на Ахмед Доган, още по-малко да поставя под въпрос неговото лидерство и мнението му. Да не говорим, че решенията идваха директно от Боянския сарай.

Според една от версиите в момента съпредседателят на ДПС Делян Пеевски се опитва да овладее напълно партията, което ще доведе до разцепление в партията. Друга възможност е несъгласието на Доган с пряко участие на движението в правителство с ГЕРБ да е накарало Пеевски да поеме инициативата.

А следващият му прицел да е другият съпредседател Джевдет Чакъров, който откакто бе излъчен, не е направил нито една политическа стъпка, още по-малко самостоятелна.   

Източник: OFFNews.bg

 

 

 


 

Коментари

  • рукола Z

    29 Юни 2024 14:58ч.

    И без ДПС ще минем... Доган е бита карта, не виждате ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И кво ни "топлят" техните каваци

    29 Юни 2024 15:18ч.

    на ДПС етнорояци?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ся прасето ако успее

    29 Юни 2024 15:01ч.

    да срути ДПС, поне веднъж ще свърши нещо полезно в безсмисления си живот

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    29 Юни 2024 15:05ч.

    Проблемът е, че каквото се дава на прасето - му се дава за да го унищожи, а скоро и държавата ще му дадат 😉

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чочо

    29 Юни 2024 15:09ч.

    Опасявам се,че няма да е унищожение, а подмяна състава на ръководството в ДПС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дапасе

    29 Юни 2024 15:10ч.

    Намирисва ми на етническа борба за власт между роми, помаци и турци в "българската" партия дпс. Хахах.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    29 Юни 2024 15:40ч.

    Каквото и да свърши в безсмисления си живот, все ще е против нормалните 5.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дельо хайдутин

    29 Юни 2024 18:01ч.

    Ако срути дпс а с тях ще последва ефекта на доминото бсп,герб,ппдб,величие и израждане ще го поканим на хайдушко чеверме с еко мед.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Животът на Пеевски не е безсмислен, а вреден

    30 Юни 2024 13:21ч.

    Вакханалия на мутрите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това пълничко момче,

    29 Юни 2024 15:06ч.

    Ако съдя и по непрекъснатите му публични подскоци и словеса, има нужда от психотерапевт. В най-добрия случай. Но мисля, че всъщност се нуждае от по-сериозна терапия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Два мощни интелекта

    29 Юни 2024 15:21ч.

    ще се сблъскат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • baba Pena

    29 Юни 2024 15:27ч.

    Няма да ми е жал за ДПС, ако се разпаднат. Това си е етническа партия, наложена с натиск от Запада ( Димитър Попов твърди, че е бил посетен от 2-ма посланици с тази цел ) . Но ми е любопитно какви лостове има Пеевски. Едва ли е свой между турците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бабо Пено

    29 Юни 2024 21:44ч.

    Не се срутва, преструктурира се от намагнитения за война с Русия. Ама, че си глупава!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    29 Юни 2024 15:39ч.

    Целта е Ердоган посредством отстраняването на Доган. Пеевски няма този капацитет. Това е задачата му. Сега атаките са срещу Ердоан и Орбан. Сещате се откъде идва задачата, нали?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател 13

    29 Юни 2024 15:39ч.

    Ся, прасето няма да успее да срути БСП но Коледа може да дойде по рано от предвиденото. Прасета, прасета всичките прасета на мезета. Сега ще почват да излизат и записи и компромати но на Бай Хасан не му дреме за гяурина Шиши. Пуканки и бира до чистката в ГЕРБ, защото те са следващите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съединявайте се прасета !

    29 Юни 2024 17:48ч.

    Съединявайте се прасета от всички земни кълбета ! Народът е казал : От нов началник и младо прасе не се знае каква свиня ще излезе.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мимето

    29 Юни 2024 15:41ч.

    Има ли нещо, до което Шиши да не се е добрал, и да не го е съсипал? Като паяк е - изсмуква.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иво

    29 Юни 2024 15:43ч.

    Пет "мъжки секретарки" е имал до момента лидерът на ДПС Ахмед Доган, край на цитата, годината е 2008 (17.11 ) от тук: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2008/11/17/myjkite-sekretarki-na-dogan.60962 Не се залъгвайте от поредният водевил!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мътна е идеята.

    29 Юни 2024 15:50ч.

    Че Пеевски е пионка е ясно. Доган не е бил в любовни отношения с Ердоган. Офанзивата ще навреди повече на нас в момента. Поддържане на хаоса с добавен елемент на дестабилизация. Нещата трябва да кривуличат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бъдещето

    29 Юни 2024 16:38ч.

    Сега, да поговорим за бъдещето. Делян Пеевски става генерален секретар на НАТО. Какво ще кажете?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ударен

    29 Юни 2024 16:40ч.

    Мамини, златни, изненаданки! Толкова сте сладки, наивни и глупавички, та чак се просълзявам. На истинските депесари, които вярват в "идеалите и ценностите" на Айн Ранд и много упорито, в продължение на десетилетия се правеха на глухи и неразбиращи, защото някак така им беше изгодно, искам да им припомня две-три имена! Корман Исмаилов и Касим Дал! Също Осман Октай! Имате цялата ви необходима информация! По ваша вътрешна линия, вие не знаете ли, не помните ли, кой е Доган, откъде се взе той?! Защо сега се правите на изненадани. Когато в кабинета на командира на поделението (полковник), влезе генерал - кой козирува и изпълнява?! Особено ви обръщам вниманието на К. Дал. Това е един респектиращ, силен мъж, който някак е минал през чистилището на ДС и се е съхранил. Други не са! Има едно относително пресно видео, мисля че беше дори от тази година. Не го намерих, но намерих нещо още по-пресно и мащабно: Той няма ад се отметне и излъже, вижте си го: https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BC+%D0%B4%D0%B0%D0%BB+%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8+%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8&sca_esv=6e16df18d91a5be0&biw=1908&bih=911&ei=JwmAZu7oPO787_UP1LGhmAI&oq=%D0%BA%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BC+%D0%B4%D0%B0%D0%BB+&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiEtC60LDRgdC40Lwg0LTQsNC7ICoCCAEyBhAAGBYYHjIGEAAYFhgeMgYQABgWGB4yBhAAGBYYHjIGEAAYFhgeMgYQABgWGB4yBhAAGBYYHjIGEAAYFhgeSJpcUMAHWMExcAJ4AZABAJgBvgGgAaceqgEFMTQuMjO4AQHIAQD4AQGYAg-gAp4OqAIKwgIKEAAYsAMY1gQYR8ICBRAhGKABwgIFEC4YgATCAgoQABiABBhDGIoFwgIFEAAYgATCAgsQLhiABBjRAxjHAcICFBAuGIAEGJcFGNwEGN4EGOAE2AEBwgIOEC4YgAQYsQMYgwEYigXCAg4QLhiABBjHARiOBRivAcICHRAuGIAEGLEDGIMBGIoFGJcFGNwEGN4EGN8E2AEBwgIQEAAYAxi0AhjqAhiPAdgBAsICEBAuGAMYtAIY6gIYjwHYAQLCAgsQABiABBixAxiDAcICFBAuGIAEGJcFGNwEGN4EGN8E2AEBwgIEEAAYHsICBxAuGIAEGBPCAgcQABiABBgTwgIWEC4YgAQYExiXBRjcBBjeBBjgBNgBAcICCBAAGBMYFhgewgIKEAAYExgWGAoYHpgDBogGAZAGCLoGBggBEAEYFLoGBAgCGAqSBwYyLjEyLjGgB-GQAg&sclient=gws-wiz-serp#fpstate=ive&vld=cid:dfedcd0c,vid:5EHe_C3SlxQ,st:0 Ами, вземете и го изгледайте, пък си припомнете разни неща. Не ми се правете на ударени!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Александър

    29 Юни 2024 17:11ч.

    Грех ми на душата ама като сравнявам Пеевски с Борисов и Кокорчовците започва да ми харесва...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наистина

    30 Юни 2024 1:16ч.

    грях ти на душата. И тримата са хвани единият удари другият, американски мекерета.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    29 Юни 2024 17:19ч.

    Всяко нещо ще си дойде на местото. И трактор да си, все тая.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Трактор да не си !

    29 Юни 2024 17:52ч.

    Трактори орат полето - да живее ДПС -то . Трактор да не си !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да живеят

    29 Юни 2024 19:03ч.

    първосигналните, почти 7,5 милиарда "прекариат"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар / нали пише, напиши коментар /

    29 Юни 2024 21:36ч.

    Прасето е всеядно, на прасето и човешки крак да му хвърлиш и него ще изяде. Такъв е случая и с нашия нерез...Иска да изяде целият антураж на дядо Ахмед и като гледам свинския му апетит, нищо чудно всички да ги изяде... Все пак това е голям нерез, с огромен апетит...Само не знам с дядо Ахмед дали ще се справи, само на такава голяма хапка да не му приседне...Или ще изяде всичко, нереза му ниеден или покрай Коледа ще го гътнат за пържоли и мас, той за друго не става...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Али Луя

    29 Юни 2024 21:44ч.

    Доган да каже, какво се крие като мишка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    29 Юни 2024 22:03ч.

    Вече каза на прощаване. Мамин е феномен, но ДПС става бизнес ориентирана(кат че досега е била инак)-разбирай, не е неговият бизнес. Чакам скоро да му приберат теца и сараите. Нямам идея какво се е случило, но познати от ДПС скърцат със зъби. При това единият е от Района на Руфат-дамата направила кариера с невероятната си баклава(всъщност не е от Шумен, а от новопазарските села и била зам кмет по строителството ли, по финансите ли-мачовците с мустаци не я долюбвали тая "женска", но хода на Мамин ги изненедА.А за вътрешните си работи при ДПС е в сила омерта, да заоткривенничи пред външен, и то на първа бира, е нечувано.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Посетител

    29 Юни 2024 22:56ч.

    Интересно, дали в момента Доган не се бие по главата и си вика: - Вай вай, що за чудовище създадох?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Би трябвало да е така,

    30 Юни 2024 1:21ч.

    но по вероятно е и Доган да е на синджир и дебелака да му е наложен. Колкото повече пари правиш, толкова по зависим ставаш. Всичките са така в пари и л-на.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    29 Юни 2024 23:14ч.

    Пеевски е пер Прокура. Не може да продаде имот на Доган, но може да продаде цялото му предприятие. Технически-и сам на себе си. До тук със Стареца от Сарая

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    29 Юни 2024 23:18ч.

    Боце да ви изглежда ентусиазиран да управлява с Феномена? Той винаги е бил в малцинство крепен от златен пръст, но не смее да седне в скута на Шиши.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешо

    29 Юни 2024 23:33ч.

    Намагнитването се оказа с много траен ефект.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Магаренко

    29 Юни 2024 23:43ч.

    "През пролетта тук ще има голяма промяна. ДПС няма да е част от политиката" (под)полковник Николай Марков 16.12.2023.... цирка се играе от всички. Или не?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи