Брошура в ръцете на Байдън показва, че предварително е запознат с въпрос на журналистка

Брошура в ръцете на Байдън показва, че предварително е запознат с въпрос на журналистка

Автор: Джош Кристенсън, nypost.com Следвайте "Гласове" в Телеграм

Малка брошура, която президентът Байдън държеше по време на пресконференция в сряда, разкри, че 80-годишният главнокомандващ е знаел предварително за въпрос от журналистка.

"Как съчетавате вътрешните си приоритети - като преместването на производството на полупроводници - с основаната на съюзи външна политика?", гласеше въпросът на репортера на Los Angeles Times Кортни Субраманиан.

Разкритието дойде по време на съвместна пресконференция с южнокорейския президент Юн Сук Йол, на която бяха обсъдени нарастващите ядрени заплахи от страна на Северна Корея, в момент, в който страните празнуват 70-годишнината на своя съюз.

Друг лист показваше имената на служители от администрацията на Байдън, подредени по реда на изказванията им на пресконференцията.

Това не е първият случай, в който бележките на Байдън са разкрити от фотожурналисти - което подхранва спекулациите на републиканците относно неговата умствена кондиция.

През февруари неговият лекар съобщи, че президентът е в добро здравословно състояние, но отказа да отговори на въпросите на репортерите за когнитивната му сила.

През юни миналата година фоторепортери разкриха комично формулиран шпионски лист с подробни инструкции.

"ВИЕ влезте в залата на Рузвелт и поздравете участниците", гласеше бележката, след което веднага насочваше най-възрастния президент в историята: "ВИЕ заемете мястото си". 

През юли 2021 г. Байдън прие смущаваща бележка от помощник - която също беше заснета от фотограф - в която се казваше "Господине, има нещо на брадичката Ви."

Президентът на САЩ Джо Байдън гледа бележка, отнасяща се до репортерски въпрос по време на пресконференция

Репортерката на "Лос Анджелис Таймс" е предоставила въпроса на Белия дом преди пресконференцията. Съобщава се, че Байдън се вбесява от това, че помощниците му нарушават подхода му към посланията, дори когато това го поставя в противоречие с политиката на администрацията.

През март президентът неочаквано призова президентът Владимир Путин да бъде отстранен от власт след руската инвазия в Украйна - коментар, които по-късно служителите на Белия дом трябваше да оттеглят.

Източник: nypost.com

 

 

 

 

Коментари

  • Такива лиШчета имат и нашенските соросоидни тролове

    27 Апр 2023 15:43ч.

    да знаят какво да пишат, нали са едноклетъчни...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баце от село

    27 Апр 2023 15:50ч.

    Ако искат да му инсталират и ЧатДжиПиЕс в главата - файда йок!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • де били тет

    27 Апр 2023 18:03ч.

    С такъв пЛезидент, не само дементен, ами и добре предварително информиран какво ще го питат, нема начин ФАЩ да не са най-великата демокЛация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ElCondor

    27 Апр 2023 18:30ч.

    И американците си имат Брежнев, късния Брежнев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • йосарян

    27 Апр 2023 22:12ч.

    мноого късният брежнев. :D не вярвам да е имало чак такъв резил по времето на социализма. спазваше се приличие, може и малко лицемерно, но се спазваше. а тук... не е за коментар.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Байдън снощи грозно обиди севрернокорейския лидер Ким Чен Ун

    27 Апр 2023 18:35ч.

    ВМФ на Иран е задържал днес американски петролен танкер в Оманския залив. Въпросният танкер се е блъснал в ирански търговски съд.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Байдън, като невменяем, трудно може да обиди някого.

    28 Апр 2023 15:29ч.

    Защо точно такава марионетка трябваше на Сатанистите? Сега си отговарям... Психически нормален и пълноценен човек по-трудно щеше да се върже на опитите им да драснат клечката на Армагедон. А тоя, не да знае какво става по света, ами му пишат ТИ СЯДАШ, да не се обърка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    27 Апр 2023 19:55ч.

    Дъртото куко заплашва Северна Корея със ядрена война ,само че забравя поради умствената си изостаналост ,че зад Северна Корея стоят Китай и Русия и Иран .И този опит на дъртия военно любец ще завърши със края на американската терористична държава САЩ .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    27 Апр 2023 19:59ч.

    Володин разказа защо Байдън трябва да се кандидатира за втори мандат Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин обясни защо Джо Байдън вече обяви намерението си да се кандидатира за втори президентски мандат в Съединените щати. Има повече от година и половина преди президентските избори в САЩ, но Байдън бърза. Той каза, че ще участва в тях. Защо го прави? Към днешна дата подреждането не е в полза на Байдън: 70% от американците не искат да го видят повече като президент. Като се има предвид неотдавнашният прецедент в Съединените щати, с повдигнати наказателни обвинения срещу отиващия си президент Тръмп, Байдън се страхува от отговорност за престъпленията си. Далеч не е пълен списък на престъпленията на Байдън: ► Организиране на терористична атака срещу газопроводите „Северен поток“ и „Северен поток 2“; ► Създаване на военни биологични лаборатории по света; ► Корумпиран бизнес в Украйна на семейството му; ► Разрушаване на европейската икономика; ► Геноцид над цивилни в Украйна и Руската федерация, отприщване на война в Украйна. Списъкът продължава. За да не избягат неговите другари по оръжие и спонсори, той има само един изход: да обяви участието си в президентските избори в САЩ възможно най-рано “, заключава Володин. Источник: https://rusvesna.su/news/1682579942

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    27 Апр 2023 20:11ч.

    грешат онези, които смятат, че Байдън води света към ядрена война заради деменцията си. всъщност Джо „Деменцио“ прави точно това, което Америка иска от него, а системно зомбираните янки (и управляващи, и обикновени хора) вече не се страхуват от атомния апокалипсис...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пази боже

    27 Апр 2023 20:52ч.

    Има една стара поговорка - когато вълкът остарял , и кучетата му се смеели . Този напълно неадекватен човек направи Цяла Хамерика за смях ! Но някакси - на никой не му е до такъв , щото войната вече чука на вратите ни ! А гореописаният явно и това не го разбира ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи