БСП ще преговаря с ИТН за нов кабинет

БСП ще преговаря с ИТН за нов кабинет

Продължават разговорите на БСП с политическите партии, от които ще търсят подкрепа за съставяне на правителство в рамките на третия проучвателен мандат. Днешните консултации са с „Има такъв народ“. Те започват в 14 ч.

Левицата се срещна вчера с представители на „Продължаваме промяната“. От ПП поставиха условие да бъде приет без промени проектозакона за КПКОНПИ и начело на антикорупционната комисия да застане Бойко Рашков. От партията обявиха, че на този етап не са обсъждани имена на министри и премиер.

Основните разговори са върху разработената от ПП, БСП и „Демократична България“ управленска програма в рамките на преговорите след връчването на първия мандат.

От социалистическата партия търсят парламентарно мнозинство сред досегашните си партньори от четворната коалиция.

След разговорите с ИТН преговорният екип на БСП ще се срещне и с представители на ДБ.

 

Източници: бТВ, БТА

 

 

 

Коментари

  • фискулт ура!

    20 Юли 2022 9:18ч.

    Този дебелак ще се стопи следвайки неуморната по комсомолски ентусиастка Корни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В това време

    20 Юли 2022 11:54ч.

    "Македонскиот jазик е прифатен во Брисел" (Труд). Да го учим вече тия, дето сме старички за емиграция? Или направо албански?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Разгледайте този сайт!: https://factcheck.bg/

    20 Юли 2022 12:13ч.

    Това е сайт на Factcheck -ърите, които блокират всеки, който не мисли „правилно“, а „правилно“ означава, че не мисли като американското посолство. Разгледайте и кой спонсорира тия фактчекъри, които определят кое било „фалшива новина“ и кое не. А парите идват от американското посолство, НАТО и т.н.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Б$П е дясна, неолиберална, антикомунистическа и русофобска партия, защищаваща интересите на едрата буржoзия. Най-точната характеристика на БSП e на проф. Евгений ГИНДЕВ:

    20 Юли 2022 12:14ч.

    От социалдемокрация друго не може да се очаква, освен да бъде „честен” партньор на големите пари, на Глобалния проект, на Новия световен ред…” http://gindev.blog.bg/drugi/2017/07/09/otvoreno-pismo-do-kolegite-i-priiatelite-ot-konferenciiata-a.1556034

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret

    20 Юли 2022 12:19ч.

    Преговорите след като сложите Рашков за щеф на КПКОНПИ.... така нареди Гуглена.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да, зОрът е голям и все си мисля,

    20 Юли 2022 13:30ч.

    че не са само на Рашков имотите и парите, което има да се прикрива, нещо по-сериозно трябва да зарови там тоя идеалист, издигнал се чрез орган(ите).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Васил Петев След като приватизира БСП, Корнелия вече я дава под наем. Може да я наемеш директно с обслужващ персонал. Взимаш я, слагаш си свой капитан, и плаваш…. от 2 седмици до 6 месеца.

    20 Юли 2022 12:19ч.

    Кеф ти остров Болшевик, кеф ти Миконос. Навсякъде има наши партизани. Из целия Балкански басейн. Ако пък се почувстваш застрашен има опция да си извикаш на борда и новият шеф на “Кинтекс”. С два автомата и димна граната в гъза. Лодка на газ, така да се каже… В море без дъно, така да се каже… В наглост без граници, ако ме разбирате правилно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи