Бурята свали “Когато гръм удари, как ехото заглъхва” от Народния театър

Бурята свали “Когато гръм удари, как ехото заглъхва” от Народния театър

Бурята в София засегна и една от емблематичните сгради на столицата - тази на Народния театър. Наводнени пространства и протекли тавани наложиха да се преустанови работа в Камерна сцена на театъра. Утре предстои да бъде направена оценка на щетите по паметника на културата. По ирония на съдбата отмененото представление е “Когато гръм удари, как ехото заглъхва”.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • Казаларски

    27 Sep 2022 23:24ч.

    Изобщо не е ирония на съдбата. Съдбата даже е безмилостно жестока. И нeумолимо безпощадна. Задава въпроси и очаква отговори. Въпросът днес е, кой е бащата, при какви обстоятелства е заченат сина, и защо ехото заглъхва в Народния театър "Иван Вазов" баш днеска?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    27 Sep 2022 23:49ч.

    Това са едни странни на пръв поглед, почти назидателни подсказки. Природата прави едни особени жестове на дразнеща дидактичност. ЗАЩОТО СМЕ СЕ ПРЕДАЛИ НА ЛЪЖАТА И ГРОЗНАТА ПРОПАГАНДА, ЗАЩОТО СМЕ ЗАТВОРИЛИ СЕТИВАТА И ЦЯЛАТА СИ ЛИЧНОСТ ЗА ИСТИНАТА НА БОГА! Отвратителни кохорти от арогантни, корумпирани и користи търговци са обладали храма и ни пробутват лъжи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    27 Sep 2022 23:54ч.

    дОРИ И НА ТОВА МЯСТО още могат да се намерят хора, които в израз на пълно безсрамие и оперирано чувство за мярка, свян и приличие, заявяват без да трепнат, че са готови да идат и да дадат доверие на БХ и на киро простото. От коя галактика ви докараха, вас майка ли ви е раждала, нямате ли поне елементарна представа за трагедиите на България, че да го докараме поне до този ден.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи