Божанов: ​Хартиеното гласуване позволява по-лесно да се правят старите схеми

Божанов: ​Хартиеното гласуване позволява по-лесно да се правят старите схеми

Хартиеното гласуване позволява по-лесно да се правят старите схеми с купени и контролирани гласове. Една от причините за това е наличието на „тъмна” стаичка. Това коментира в предаването „Събуди се” на Нова телевизия министърът на електронното управление Божидар Божанов.

Една от опциите на „Демократична България” е да се яви заедно с „Продължаваме Промяната” на евентуални предсрочни избори, обяви Божанов.

„Всеки път подчертаваме, че нови избори не са нещо, което ни плаши. Дори нашият тяснопартиен интерес е свързан с нови избори. Там ще можем да повишим резултата си, най-вероятно. Но нов вот не е най-доброто за България”, категоричен е той.

.

Коментари

  • ха-ха, колко смешно!

    26 Юни 2022 9:55ч.

    А пък с машинното гласуване могат да се правят новите схеми, за които вие си имате подходящите хора, справка - Български пощи. Кога МВР и Прокуратурата ще разкрият кой е вкарал вируса и т.н.? НИКОГА. Те въобще не са на това ниво и не могат да стигнат до това ниво. Учителят по медитация на еконтажията го познавам МНОГО ДОБРЕ. Работи компютърмен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алекс

    26 Юни 2022 10:07ч.

    Абе хора, разберете, че машинното гласуване дава необятни възможности за манипулации. Още от момента, в който се зарежда данните на кандидатите в секцията до момента на отпечатване на резултатите. Единственото валидно трябва да е ръчното преброяване на хартиени бюлетини, дори отпечатани от машината.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • квинтесенциален армаментариум

    26 Юни 2022 11:17ч.

    Докато има машинен вот Сорос ще е все на власт. Просто ,ясно и без никакви илюзии.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Актуално

    26 Юни 2022 11:53ч.

    Софтуерът за гласуване е доставен от САЩ Гласуваш не гласуваш печели САЩ Анадъму.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи