Борисов: Такива лъжци, такива манипулатори! Лъжат, че е забранено да се празнува на Шипка

Борисов: Такива лъжци, такива манипулатори! Лъжат, че е забранено да се празнува на Шипка
"Днес за пореден път някои хора искат да изопачат истината, че е забранено да се празнува на Шипка. Фактът, че тези, които го коментират, са там, където искат, и никой не ги е спрял - е показателен. Такива лъжци, такива манипулатори! Затова обичам да показваме, че българинът е работещ и сам прави своята история. Лесно е да коментираш свободата, но Шипка е издигната за почит, не за омраза. Днес е национален празник, ден за обединение, не за политиканстване". Това коментира премиерът Бойко Борисов, който провери как върви строителството на АМ „Хемус“ в трасето между Боаза и пътя Плевен – Ловеч.

 

„Лесно е да коментираш свободата, но трябва и да се свърши доста работа“, заяви Бойко Борисов. „По-свободни българите не са били. Свободата е и отговорност. Днес за пореден път някои искат да изопачат истината, че е забранено да се празнува“, подчерта премиерът, опровергавайки опитите за манипулация, че е забранено на българските граждани да се изкачат на историческия връх. “Фактът, че тези, които го коментират, са там, където искат и никой не ги е спрял - е показателен. Такива лъжци, такива манипулатори! Затова аз обичам да показваме – това е българинът, работещ и правещ сам своята история“, изтъкна министър-председателят, съобщава пресцентърът на МС.

Бойко Борисов посочи, че Шипка е издигнат за почит, не за омраза и днешният национален празник е ден за обединение, а не за политиканстване.

„Строим огромни и мащабни съоръжения. На Трети март българите могат да са горди с нашите строители, инженери, проектанти. Това, което сме построили, ще остане и хората години наред ще се движат по магистрала „Хемус“, подчерта още Борисов.

Премиерът направи оглед на трасето между Боаза и пресичането с пътя Плевен - Ловеч, което е с дължина от 51,5 км и е обособено в три участъка. Борисов изтъкна, че същевременно активно продължа изграждането на всички важни инфраструктурни проекти като магистралите „Струма“, „Хемус, „Европа“, както и пътищата в Северозападна България.

„Докато другите говорят, ние работим и хората виждат резултатите“, отбеляза министър-председателят Борисов, с когото на място беше и заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков. Той информира премиера, че в първия от трите участъка - между п.в. „Боаза“ до п.в. „Дерманци“, който е и с дължина над 15 км, вече се полагат асфалтовите пластове. „Вижда се изключителен напредък. Много скоро по трасето, което сме строили 2 години, хората ще минават за 2 минути и ще се любуват на природата“, подчерта Борисов.

Вторият участък е от края на п. в. „Дерманци“ до връзката с път ІІІ-3005 Радювене – Катунец и е с дължина 19,2 км. Там се извършват земни и пътни работи, дейности по отводнителните съоръжения, работи се по големите мостови съоръжения, в т.ч. изпълнение на пилоти, на елементи от долното строене на мостовете.

Третият участък е с дължина 17 км  и е от п. в. „Каленик“ до връзката  Плевен – Ловеч и п. в. „Плевен“. Там се извършват земни и пътни работи, дейности по отводнителните съоръжения, работи се по големите мостови съоръжения, в т.ч. изпълнение на пилоти, на елементи от долното строене на мостовете, доставка и монтаж на главни греди, армировъчни работи и бетонови работи по пътните плочи.

Продължават и строителните, и подготвителните дейности в останалата част на магистралата. В следващите три участъка от п. в. „Плевен“ до пресичането с път I-5 Русе – Велико Търново се извършват подготвителни дейности по почистване на терена и направа на временни пътища. За последните три участъка от АМ „Хемус“ – 7, 8 и 9, които са от пресичането с пътя Русе – Велико Търново до пътен възел „Буховци“, продължават проучвателно-проектантските работи по изготвяне на технически проекти.

Строителството на участъка от 16,32 км между пътните възли „Буховци“ и „Белокопитово“ на територията на областите Търговище и Шумен напредва и се очаква той да е готов в средата на 2021 г.

Цялостното изграждане на АМ „Хемус“ до 2024 г. е основен приоритет на правителството. Бъдещето на Северна България и модернизирането на региона е свързано със строителството на автомагистралата и осигуряването на бърза и безопасна пътна комуникация.

По-рано днес премиерът Борисов провери и напредъка на ремонта на тръбата в посока София на тунел „Витиня“ на АМ “Хемус”, който се очаква да приключи през втората половина на месец март. „Вече всичко е на асфалт, вентилатори, противопожарни системи, интернет има навсякъде  по най-съвременните методи е строено“, отбеляза министър-председателят Борисов.

Изпълнена е над 33 600 кв. м хидроизолация по цялата дължина на лявата тунелна тръба. Монтират се армировъчни мрежи - част от новата първична носеща облицовка с дебели 15 см. Същата се изпълнява чрез торкретиране на три пласта. Изградена е сложна дренажна система, която отвежда водите, задържани от хидроизолацията и предпазва новата първична носеща облицовка.

Премиерът Борисов провери и ремонтираните мостове на автомагистрала „Хемус“, които също бяха изцяло реновирани.

 

 

Коментари

  • Ясно ни е

    03 Март 2021 15:07ч.

    кой излъга и кой лъже...Кой забрани изкачването на Шипка, не беше ли герберския кадър от Габрово? И после си мълчаха, да хване дикиш. Не го опровергаха, ако не е истина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да бе,

    03 Март 2021 15:09ч.

    движим се по Хемус още от 2017 г, откакто Лилето обеща...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Е, поне се видя колко е забранено.

    03 Март 2021 15:17ч.

    Там е Радев да ни напомни в каква тирания живеем. Или пък ако сме забравили, че има и мутри също ще ни подсети. Както и за чекмеджета, Нали трябва нещо да каже. Ясно беше, че хора ще отидат. Но вярно е и друго - Радев трябва да е първият човек в държавата, който да покаже, че ако има разпореждане, то трябва да се спазва. Ако си въобразява, че с такова поведение ще накара при едно бъдещо негово управление хората да се съобразяват със законите - ясно е, че няма да се съобразяват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ;-)

    03 Март 2021 15:28ч.

    Лъжецът вика дръжте лъжеца?!?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ;-)

    03 Март 2021 15:35ч.

    Че се опитаха да забранят празника, опитаха се, спор няма, но страхът им от народа е голям и замазват положението с нови лъжи и обиди.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Е, поне се видя колко е забранено.

    03 Март 2021 15:37ч.

    Днес този, който има волята да отърве българите от ЧЕРВЕНАТА мафия е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. През 1995, другарят Борисов отказва да се деполитизира и напуска пожарната с думите: "За мен партията-майка, която обичам, е по-важна от моята служба". Комунистът Борисов подава рапорт и е освободен по тази причина от МВР. И днес билетът на БКП си седи във вътрешния джоб на др. Борисов, което му прави чест. Днес този, който има волята да отърве българите от червената МАФИЯ е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. "Тиква" - тайният прякор датира от мутрагенските години, когато ВИС-2 и СИК бяха в апогея си. Бойко тогава, като човек, който обича да е със силните на деня, правеше непрекъснати совалки между двете групировки, но отвсякъде беше гонен или както се казва и двете групировки се караха за него, но като в оня виц - всяка вика "Вземи го ти". Защото некадърниците никой не ги иска, дори и мутрите. Та именно от това време, любимото занимание на Големия Маргин беше да прегърне Бойко през главата, а с другата ръка да го ч ука по нея, говорейки "Бойко, Тикво празна, пак ли се нас.ра". Та те тоя същия Бойко си го избрахте за премиер преди време. Ама то в царството на тиквите, редно е Тиква да е цар все пак. Между другото, Големият Маргин е кръстник на дъщерята на ББ, а ББ е кум на Маджо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лъжене

    03 Март 2021 15:38ч.

    Борисов е научен професионално да лъже. Такава дисциплина се "изучава" в Магнаурската школа- Симеоново, която той е завършил като комунист, член на БКП. Там изучават някои "тънкости" на оперативната работа, която включва заблуда, разпространяването на слухове, пускане на лъжи, "активни мероприятия" и др. подобни милиционерски трикове. Така, че ние си имаме премиер професионален лъжец. Излъга за Струма- трябваше да е готова 2021г., излъга за "зелените коридори"- три дни работиха и спряха, излъга за тунел под Шипка, излъга, че ще вдигне заплатите на преподавателите в университетите с между 30 и 50%, а правителството даде само по 100 лв "повишение"на професор и сега професор получава колкото една детска учителка. Това е в Борисовата държава- лъжи, неуважение на интелигенцията, издигане в култ на простотията и простащината, плюс познатите - корупция, "наши хора", калинки, обществени поръчки, еврофондове, пачки с евра в шкафчето на премиера, котараци и т.н., и т.н.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    03 Март 2021 15:38ч.

    Защо се разсейва с празници на Шипка, след като на сърцето му са само магистралите?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    03 Март 2021 15:45ч.

    "Че се опитаха да забранят празника, опитаха се" НИЩО не е променено. Офицални мероприятия за празника НЯМА. Но както по комунистическо време, НИКОЙ не може да забрани на хората да празнуват. Комунистите не позволяваха ОФИЦИАЛНО празнуване на религиозни празници, но това не пречеше на тези които искаха да празнуват и празнуваха.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ххх

    03 Март 2021 15:45ч.

    Много обичат Бойко и Цвета да говорят за обединение. Обединение с кого бе джанъм? Крадците да се обединят с жертвите ли? И жертвите да си мълчат. Това управниците наричат обединение. Вдигне ли някой глас против това, веднага го обявяват за разединител на нацията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • какво е казал Хегел

    03 Март 2021 15:47ч.

    В допълнение на това, което е писал един от участниците във форума, ще отбележим, че в края на деветдесетте години работодател на Борисов бе Венци Стефанов. Фирмата на Борисов Ипон охраняваше целия комплекс Славия и идваше понякога на мачовете на Славия в компанията на бай Миле и останалите от СИК. Може би ИПОН охраняваше комплекса около 15 години и стюардите имаха жълто-зелени дрехи с надписи ИПОН. През почивката шефовете на Славия си пиеха уискито заедно с поканени гости на мача в една зала на стадиона, а Борисов са навърташе около тях. И в Банкя имаше заведение- нелошо, почти луксозно- в градината на града с името Ипон, което бе негово. Може би, още съществува. Ей за такъв човек българинът ще гласува на 4 април. Още Хегел е казал, че всеки народ има такова правителство, каквото заслужава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Крадците да се обединят с жертвите?

    03 Март 2021 15:54ч.

    Много точно, поздравления за коментара! А празните безсмислени и лъжливи думи на случайниците във властта отдавна не ме интересуват. Не им омръзна да лъжат, да се самоопровергават, за кражбите и хвалбите да не говорим. Като гледам имената в листите на новите кандидати за властта - Боже опази! Даже не е смешно. Трагично е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    03 Март 2021 16:06ч.

    Паметникът е заграден с оградни платна. Заради опасност от падащи детайли. Обследването го правят от 2019.и щяло да е готово 2023.ПКП сутринта пак излъга от вр. "СВ. Никола", че април т. г. почвали, както главния Пинокио на Републиката, прави винаги. Управляват 12 години, строят и след това, веднага ремонтират построеното. Това не направиха, най-важният ни паметник е в не добро състояние и спират хората! Добре е тези другите, които изберем на 4 април, да реставрират и укрепят, скъпия на Българите паметник, Шипка, със сърце. Иначе може и да падне. А герберският нов, трол, появил се в сайта, командирован, пред изборно да им помага, добре дошъл.!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какви лъжци, какви манипулатори

    03 Март 2021 16:14ч.

    Себе си определяш с тия думи, г-не, по-велик лъжец и манипулатор от теб няма в държавицата! Поне в това винаги си номер 1!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За лъжеца и манипулатора

    03 Март 2021 16:18ч.

    И два пъти осъждан за лъжа. Много бързо забравяш!... И ръсиш простотии като ПКП. Това някакво състезание ли е?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ние с Борисов говорим различни езици и живеем на различни планети

    03 Март 2021 16:24ч.

    Два различни свята! В света на Борисов има пачки и кюлчета, в нашия минимални заплати и социални пенсии. В света на Борисов има мащабни строителства, в нашия напукани магистрали, свлачища и срутища и ремонти на ремонтите. В света на Борисов има някакви комунисти, които го дразнят постоянно и го принуждават да обикаля ежедневно по ниви и шосета, за да може пътьом да ги опровергава. В нашия свят, комунисти няма. Има хора-сенки, вървят по улицата с наведени глави, никога не се усмихват, носят си старите дрехи от едно време, мълчат и гледат гневно. В света на Борисов черното е все бяло, а в нашия бяло няма. В света на Борисов, всички ни хвалят и ни завиждат, в нашия е обратното. В света на Борисов сме отличниците на ЕС по всичко: най-нисък дълг, най-висок растеж, стабилност на икономиката, ръст на доходите и пенсиите. В нашия свят икономиката не работи, доходи няма и пенсиите са същите, но за сметка на това, цените на лекарствата, храните, горивата, тока, водата и парното непрекъснато растат нагоре. Има обаче едно нещо, което в тези два свята е едно и също. И в неговия и в нашия свят ПКП се е “проста кърджалийска путка”.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мильо Лудия

    03 Март 2021 17:10ч.

    Отивай си, бе. Омръзнал си на всички със селските си номера. Бегай в някое помашко село при своите, може и кмет да те направят там, там ти е естествената среда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Комунистите не позволяваха ОФИЦИАЛНО празнуване на религиозни празници

    03 Март 2021 17:17ч.

    ами ако все още не знаеш, църквата по Конституция е отделена от Държавата...за какво ОФИЦИАЛНО празнуване на ЦЪРКОВНИ празници може да иде реч?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гери

    03 Март 2021 17:20ч.

    Не разбирам дали просто нагло лъже или си вярва. Ако с ясно съзнание лъже, безумно е да не разбира, че няма кой да му повярва. А ако сам си вярва, значи състоянието му е много сериозно и НОЩ трябва да вземе спешни мерки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus

    03 Март 2021 17:25ч.

    Вярно е, Радев излъга, че е забранено да се празнува. Ако беше забранено, Караянчева нямаше да е на Шипка. Но не е ли потресаваща жаждата на Радев да стои по първите места и да избутва другарчетата си? Така за Три морета Естония поиска да остане домакин през 2021, но Радев им отне възможността. При това против позицията на Външно министерство. Сега празниците на Шипка били под патронажа на Председателя на Народното събрание, той пак узурпира първото място и цъфна най-отпред. Извинявайте, но жаждата му за власт е на границите на лудостта. Той изглежда се мисли за по-важен и най-достоен от всички, а изказванията му подкрепят маниакалната му мания за величие. Навремето е имало едни такива властници... заемали мястото на младоженеца в първата нощ след сватбата, горе долу натам върви, към абсурда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гери

    03 Март 2021 17:28ч.

    https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://bnr.bg/post/101428597/obshtina-gabrovo-otmena-tarjestvata-za-3-mart-na-vrah-shipka&ved=2ahUKEwj6saqvt5TvAhUNHxoKHczyAyUQFjAAegQIARAC&usg=AOvVaw3Y59Bvz0GZdpQt0n88Wpb2

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • vov

    03 Март 2021 17:53ч.

    Скрит с джипката в тунела. Нещо построено за 1 година, а сега тиквите го ремонтират 4.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Махмут

    03 Март 2021 18:04ч.

    До Helleborus - Абе ти от човек ли си се пръкнал или от тиквено семе. Цяла България чу, че забраняват тържествата на Шипка, ти като тиквата - не ги забранява, Радев лъжел. Бе вие от планетата на маймуните ли дойдохте, вече не знае човек имате ли срам, морал, или главите ви дрънчат като кухи картуни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До Helleborus

    03 Март 2021 18:13ч.

    Много си неприятен... Плещиш безкайните си глупости без чувство за мярка. Спри се.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Г-н БАРЦИЛОНСКИ

    03 Март 2021 18:21ч.

    Отменят тържествата за 3 март на връх Шипка заради коронавируса Това се случва след постъпило писмо от главния държавен санитарен инспектор Ангел Кунчев до кмета на Габрово Таня Христова

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • София

    03 Март 2021 18:24ч.

    Лъжите за гробарите са жизнено необходими, както слънцето и въздуха за всяко същество ! Трябва да изчистим метастазите на тия ракови образувания, ако искаме да оцелеем като нация и държава с 1300 годишна история !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До Махмут

    03 Март 2021 18:29ч.

    Не сте точен, господине. Госпожа ПКП ясно обясни - като обикновен гражданин все пак можело човек да се качи на Шипка, но поради епидемичната обстановка не можело да се произнася реч. :) Е, малко са обикновените граждани като нея с черен мерцедес, ескорт и охрана, но да не издребняваме. :D

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 555

    03 Март 2021 18:54ч.

    Няма празник, който да не отрови с глупостите си този самозабравил се наглец! Роден е за интриги и скандали!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сакото от гърба си свали Той :D

    03 Март 2021 19:52ч.

    А мен ме изкефи човекът, на когото премиерът хариза сакото си. Бабанкото, докато мереше, опипа джобовете и попита "С еврото ли?" :D

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мунчо спасов

    03 Март 2021 20:02ч.

    само официални събития няма . нищо не е забранено. просто радини вълнения.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да си ГО кажем ПРАВИЧКАТА...

    03 Март 2021 20:57ч.

    КОМУНИЗЪМ и (КОМУНИСТИ)не е имало НИКОГА,имаше ПАРТИЙЦИ с партийни КНИЖКИ,КОИТО ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН СЕ СТРЕМЯХА ДА СЕ ХАРЕСАТ НА "ВЪРХУШКАТА" и по ТОЗИ НАЧИН ДА СЪЩЕСТВУВАТ,ГОЛЯМА КОРУПЦИЯ СЕ ШИРЕШЕ СРЕД СЛУЖБИТЕ,МВРе-то БЯХА НАЙ КОРУМПИРАНИТЕ,ЗА ТЯХ ИМАШЕ И ЖИЛИЩА И КОЛИ И СТОКИ,РЯДКО СЕ СРЕЩАШЕ "СъВЕСТЕН" ИЗМЕЖДУ ТЯХ,НО ИМАШЕ И СъВЕСТНИ,ЗНАМ ГО ОТ ОПИТ!!!ХОРАТА тогава КОИТО "ДВИЖЕХМЕ ЖИВОТА"(В ПРЕНОСЕН СМИСЪЛ) на държавата БЯХМЕ РАБОТНИЦИТЕ,МЛАДИТЕ и тези от следвоенните ГОДИНИ,ЗА КОИТО ГЛАВНО БЕШЕ ДА СЪЗДАДЕШ СЕМЕЙСТВО,ДЕЦА,до някъде ДА СЕ "СДОБИЕШ" И СЪС СОБСТВЕНО ЖИЛИЩЕ,НАС НЕ НИ ВЪЛНУВАХА сЪБИТИЯТА,КОИТО СТАВАХА ПОКРАЙ ОНЕЗИ ТАМ "ОТГОРЕ"!!!ИМАШЕ КОРУПЦИЯ И ВСИЧКО СЕ ВЪРТЕШЕ НА ПРИНЦИПА "МОЙ ЧОВЕК" и т.н...КРАЖБИ ИМАШЕ,НО ИМАШЕ И МНОГО СЕРИОЗНИ НАКАЗАНИЯ,ИМАШЕ РЕВИЗИИ,НАДЧЕТИ,ЗАТВОРИ,НЕ БЕШЕ КАКТО Е СЕГА,в ДЕМОКРАЦИЯ в КОЯТО КРАЖБАТА Е В ОСНОВАТА НА ВСЕКИ ПРЕУСПЯЛ!!...НОоо ТОВА Е КАПИТАЛИЗЪМА,ПРАВОТО НА СИЛНИЯ и НАЙ КРАДЛИВИЯ(сега НА КРАДЛИВИЯ вече му ВИКАТ ПРЕДПРИЕМЧИВ)!!!КОЙ БИ СЕ СЕТИЛ НАПРИМЕР,ЧЕ В ЧЕКМЕжЕ НА НОЩНО ШКАвЧЕ ЩЕ "НАМЕРИШ" ЗЛАТО И МИЛИОНИ ЕВРА,НА ВРЕМЕТО НЕ Е ИМАЛО ТАКиВи НЕЩА - за ТАКОВА НЕЩО РАЗСТРЕЛВАХА!!!ТА ВСИЧКИ НАБЕЖДАВАТ "ДВУКНИЖНИЯ"(ТАКА ГО ИМЕНУВАМ,ЗАЩОТО ТОЗ ОСВЕН "ВИНЕТоУ" нЕМА НАЧИН ДА НЕ СИ Е ПРОЧЕЛ И ПАРТИЙНАТА КНИшКА),ЧЕ БИЛ КОМУНИС,ТА ТОй чеп за ЗЕЛЕ НЕ СТАВА от него БЕ ХОРА,ТОВА Е НАЙ ТОЧНИЯТ ОБРАЗ НА ТОГАВАШНИяТ ПАРТИЕЦ от ОНОВА ВРЕМЕ,ДЕТО ОСВЕН ДА СЕ ПъНЕ КАТО ПЕТЕЛ НА "ЖИБРИ" ЗА НИЩО НЕ СТАВА,НО ИНАЧЕ е "ПРЕДПРИЕМЧИВ" и нЕкои ША ГО ПРАВАТ ВЕЧЕ И "ШАМПИОН"(приказка за това ОТВОРИ наскоро АГеНТА николай),НЕ ЧЕ ВЕЧЕ НЕ Е ШАМПИОН ПО СВЕТОВНА ГЛУПОСТ,АМА КАРАЙ ДА вЪРВИ!!!НЕ,НЕ Е СМЕШНО,НАПРАВО Е ПЛАЧЕВНО!!!!ПОЗОР,ОСТАВКА и ЗАТВОР!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Роял Салют

    03 Март 2021 20:59ч.

    На снимката с пачките с евро от спалнята на премиера в Бояна, бяха направили експертиза. Оказа се, че под леглото има шише уиски "Роял Салют"- 18 годишно, което струва около 300 лв. Долу- горе колкото една пенсия. Значи той гаврътва бутилката за няколко дни, а пенсионерът живее цял месец с тези пари. Е, кой е лъжец, кой е манипулатор, къде е справедливостта?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    03 Март 2021 21:07ч.

    Гласувайте и поддържайте този тулуп! Не можа да намери време да присъства някъде където се полага на такава важна дата. Кой на практика управлява и ръководи държавата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жалка, лъжлива отрепка, си

    03 Март 2021 21:09ч.

    ти, мутрокомуниста банкянски!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Симеон

    03 Март 2021 21:22ч.

    Лява тръба (тунелно платно) на АМ „Хемус“ Реконструирана и изпълнена по време на тройната коалиция за 7 месеца(01.08.2006-28.02.2007) Офертна Цена

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Непротивобайхуйствателствайте

    03 Март 2021 21:23ч.

    А Мутрата защо не празнува 3 МАРТ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дедо Йоцо

    03 Март 2021 21:44ч.

    И,че е хубав ве. А как умно гледа! Ние истинските българи те обичаме Бойче. Пак ше гласуваме за тебека.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Къде беше

    03 Март 2021 23:20ч.

    ти, бе ,минпредседателю, та не дойде на Шипка! Пръв трябваше да си там, това е национален празник, а не да го забранявате! И за чеп за зеле не ставаш, камо ли за премиер, некадърник и лъжец...Махай се, защото ние ще те махнем на изборите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • всички са по местата си

    03 Март 2021 23:28ч.

    На този ден, орлите са на върха, а плъховете са в тунела.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • но трябва и да се свърши доста работа

    04 Март 2021 0:12ч.

    да, трябва ама вършенето на работа не става с разходки с жипката, плещенето на лъжи и празни приказки, а с кирка и лопата за простите, към които се отнасяш сам. Умните вършат работа с главата, пример Президента.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо Борисов печели изборите - тукашните умници-коментатори да си го закачат на ухото!

    04 Март 2021 8:55ч.

    Тази вечер ми се изясни окончателно защо Борисов и партията му водят в прогнозите и ще спечелят изборите, колкото и да не ни се иска това. Нямат значение нито критики, нито изобличения - обикновените хора това не го виждат и чуват, или ако го видят и чуят - отхвърлят го. Те си искат този, който им говори на техния език и се държи като тях. Всички интелигентни, книжовно образовани остават чужди, неразбрани и неразбираеми. Борисов няма нужда от пиари - те само биха му навредили. Няма по-добра пиар акция от подареното сако на някакъв работник - това показаха по новините - свободно се говори с него и той говори с хората свободно, оставя запалката си, взима си само маската - урок за всичките му противници. Може да подражава на Живков, човека от народа, но май вече го е надминал, а такова поведение всъщност не се заучава, то си е дарба свише. Тъй че - не хранете илюзии излишно, пак ще е той. Автор: Галя Лалева, фб

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мильо Лудия

    04 Март 2021 12:07ч.

    Работникът на когото Мутрагеньо си дал сакото явно е убеден в историята за чекмеджето, защото очаквал, че в джобовете ще има пачки в евро. И помаците те разбраха, тикво празна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Давай панталона и имаш един глас отгоре

    04 Март 2021 12:19ч.

    Буци, нямаш ли някои гащи за подарък, нещо топките ми са големи и съм претъркал моите панталони?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мира

    04 Март 2021 12:24ч.

    Община Габрово обяви, че отменя тържествения ритуал по отбелязване на Националния празник Трети март на връх Шипка. Промяната се налага по препоръка на главния държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев. Провеждането на организирани тържества е нецелесъобразно – посочва главният здравен инспектор доц. Ангел Кунчев в отговар на запитване, оправено до Министерството на здравеопазването по повод честването. Причината е повишаването на броя на новорегистрираните случаи на Covid-19 в страната, и традиционното струпване на много хора. Затова организаторът на тържествата - Община Габрово, обяви, че отменя предвидения църковно–военен ритуал, както и организирания транспорт за граждани.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги Котев

    04 Март 2021 12:25ч.

    Боко с вратовръзка, къпещ се в народна любов. Питали радио Ереван може ли от мъжка врътовръзка да се ушие рокля. - Може. От връзката се шие колана, а останалото е деколте. Боко отдавна е само едно дебело деколте.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus

    07 Март 2021 16:16ч.

    Отменено беше единствено това някой политик да оглавява събитието, нищо друго. Но на Радев, който говори все за народа, не му стигна това, че народът може да прави каквото реши, той протестира само и единствено за липсата на възможност той самият да си произнесе обвинителната тирада. И внимавайте с тези тролове, защото те могат да произведат от един народ - чудовище. Точно заради такива тролове хейтъри, в Македония са с промити мозъци и ни мразят. Тукашната им задачка е по-друга, но началниците вероятно са едни и същи и резултатите ще са подобни. Не се поддавайте на омразата като стимул на поведение, защото в един момент ще подкарате и семействата и децата си и ще сринете и държавата си. Това говорене единствено подчинява народите на външната пропаганда и ги прави мека глина в ръцете на кукловодите. Дето после хора като Божков ще се хвалят как ги разиграват. Не може да ти е началник някой, който те учи да мразиш, сложете си за началници хора, които ще търсят доброто на всички.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи