Чешкият генерал Пелц: Русия бавно и методично смазва Украйна

Чешкият генерал Пелц: Русия бавно и методично смазва Украйна

Русия бавно и методично смазва Украйна. Това каза бившият ръководител на военното разузнаване на Чешката република генерал Петр Пелц в интервю за радио Universum. 

„Русия смазва Украйна по този бавен, методичен начин. Продължаваме да доставяме на Украйна някакви пари, част от тях се губят някъде, част изобщо не стигат до Украйна, като по този начин удължаваме агонията и причиняваме нови и нови смъртни случаи”, каза още генерал Петр Пелц, цитиран от "Труд". 

„Но Китай, от една страна, винаги е бил против военни конфликти - това е тяхната позиция - защото те искат да търгуват и тяхната основа е изграждането на търговски пътища - Пътя на коприната - от Китай до Европа. И за това им трябва мир. От друга страна, те знаят, че няма как да оставят Русия да падне, защото тогава те ще бъдат следващата предполагаема хапка. Това означава, че Китай, който не само има добри контакти с Русия, но и добри контакти с Украйна и директно с президента Зеленски, може да бъде такъв играч. Но мисля, че той разбира, че те не могат да се намесят, защото Китай разбира какво иска да постигне Русия. Американската дълбока държава очевидно е решена на всяка цена да попречи на Тръмп да спечели изборите, може би дори на най-високата цена”, добави ген. Пелц. 

„Русия увеличи производството на своята военна индустрия петнадесет пъти през двете години на този конфликт. Руснаците са разработили два основни типа дронове: Единият е за разузнаване - нарича се Орлан-10. Има и самия атакуващ дрон Lancet и това очевидно наистина са много мощни оръжия”, заяви Пелц.

 

 

Коментари

  • баба мара

    16 Март 2024 8:21ч.

    ами спрете воината и оръжието преговори и мир

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Dimitrov

    16 Март 2024 10:22ч.

    Да, ама краварите не позволяват!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    16 Март 2024 9:05ч.

    Одеса плъва в кръв. https://m.youtube.com/watch?v=NF5GOc_CtnY&pp Тази нощ Украйна започна евакуацията на Сумска област защото Путин започна наказателна акция. Нещата ескалират!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мони

    16 Март 2024 14:06ч.

    Ако рашките не вземат Одеса и отрежат излаз на море на укрите, все едно нищо не са направили досега.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • С бившата УССР се случва неизбежното

    16 Март 2024 10:07ч.

    Да се готвят трибалтийските измирати непоръбени.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    16 Март 2024 10:51ч.

    Много умни хора и с информация обясняват от над 15 години какво ще стане.Глобалистите не им пука за нито за САЩ, нито за която и държава, нито за който и да е народ за изпълнение на целта им-световно правителство.Щом не могат да бъдат убедени народите по мирен път, ще е чрез войни.Четете Троцки, който е идеолога на глобалистите.За Троцки руският народ е съчките които ще подпалят и изгорят в пожара на световната революция.Сталин го пропъди далеч от СССР не случайно. За Троцки държава и народ не са от значение.За глобалистите днес е същото.Четете и Бежански. Войни и пожари навсякъде по света докато стане световно правителство.Дали ще изгори Европа или Русия и Китай и САЩ и прочие е без значение.Джендъри и полове са за отклоняване на вниманието.Ще става по лошо ако народите не излязат от пиянството на самодоволството. Една част от народите се събуди и се съпротивлява.Другите спят и ще изгорят ако не променят елитните си чрез мир или насила.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Q&A Защо все "БИВШИ" казват истината?

    16 Март 2024 14:06ч.

    Защото действащите не бързат да станат БИВШИ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Марин М.

    16 Март 2024 16:28ч.

    Г-н Генерал,кажете на клоуна от киевксия цирк,иначе нищо добро не го очаква народа на тази провинция на РФ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи