Британски депутат и американски кардиолог: САЩ да бъдат разследвани за Ковид пандемията и нарушаване на Договора за биологичните оръжия

Британски депутат и американски кардиолог: САЩ да бъдат разследвани за Ковид пандемията и нарушаване на Договора за биологичните оръжия

Британският депутат Андрю Бриджън и американският кардиолог д-р Ричард Флеминг

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Депутат и американски кардиолог призовават парламента на Обединеното кралство да потърси отговорност от правителството на САЩ за нарушаването на Договора за биологичните оръжия

Депутатът от Обединеното кралство Андрю Бриджен и американският кардиолог д-р Ричард Флеминг съвместно призоваха Камарата на представителите на Обединеното кралство да потърси отговорност от правителството на САЩ за пандемията от коронавирус и използването на експериментални генетични ваксини. 

В прессъобщение от 13 март 2023 г. г-н Бриджен и д-р Флеминг - физик, интернист, кардиолог и ядрен кардиолог - насърчават и Конгреса на САЩ да разследва финансирането на Ковид от САЩ и подчертават, че британските граждани плащат цената за американската програма за биологично вирусно оръжие и генетична ваксина, финансирана от NIAID и Министерството на отбраната на САЩ.

"Или САЩ ще потърсят отговорност от своите престъпници, или ние трябва да потърсим отговорност". 

"Броят на смъртните случаи в света от вирусното биологично оръжие е над 6,7 милиона, включително над 203 000 смъртни случая в Обединеното кралство. Въз основа на информация отпреди 3 месеца (октомври 2022 г.) в Обединеното кралство са регистрирани повече от 2400 смъртни случая след употребата на генетични ваксинални продукти, които са копия на американското биологично вирусно биологично оръжие", се казва в изявлението.

В изявлението също така се отбелязва, че в системата "Жълта карта" са докладвани 1,6 милиона нежелани реакции след инжектиране на "генетичните ваксини".  То продължава:

"Призоваваме Парламента да потърси отговорност от страна на правителството на САЩ за нарушаването на Договора за Конвенцията за биологично оръжие, довело до пандемията Ковид и безпрецедентното използване на експериментални генетични ваксини, които превръщат червените кръвни клетки в сиви и предизвикват съсирване на кръвта при контакт, като по този начин причиняват увреждане на сърцето, включително прионова болест (амилоидоза) и миокардит, инсулти, рак, спонтанни аборти и смърт."
 

По-долу е изображение на пълното съобщение за пресата. 

 

Съобщението за пресата следва туит на г-н Бриджън от неделя, в който той потвърждава, че по време на посещението си във Вашингтон в края на миналата година е бил "информиран, че Министерството на отбраната на САЩ е отговорно както за вируса, така и за ваксините. Посочен е Форт Детрик. Също така и съоръжение в Канада. Очаквам до края на месеца да започнат наказателни производства срещу много политици и длъжностни лица, които са отговорни по целия свят."

 

Източник: expose-news.com

 

 

 

 

Коментари

 • Ще им свият перките

  15 Март 2023 18:34ч.

  Какво като са се изказали?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тихомир Томов

  16 Март 2023 18:23ч.

  Това го пишеха независимите издания и преследвани медици .....................винаги идва Видовден . Не зная как се нарича при саксонците .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • В прессъобщение от 13 март 2023 г. г-н Бриджен и д-р Флеминг - физик, интернист, кардиолог и ядрен кардиолог

  15 Март 2023 18:58ч.

  Преводачи, сър! physician - л екар; physicist - физик.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зодия Прасе

  15 Март 2023 21:26ч.

  Физиката е като физкултурата. А щом е ядрен кардиолог, няма начин да не е и ядрен физик :-)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • https://youtu.be/6OmGwIR9_Vo

  15 Март 2023 19:49ч.

  Да бъдат разследвани и за това.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Призоваваме Парламента да потърси отговорност от страна на правителството на САЩ

  15 Март 2023 20:22ч.

  колкото и парадоксално да прозвучи, не мисля, че правителството на САЩ имат много общо с това. САЩ е също окупирана страна, от същата над-национална група, която владее света.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Това е вярно

  15 Март 2023 21:34ч.

  Даже САЩ са най-безнадеждно поробени. Не виждам шансове за тях.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Глас

  15 Март 2023 21:38ч.

  Златни думи! Само че тези политици които в момента са на власт в ЕС ( фон дер Ляйн и тъпоумния Борел, до него се нареждат безгръбначния Шрьодер заедно с Бербок) няма да допуснат това. Както укриват и истината за биолабораториите в Украйна и Грузия, взривяването на Северните потоци. На всички нормални хора всичко е ясно. Въпроса е докога ще ги търпим?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • долар ден

  15 Март 2023 22:48ч.

  Кому е изгодно?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Защо пропускат кипирането?

  15 Март 2023 23:28ч.

  Редно е да потърсят отговорност и от Бил Гейтс.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Най-накрая

  16 Март 2023 19:00ч.

  истината винаги излиза наяве, но късно е чадо, умрелите са си умрели, парите са спечелени от когото трябва, пито и платено! Кой се минал, кой умрял си остава за негова сметка...Изводи - не вярвайте на тези, които са ви излъгали - винаги могат да излъжат най-малко още поне веднаж, а баламите вярват непрекъснато!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи