Бойко Борисов смени 80 % от ръководството на ГЕРБ в София, поема лично структурите

Бойко Борисов смени 80 % от ръководството на ГЕРБ в София, поема лично структурите

Активни младежи от ГЕРБ поемат ключови райони в столицата

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поема лично управлението на партийните структури на партията в София. Това е обявено тази сутрин от бившия премиер пред целия столичен актив - депутати, общински съветници, районни кметове и районни ръководители на ГЕРБ. За да следи изкъсо изрядната подготовка на партийните структури в София Борисов ще разчита на помощта на един от най-рейтинговите си кметове в столицата - Даниела Райчева.

Борисов е твърдо решен да демонстрира силата на партията си в столицата, сменяйки над 80 % от ръководителите на райони с нови лица от Младежи ГЕРБ. Сред тях са народните представители Николай Алгафари, Даниел Александров и Александър Иванов, общинските съветници Димитър Вучев и Драгомир Младенов, заместник-областният управител на София Стефан Арсов, парламентарният секретар на Министерство на иновациите и растежа Станислав Петрунов, кандидатите за кметове на районите „Младост“ и „Студентски“ Юлиан Пейчев и Кристиян Маджуров, както и кандидатите за общински съветници Румен Александров, Михаела Иванова и Йордан Тодоров.

Силни позиции в отбора на Бойко Борисов в София заемат активните младежи Диян Иванов, Мартин Милев, Атанас Бояджиев, Борислав Куртев, Георги Владов, Никола Скорчалиев и Добромир Иванов.

Сред основните задачи пред младите от ГЕРБ е да развиват структурите в столицата, спазвайки основните ценности, изповядвани от дясно-консервативната партия на Борисов. Повечето от новите районни ръководители са добре образовани и имат политически опит, имат семейства и деца.

Лидерът на ГЕРБ за пореден път доказва, че усеща пулса на обществото и умело обновява партията си в отговор на очакванията на хората. Този път Борисов пуска в атака добре тренирания си младежки отбор, на който става капитан.

„Силата на ГЕРБ е в младите хора, които застават зад нашата кауза. За разлика от другите партии, ние много добре знаем, че не само бъдещето, но и настоящето принадлежи на младите. Те трябва да участват активно в управлението на политическите процеси и да взимат решения. Преди 17 години ГЕРБ беше основана от млади, образовани хора с хъс за генерална промяна на България. Обновяваме се постоянно, съчетавайки дързостта и енергията на младите с мъдростта и експертизата на опитните управленци. Затова няма кой да победи ГЕРБ!“,  заявява Бойко Борисов.

Председателят на партията отново залага и на силна дамска квота, разчитайки на общинските съветници Ваня Тагарева и Лорита Радева, които поемат районните структури „Панчарево“ и „Искър“. Бившият кмет на район „Слатина“ Наталия Стоянова застава начело на партията в района. Маргарита Александрова поема район „Оборище“, Милена Янкулова продължава активно да развива ГЕРБ в „Подуяне“, а Ивелина Джартова ще продължи да работи за „Кремиковци“.

Бившите кметове на районите „Връбница“ и „Илинден“ Младен Младенов и Иван Божилов ще вложат усилията си в развиване на районните структури. Светослав Тодоров остава начело на ГЕРБ в район „Нови Искър“. Кметът Димитър Димов, който се пребори за запазване на  „Надежда“ като бастион на ГЕРБ, ще ръководи и партията в района.

 

 

 

Коментари

  • Поп Вечерко

    11 Дек 2023 10:23ч.

    Не разбирам, защо трябва да се търкат десетки дамаски на столове в Парламента, и да се плащат стотици хиляди левове заплати на псевдопартията герб. Издайте му на тоя една кумулативна депутатска карта за гласуване, съответстваща на броя гласове, и да ходи сам в Парламента. Разбира се нека да е с размер А5, за да се вижда. Ще се спестят реални прилични пари, като разход.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поговорки

    11 Дек 2023 11:53ч.

    Облякъл се Илия пак в тия. Вълкът кожата си мени , но нрава не. Какъв респект може да има този мошеник пред младите ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • политически труп и не само

    11 Дек 2023 10:43ч.

    Единственият му печеливш избор е да смени себе си. Всичко друго е неговата пунта мара

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да бе

    11 Дек 2023 13:57ч.

    Пинокио и Карабас Барабас възкресиха трупът! Нещо повече, готвят любимецът на всички жълтопаветници, Феноменът Пеевски за премиер!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евроатлантически идиоти!

    11 Дек 2023 10:44ч.

    Тоталитаризъм ли? Че то е много просто - виж действията на банкянския троен толуп!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Визионер

    11 Дек 2023 10:47ч.

    Едва ли не.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Последната битка на Бойко

    11 Дек 2023 11:42ч.

    Щеше да изглежда мъдро ако не беше закъсняло и ПР-ско действие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петър

    11 Дек 2023 11:55ч.

    Кой е автор на статията? Звучи все едно е писана от екзалтирана ПР-ка на ГЕРБ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бахой

    11 Дек 2023 12:03ч.

    Два айдука на една кука за дране - Магнитски !!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Друсането на чувала

    11 Дек 2023 12:03ч.

    Очевидно в процеса на изпирането на лицето БХ, се е стигнало до нервни преговори с техническия отдел на козяк, където водещият инженер, след като се е запознал с ръбестата и постоянно променяща формата, мнението и настроенията си фигура на субекта, е изревал драматично, че съществува реалистична перспектива и риск, суперскъпото оборудване на посолството да претърпи необратими щети. Разбирайки за това, БХ е предложил, а козяк е приел, че за ОБЕЗПЕЧАВАНЕ на вероятни щети и право на ВЗЕМАНЕ от страна на посолството, БХ залага ПАРТИЯТА ГЕРБ. Вписан надлежно е и особен залог върху актива. Днешната информация е просто едно продължение на този акт. Очевидно от козяк са се разтревожили за своето обезпечение и са поставили нови искания пред праното лице. Всеизвестно е, че партията ГЕРБ ръмжи! Все още е ядно и предимно глухо, но гласовете се надигат, ожесточеността се увеличава и търпението на членовете е на изчерпване. Те и преди това са разбирали, или поне подозирали, че не са нищо повече от крепостни селяни на един МОДЕРЕН, но в същността си ФЕОДАЛ, който ги притежава. Никак не беше трудно, особено като се проследи чувствителната история на видни лица от ЕЛИТА - цецки, менди, ПКП, магарето-президент, цецо-слушалката, многоапартаментник и по съвместителство модерен партиен строител, дълъг списък! През годините стана категорично ясно, че там виреят само лица, които се подлагат на тежка хирургическа интервенция по изрязване на личността и собствените мисли, чак тогава пускане в оборот. Вижда се, кои са още в тази категория! Днес БХ напомни на всички за тези важни обстоятелства. Мишките в чувала започнали да цвърчат и се налага яко раздрусване!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @Друсането на чувала

    11 Дек 2023 15:48ч.

    ГЕРБ е ЕООД и винаги е била такава. Който се е опитал да надигне глава или пък да не съгласува процента с Него е пращан в небитието на политиката с добра пенсия, за да държи езика зад зъбите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КОКО

    11 Дек 2023 12:08ч.

    Защо не се казва кои хора са сменени? Едни анонимници са сменени с други такива но по- млади. И всичко това става еднолично. Няма отчетни събрания, няма избори за тези позиции, няма състезания между кандидати. Това ли се нарича партия, от тези хора ли трябва да се очаква да бъдат демократи или да изповядват демократични ценности? Това е една структура близка до мафиотските, която се управлява еднолично от позицията на силата. Нека сравним как законно в БСП бяха махнати хората тежащи като воденичен камък на шията на партията, бяха заменени също с млади хора след вътрешни избори и цялата медийна машина се стовари върху Нинова. Всички стари муцуни заляха телевизиите за да бъде добре оплюта лидера на БСП. Сега чакам поне един от сменените да отиде в някоя медия и да реве срещу мутрата, защо не и Нидал Алгафари да не излезе да сподели демократичния избор на синчето со.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @КОКО

    11 Дек 2023 15:53ч.

    Да! Написах по-горе, че ГЕРБ е ЕООД. Там решава Той и никой друг. А на Него му диктува оня който го държи за шлифера.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Една

    11 Дек 2023 12:12ч.

    Усетил е нещо като самостоятелно мислене в някои и бърза да ги смени, но не му идва и на ум да се разкара сам! Напушва ме смях, когато си представя как щеше да изглежда, ако носът му растеше при всяка лъжа и обяснение! Няма никакво усещане в какво се набутва,а по-лошото е, че набутва и България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тато от Правец

    11 Дек 2023 12:12ч.

    Партията е обсебила sтарият БКП-партиец БОКо! Без Партията (катуна, стадото) той е нула - и образователна, и интелектуална, и професионална, и футболна, ...... дори и харемам му "МатаХари" е благодарение на Партията! Заприходил е за партийци и прасетата в кочината и и зайците в зайчарника в двора му в Банкя! Затова и през 1990 напуска пожарната, но си остава партиец в Партията!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съдържателен

    11 Дек 2023 12:16ч.

    Какви ли идеи, подходи, процедури постановяват и защитават документите на "ПАРТИЯТА". Само си представете хипотеза, че лицето Борисов просто е забравил, да не говорим, че съществува хипотеза никога реално да не е знаел, че той ръководи политическа партия. Чувал съм го да произнася думата "партия", но не съм си задавал въпроса до сега, какво точно съдържание влага!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Искрата на любовта

    11 Дек 2023 12:29ч.

    Да привлека вниманието ви върху един интересен детайл! Първото правителство на бокич беше по съществон малцинствено, второто - коалиция с десните, третото - коалиция с партриотите. Не се взирайте в думите - малцинство, десни, патриоти. При Борисов значението на думите и понятията са като плаващите пясъци! Никога не съм можел да разбера, как едно що-годе самоуважаващо се човешко същество, може да му върже на този. Реч иде за друго. През годините все го подпитваха мисирките: Г-н Борисов, а какво ще кажете за дпс, говорите ли, защо не ги каните, какво се случва??? Обикновено той отговаряше с разни мъгляви фрази или се правеше, че не е чул въпроса. Но при последното правителство се случи така, че се наложи да отговори. И изненадващо той отговори доста прямо и смислено: "Партията не желае ДПС!" Смънка нещо и за това, че дпс до патриоти ще са нефотогенични! Много хора забравиха за това! Имаме всички основания за да вярваме и твърдим, че няма никакви основания, настроенията в герб да са се променили. Пълните опортюнисти са напълно безразлични, но има и други, които нямат никакви илюзии, на какво се дължи тази изненадващо (ново)припламнала любов и нейните последици.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    11 Дек 2023 12:52ч.

    "....Активни младежи от ГЕРБ поемат ключови райони в столицата....." Поредният кошмар. Образование, човешки и професионален опит и много голям късмет с родители, колеги и началници, и някъде към 40-те нещата горе-долу се изясняват. Повече коментари са излишни - ОТ 18 ГОДИНИ ПОСЛЕДНО МЯСТО!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • sdf

    11 Дек 2023 13:07ч.

    "Борисов ще разчита на помощта на един от най-рейтинговите си кметове в столицата - Даниела Райчева". Тази не направи нищо за всичките тези години в Нови Искър. Няма по-некадърно същество - калинка, ама от най-расовите. И сега като изхвърча от там, явно ще даде експертизата си и за ГЕРБ. Чудесно, с тези кадри напред и нагоре за ГЕРБ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мари

    11 Дек 2023 13:11ч.

    Промените са ясни! Колкото по-безпереспективен, по-тъп и по-послушен и кротък, толкова по-добре! Обаче електоратът им ще намалява все повече с всеки изминал ден. Но по-важно за Борисов явно е мнението на посолството , а не на народа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Каквито

    11 Дек 2023 13:20ч.

    и млади кадри да постави в ръководството на ГЕРБ, нищо няма да се промени, след като тези млади изпълняват нарежданията на стария Бойко! Всичко, което ще прави "новата"партия, ще е в интересите лично на шефа и, а не на България, така че не се връзвайте на номера с китайката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ААА

    11 Дек 2023 13:28ч.

    Пак му се допила му се млада кръвчица на дъртия вампирок.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дельо хайдутин

    11 Дек 2023 15:20ч.

    Бойко освежава бардака с нови...... урви афидерсин млада свежа кръв.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    11 Дек 2023 13:39ч.

    нищо няма да постигне не може партия създадена от човек лежал по затворите в европа да изведе българия към светлото бъдеще оставка и нови избори с нови партии и лица

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Работата е ясна.

    11 Дек 2023 14:18ч.

    За да изпъди всички и да поеме контрола, значи пак са го напънали в посолството и сега ще сглобява и София. Досега си мислех, че основно заради Бонев още не са се залюбили в столицата - той заплашваше да си изтегли осемте съветника при колаборация с Герб и сметката не излизаше. Но очевидно има некъв напредък в това отношение и Бойко драпа да се предложи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мунчо

    11 Дек 2023 14:40ч.

    Боже Господи, абе ,,ГЛАСОВЕ", от дека го изкопахте тоз "възторжен" ПАСКВИЛ за управленските решения и партийното строителство на ЕДНОКНИЖНИКА ( дето сега не пропуска да се титулува, че бил "само" Доктор на науките ????!!! - по к'во бе, посерко, по разгъване на маркуч по нанадолнище ли, бе - б.м ). Вместо това, поразровете се за тримилиардните офшорни сметки на Чекмеджан, и как те са под контрола ( образно казано ) на ПосолствоТО и Тиквоча е хванат за топките. Там е заровено кучето за миндилското поведение на българоубиеца Боко ПръстовеТЕ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • При психиатъра:

    11 Дек 2023 15:46ч.

    – Имали ли сте някога хомосексуален опит? – Два пъти, докторе. Единият път взех кредит от Левон Хампарцумян, другия гласувах за Бойко Борисов.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сбирка на анонимните крадци от ОПГ ГЕРБ

    11 Дек 2023 16:07ч.

    "Здравейте! Казвам се Боко и не съм краднал от 2 години!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сюлейман Ташак

    11 Дек 2023 16:08ч.

    Гласове ,то бива бива да получавате някакъв процент от Бай Хой за да пишете в негова полза ,ама чак толкова да се оливате в такива хвалбедсвия стил Работническо Дело ,надминава абсолютно всякакви граници . Поредния Журналя и поредната медия ,която ни падна в очите .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи