Четирима загинаха в Ню Йорк при пожар, причинен от батерии на електрически колела

Четирима загинаха в Ню Йорк при пожар, причинен от батерии на електрически колела

Пожар, причинен от литиеви батерии за електрически велосипеди, отне живота вчера на четирима души в Ню Йорк, предаде Франс прес.

Пожарът е избухнал през нощта в малък сервиз за поддръжка на електрически велосипеди и тротинетки на първия етаж на сграда. На брифинг за пресата на мястото на инцидента в Китайския квартал в Манхатън ръководителката на градската пожарна Лора Кавано съобщи за четирима загинали и двама тежко ранени. "Пределно ясно е, че това е причинено от литиево-йонни батерии и електрически велосипеди", заяви тя и добави, че магазинът вече е бил санкциониран за нарушения на безопасността.

Това е 108-ият подобен пожар досега през тази година в Ню Йорк, като общият брой на ранените е 66, а загиналите - 13.

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • Борбата за Новото Нормално

    21 Юни 2023 11:44ч.

    Е трудна и изисква жертви.?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    21 Юни 2023 11:51ч.

    Това с еко-електричките и войната, идва само да покаже, че всичките зелени сделки, екологични намерения и глупости за нулев въглероден отпечатък, са единствено прах в очите на човечеството, докато му налагат тотален контрол и диктатура и няма нищо общо с природата даже напротив, унищожават и нея! Такава батерия предизвиква изключително силен химически огън, който трудно може да бъде угасен(пуши та се не трае) а самото производство изисква добива на редки метали и минерали, които оставят огромен "въглероден отпечатък", който никога не може да бъде компенсиран от експлоатация на тези превозни средства! Производството и ползването на един електрически автомобил, използва 4 пъти повече въглеродна енергия, от колкото един лек автомобил с двигател с вътрешно горене, тоест статистически погледнато е пълно безумие, цялата забрана на колите която са планирали в следващите години! Въобще не може да става въпрос за масово производство което да задоволи нуждите на хората, просто няма толкова литий на планетата, но дори и да имаше, тока който трябва да се зареди в батерията, пак ще трябва да се произвежда от въглеродни горива, защото слънчевите колектори и перките са вятър работа! А да не говорим колко ще се чака докато получиш заветният електрокар.... почти като при соца за Лада, десет петнадесет години не ти мърдат, с връзки, ред и предварително записване ще стават нещата в новият ЕССР и само ако имаш еко купони и добра социално кредитна оценка(примерно гей)!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • само ако имаш еко купони и добра социално кредитна оценка(примерно гей)!

    21 Юни 2023 12:04ч.

    Разбира се ! Геювете трябва да са социално мобилни, да пътуват, да се срещат, да контактуват ! И така да се размножават, ако не може - да правят безбройни опити за размножение !? Обратно, хетерастите да стоят закотвени като крепостни ! В пожизнен локдаун…

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В Китайският квартал

    21 Юни 2023 12:37ч.

    Ами, китайци, сър! Проруските ни медии да обърнат по-добре внимание на все по-често падащите безпилотници в Московията. И да анализират защо преди войната на путьо в Украйна да прерастне в конвенциална такива случаи нямаше. ? >>> https://meduza.io/news/2023/06/21/dva-bespilotnika-upali-na-podlete-k-sladam-voinskoy-chasti-v-podmoskovie-oblomki-esche-odnogo-drona-nashli-v-novoy-moskve

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лопати

    21 Юни 2023 13:01ч.

    Важното е, че производството на лопати върви добре и халосват Леопарди и Брадлита с тях. Смятай ако руснаците имаха истински оръжия и дроновете им работеха какво щеше да е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Четирима загинаха в Ню Йорк при пожар, причинен от батерии на електрически колела

    21 Юни 2023 12:44ч.

    Заведение на Ивзнчо юродивия и всички останали "експерти" социопати и аналЛизатори - товар бъдещето със Зелената сделка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • логото

    21 Юни 2023 13:34ч.

    Не стига, че са идиоти, ами и фетишисти-идиоти са т.нар. корпоративни екоталибани, нямащи нищо общо с екологията, а само с немъчените печалби от човешкото невежество и желанието да убиваш хора като ги мъчиш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зелената сделка

    21 Юни 2023 14:55ч.

    Зелените лудости са част от по мащабната картина. Крайна цел - редуциране на човечеството до 1 милиард или по малко. Звучи конспиративно , но всички признаци водят до този извод. Има конспиративна теория , че всъщност повече от две трети от хората , ходещи по земята в момента са кухи калъфи / зомбита, управлявани от ИИ или подобен субект или с една дума - тълпа. Дано не е вярно, но има индикации , че има смисъл това твърдение. В Откровението на Йоана , 14:3 , даже се говори за само 144 000 достойни за спасение човеци. Ни повече ,ни по малко . Време за размисъл за всеки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи